2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1239508 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

İyi yere dikkat etmişsiniz. Kendi verdiğiniz örnekte de olduğu gibi biz aslında 3 lü stoper yerine tek stoperli formasyonda oynayacağız. Sağ ve soldaki adamlar ya orta saha menşeili yada bek menşeili olacak. İkisinden biri bazen ikiside atak sırasında ileride olacak arkada 1 kişi kalacak.

Ayrıca sağ stoperde ben mert müldürü görmek isterdim açıkçası. Sol içinde montero ideal duruyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mert müldür sağ stoper hatta sağ kanat bekte de çok iyi olurdu. ben de çok beğeniyorum. ama sassuolo ekonomik sorunu olmayan takım, pek satmaya yanaşmıyormuş. 7-8 haberleri de yalan daha çok istiyor diyorlardı en son.

Çevrimdışı worns

ikinci yarı çıkan takım beni mest etti çok iyi oldukları için değil neler yapabileceklerini hissettirdikleri için
Mulekanın yarım devrede üç asistini yediler boyd salih ve ghezzal kesinlikle bu seneki en iyi transferimiz olacak üstelik o pozisyonlarda kendide atmak için zorlayabilirdi boyda verdiği pasta kendi neden vurmadı şaşırdım bencil değil boyd net durumdaydı

çok da güzel bıraktı boyd'a verdiğinde. küçük bir bekledi doğru anını, hafif bi feyk sonra çok yumuşak bıraktı. çok beğendim final aksiyonunu umduğumdan daha soğukkanlı çıktı. boyd'un klasik kalaslığı tutmasa güzel gol olacaktı. takım arkadaşlarını henüz tanıyamamış işte. tanısa boyd'a bırakmazdı. :)

Çevrimiçi Necmi

Belki oraya evrilebilir dedigin gibi ama ben sahsen pek ihtimal vermiyorum. Cunku sag stopere yabanci bir stoper alinacak. Sag stoper icin rotasyonda yeni stoper - arkasinda Wellinton, 3. alternatif olarakta Necip var. Bekleyip gorecegiz artik, umarim toparlar - ihtiyacimiz var ona.
rosierin kalitesi belli toparlar elbet her maç maçta kaç defa önünde oynayan oyuncu değişti oyuncularda kaos hakim ne yaptığını bilen welintonla salih dışında oyuncu yok sabır lazım
Bu arada çok iyi bir orta saha transferi yaptık salih ben onu yeni transfer olarak görüyorum bu performansı devam ettirirse 11 de yerini kapar josef bile yedek kalabilir kampın süprizi oldu emirhan ve salih orta sahaya oyuncuya ihtiyaç yok dedi bence

Çevrimiçi Necmi

çok da güzel bıraktı boyd'a verdiğinde. küçük bir bekledi doğru anını, hafif bi feyk sonra çok yumuşak bıraktı. çok beğendim final aksiyonunu umduğumdan daha soğukkanlı çıktı. boyd'un klasik kalaslığı tutmasa güzel gol olacaktı. takım arkadaşlarını henüz tanıyamamış işte. tanısa boyd'a bırakmazdı. :)
esas önemlisi kampa katılalı ikimi üç günmü oldu antrenman yapmadı ama hazır buda sorumluluk sahibi olduğunu gösterir

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/jacoop04/status/1547690007686615042

alberth elis

@can1903 fransa'daki eleman bu mu?
yok, ağustos başlamadan fırsat transferi gelmez. Esas bombalar o zaman olacak bence  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

mert müldür sağ stoper hatta sağ kanat bekte de çok iyi olurdu. ben de çok beğeniyorum. ama sassuolo ekonomik sorunu olmayan takım, pek satmaya yanaşmıyormuş. 7-8 haberleri de yalan daha çok istiyor diyorlardı en son.
hayal satmaya gerek yok o takımdan absürt bir para teklif etmedikçe oyuncu alınmaz

Çevrimdışı sEuL

rosierin kalitesi belli toparlar elbet her maç maçta kaç defa önünde oynayan oyuncu değişti oyuncularda kaos hakim ne yaptığını bilen welintonla salih dışında oyuncu yok sabır lazım
Bu arada çok iyi bir orta saha transferi yaptık salih ben onu yeni transfer olarak görüyorum bu performansı devam ettirirse 11 de yerini kapar josef bile yedek kalabilir kampın süprizi oldu emirhan ve salih orta sahaya oyuncuya ihtiyaç yok dedi bence
Kalitesi belli, dedigin gibi insallah toparlar en kisa zamanda.

Salih icin gecen seneden beridir yaziyorum, bu cocuk bize gelmeden once kendi pozisyonundaki en iyi Turk oyuncuydu. Hemen ustu cizilip takasta verelim pozisyonuna geldi haksiz bir sekilde. Bende ondan umitliyim, rotasyonda bu sene bize cok faydasi olacak. Gecen sene sakatliklar falan derken 2 mac ustuste ayni oyuncularla oynayamadi.

Çevrimdışı sEuL

yok, ağustos başlamadan fırsat transferi gelmez. Esas bombalar o zaman olacak bence  :evillol:
Ikilemdeyim bu konuda, hic gelmesin daha iyi diye dusunuyorum bu noktada. Butun hazirlik kampini kaciracak Agustosta gelen oyuncular ve zorluk cekecekler butun sezon boyunca. onumuzde cok iyi ornekler var Teixera ve Pjanic gibi. Gelecek oyuncu simdiden gelip takim arkadaslarina ve sisteme alismali bence. Hayirlisi olur insallah

Çevrimdışı worns

emre can'ı göndermeye karar vermişler diye haberler var her yerde. dortmund oyuncudan memnun değilmiş. gerçi maaşı filan bizi aşar bilmiyorum ne kadar ama bi kiralık denesek mi bizim sisteme müthiş uygun, stopere koy merkez orta sahaya koy.

Çevrimiçi Samet Demir

emre can'ı göndermeye karar vermişler diye haberler var her yerde. dortmund oyuncudan memnun değilmiş. gerçi maaşı filan bizi aşar bilmiyorum ne kadar ama bi kiralık denesek mi bizim sisteme müthiş uygun, stopere koy merkez orta sahaya koy.
Emre can yabancı statüsünde yalnız.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tugozcan

Abi ne Ersin'mis ya :D Begenmeyen de begenen de gereksiz abartiyor bence su an. Ersin ne ligin en kotu kalecisi, ne de Ugurcan seviyesinde kaleci. Bana gore ortalama bir kaleci iste.

Hem artilari var hem eksileri var. Bu seviyede bir kaleciye Besiktas'in kalesini emanet etmek istemeyebilirsiniz ama bu kadar da abartmayin yahu.

Cok begenilem Ugurcan, Ersin'in yasindayken kadroya giremiyordu. Kale isi biraz tecrube isi. Bu yasinda bu performans bile iyi onun icin. Eminim 3-4 yil sonra o da cok farkli seviyelerde olacak.

Dedigim gibi mevcut halini yeterli gorursunuz gormezsiniz, cok normal bu durum. Ama bu kadar karalamayin su cocugu. Oyle yada boyle Besiktas'in bir degeri Ersin. Yas grubuna gore de (Bakin Besiktas seviyesine gore demiyorum) oldukca basarili bir kaleci.

Çevrimiçi Samet Ç

Ersin

Boly       Saiss        Transfer

Rosier   Gedson   Emirhan     Rıdvan

Ghezzal

Weghorst        Muleka

[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2022, 11:12:15 Samet Ç ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Willy Boly merkeze düşünülüyorsa mantıklı olabilir, ancak sağ stoperde hızı yavaş kalabilir.
Saiss-Boly-Yerli sağ stoper iyi olabilir.

Çevrimdışı celiker1

bu baya forvet oyuncusu değil mi? hiç izlemedim ama kariyerinin yarısına santrafor yarısına kanat forvet çıkmış. biz sanki 3412nin ileri ikilisine bir dördüncü oyuncu peşindeyiz gibi.
Kanat forvet ve dörtlünün sağında oynuyor.Bandırmaspor'un forveti için ciddi görüşmalerin olduğu söylendiğinden dolayı dediğin gibi 3412 nin ileri ikilisine dòrduncu oyuncuyu baktığımız doğru olabilir.Ayrıca ben Fassnacht girişimimizden dolayı sanki dörtlünün sağına Rosier'i hamle oyuncusu veya sağ stoper yapacak hücumu kuvvetli birini bakıyoruz gibide geliyor.Hem Fassnacht hem Elis tarzı bir oyuncunun beraber transfer edilebilecegini düşünüyorum.Neden mi dersen?İçeriden bilgi alabilen bir kaç gazetecinin N'Kodou ayrılabilir açıklamsı olmuştu geçen hafta.Sonadan girdiği Kayserispor maçı hariç bu sistemde verimli olduğunuda gòrmedik.N'Kodou'dan çıkıp Fassnacht ve Elis yapabilsek muazzam olur
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2022, 11:44:56 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

farkın buralara düştüğü doğruysa olur bu iş
Buralara düştü dediğin, hala adamların istediği paranın yarısını teklif ediyoruz.

Çevrimdışı tuncaboylu

38 maç oynamadıkmı maç başına dediğin gibi bir gol yesek 38 gol yemiş oluruz ama biz 48 yedik o on gol varya yemesen en az on puan daha eklenir senin görmezden geldiğin algı kastığın on gol var ya işde o goller yüzünden altıncı olduk geriye düşmenin takımda yarattığı pisikolojiyi saymıyorum bile biz diyoruz leblebi gibi yiyor sen diyorsun mertte şu kadar yedi ne yapalım yemeyecekler yiyorlarsa beşiktaşta işleri olmaz 2,5 sezonda kurtardığı 3 maç varmı bu akşam bile üstüne gelen herhangi bir kalecinin tutacağı topu panikle ceza sahasına çeldi serbest atışta emre daha zorunu barajın arasında gelen topu tuttu birde uzayarak aldığı top var nasıl hızla toparlanıp ikinci hamleyi yapıyor ersin ilk hamleyi bile yapamazdı
Burda insanlar neden iyi olmadığı konusunda bir sürü ispatlı sebep sunuyor sen aksini savunurken ispatsız neden bile sunamıyorsun şu konuda iyi diyemiyorsun çünkü iyi olduğu bir nokta yok
Bırak satmayı serbest bıraksak kendine takım bulacağını bile sanmıyorum elinde daha iyisi var oda bizim çocuk kimse gidin kaleci alın demiyor risk alacaksam daha iyi görünenle alırım belki oda olmaz ama denemeden bilemeyiz

O bahsettiğin 10 golü Mert yedi, 3 maçta

Ersin 32 maç oynadı ve 35 gol yedi.

Madem derdin 10 gol az yemek, elimizdeki bütçeyle 32 maç oynayıp 25 gol yiyecek (tercihen yerli) kaleci getirebileceksek, gidip alsınlar.

Yok getiremeyeceksek, uzatmaya gerek yok.
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2022, 12:18:33 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/jacoop04/status/1547690007686615042

alberth elis

@can1903 fransa'daki eleman bu mu?
Harika olur, Bordeux küme düştüğü için çok düşes gelebilir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Emirhan'a takımda nasıl yer bulacağız?
Bana kalsa Gedson'un yanında 1. alternatif Emirhan, 2. alternatif Salih, 3. alternatif ise Kartal düşüncesiyle stoper 3 lüsünü tamamen yabancı yaparım.

Çevrimiçi Samet Demir

Emirhan'a takımda nasıl yer bulacağız?
Bana kalsa Gedson'un yanında 1. alternatif Emirhan, 2. alternatif Salih, 3. alternatif ise Kartal düşüncesiyle stoper 3 lüsünü tamamen yabancı yaparım.
Gedsonun yanına ve ghezzalın yedeği olarak düşünülür bence.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Orhan_

valla bu muhabbet çok uzadı herkesin kendine göre inancı var dedim uzatmadım artık ben de. :) çünkü argümanları tartışmıyoruz. öne sürülen istatistiklere karşı bir şey söylenmiyor, bir karşı argüman yok. olumlu herhangi bir veri yok. kimisi istatistiğin çok önemi yok diyor. kimisi istatistiği beğenmiyor vs. bence ortada sorunu yeterince açıklayan veri var.

mesela düz şut-kurtarış oranını beğenmeyen için üstte uzunca yazdım, xGA verisi var. onda tüm şutların gol olma ihtimali tek tek hesaplanıyor. gol yeme olasılığı diyelim. mesele komplike hale de getiriliyor. onda da sonuç değişmiyor. normal şartlar altında ligde en az gol yemesi beklenecek takım biziz. trabzonspor'dan maç başına 0.3 gol daha az yeme beklentimiz var. yani bu şu demek trabzonspor'dan normal şartlar 12 gol az yememiz gerekirdi. gerçekte olan ise dümdüz şaka gibi  :D 12 gol fazla yemişiz. yani normal şartlarda olması beklenen şeyle gerçekleşen arasında tam 24 gol var. yirmi dört gol. akıl alır bir şey değil bu. bu ikisi arasındaki farkın neredeyse hepsi kaleciler arasındaki performans farkından kaynaklanır. bunun savunmayla şunla bunla açıklanacak tarafı yok ki. oluşmuş xGAdan bahsediyorum, iş savunmayı filan çoktan geçmiş. savunmaya kalan kısımda iyiyiz zaten. (ligin xGA açısından sonuncusu olman zaten savunman kötü değil demektir dümdüz) 24 gol sezonun gidişatında ne gibi sonuçlar doğurur bunu herhalde herhangi bir futbol izleyicisi anlayabilir, anlatmama gerek yok uzun uzun.

neyse artık tekrara giriyor. burda kimse şu kalecinin kurtarış yüzdesi yüksekmiş almalıyız. yok bilmem kimin kurtarış yüzdeleri üzerinden şu iyidir falan demiyor ki. elbtte kaleciyi alırken çok çok başka bir sürü parametreye bakarsın. ersin'in temel istatistikleri bizim seviyemizde bir takımda olamayacak denli kötü diyoruz. son yirmi yılda böyle bir kaleci görmemişiz diyoruz. ligin ortalama kalecisi kadar bile olamamış diyoruz.

bundan sonrası herkesin kendi inancı, ersin'e sempatisi vs. argüman olsa tartışırım ama böyle bir şey görmüyorum. kalede kötü kaleci varken şampiyon olabilir misiniz? elbette zaten biz olduk. o sezonun istatistiklerinde de kalemizi iyice şuta kapatmamıza karşın kötüydük. ama büyük bir takımın sürekli böyle bir şey yapmaya çalışmasına gerek yok. bu ligde defalarca sırf kaleci performansı üzerinden şampiyon olan takım izledik. ben bunu bir sorun olarak görüyorum.

benim iddiam da şu. yerli sınırı olmasa valerien ismael elli kere yabancı kaleci isterdi. istemiyorsa el mahkum elindeki yerli rotasyonunu değerlendirmek zorunda hissediyor. zaten başka yerli pozisyon üretmekte de zorlanıyor. bu sezon içinde elimizdeki diğer alternatiflerden biri, bir parça olsun öne çıkmayı başarırsa yedeğe düşme ihtimalini de hiç az görmüyorum. bunun düşündüğümden de satsak çok mutlu olacaktım.

Özellikle son iki paragraf olayın tümüyle özeti. Eleştirenlerin bir çoğu da çözümü yeni bir transferde aramıyor. Hocaya bu konuda güveniyorum. Hazırlık maçlarında kalecileri de deniyor ve en iyi gördüğüne formayı verecektir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Gedsonun yanına ve ghezzalın yedeği olarak düşünülür bence.

stoperlerin birini azaltıp josefin tek olduğu önünde gedson emirhan ikilisi süper olur yoksa emirhana yer kalmıyor

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/MustafaKratas/status/1548261297971638274
bu ne böyle ikinci twitinde duydum ama net duymadım yazmış dalga geçiyor millettle duymuş ama duymamış şaka gibi

Etiketler: