2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1241105 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı XiaoHan

Kibarca yemişim hazırlık maçını çek kardeşim takımı maçtan, hakemin sertliğe müdahale etmemesi sezon öncesi sakatlığa sebep maç yönetmesini göstererek.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı Orhan_

Biz Milne zamanında da kaleci beğenmezdik. Kaleye gelen 3 toptan biri gol olunca kaleciye kızar, Fenerbahçe'nin kalesine gelen 10 toptan 2'sini alan kalecileri beğenirdik.

Ersin'in kurtarış yüzdesini falan kurcalamaya gerek yok, maç başına ortalama 1 gol yiyor işte.

Senin şampiyon olabilmen için bu yeterli olmalı, olamıyorsan sıkıntı başka yerdedir.

Son 30 senede kalene Mrmic, Cordoba ve Fabri'den baska bir kaleci bulamamışsın, onlar da 1-2 sezon oynayıp gitmişler. Hala Ersin'e laf atıyorsunuz.

Kurtarış yüzdesi ile yediği gol ortalaması birbirine bağımlı istatistikler. Ersin maç başına 1 gol yediyse ve bu istatistiğe düşük bir kurtarış yüzdesi ile ulaştıysa demek ki o takımın defansı iyiymiş. Kalecisi değil!. Bir sonraki adımın bir fikri savunmak için kafana göre istatistik yazmak olacak galiba aynı fblilerin uydurduğu rekorlar gibi. Mesela bir maç içinde kafasını en az kaşıyan kaleci Ersin'miş :D

Çevrimdışı sEuL

Salih gayet iyi ve rotasyonda olmasi gerekiyor bence, Holosko muamelesi goruyor ama bence yararli olacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Taraftarın bir kısmı çok nankör. Bu oyunun neresini beğenmemişler? Hocaya sallamaya devam anca  :money:

https://twitter.com/PozitifSport/status/1548021102969901056

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Salih gayet iyi ve rotasyonda olmasi gerekiyor bence, Holosko muamelesi goruyor ama bence yararli olacak.

Salih'e geçen sene alınmış ama bu sene formayı giymiş bir oyuncu gibi bakarsak iyi transfer gibi görünüyor. Oynanan 3 maçta da sahanın en iyilerinden. İnşallah böyle devam eder.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

salih yetenekli oyuncu zaten önemli olan ondan o yeteneği alabilmek umarım o sene bu sene olur kendisi için
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Defans oyuncuları 10m öteye top atmaktan aciz olduğu için baskı gördükleri anda topu Ersin' e atıp ne yaparsan yap diyorlar.
Defanstan top çıkması için Gedson geriye gelmeye başladı, Gedson geriye geldiğinde Salih ve Emirhan ona yaklaşması lazım ama tam destek veremiyorlar.
Kanatları söylemiyorum bile, bir tarafta Umut, diğer tarafta geldiğinden beri geriye giden Rosier.
Rosier'in iki maçtır çok gereksiz sert fauller yapıyor, bir derdi var ama hayırlısı...

Çevrimdışı worns

bence kötü değildik ilk yarı. çok ham bir dönemde olmamıza karşın çok sıkı rakiplerle oynuyoruz. bence insanların dikkat etmedikleri husus o. normalde bizim takım sezonun bu zamanları portekiz'de küme düşen takıma filan yenilirdi, paok filan içimizden geçerdi. bunlar bundesliga takımı, plzen çekyada şampiyonluk mücadelesi vermiş bu hafta öneleme maçına çıkacak takım. fizik olarak karşılık verebiliyor olmamızı bile olumlu değerlendiriyorum. hücumda yine üretken değiliz ama başta cenk bazı arkadaşlarda silkinme, kendine gelme yavaş yavaş gerçekleşiyor. nkodou-delibaş o kadar parlak değiller ama onlar hiç olmayabilirler, ön tarafın asli oyuncusu da değiller.

salih yapı olarak 2li merkezde oynayabilmesini beklemediğim bir oyuncu ama ilginç biçimde hocanın taleplerine çok iyi reaksiyon veriyor. giderek üzerine koyuyor.

Çevrimdışı Nazım Ar

Salih böyle devam koçum 👏👏👋

Çevrimdışı worns

millet mainz'i domine etmemizi filan bekliyorsa tam olarak bizim ligin durumundan beş büyük ligle aramızın kalite-tempo olarak nasıl açıldığından, mainz'in nasıl bir takım olduğundan filan haberi yoktur. biz tüm transfer gelse, hazır olsak yine mainzla kafa kafaya oynarız zaten sezon içinde.

Çevrimdışı worns

Taraftarın bir kısmı çok nankör. Bu oyunun neresini beğenmemişler? Hocaya sallamaya devam anca  :money:

https://twitter.com/PozitifSport/status/1548021102969901056

beğenmezler ya ismael olmasaydı biz sezon başında rio aveleri paokları 5leyen takımdık. mainza bremene 3 5 sallar gönderirdik.

Çevrimdışı sEuL

Ulan Boyd ne diyelim sana

Çevrimdışı sEuL

Salak hakem yuzunden gereksiz bi sertlik olustu, kartlari gosterse bu mac buraya gelmeyecek. Umarim sakatlik yasamadan atlatiriz maci.

Çevrimiçi tolga1903

Muleka'nın hareketliliğine bayıldım ya nazar değmesin

Çevrimdışı worns

yalnız gözlerim beni yanıltmıyorsa muleka canavar gibi

yanılıyor muyum :)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Muleka çok fena bir oyuncu, biraz daha takıma alıştığında offf diyorum.

Çevrimdışı sEuL

yalnız gözlerim beni yanıltmıyorsa muleka canavar gibi

yanılıyor muyum :)
Nazar degmesin diye yazmiyorum birsey ama cok can yakacak bu cocuk

Çevrimdışı kahyaoglueren

As kadro girdikçe takım daha fazla keyif veriyor. Fiziksel olarak iyileştikce ve uyum yakalandıkça daha da iyi olacağız gibi.

Çevrimdışı uğur07

3 stoperden ikiye mi döndük ben mi yanlış goruyorum

CPH2095 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı worns

rosier sağ stoper- boyd sağ kanat bek ikinci yarı kötü görünmüyor. bazı maçlarda kullanılabilir.

Çevrimiçi tolga1903

Şu rıdvan işi de netlik kazansın bir an önce çünkü umutla falan kıyas edilmez bu çocuk

Çevrimdışı levitate

bunlar niye böyle sert oynuyor hayırdır
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Bu hakemleri nerden buluyoruz arkadaş biri sakatlanmadan bitsin şu maç

Etiketler: