2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1238552 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Ben İstanbulspor'dan alınacak adam için de benzer derecede rahatsızım, 2 milyon Euro + saçma sapan bonuslar veriliyor.

Bu transferler ile bilmediğimiz bazı şeylerin tahsilatı yapılıyor olabilir.
geçen sene 1.ligin en iyi oyuncusu kartaldı biliyorsundur şimdi ona teklif gelse kaç m euro isteriz 3-4 m dan aşağı istemeyiz bu fiyata bile linç yerler satarlarsa öyle değilmi
Peki geçen sene 1.ligin en değerli ikinci oyuncusu kimmiş bende yeni duydum emrecanmış üstelik sakatlık geçirip on civarında maç kaçırdığı halde bu çocuk tartışmasız yetenekli süperligde üstelik beşiktaşta  ne yapar muamma hataları varmı var ama gelişmeyede açık onun sunduğu potansiyel bile alınır riskdir tutar tutmaz bunu bilemem ama tutarsa o verilen para beleş olur özellikle bu saçma yerli kuralı varken üstelik oynayacağımız üçlü savunmaya uygun
Rizeli emirhan konusunda birşey diyemem scaut araştırmasımı hocanınmı dikkatini çekti yoksa arkasında başka sebeplermi var bunu zaten kadroya girdiğinde anlarız
Ama emrecan gibi bir yeteneğe laf etmek gerçekten büyük haksızlık
Ve gerçekten bu alt yapı fetişliğini çok saçma buluyorum biz sıradan bir anadolu kulübü değiliz biz beşiktaşız bizim alt yapımız bütün türkiyedir lider kulüp olmanın gereğide budur

Çevrimdışı can1903

Ben İstanbulspor'dan alınacak adam için de benzer derecede rahatsızım, 2 milyon Euro + saçma sapan bonuslar veriliyor.

Neyin tahsilatı abi çok merak ettim
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

İspanya kamp kadrosu belli oldumu

Çevrimiçi Necmi

Hep otuz yaş üzeri veteran aldığımız için yöneticiler linç yiyordu şimdide genç oyuncular için linç yiyorlar bu yönetimi en fazla eleştiren biri olarak söylüyorum yok artık
Geçen sene kime sorulsa yerli için stoper bek ve kalede kullanalım derdi yönetiminde yapmak istediği bu kale yerli sol stoperide rotasyonla yerli yapıyorlar orta sahanın solunuda rotasyonuyla yerli yapacaklar diğer mevkilerdede rotasyonda kaliteli yerliler oluşuyor en büyük sıkıntımız yerli kaliteydi bu sene yerlilerimiz bence tatmin edici kalitede ondanda önemlisi genç olmaları rıdvan orta sahanın solunda kalır ve geçen seneki otuz dakikalık oyuncu olma özelliğini bırakırsa yeterli emirhan salih de yeterli ersini eleştirsemde kaleye kalkıp oyuncu alacak halimiz yok en iyi olan formayı giysin kenan rosier yedeği olarak gayet iyi performans gösteri cenk zaten fazlasıyla yeterli yeni stoperleri göreceğiz bakalım sanki orta sahanın soluna rıdvanla rekabete girecek bir oyuncuya ihtiyaç var

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı Öz

Vodafone Park'ın altında metamfetamin laboratuvarı var.

Çevrimdışı tugozcan

kurduğunuz veri, istatistik bilerek tartışmalıyız cümlesi çok iddialı bir cümle. bunu yeterli dayanağa sahip olmadan kurarsanız kolaylıkla istatistik bilimi hakkında bir şey bilmemekle itham edilebilirsiniz.

tartışma sezon genelini kapsıyordu ve rölativite içeriyordu. önermeler iki kalecinin uzatılmış bir süreç yani sapması minimize edilmiş bir süreç boyunca yarattığı xGA'nın gerçekleşme yüzdesine odaklanıyordu. istatistik temelde belli bir süreç boyunca istisnai durumların eşitleneceği varsayımını temel almak zorundadır. bir ya da bir kaç maçta bir şey anlatmayan xGA-xG istatistiği bir süreç boyunca, aynı değişkenlerin etkisine maruz kalan (tslde forma giyen ve şut atan futbolcular) iki ayrı değerlendirme kümesini, maruziyet anlamında eşitler. ya da eşitlenmeye doğru yakınsar. çok basitçe anlatmaya çalışırsak, bir paranın yazı gelmesi sonraki paranın yazı ya da tura geleceği konusunda fikir vermez. ancak süreci uzatır yeterince denemede bulunursanız oranların 50%ye yakınsamaya başladığını ve anlamlı bir istatistiki veri elde etmeye başladığını görürsünüz.

şimdi süper ligde forma giyen iki ayrı kaleciyi ele alalım. bunlar 38 maç boyunca şu ya da bu şekilde gole dönüşme ihtimali olan şutlara maruz kalmışlar. hepsi hemen hemen aynı kadrolara sahip takımlarla iki kez oynamış. hatta olayı daha da anlaşılır kılmaya çalışarak somut örneklere geçeyim. rakipler aynı-şutörler ve şut kaliteleri eh sezon içinde illa ki dalgalanır ama yakınsayan bir süreç geçmiş (tam bir sezon) (hatta canınız isterse ersin'le ilgili iki sene boyunca rölatif istatistikler çıkarırım durum iyileşmiyor-daha da kötüleşiyor)  trabzonspor'un average gol yeme beklentisi beşiktaş'ın maç başına average gol yeme beklentisinden 0.3 fazla. NŞA'da 38*0,3ün sonucu olarak beşiktaş'ın 11.4 gol daha az yemesini bekliyoruz. gerçekleşen ise bir hayli absürt şekilde, beşiktaş trabzonspor'dan 12 gol fazla yiyor.

pozisyon gerçekleştiği için savunma oyuncularını denkleme bir değişken olarak dahil etmek zor. çünkü artık şut ve sonrasından bahsettiğimiz bir istatistikteyiz. arada beklenen ile gerçekleşen arasında ortaokul 1 de matematik dersine girmiş birinin hesaplayabileceği bir fark var. 23,4 adet, yazıyla yirmi üç nokta dört tane gol. hadi aşağıya yuvarlayıp kendimize torpil geçelim. 23

bir şey mi ispatlar hayır, ancak iki takım arasında marjinal bir kaleci performansı farkı olduğuna dair ortalama bir bilimsel mantık ve kavrayışla hayata bakan herkesin emin olabileceği bir tabloyu gözler önüne serer.

bu 23 gol fark için çeşitli açıklamalar yapılabilir.

a. iki takımın kalecileri arasında büyük bir performans farkı vardır.
b. her nasıl olmuşsa sürekli beşiktaş'ın kalesine ters rüzgarlar esip durmuştur bu bütün yıl boyunca beşiktaş aleyhine gerçekleşmiştir.
c. uğurcan'ın yüzünden korkan forvetler topa zayıf vururken, ersin'in yüz ifadesini masum bulan forvetler tüm güçleriyle toplara abanmış ve bu bütün sezon boyunca gerçekleşerek anlamlı bir istatistik çıkarmıştır.
d. trabzonspor'lu denswil'in karayiplerdeki büyücü akrabalarının işin içinde parmağı vardır.

istediğinize inanabilirsiniz. buna bir şey denemez.

ama hem üst perdeden istatistik dersi vermeye kalkıp hem de binince kez gördüğüm üzere ölçülebilir olmayan ve ortaya koyulan önermeyi yanlışlayamayan iddialarla ortaya atlamanız çok sağlıklı görünmüyor.

Sevgili worns, senle tartismak cok zor. Cunku sen bildigin seyden cok eminsin ve kim ne derse desin soyledigin seyleri tekrar ediyorsun. Ustelik fazla alingansin.

Sen mesajlarinda xG'nin sut kalitesini de olctugu sonucu cikarilabilecek seyler soyluyorsun. Tekrar duzelteyim xG sut kalitesi olcmez. Pozisyon kalitesi olcer. Ayni pozisyona Lewa'da girse Batshuayi de girse ayni xG yazilir.

Bir diger yanlis bilgi xG'nin Super Lig havuzu ile kisitlandigini dusunmen. Dogrusu, istatistik tutan firmanin degerli gordugu tum liglerden elde edilen algoritmadir xG.

Bir diger yanlis bilgi 30 kusur macin genis bir orneklem oldugunu dusunmen. Deney sayisi sonsuz oldugu varsayildiginda ihtimal oranlari dogru kabul edilir. Ustelik Futbol gibi yuzlerce dinamik iceren bir sporda ayni deneyden binlerce yapman mumkun degildir.

Dedigim gibi cok uzatmayacagim, sonra yine Trabzonspor'da bilmem kac gol fazla gol yemisiz kismini 20. Kez okumak istemiyorum. Ozetle, bu tartisma Ersin iyi-kotu tartismasi degil. Verdigin istatiatigin tek basina herhangi bir kaleci iyidir kotudur anlamina gelemeyecegini soyluyorum. Cunku xG'den daha dusuk veya daha fazla gol cikmasini saglayan tek faktor kaleci degildir.

Çevrimdışı istanbulite

Sevgili worns, senle tartismak cok zor. Cunku sen bildigin seyden cok eminsin ve kim ne derse desin soyledigin seyleri tekrar ediyorsun. Ustelik fazla alingansin.

Sen mesajlarinda xG'nin sut kalitesini de olctugu sonucu cikarilabilecek seyler soyluyorsun. Tekrar duzelteyim xG sut kalitesi olcmez. Pozisyon kalitesi olcer. Ayni pozisyona Lewa'da girse Batshuayi de girse ayni xG yazilir.

Bir diger yanlis bilgi xG'nin Super Lig havuzu ile kisitlandigini dusunmen. Dogrusu, istatistik tutan firmanin degerli gordugu tum liglerden elde edilen algoritmadir xG.

Bir diger yanlis bilgi 30 kusur macin genis bir orneklem oldugunu dusunmen. Deney sayisi sonsuz oldugu varsayildiginda ihtimal oranlari dogru kabul edilir. Ustelik Futbol gibi yuzlerce dinamik iceren bir sporda ayni deneyden binlerce yapman mumkun degildir.

Dedigim gibi cok uzatmayacagim, sonra yine Trabzonspor'da bilmem kac gol fazla gol yemisiz kismini 20. Kez okumak istemiyorum. Ozetle, bu tartisma Ersin iyi-kotu tartismasi degil. Verdigin istatiatigin tek basina herhangi bir kaleci iyidir kotudur anlamina gelemeyecegini soyluyorum. Cunku xG'den daha dusuk veya daha fazla gol cikmasini saglayan tek faktor kaleci degildir.

Aynı fikirdeyim

Çevrimdışı Orhan_

Bizim ligde belirlenen xG değerini tüm liglerden elde ettikleri verilerle mi belirliyorlar? Bu hiç mantıklı gelmiyor bana.

Çevrimdışı Orhan_

Vodafone Park'ın altında metamfetamin laboratuvarı var.

"I'm not in danger, i'm the danger"
                                                Ahmet Nur Heisenberg

Çevrimdışı tugozcan

Bizim ligde belirlenen xG değerini tüm liglerden elde ettikleri verilerle mi belirliyorlar? Bu hiç mantıklı gelmiyor bana.

Evet. Ama aslinda mantikli. Daha onceki yazimda verdigim ornekle aciklamaya calisayim. Penalti atisi oldugunda xG'ye 0.8 gibi bir rakam yaziliyor. Bu degerli gorulen liglerde, bu istatistik tutulmaya baslandigindan bu yana atilan penalti vuruslarinin gol olma oranina bagli tamamen. xG temelde pozisyon kalitesini olcuyor. Bunu da sadece senin liginle kiyaslamiyor. Eger oyle olsaydi penalti atisi icin her ligin farkli katsayisi olurdu. Ama baktiginda penalti dedigin sey her ligde ayni mesafeden atilan, duran pozisyon gerektiren bir atis. Neden gol beklentisi farkli olsun, pozisyon kalitesi ortak cunku.

Ornegin olmayacak bir ornek verelim. Premier Lig'de 10 tane penalti atildi diyelim. Bunlarin tamamini da Ronaldo atti varsayiyoruz ve tamami gol oluyor. Turkiye'de yine 10 penalti oluyor ama hepsini Batshuayi atiyor bu sefer. Sadece 6 tanesi gol oluyor. E simdi Ronaldo Besiktas'a transfer oldu, bu ligin penalti xG'si mi goz onunde tutulur, yoksa Ingiltere'nin mi? Bu nedenle xG lig ozelinde, veya sezonluk tutulan istatistiklere dayanan bir sey degil. Evrensel bir istatistik.

Zaten worns'un dedigi, sonsuz kez deney yaparsan gercek ortalamaya yaklasirsin mantigini da bu sekilde sagliyorsun.

Olay Ersin'den kopsun diye tersten ornek verecegim, ben penaltinin basina gectigimde tum Dunya'nin ortalamasi diyebilecegimiz bir kaleci, o ortalamaya sahip zemin kosulu, o ortalamay sahip hava durumu vs gibi faktorler oldugunda ve ben de o ortalamaya sahip bir futbolcuysam varsayimsal olarak xG 0.8 anlamina gelir bu. Ama benim adim Ronaldo veya Demba Ba falansa teoriden farkli olarak xG'nin 0.95 falan olmasi gerekir.

[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2022, 11:46:38 tugozcan ]

Çevrimdışı celiker1

Gecmis olsun, oyleyse sezonu kapatti demek. Bu yasta diz sakatligindan kolay kolay denemez.

Derhal bosta olan Kouyate’e cokmeli yonetim alternatifi olarak.
Dün sosyal medyada bir kişinin canlı yayın konuğu olan sporcu sağlığı ile ilgili uzman bir doktor diğer diz sakatlıkları gibi ònemli bir sorun olmadığını söyledi.Oyuncularda bu tür rahatsızlıkların olabildiğini ve ara ara dinlendirerek,tedavilerle maçlara çıkabildiğini sòyledi.Çok yoğun olup ameliyat kararı verildiği taktirde ameliyatın basit bir ameliyat olup 8-12 haftada oyuncunun sahala dönebildiğini söyledi."Ameliyattan sonra 6 hafta dinlenme sürecinin ardından çalışmalara başlayan oyuncu minumum 8 haftada sahaya çıkabiir" dedi.Ayrıca ben unutmuştum Josef ilk iki haftada kırmızı kart cezalısıymış galiba.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Orhan_

Evet. Ama aslinda mantikli. Daha onceki yazimda verdigim ornekle aciklamaya calisayim. Penalti atisi oldugunda xG'ye 0.8 gibi bir rakam yaziliyor. Bu degerli gorulen liglerde, bu istatistik tutulmaya baslandigindan bu yana atilan penalti vuruslarinin gol olma oranina bagli tamamen. xG temelde pozisyon kalitesini olcuyor. Bunu da sadece senin liginle kiyaslamiyor. Eger oyle olsaydi penalti atisi icin her ligin farkli katsayisi olurdu. Ama baktiginda penalti dedigin sey her ligde ayni mesafeden atilan, duran pozisyon gerektiren bir atis. Neden gol beklentisi farkli olsun, pozisyon kalitesi ortak cunku.

Ornegin olmayacak bir ornek verelim. Premier Lig'de 10 tane penalti atildi diyelim. Bunlarin tamamini da Ronaldo atti varsayiyoruz ve tamami gol oluyor. Turkiye'de yine 10 penalti oluyor ama hepsini Batshuayi atiyor bu sefer. Sadece 6 tanesi gol oluyor. E simdi Ronaldo Besiktas'a transfer oldu, bu ligin penalti xG'si mi goz onunde tutulur, yoksa Ingiltere'nin mi? Bu nedenle xG lig ozelinde, veya sezonluk tutulan istatistiklere dayanan bir sey degil. Evrensel bir istatistik.

Zaten worns'un dedigi, sonsuz kez deney yaparsan gercek ortalamaya yaklasirsin mantigini da bu sekilde sagliyorsun.

Olay Ersin'den kopsun diye tersten ornek verecegim, ben penaltinin basina gectigimde tum Dunya'nin ortalamasi diyebilecegimiz bir kaleci, o ortalamaya sahip zemin kosulu, o ortalamay sahip hava durumu vs gibi faktorler oldugunda ve ben de o ortalamaya sahip bir futbolcuysam varsayimsal olarak xG 0.8 anlamina gelir bu. Ama benim adim Ronaldo veya Demba Ba falansa teoriden farkli olarak xG'nin 0.95 falan olmasi gerekir.
:ok:  :ok:

Çevrimdışı worns

Aga, Ersin'de kalecide olması gereken özellikler yok, çıplak gözle bu görünüyor zaten... Gerisi boş tartışma...

katılıyorum abi :) istatistiklere yönelik gezinti aslında gözlemlenebilir şeyi istatistiklerin de gayet doğruladığını anlatmak içindi. gerisi artık çok kişisel yargılara ya da iyi niyetli  olanın altyapımızdan çıktı, sahip çıkmalıyız türü inanışlarla tabloyu görmezden gelmeye çalışmasına kalıyor.
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2022, 13:19:35 worns ]

Çevrimdışı worns

Sevgili worns, senle tartismak cok zor. Cunku sen bildigin seyden cok eminsin ve kim ne derse desin soyledigin seyleri tekrar ediyorsun. Ustelik fazla alingansin....

bence de tartışma sayfalar önce bitmişti. istikrarlı bir zeminde yanıtlar alamadığımı söylemiştim. örneğin başta veriyi tatmin edici bulmamakla başlayan itirazlar bir önceki sayfada aynı kişilerin boş ver şimdi veriyi demesine dönüşmüş. bu iki üç kez oldu. sana gelince tüm bu yazdıklarının örttüğü bir şey var kusura bakma.

cevap veriyor gibi görünmenize karşın itiraz ettiğiniz teze karşı sunduğunuz bir tez yok.  :) biri çalışmayı beğenmiyor biri gerek yok bunlara diyor vs. fakat sizde de gerçek tartışmada safsata olarak tanımlanacak bir içerik var. iki takımın xGA'sının gole dönüşmesinde böyle marjinal bir fark var. kaleci performansı dışında bir şeyler ilişkilendirerek anlatamıyorsunuz. bakın ikincil neden şudur üçüncül neden budur diyemiyorsunuz. bakın kendiniz diyorsunuz pozisyon kalitesini ölçer diye. eh aynı kalitede pozisyonla karşılaşan kaleler niye bu kadar ayrı sayısal sonuçlara gidiyor. ben size örnek açıklamalar sunmuştum. ancak rüzgarın ters esişine, ersin'i görenlerin canavar kesilip istatistikleri alt üst etmesine falan bağlarsınız. aslında bir şey demiyorsunuz sadece diyor gibi görünüyorsunuz. benim de fikirlerim bunlar. tartışma zaten sayfalar önce bitti.

ya da artık kalanını sana da söylemiyorum. ersin'i bu verilerle eleştiremeyeceğimi söyleyenlerin ersin lehine tek bir veri kırıntısını şu sayfalara taşıyanına da rastlayamadık. lig ortalamasına-sezon ortalamasına göre hangi noktada olumluymuş mesela okusaydık da yanıldığımızı görseydik. ben gerçekten yanlış analiz yaptığımızı kabul ederdim.

ersin konusu böyle bitsin. benim zaten konuyu çözme gibi bir iddiam yok bir arkadaşın üstte sorduğu gibi. öyle çözücü pozisyonda olabileceğimi iddia etsem zaten gider takımla bilmem kaç milyon euroluk kontat imzalar direktör-menajer filan olurum. burası forum. çeşitli yönlerden takımı tartışıyoruz işte adı üstünde. sorunu çözme konusu teknik ya da idari ekibin işi :) onları da ersin konusundan bağımsız olarak zaten destekliyorum, forumda sıkı destekleyen az kişiden biriyimdir hatta.
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2022, 13:18:14 worns ]

Çevrimdışı worns

o iyi bir oyuncu. daha da önemlisi bizim sol stoperden bekleyeceğimiz özelliklerin önemli bir kısmını taşıyor. bizim sistemde daha da gelişebilir. çok alternatifi de olmadığından yerli ve sol ayaklı fiyatı konusundan biraz yükselmeyi göze almamız normal.

rizeli elemanın numarasını ben de anlamadım.

Çevrimdışı TURKahvesi

Şu bizim lige gelse efsane olur.

https://twitter.com/futmagazin/status/1548673625536040962?s=19

Yalnız bir şey diyeyim uygulama (görüntü) fastastik ötesi harikaaa hayran kalmamak elde değil keşke uygulansa fakat şunu da biliyorum uluslararası futbol kural kitapçığında vücudun herhangi bir noktasında sert bir cisim takmak yasak buna kolye,küpe vs... gibi gibi.

Çevrimiçi Samet Demir

Cabral, emrecan ve emirhan geldi. Forza da Michael Hector yazmışlar. Stoper kulüpsüz. En son fulhamda oynamış..

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı TURKahvesi

Emrecan konusunda ben çok umutluyum potansiyelini görüyorum

işin mali bölümü beni ilgilendirmiyor yeter ki ne yapıp edip bu oyuncuyu kadromuza katalım ki kattık zaten hayırlı uğurlu olsun

Emirhan Topçu konusunda elbet bir bildikleri vardır diyor ve susarım

son olarak bana sanki Montero satılacak gibi bir his uyandırmakta kaldı ki hem Emrecan hem Emirhan iki sol ayaklı stoperin alınması Montero'yu takımda tutmak hani ne bileyim lüks gibi geldi.
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2022, 14:27:11 TURKahvesi ]

Çevrimiçi Necmi

dostum sorun istatistiklerin ne kadarının doğru olduğu değilki
Ersinin neden olmayacağını söyleyen insanlar bunu bunu yapamıyor kabul edilir yada tartışılır sebepler sunarken ersin diyenlerin sunduğu tek gerekçe bizim çocuğumuz olduğu bu bakış açısı yanlış ersin 21 yaşına girdi sanırım bizim çocuk peki 21 yaşındaki sözleşmesini aldığımız emrecan neden bizim çocuk olmuyor bu arada hatırlatırım emrecan bize gelmek için can atarken ersin sözleşme yenilemiyor seneye bizde olmak istediği bile şüpheli emrecana 2 m bonservis vermişiz pahalı deniyor peki yıllardır ersine kaç para harcadık rıdvana ne kadar garcadık kuşlar seneye büyük ihtimal beleşe uçacak ama emrecan beş sene bizimle olacak
İnsanlar yorum yaparken bazen beşiktaşlı olduklarını yada beşiktaşın ne olduğunu unutuyor sorun orda
Burası beşiktaş beşiktaşın menfaatleri her şeyin üstündedir kimler geldi kimler gitti yeterli olan kalır yetersiz olan gider yoksa beşiktaşın sözleşmeli her oyuncusu beşiktaşın evladıdır ama bazen çok iyi olduğu için gitmesini onunla gurur duymayı isteriz bazende yeterli bulmadığımız için gitmesini isteriz bunlar doğal şeyler doğal olmayan yeterli olmadığını bilerek biri sırf evlat diye savunmak daha fotma giymemiş potansiyel bir yeteneğide tukaka etmek
Evlat diye sırf onlara şans vereceksek bir kaç senede kendimizi üçüncü ligde buluruz

Çevrimiçi Necmi

Cabral, emrecan ve emirhan geldi. Forza da Michael Hector yazmışlar. Stoper kulüpsüz. En son fulhamda oynamış..

cabral geldimi oly ile imzaladı diye dedikoduda var

Çevrimdışı tuncaboylu

Bana Trabzonspor'dan alınan Mertcan Cam transferini andırıyor, Özer Hurmacı'yı Fenerbahçe'ye satmasınlar diye yapılmıştı.

Bu adamlar Gökdeniz Bayrakdar'a verecekleri 1 milyon lirayı üç taksitle ödeme pazarlığı yaparken Antalyaspor'a kaptırdılar, şimdi ekonomi çok daha kötüyken çıkarıp bu çocuğa 40 milyon lira + acayip bonuslar veriyorlar.

Garip gelmiyor mu size, çelişki değil mi?

Çevrimiçi Samet Demir

cabral geldimi oly ile imzaladı diye dedikoduda var
Forza da buradan dönmez artık yazmışlar abi.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

geçen sene 1.ligin en iyi oyuncusu kartaldı biliyorsundur şimdi ona teklif gelse kaç m euro isteriz 3-4 m dan aşağı istemeyiz bu fiyata bile linç yerler satarlarsa öyle değilmi
Peki geçen sene 1.ligin en değerli ikinci oyuncusu kimmiş bende yeni duydum emrecanmış üstelik sakatlık geçirip on civarında maç kaçırdığı halde bu çocuk tartışmasız yetenekli süperligde üstelik beşiktaşta  ne yapar muamma hataları varmı var ama gelişmeyede açık onun sunduğu potansiyel bile alınır riskdir tutar tutmaz bunu bilemem ama tutarsa o verilen para beleş olur özellikle bu saçma yerli kuralı varken üstelik oynayacağımız üçlü savunmaya uygun
Rizeli emirhan konusunda birşey diyemem scaut araştırmasımı hocanınmı dikkatini çekti yoksa arkasında başka sebeplermi var bunu zaten kadroya girdiğinde anlarız
Ama emrecan gibi bir yeteneğe laf etmek gerçekten büyük haksızlık
Ve gerçekten bu alt yapı fetişliğini çok saçma buluyorum biz sıradan bir anadolu kulübü değiliz biz beşiktaşız bizim alt yapımız bütün türkiyedir lider kulüp olmanın gereğide budur
Bu adamın yarısına 2 veriyorduk en son, daha sonra kulübü yeni bir şeyler istedi. Demek ki 4'ten bile pahalıya almış olacağız.

Kartal İstanbulspor'dan transfer ediliyor olsa ve ona da bu kadar bonservis + bonuslar ödense, ona da karşı çıkarım.

PTT 1. liginin çapı belli, 40 yaşındaki Umut Bulut'un 14 gol attığı bir lig orası.

Hayır, senin neyi savunduğunu da anlamadım. Genç oyuncu oynatalım diyenlere, biz Altınordu degiliz diyorsun, sonra transfer bütçemizin 5'te birini şu çocuğa vermeyi normal karşılıyorsun.

Etiketler: