2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1239869 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

7-8 + sonraki satıştan 20ye satabilsek çok iyi olur.
resmen sallamış duydum ama duymadım net değil yazmış bende evden o kadar duyuyorum zaten 5 görsek direk satarlar

Çevrimdışı Koray83

Duydum ama net değil derken bonservis için verilen parayı net duymadım diyor

Çevrimdışı Egos

Ne saf takımlar var, adam kaleci bile değil.

belki farklı bir mevki için düşünüyorlardır ağabey.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

yok, ağustos başlamadan fırsat transferi gelmez. Esas bombalar o zaman olacak bence  :evillol:

bu sene o işlere girmeyiz gibi ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

Şu denayeri alsak çok iyi olur. Bu sisteme uygun oyuncu. Hızlı defans lazım bize.

Çevrimdışı sEuL

Çevrimiçi murat

6.5 iyi para pazarlık etmeye gerek yok. Kesin bonuslarladır o miktar.

Çevrimiçi annoca

Ersin güzel bonservis karşılığı giderse şu tartışma nihayetinde bitecek.

Çevrimdışı tuncaboylu

belki farklı bir mevki için düşünüyorlardır ağabey.
Harikaydı :) :)

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/RdScouting/status/1548273784074825730
Bu satış fiyatı bence makul bu arada, Türkiye ligi çıkışı ve seneye biten sözleşmesi düşünülürse satılması gayet mantıklı.

Bundesliga Ersin için de harika bir adım olacaktır.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu denayeri alsak çok iyi olur. Bu sisteme uygun oyuncu. Hızlı defans lazım bize.
Stoper için arpası fazla biraz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ersin güzel bonservis karşılığı giderse şu tartışma nihayetinde bitecek.
Umarım herifler bizim forumu okumuyordur, kazıklandıklarını düşünüp fiyatı düşürebilirler.

Çevrimdışı Orhan_

Umarım herifler bizim forumu okumuyordur, kazıklandıklarını düşünüp fiyatı düşürebilirler.

Seni okuyorlarsa kazıkladıklarını bile düşünüyor olabilirler :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Seni okuyorlarsa kazıkladıklarını bile düşünüyor olabilirler :D
Evet, Beşiktaş forumunda Beşiktaş oyuncusunu değerli göstermek gibi saçma sapan bir şey yapıyorum.

Çevrimdışı Akil Emre

Ersini çok beğenmesemde bukadar gömülecek bir kaleci değil, özellikle Mert ve utku kaleye geçince aralarındaki fark çok bariz belli oluyor. Sanılanın aksine yan toplardaki duruşunu ve fiziğine göre atikliğini beğeniyorum. İşallah iyi paraya satılır, Emre bilginde de potansiyel var. Öncelikle stoper transferi ve rıdvanın durumunu netleştirmek gerekiyor.

Çevrimdışı Orhan_

Evet, Beşiktaş forumunda Beşiktaş oyuncusunu değerli göstermek gibi saçma sapan bir şey yapıyorum.

Bu yüzden inşallah seni okuyorlardır da (hans-peter artık kimse) iyi fiyata satarız. Tüm dünyanın bildiği üzere Alman geleneğidir topçu almadan önce oynadığı takıma ait taraftar forumunu okumak.

Çevrimdışı Orhan_

Fassnacht ile anlaşma işi tamam mıymış? Güvenilirliği olmayan kaynaklar tamam diyor da.

Çevrimdışı beno1903

Ersin ve Rıdvanı toplamı 12-13m ediyorsa direkt satmalı, yerlerine hemen genç yerli yerleştirilmeli. Emre Bilgin ve genç yoksa Umut Meraşla doldurmak zorundayız. Satabiliyorsan satacaksın madem yetiştir sat sistemi olacak bu iş bunu gerektirir.

Çevrimdışı celiker1

bu sene o işlere girmeyiz gibi ya
Esas bu şekil transfer politikasıyla fırsat transferi kovalamalıyıź.Neden mi?Sezon başı takımın omurgasını kurmuşsun.Yeni sezona ideal kadro ile başlamaya yakın bir kadro oluşturmuşsun.Biz hep omurgayı kurmadan fırsat transferi kovaladık.Eksik yerlerine misal x maliyetle ortalama bir maliyetle oyuncu alayım mı?Yoksa 15-20 gün bekleyip x maliyetin biraz üzerine "Çok iyi potansiyelli oyuncu alayım mı?" diye düşünürsün.Yalnız o 15-20 gün bekleyip alacağın fırsat transferi kalbur üstü liglerde takımı ile hazırlık dònemini tam kapasite geçirmiş oyuncu olmalıdır.Biz Pjaniç ve Teixeira'da özelikle o hataya düştük.Oyuncular hem geç geldi hem de hazırlık yapmadan geldi.Misal Ghazzal,Rosier bize Eylül ayında geldi takımlarında full idman,hazırlık maçı görmüşlerdi.Eğef olursa bunlar dikkat edilerek alınmalıdır
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2022, 19:21:01 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı sozkul

+1903. Eleştiri başka kaleci bile değil demek başka şey bence

Bencede eleştirinin dozunu kaçırıyor Necmi konu Ersin olunca. Bu eleştiri sınıfına değil aşağılamaya giriyor artık.
Galiba bizim onun Ersin konusundaki eleştirilerini anlamadığımızı düşünüyor, anlayalım diye şiddeti artırıyor.

Çevrimdışı sEuL

Ersin ve Rıdvanı toplamı 12-13m ediyorsa direkt satmalı, yerlerine hemen genç yerli yerleştirilmeli. Emre Bilgin ve genç yoksa Umut Meraşla doldurmak zorundayız. Satabiliyorsan satacaksın madem yetiştir sat sistemi olacak bu iş bunu gerektirir.
Umut’la hicbir yeri dolduramayiz. Ridvan kalsada gitsede oraya bir transfer lazim.

Çevrimdışı celiker1

Burada hepimiz Beşiktaş'ımızın iyiliği için yazmaya çalışiyoruz.Kendi adıma benim tüm hayatım ailem ve  BEŞIKTAŞ.Ben kendimi bildim bileli hayatımı BEŞIKTAŞ ile programladım.Sırf maçlara rahat gidebilmek için 16 sene İstanbul'da şu lanet taksicilik işini yaptım.Biraz abartı gelebilir ama evlenmemeyi(Evlensem çalışmaya devam etmek zorunda kalacaktım) tercih edip 3 sene önce taksiciliği bıraktım ve şu an sadece hayatımda BEŞİKTAŞ var.Tüm yazan arkadaşlar ricam yorum yaparken KENDI ÇOCUĞUNUZU ELEŞTİRIŔ gibi yorum yapmanız.Hatalarını kırıcı olamadan anlatmanüz.Misal bende @Necmi abi gibi düşünüyorum ama her doğru her yerde söylenmez bence.Necmi abininde BEŞİKTAŞ ın iyiliği ıcin dusundugune %100 eminim ama işte o yorumu bu sayfadan birinin çocuğu için yapar mı?Yapmaz.Bunlar hepimizin çocuğu!Hepimizin  düşüncesi doğru veya yanlış olabilr ama bunları yorumlama biçimimiz daha zarif olmalıdır bence.
Hayatta Beşiktaş

Etiketler: