2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1239206 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

3-3-1-3 oynayamayızmı acaba? ortasaha gedson josef rosier önünde gezzal solda mulaeka sağda fashnaht  santrafor weghorst.bana olur gibi geldi.

Çevrimiçi Necmi

Yok abi Emirhan Delibaştan bahsediyorum kıvırcık olan işte solda oynatıyor hoca, sen Emirhan İlkhan ile karıştırıyor olabilir misin?
dostum emirhan ilkhan sekiz numara hatta 8.5 denebilir delibaş forvetti alt yapıda sağ açığa evirdiler zaten son maçtada sağ açık oynadı sonrada ghezzalle yer değiştirdi kıvırcık olanın adı yanılmıyorsam emrecan olması lazım u17 oyuncusu sol bek sanki kampta vardı çok emin olamadım röportajını izlemişdim sanırım demirbaşı ghezzal geldiğinden beri önder hoca onun mevkisine evirdi onun yerine yetiştiriliyor

Çevrimiçi murat

Yok abi Emirhan Delibaştan bahsediyorum kıvırcık olan işte solda oynatıyor hoca, sen Emirhan İlkhan ile karıştırıyor olabilir misin?
emrecan terzi olması lazım.u 19 dan 6-7 oyuncu rotasyonda kullanılabilecek düzeyde.3-4 tanesi kullanılıp diğerlerini oynama şartıyla kiralık vermek lazım.

Çevrimdışı worns

Ben yazdım Utkuyu yediniz diye. Direk seni söylemiyorum elbette senin nezdinde sürekli taktığı aslında futbolcuları gömen tayfaya gayet ciddi şekilde söyledim. 25 yıldır Forza dahil takip ediyorum aynı trend devam. Sen önce milletin ifadelerini alıntılayıp aklınca dalga geçme, sonra millete beni alıntılamayın, tartışmaya girmeyin diye aba altından sopa göster. Burda herkes istediğini yazıyor, sen Ersini gömersin ben överim, başkası Kenanı över ben gömerim, ama öyle açıktan t.ak geçmeye falan kalkmayız, efendi efendi yazarız.

orada karşılıklı yapılan bir espri var. ben orhan'ın almanların tarzı lafını beğendim espriyi sürdürdüm sadece. benim kimsenin esprisini alıntılayıp ahaha ne komik gidin komedyen olun dediğim yok. saldırı budur. yoksa tartışma sırasında olaya dair düşüncelerim ve desteklediğine inandığım argümanlar dışında hiç bir şey ileri sürdüğüm yok.

bakın bir önceki sayfaya gidin. şimdi hatırlamadığım bir arkadaş ersin kaleci değil muhabbetiyle eğlenmek için belki başka mevkiye bakıyorlardır falan yazmıştı. ben de güldüm geçtim. alıntılayıp aman çok komik git bu işle uğraş falan yazmadım. benim de içinde olduğum bir kaç arkadaşın söyledikleriyle salzburg'n teklifi üzerinden alenen dalga geçilmiş mesela, buna kimse sinirlenmemiş ki normal olanı bu.

aba sopa bir şey yok. ben sadece olayı kişiselleştirmeye gerek yok, saldırgan üslüp kullanmaya gerek yok. bu şekilde bir şey kazanamayız yazmışım ne abası ne sopası.

Çevrimdışı sEuL

dostum emirhan ilkhan sekiz numara hatta 8.5 denebilir delibaş forvetti alt yapıda sağ açığa evirdiler zaten son maçtada sağ açık oynadı sonrada ghezzalle yer değiştirdi kıvırcık olanın adı yanılmıyorsam emrecan olması lazım u17 oyuncusu sol bek sanki kampta vardı çok emin olamadım röportajını izlemişdim sanırım demirbaşı ghezzal geldiğinden beri önder hoca onun mevkisine evirdi onun yerine yetiştiriliyor

Necati Bilgic'te kivircik sacli, onunla karistiriyor olabilir misiniz? Emrecan Terzi henuz hicbir hazirlik macinda oynamadi hatta yanilmiyorsam kadroya bile giremedi.

Çevrimdışı worns

yarışmacı takım seviyesinde hiç yok dedin ya bu doğru işde 🤔
Satılırsa helede iyi bir paraya satılırsa burda benden daha mutlu kimse olmaz emin ol çok başarılı bir futbol hayatı geçirmesini canı gönülden isterim hiç şüphen olmasın

yok tabi abi. kimse potansiyelli bile olsa genç kalecinin risklerini almıyor, gerçek anlamda büyük yetenek olan kaleciler bile tecrübesizken çok hata yapıyorlar ve takımlarına faturaları ağır oluyor. yarışmacı takımların hepsi tabiri caizse "olmuş kaleci" kullanıyor.

benim sadece bazı takımların proje olarak görüp alabileceğine dair bir umudum var ersin'i. öyle çok paralar değil çünkü sanıldığı gibi orta seviye bir performansı yok. leipzig-atınç muhabbeti gibi, eksik ama yatırım yapalım diyebilirler. yoksa 20-21'inde çıkıp ortalama üstü performans versen emin olalım bütün avrupa peşinde kuyruğa girerdi.

Çevrimiçi Necmi

emrecan terzi olması lazım.u 19 dan 6-7 oyuncu rotasyonda kullanılabilecek düzeyde.3-4 tanesi kullanılıp diğerlerini oynama şartıyla kiralık vermek lazım.
evet emrecan terzi den bahsediyorum u19 da oynuyormuş artık sol bek 18 yaşında
Emirhan delibaşı karıştırdı sol açık diye onun mevkisi sağ açık
Emirhan ilkay da 8 numara beşiktaşın göz bebeği onu pamuklara sarmamız lazım delibaştanda çok ümitliyim ben semih kılıçsoy iyi birde berkay var oda çok iyi olacak azeri çocuk var cisse dende ümitliyim bizim u19 bildiğin canavar gibi a takımı iyi besleyecek çocukların karakteride çok iyi

Çevrimdışı Nazım Ar

adam süper yetenekli değil ama bir yeteneği varki çok değerli.gol atabilen bir hücuma dönük ortasaha hatta sıkştığında santrafor ama bizim taraftar beğenmiyor.ortada pek görünmez ama kilit açar.

Benim beğenmeme sebebim yaş, oynadığı lig  ve maliyetini yüksek bulmamdan dolayı. Ademi, Frey Konate nin skor ürettiği, Bienvenüe nin parladığı yer. Oradan buralara düşen en iyi futbolcu benim hatırladığım Matias Delgado'ydu, zaten bizden sonra da yine oralara gitti ve baston tutana kadar oynamaya ve rahatça skor üretmeye devam etti yanılmıyorsam.

Yoksa futbolcu gelir inşallah burada da 15 gol atar ayakta alkışlarız hepimiz sevinçten çıldırırız da x takımın y liginde çok iyi pozisyon alabiliyor diye bu ekonomide transfer yapıyorsak zar atıyoruz demektir.

Çevrimdışı Nazım Ar

evet emrecan terzi den bahsediyorum u19 da oynuyormuş artık sol bek 18 yaşında
Emirhan delibaşı karıştırdı sol açık diye onun mevkisi sağ açık
Emirhan ilkay da 8 numara beşiktaşın göz bebeği onu pamuklara sarmamız lazım delibaştanda çok ümitliyim ben semih kılıçsoy iyi birde berkay var oda çok iyi olacak azeri çocuk var cisse dende ümitliyim bizim u19 bildiğin canavar gibi a takımı iyi besleyecek çocukların karakteride çok iyi

Benim izlediğim maçta sol kanatta oynamıştı hatta asist yaptı, sanki hoca onu solda düşünüyor diye anladım. Bu sene kesinlikle parlayacak nerede oynarsa oynasın.

Çevrimdışı worns

Necati Bilgic'te kivircik sacli, onunla karistiriyor olabilir misiniz? Emrecan Terzi henuz hicbir hazirlik macinda oynamadi hatta yanilmiyorsam kadroya bile giremedi.

necati bilgic de plzen maçında kısa sürede iyi işler yapmıştı, fiziği zayıf ama topla yetenekleri vaatkardı. daha 18. bi senesi daha var ama önümüzdeki yılın kampında da o konuşulabilir.

Çevrimiçi murat

necati ortasaha, şifomehmetgillerden.

Çevrimiçi Samet Demir

Emrecan ve emirhanın bu sene oynadığı maçlara göre performans karşılaştırmasını yapabilecek var mı. Hava topunda, top kapmada, ikili mücadele kazanmada v.s. verileri nedir

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

necati bilgic de plzen maçında kısa sürede iyi işler yapmıştı, fiziği zayıf ama topla yetenekleri vaatkardı. daha 18. bi senesi daha var ama önümüzdeki yılın kampında da o konuşulabilir.

Kartal'da oldugu gibi, bu cocuklari alt ligdeki yarismaci takimlara zorunlu oynama maddesi koydurarak kiralamaliyiz. Dedigin gibi Necati'nin disinda, Aytug, Emrecan, Berkay gibi oyuncularinda daha bir iki seneleri var. Umarim iyi bir planlama ile bu oyunculari onumuzdeki sezon icin hazir hale getirebiliriz.

Çevrimiçi murat

-   
Emir Ali Demlikoglu   Emir Ali Demlikoglu
Kaleci
26 Oca 2004 (18)   Türkiye   
-   
Yusuf Islam Atay   Yusuf Islam Atay
Kaleci
12 Ara 2006 (15)   Türkiye   
-   
Egemen Tutar   Egemen Tutar
Stoper
12 Mar 2004 (18)   Türkiye   
-   
Okan Agrap   Okan Agrap
Stoper
19 Mar 2003 (19)   Türkiye   
-   
Aytug Batur Kömec   Aytug Batur Kömec
Stoper
5 Eki 2004 (17)   Türkiye   
-   
Badra Cisse   Badra Cisse
Stoper
20 Mar 2003 (19)   Fildişi Sahili   
-   
Efe Can Mete   Efe Can Mete
Stoper
23 Şub 2006 (16)   Türkiye   
-   
Emrecan Terzi   Emrecan Terzi
Sol Bek
5 Oca 2004 (18)   Türkiye   
-   
Emirhan Kisecüklü   Emirhan Kisecüklü
Sol Bek
17 May 2005 (17)   Türkiye   
-   
Burak Selver Yildiz   Burak Selver Yildiz
Sağ Bek
9 Şub 2004 (18)   Türkiye   
-   
Berkay Vardar   Berkay Vardar
Önlibero
14 Oca 2003 (19)   Azerbaycan
Türkiye   
-   
Berkay Kenctemur   Berkay Kenctemur
Önlibero
20 Şub 2005 (17)   Türkiye   
-   
Görkem Efe Özen   Görkem Efe Özen
Önlibero
11 Tem 2004 (18)   Türkiye   
-   
Fahri Kerem Ay   Fahri Kerem Ay
Önlibero
1 Oca 2005 (17)   Türkiye   
-   
Demir Ege Tiknaz   Demir Ege Tiknaz
Merkez orta saha
17 Ağu 2004 (17)   Türkiye   50 Bin €
-   
Necati Bilgic   Necati Bilgic
Merkez orta saha
8 Mar 2004 (18)   Türkiye   
-   
Abdülmecid Dönmez   Abdülmecid Dönmez
On Numara
-   
Halil Cicek   Halil Cicek
On Numara
17 Oca 2004 (18)   Türkiye   
-   
Besar Gudjufi   Besar Gudjufi
Sol Kanat
29 May 2004 (18)   Kuzey Makedonya   100 Bin €
-   Debreceni VSC II
Álmos Kalafat   Álmos Kalafat
Sol Kanat
4 Eyl 2001 (20)   Macaristan
Türkiye   25 Bin €
-   
Avtandil Duishoev   Avtandil Duishoev
Sol Kanat
27 Eki 2004 (17)   Türkiye
Kırgızistan   
-   
Azad Demir   Azad Demir
Sol Kanat
17 Şub 2004 (18)   Türkiye   
-   Hendek Spor
Ilkay Isler   Ilkay Isler
Sağ Kanat
23 Mar 2001 (21)   Türkiye   50 Bin €
-   
Emirhan Delibas   Emirhan Delibas
Sağ Kanat
1 Oca 2003 (19)   Türkiye   50 Bin €
-   
Kadircan Bilikli   Kadircan Bilikli
Sağ Kanat
1 May 2004 (18)   Türkiye   
-   
Harun Eren Karagöz   Harun Eren Karagöz
Sağ Kanat
14 May 2004 (18)   Türkiye   
-   
Semih Kilicsoy   Semih Kilicsoy
Santrafor

aytuğ, badra ,emrecan ,2 berkay , 2 emirhan ,demir ege necati ve semih en çok umut vadeden oyuncular. yalnız ben oğuzgan akgünü de beğendim.

Çevrimiçi Necmi

Benim izlediğim maçta sol kanatta oynamıştı hatta asist yaptı, sanki hoca onu solda düşünüyor diye anladım. Bu sene kesinlikle parlayacak nerede oynarsa oynasın.
bizim ön hattaki oyuncular zaten sürekli yer değiştiriyor gezhalde sola geçiyor mesela seni yanıltan solda yaptırdığı penaltı olmuştur ama esas mevkisi sağ açık

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Hayırlı olsun

Beşiktaş, Christian Fassnacht transferi için Young Boys ile uzun görüşmelerin ardından iki taksitte ödenmek üzere 2.4 milyon Euro’ya anlaştı. (Doğan Gündoğdu)

Çevrimdışı worns

Kartal'da oldugu gibi, bu cocuklari alt ligdeki yarismaci takimlara zorunlu oynama maddesi koydurarak kiralamaliyiz. Dedigin gibi Necati'nin disinda, Aytug, Emrecan, Berkay gibi oyuncularinda daha bir iki seneleri var. Umarim iyi bir planlama ile bu oyunculari onumuzdeki sezon icin hazir hale getirebiliriz.

biz bu kiralama meselesi için yapılanmaya ve sorumlular atamaya ihtiyaç var muhabbetini yaptıktan sonra ceyhun kazancı basın toplantısında bu tür bir çalışmadan bahsetti. sorumlu da önder karaveli olacakmış ki doğru isim olduğunu düşündüm. bu seneden itibaren kiralama işlerinde de kiralık oyuncuların takibinde de geçmişe göre daha profesyonel-planlı işler görmeye başlayabiliriz.

Çevrimdışı sEuL

Hayırlı olsun

Beşiktaş, Christian Fassnacht transferi için Young Boys ile uzun görüşmelerin ardından iki taksitte ödenmek üzere 2.4 milyon Euro’ya anlaştı. (Doğan Gündoğdu)
Bize biraz daha yaratici bir oyuncu gerektigi dusuncesindeyim ama hayirli olmasi dilegi ile. Bugun yapmis oldugu asist guzeldi. Hoca cok istiyordu demek ki o kanatta denedigi Boyd ve N’Koudu’dan istedigi verimi alamadi. Umarim bu iki oyuncuyu elden cikarabiliriz.

Çevrimiçi Necmi

-   
Emir Ali Demlikoglu   Emir Ali Demlikoglu
Kaleci
26 Oca 2004 (18)   Türkiye   
-   
Yusuf Islam Atay   Yusuf Islam Atay
Kaleci
12 Ara 2006 (15)   Türkiye   
-   
Egemen Tutar   Egemen Tutar
Stoper
12 Mar 2004 (18)   Türkiye   
-   
Okan Agrap   Okan Agrap
Stoper
19 Mar 2003 (19)   Türkiye   
-   
Aytug Batur Kömec   Aytug Batur Kömec
Stoper
5 Eki 2004 (17)   Türkiye   
-   
Badra Cisse   Badra Cisse
Stoper
20 Mar 2003 (19)   Fildişi Sahili   
-   
Efe Can Mete   Efe Can Mete
Stoper
23 Şub 2006 (16)   Türkiye   
-   
Emrecan Terzi   Emrecan Terzi
Sol Bek
5 Oca 2004 (18)   Türkiye   
-   
Emirhan Kisecüklü   Emirhan Kisecüklü
Sol Bek
17 May 2005 (17)   Türkiye   
-   
Burak Selver Yildiz   Burak Selver Yildiz
Sağ Bek
9 Şub 2004 (18)   Türkiye   
-   
Berkay Vardar   Berkay Vardar
Önlibero
14 Oca 2003 (19)   Azerbaycan
Türkiye   
-   
Berkay Kenctemur   Berkay Kenctemur
Önlibero
20 Şub 2005 (17)   Türkiye   
-   
Görkem Efe Özen   Görkem Efe Özen
Önlibero
11 Tem 2004 (18)   Türkiye   
-   
Fahri Kerem Ay   Fahri Kerem Ay
Önlibero
-   
Demir Ege Tiknaz   Demir Ege Tiknaz
Merkez orta saha
17 Ağu 2004 (17)   Türkiye   50 Bin €
-   
Necati Bilgic   Necati Bilgic
Merkez orta saha
8 Mar 2004 (18)   Türkiye   
-   
Abdülmecid Dönmez   Abdülmecid Dönmez
On Numara
-   
Halil Cicek   Halil Cicek
On Numara
17 Oca 2004 (18)   Türkiye   
-   
Besar Gudjufi   Besar Gudjufi
Sol Kanat
29 May 2004 (18)   Kuzey Makedonya   100 Bin €
-   Debreceni VSC II
Álmos Kalafat   Álmos Kalafat
Sol Kanat
4 Eyl 2001 (20)   Macaristan
Türkiye   25 Bin €
-   
Avtandil Duishoev   Avtandil Duishoev
Sol Kanat
27 Eki 2004 (17)   Türkiye
Kırgızistan   
-   
Azad Demir   Azad Demir
Sol Kanat
17 Şub 2004 (18)   Türkiye   
-   Hendek Spor
Ilkay Isler   Ilkay Isler
Sağ Kanat
23 Mar 2001 (21)   Türkiye   50 Bin €
-   
Emirhan Delibas   Emirhan Delibas
Sağ Kanat
1 Oca 2003 (19)   Türkiye   50 Bin €
-   
Kadircan Bilikli   Kadircan Bilikli
Sağ Kanat
1 May 2004 (18)   Türkiye   
-   
Harun Eren Karagöz   Harun Eren Karagöz
Sağ Kanat
14 May 2004 (18)   Türkiye   
-   
Semih Kilicsoy   Semih Kilicsoy
Santrafor

aytuğ, badra ,emrecan ,2 berkay , 2 emirhan ,demir ege necati ve semih en çok umut vadeden oyuncular. yalnız ben oğuzgan akgünü de beğendim.
oğuzhan bu senenin süpriziydi uzun zamandır beklenen vadettiğinin altında kalan oyuncuydu delibaş süprüz değildi ben uzun zamandır bekliyordum ilkayı a takıma aldıklarında delibaşı neden almadılar diye şaşırmıştım
Bizim u19 altın jenerasyon zaten ona kızıyorum ya iyi ellerde değiller bu kadar yetenek çok eksik çıkıyor a takıma eline böyle bir liste geçti bir iki oyuncu değil ve bu çocukların iyi olduğu onlu yaşların başından beri biliniyor en iyi alt yapı hocalarını getir eğit bunları yer tutmayı bilmeyen bir sol bek olarak gelmesin a takıma biz a takımda olması gereken mental yapıyı öğreteceğimiz zamanda alt yapıda öğrenmesi gereken şeyleri öğretmeye çalışıyoruz hiç bir zaman tam olamıyorlar

Çevrimdışı sEuL

biz bu kiralama meselesi için yapılanmaya ve sorumlular atamaya ihtiyaç var muhabbetini yaptıktan sonra ceyhun kazancı basın toplantısında bu tür bir çalışmadan bahsetti. sorumlu da önder karaveli olacakmış ki doğru isim olduğunu düşündüm. bu seneden itibaren kiralama işlerinde de kiralık oyuncuların takibinde de geçmişe göre daha profesyonel-planlı işler görmeye başlayabiliriz.
Aynen, birkac hafta once bu kiralama islerinin belli bir plan program dahilinde olmasi gerektigini konusmustuk, ustune Kazanci’nin aciklamalari umut vericiydi.

Çevrimiçi Necmi

Bize biraz daha yaratici bir oyuncu gerektigi dusuncesindeyim ama hayirli olmasi dilegi ile. Bugun yapmis oldugu asist guzeldi. Hoca cok istiyordu demek ki o kanatta denedigi Boyd ve N’Koudu’dan istedigi verimi alamadi. Umarim bu iki oyuncuyu elden cikarabiliriz.
bizde yaratıcı oyuncu çok fazla bizim askerimiz yok bir josef yetmiyor atibayı artık yok saymalıyız bir yanılgı var yaratıcı denince herkes 10 numara düşünüyor her mevkiide yaratıcı oyuncu olur yaratıcı oyuncu demek yüksek tekniğe sahip oyuncu demek değildir oyunu iyi okuyan ve gereğini yapabilen oyuncu yaratıcı oyuncudur

Çevrimdışı Nazım Ar

Hayırlı olsun

Hayırlı olsun, inşallah çok başarılı olur. 2,4 milyon verildiğine göre hoca gerçekten çok istemiş olmalı, bakalım nasıl entegre edecek takıma.

Çevrimdışı worns

Hayırlı olsun

hadi bakalım bu sefer haberler ciddi gibi. bu kadar ısrarcı olmamız hocanın listesinde olduğunu düşündürüyor. belli oyunlarda başarılı olabilecek, bireysel yetenekten çok takım oyuna katkısıyla öne çıkan bir oyuncu. hoca istiyorsa muhtemelen yakından tanıyordur, orta avrupa'ya hakim gibi. belirli bir rol için alıyordur. onun için pozitifim.

Çevrimiçi Necmi

işde önder doğru isim değil adam sevgi pıtırcığı kenarda sürekli alkış tutandan birşey olmaz önder hocada gönül bağı var doğru karar veremez bence bu işi yapan acımasız ve sert biri olacak kiraya verdiğimiz takımlarada kök söktürecek oyuncu orda gevşediğinde gidip hesabını sorabilecek biri olmalı önder hoca iyi insan olabilir ve özellikle küçük yaş gruplarında iyi hocada olabilir ama 18 artı oyuncular için biraz layt kalır

Çevrimiçi murat

şöyle bir fm incelemesi mevcut.

Etiketler: