2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1241592 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

+atanın ile tutanında iyi oldumu sorun kalmıyor zaten.Geçen sene çoğu maçta en az 3-4 fırsat bulup golü atamayıp üzerine birde saçma goller yiyince maçı çeviremeyip ya kaybetmiş yada berabere bitirmiştik.Dediğin gibi kondüsyonun üst seviye olup tempolu oynarsan ve santtaforlarında atarsa ki bu sene şüphem yok ligi sürklase ediyorsun.Taktiğin,pozisyon bilgisinin zayıf olduğu bu ligde sistem filan hikaye.Kondüsyon+tempo+golcü👋
işte elli gol yediğinde attığın elli gol çöpe gidiyor o yüzden acilen kale güvene alınmalı

Çevrimdışı sEuL

azıcık derli toplu sahada durabilen yerliye 2 milyon isteniyor, yerli statüsünün sorunları işte. tayfur bingöl için alanya 2 milyona satmayız falan demiş. saçma sapan rakamlar. bu oyuncuya özel bir durum değil 1 milyona alabiliyorsak zaten taban fiyat gibi bir şey olmuş. istanbuldaki çocuk için 3-4 katından açıyorlar kapıyı.

Bilemiyorum valla, Turkiye'nin en buyuk klubuyuz diyorsun o kadar scout ekibin var - ucuza bulmak istesen cok rahat birilerini bulup getirirsin. Fatih Kurucuk vardi mesela, kontrati bitmis ve serbest oyuncu durumundaydi - o cok mu kotu bu Emirhan denilen arkadasa gore? Bandirma ile imzalamis, Bandirma'nin verebilecegi miktar nedir ki - cocugun onune 400B Euro koysan kosa kosa gelirdi muhtemelen. Hani gecen sene sampiyonluga oynuyor olsaydik falan anlayacagimda, gecen sene lige daha ilk yaridan havlu attik, elimizde koca bir sezon vardi ve o zamanlar yabanci kuralinin daha da katilasacagi konusuluyordu. Klupte profesyonel bir iki adam olsa, bunun hesabini yapar hic olmazsa iyi bir Turk oyuncu havuzu olusturup oradan oyuncularla anlasirdi. Neyse yapacak birsey yok, transferlerin yarisini kampa yetistirebildikleri icin herseyi unutup kafamizi kumun icine gomebiliriz.

Çevrimdışı tuncaboylu

işte elli gol yediğinde attığın elli gol çöpe gidiyor o yüzden acilen kale güvene alınmalı
Ligde 32 maçta 35 gol yedi, 50 golü nereden çıkarıyorsun?

Menajer kasığı Mert Günok'un yediklerini de mi ona yazıyorsun?

Çevrimdışı Necmi

Ligde 32 maçta 35 gol yedi, 50 golü nereden çıkarıyorsun?

Menajer kasığı Mert Günok'un yediklerini de mi ona yazıyorsun?
48 gol yemedikmi kimin yediğine bakmıyorum beşiktaş kalesine girdi o goller bu kadar gol yediğinde attığın bu kadar gol boşa gitmiyormu
Siz takımı unutmuşsunuz bireysel oyuncu peşinde koşuyorsunuz 48 gol yediğimiz son 22 yılın enkötü sezonunu yaşadığımız şu durumda bana kimseyi savunmayın bize bu rezaleti yaşatanların gözümde gram değeri yok o yüzden gençmiş oymuş buymuş bana bunları hiç anlatmayın kaleye atılan her top nerdeyse gol oldu bunu beşiktaşa yakıştırıyorsanız o sizin sorununuz üç maç oynamış emreye sözüm olmaz zaten çocuğun üç maçta yaptığı kurtarışları ersin bir sezon yapmadı
Bırakın artık genç seviciliğini burası beşiktaş bu formayı hak eden giyer alt yapıdada formayı isteyen birçok oyuncu var o hakkı vereceksek hak edene verelim

Çevrimdışı tuncaboylu

48 gol yemedikmi kimin yediğine bakmıyorum beşiktaş kalesine girdi o goller bu kadar gol yediğinde attığın bu kadar gol boşa gitmiyormu
Siz takımı unutmuşsunuz bireysel oyuncu peşinde koşuyorsunuz 48 gol yediğimiz son 22 yılın enkötü sezonunu yaşadığımız şu durumda bana kimseyi savunmayın bize bu rezaleti yaşatanların gözümde gram değeri yok o yüzden gençmiş oymuş buymuş bana bunları hiç anlatmayın kaleye atılan her top nerdeyse gol oldu bunu beşiktaşa yakıştırıyorsanız o sizin sorununuz üç maç oynamış emreye sözüm olmaz zaten çocuğun üç maçta yaptığı kurtarışları ersin bir sezon yapmadı
Bırakın artık genç seviciliğini burası beşiktaş bu formayı hak eden giyer alt yapıdada formayı isteyen birçok oyuncu var o hakkı vereceksek hak edene verelim
Sorunu tespit edemezsen, çözüm üretemezsin

Ersin kaledeyken ortalama 1 gol yemiş.

Sen ortalama 2 gol atıp maçları kazanamadıysan, suçu kaleciye atamazsın.

Ligi 14. bitiren Kayserispor senin kadar gol atmış, sen hala kaleci peşinde koşuyorsun.

3 kuruş bütçenle hala kaleyi sağlama almaya çalışırsan takımı kuramazsın.

Bu takımın son 3 şampiyonluğundan ikisinde kalede Tolga Zengin ve Ersin vardı.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2022, 23:21:04 tuncaboylu ]

Çevrimdışı worns

kalede sorun olup olmadığı yoruma bile kapalı konu bence. ersin'in geçen seneki performansı ve bizim kaleci sorunumuz, bir kaleci problemi bir takımın total performansını ne kadar geriye çekebilir konusuna örnek teşkil edecek ölçüdeydi.

çok daha fazla kaleci metriğinde ersin'in ligin neredeyse en kötüsü olduğunu biliyorum ama bu tablo bile çok şey anlatıyor.

kaleye gelen şutlarda kurtarış oranı 65.3% ile ligin en kötü 2. takımıyız.

işin çok daha kötü tarafı kalemize gelen şutlarda 124 ile ligin en iyisiyiz. öyle ki trabzonspor'dan 30 şut az kalemize isabetli şut getirtmişiz. ts'den 8 gol fazla yemeyi başarmışız.  tek başına kaleci problemi bile bize korkunç büyük kayıplar yaşatmış.

[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2022, 23:27:51 worns ]

Çevrimdışı worns

ama bir önceki sene şampiyon olurken ersin kaleydi diyeceklere de şunu söyleyeyim zaten biz o sene de kaleci performansı açısından çok kötü bir noktaydık. savunma performansımız iyice yukarıdaydı, şutları iyice minimize etmiştik, tabiri caizse kaleyi göstermiyorduk. ersin sayesinde falan değil ona rağmen şampiyon olduk. o zamanın tablosunu da atıyorum.

2020-2021'de de kurtarış yüzdemiz 68.4 çok kötü bir oran büyük bir takım için. 21 takım içerisinden 15.yiz. düşünün şampiyon olduğumuz sene.

gelen şut 114, yine açık ara en iyisiyiz. buna karşın en az gol yiyen takım olamamışız bizden az gol yiyen dört takım var.

görseller üzerine tıklayınca büyüyor

Çevrimdışı worns

valerien ismael, yabancı sınırı muhabbeti olmasa göz ucuyla şu tabloları görür görmez daha takımla tokalaşmadan eli ayağı tutan bir kaleci getirin önce derdi. bakın sehic bile gayet başarılı. üç kuruşa mal olmuştur konyaspor'a. gerçi ben onu beğenirim bir transfer döneminde bol bol burada yazmıştım sehic'i alalım diye.

ama yabancı sınırı var. hazır elde kalede iki üç yerli alternatif depolanmış, eh başka mevki çıkartmakta da zorlanıyoruz el mahkum kaleyi eldekilerle idare etmeye çalışacak. adam onun için herkesi deniyor zaten. altyapıdan emre bilgin'den bir şey olur mu, mert eskiden iyiymiş kendine gelir mi, utku'ya bir bakalım, ersin belki toparlar vs. bunların peşinde.

bana sorsan ben zaten ersin'in kaleye konulmasına şampiyonluk senesinin başında bile karşıydım. bence büyük takımda genç kaleci çok çok büyük yetenek bulunmadıysa olmaz. mesela bu gömdüğümüz ersin bile belki 30 yaşında toparlamış olur, kaleciler için kariyer çok uzun bir yol. 30da a sınıfa geçen dünya kadar kaleci izledik. her zaman deneyimli kaleciyi tercih ederdim. bizim ersin'le yaptığımız şeyi yapan büyük liglerde takım bulamazsınız. şampiyonluğa oynayanı geçtim orta sıra takımları bile kalede böyle büyük riskler almaz. bir tek genç kaleci leeds oynatıyordu o da meslier, bütün avrupa'nın wnderkid dediği bir çocuk. ayrıca onlar bile neredeyse küme düşüyordu bu sene.

[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2022, 23:50:55 worns ]

Çevrimiçi Samet Demir

ama bir önceki sene şampiyon olurken ersin kaleydi diyeceklere de şunu söyleyeyim zaten biz o sene de kaleci performansı açısından çok kötü bir noktaydık. savunma performansımız iyice yukarıdaydı, şutları iyice minimize etmiştik, tabiri caizse kaleyi göstermiyorduk. ersin sayesinde falan değil ona rağmen şampiyon olduk. o zamanın tablosunu da atıyorum.

2020-2021'de de kurtarış yüzdemiz 68.4 çok kötü bir oran büyük bir takım için. 21 takım içerisinden 15.yiz. düşünün şampiyon olduğumuz sene.

gelen şut 114, yine açık ara en iyisiyiz. buna karşın en az gol yiyen takım olamamışız bizden az gol yiyen dört takım var.

Bu sene 2 problemimiz vardı bu 2 problemde takımın direncini epey düşürüyordu.

1. Problem pozisyona girip gol atamıyorduk.

2. Büyük problem de neredeyse her maç kalemize gelen ilk top ya gol oluyordu ya da büyük tehlike..

Geçen sene iyi bir forvetimiz olsa kaleciyi belki yine tolere edebilirdik. Ne yazık ki ikiside kötüydü. Bu nedenle 2 hoca kendi başını yakmış oldu.

Bizde hala 3lü defans 4lü defans konuşuyoruz. 3 lü defansda takım atak halindeyken geride 1 stoper kalacak, 4lü de 2 stoper kalacak. Kaleci aynı....

Ersinin değeri 10milyonu görmese çoktan kaleyi emre alırdı. Bakalım bu sene ne getirecek bize göreceğiz.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Denayer ile neden ilgilenmiyoruz biz?
Adam TS ile antlasmak üzere.
Hemde 3lu savunmayı bilen bir adammış.

Çevrimdışı Necmi

iki sezondur belkide ligin en iyi performansını veren savunmalardan biriyiz ama kalede olmayan bir kaleci için savunmayı linç ettiler hala welintona laf ediyorlar bugün göndersek yarın ararız biz garip taraftarız bazı insanların değersizliğini burnumuzun ucundayken göremeyiz bazılarının değerini gittikten sonra anlarız taliscaya ne küfürler ediliyordu iki defa gelip iki şampiyonluk veren abuşa söylenen laflarıda unutmuyorum ama sırf şu taraftar yüzünden futbolcunun f si bile olmayan oziye 15 m civarı para vermişizdir şimdi kendine takım bulamıyor töre içinde aynı şey geçerli hele ona şu son gelişinde verilen paraları çebi bir zahmet ödesin
Ben on yıldır sadece dört oyuncuya gitsin takımda tutulmasın dedim quaresma töre ozi ve ersin
Üçünden kurtulduk inşallah ersininde ne olduğunu görmeleri için on yıl beklemezler

Çevrimdışı worns

2. Büyük problem de neredeyse her maç kalemize gelen ilk top ya gol oluyordu ya da büyük tehlike..

Geçen sene iyi bir forvetimiz olsa kaleciyi belki yine tolere edebilirdik. Ne yazık ki ikiside kötüydü. Bu nedenle 2 hoca kendi başını yakmış oldu.

malesef iki yönden de trajikomik işler oldu. kalesine en az şut gelen takımın biz olduğumuz yukarıdaki tabloda vardı. 90 dakika başına atılan şutlarda dabakın 1. kim.

sonuçlanma oranlarındaki korkunçlukları bilmesen dersin ki bu takım şampiyondur çok şanssızsa 2. olmuştur.

Çevrimdışı Sezgin1903

Hepimiz kavgası Beşiktaş Ahmet Nur Çebi zamanında bedelsiz gönderilenlerin isimleri yazılmış 2-3 tanesi harici bedelsiz transfer diye biliyorum oda göze batan lajic gibi duruyor kimsenin savunmasını yapmıyorum.Ama lajic için kulübe 450 bin Euro teklif gelmiş yine gitmemiş adam birazda topcunun karakter sizlerinde geldi biride inşaat işine girmiş.

Hep demiyormuyuz başkan lar kendi şirketlerini böylemi yönetiyor diye başkan yattığı yerden para kazanmasin diye kiralıyor sorgulanması gereken neden Ümraniye Alanya Rize üçgeninde olduğu belirli maç sayısı neden konulmadigidir.

Prime zamanı vida- larin neden verilmedi diyebiliriz,pekala şimdi ghezal 10 milyon Euro rosier 8 milyon Euro verseler verecekmiyiz.Kimimiz verilmeli diyecek kimimiz karşı çıkacak
Yönetim ne karar verse karşı olan olacak bunları objektif olarak yorumlamak lazım dediğim gibi kavgamız Beşiktaş 🦅

Çevrimdışı 'TaNeR'

Bizde hala 3lü defans 4lü defans konuşuyoruz. 3 lü defansda takım atak halindeyken geride 1 stoper kalacak, 4lü de 2 stoper kalacak. Kaleci aynı....

Ersinin değeri 10milyonu görmese çoktan kaleyi emre alırdı. Bakalım bu sene ne getirecek bize göreceğiz.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten çıkmaz da burada yatıyor. Ersin'i kaleden çekince piyasa değeri (ki nasıl buraya kadar geldi anlamıyorum) düşecek, yüksek bedele satma olasılığı da bundan etkilenecek...

Ama burada benim de anlamadığım, @Necmi 'ye katıldığım, bu söylenilen piyasa değeri gerçek (reel) mi yoksa bizim bir beklentimiz mi?

Ersin'in göstermiş olduğu başarıma (performans) göre endekslenmiş olduğuna inanmak zor...

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı worns

iki sezondur belkide ligin en iyi performansını veren savunmalardan biriyiz ama kalede olmayan bir kaleci için savunmayı linç ettiler hala welintona laf ediyorlar bugün göndersek yarın ararız biz garip taraftarız bazı insanların değersizliğini burnumuzun ucundayken göremeyiz bazılarının değerini gittikten sonra anlarız taliscaya ne küfürler ediliyordu iki defa gelip iki şampiyonluk veren abuşa söylenen laflarıda unutmuyorum ama sırf şu taraftar yüzünden futbolcunun f si bile olmayan oziye 15 m civarı para vermişizdir şimdi kendine takım bulamıyor töre içinde aynı şey geçerli hele ona şu son gelişinde verilen paraları çebi bir zahmet ödesin
Ben on yıldır sadece dört oyuncuya gitsin takımda tutulmasın dedim quaresma töre ozi ve ersin
Üçünden kurtulduk inşallah ersininde ne olduğunu görmeleri için on yıl beklemezler

tamamen aynı fikirdeyim abi savunmada bir sorun yok. o kadar kaleden uzakta savunma yapmamıza karşın en az şut imkanı tanıyan takım olmuşuz.

ilk sene ersin'le şampiyon olduktan sonra bir risk aldık bari adamı parlatıp satalım, kurtulalım diyordum. biraz performansı da deneyim kazandıkça yukarı çeker beklentisi vardı. hiç bir hareket görmüyorum malesef. zaten geçen sene gram gelişim göstermeyerek umutlarımı iyice kırdı. adam ortalama anadolu takımı kalecisi performansı gösterse ne bileyim bir ertaç özbir bir günay güvenç kadar filan oynasa bile herkes yeter diyecek. o kadar bile oynayamıyor.

bu yaz iyi kötü bir yere satılmazsa daha da satamayız çünkü yedeğe düşecek.

Çevrimdışı Necmi

Sorunu tespit edemezsen, çözüm üretemezsin

Ersin kaledeyken ortalama 1 gol yemiş.

Sen ortalama 2 gol atıp maçları kazanamadıysan, suçu kaleciye atamazsın.

Ligi 14. bitiren Kayserispor senin kadar gol atmış, sen hala kaleci peşinde koşuyorsun.

3 kuruş bütçenle hala kaleyi sağlama almaya çalışırsan takımı kuramazsın.

Bu takımın son 3 şampiyonluğundan ikisinde kalede Tolga Zengin ve Ersin vardı.
tolga zengin iyi kaleciydi ben 57 yaşındayım ilk hatırladığım kaleci necmidir ben beşiktaş kalesinde o zamandan bu zamana ersinden daha kötü kaleci görmedim şampiyon olmuşuz oldukta ersinde avrupanın en kötü kalecisi oldu ya birinci yada ikinciydi ersin maç başına iki gol yese neden üç atmadık diye forvetlerimi suçlayacaksın zaten memnun olsak hepsini sepetlemezdik sıfır puanı forvet almaz ama kaleci alır en kötü forvetle bir puanı alırsın

Çevrimdışı worns

Zaten çıkmaz da burada yatıyor. Ersin'i kaleden çekince piyasa değeri (ki nasıl buraya kadar geldi anlamıyorum) düşecek, yüksek bedele satma olasılığı da bundan etkilenecek...

Ama burada benim de anlamadığım, @Necmi 'ye katıldığım, bu söylenilen piyasa değeri gerçek (reel) mi yoksa bizim bir beklentimiz mi?

Ersin'in göstermiş olduğu başarıma (performans) göre endekslenmiş olduğuna inanmak zor...

bu yaşta bu seviyede oynayabilen bir kaleci yok. ersin çok ender örnek olduğundan (bizim gibi çılgın başka bir takım yok) bir ilgi çekti hemen avrupanın formayı kapmış genç iki üç kalecisi arasına yazıldı listelere filan girdi. onun etkisi transfermarkt değeri falan da. işte bu etkiyle sattık sattık yoksa daha kalmayacak. belki kalmamıştır bile bir talip bilmiyorum.

Çevrimdışı Necmi

ersini bırak yüksek bedele düşük bedelede satamayız her çirkinin bir kör alıcısı vardırda bu kadar körünü bulabilirmiyiz ondan şüpheliyim

Çevrimdışı Necmi

Hepimiz kavgası Beşiktaş Ahmet Nur Çebi zamanında bedelsiz gönderilenlerin isimleri yazılmış 2-3 tanesi harici bedelsiz transfer diye biliyorum oda göze batan lajic gibi duruyor kimsenin savunmasını yapmıyorum.Ama lajic için kulübe 450 bin Euro teklif gelmiş yine gitmemiş adam birazda topcunun karakter sizlerinde geldi biride inşaat işine girmiş.

Hep demiyormuyuz başkan lar kendi şirketlerini böylemi yönetiyor diye başkan yattığı yerden para kazanmasin diye kiralıyor sorgulanması gereken neden Ümraniye Alanya Rize üçgeninde olduğu belirli maç sayısı neden konulmadigidir.

Prime zamanı vida- larin neden verilmedi diyebiliriz,pekala şimdi ghezal 10 milyon Euro rosier 8 milyon Euro verseler verecekmiyiz.Kimimiz verilmeli diyecek kimimiz karşı çıkacak
Yönetim ne karar verse karşı olan olacak bunları objektif olarak yorumlamak lazım dediğim gibi kavgamız Beşiktaş 🦅
ghezzal en favori oyuncum ama on verseler gözümü kırpmam satarım ama hiç oynamadan söylüyorum gedson ve mulekaya 15 verseler satmam hala bunları nasıl aldığımıza şaşıyorum bu yaşta bu kalite bonservisle türkiyeye düşmez belki hiç faydaları olmayacak bilemeyiz ama kesinlikle mükemmel transferler bu seneki en büyük işi gedson muleka ve alabilirsek emrecan la yapmış olacağız bence

Çevrimdışı worns

tolga zengin iyi kaleciydi ben 57 yaşındayım ilk hatırladığım kaleci necmidir ben beşiktaş kalesinde o zamandan bu zamana ersinden daha kötü kaleci görmedim şampiyon olmuşuz oldukta ersinde avrupanın en kötü kalecisi oldu ya birinci yada ikinciydi ersin maç başına iki gol yese neden üç atmadık diye forvetlerimi suçlayacaksın zaten memnun olsak hepsini sepetlemezdik sıfır puanı forvet almaz ama kaleci alır en kötü forvetle bir puanı alırsın

çok şükür tolga'nın hakkını veren birine rastladım sağolasın abi :) tolga zengin kesinlikle kalburüstü bir kaleciydi. yanlış bir algı yapılıyor onun üzerinden. bazı maçlarda hatalar yapıyordu. ama aslında akılda kalan bireysel hatalar kaleci performansını göstermez, sezon istikrarı önemlidir. tolga bir kaç maç dışında sezon genelinde çok çok iyi performans vermişti. onun ertesi sene leipzig maçında yaptıklarını ersin en derin rüyalarında yapamaz.

hazır istatistik işine girmişken bunu desteklemek için 2015-2016 senesinde kalecinin şampiyonluk yarışında rolüne dair bir kaç şeyden de bahsetmek lazım tabloyu da ekleyeyim.

o sene kurtarış yüzdemiz 74.3, ligde 2. sıradayız. birincis osmanlıspor galiba karcemarskas mı ne vardı yanılıyor da olabilirim. yarıştığımız fenerbahçe 71.6. yani kurtarış yüzdemiz fenerbahçe'den iyi. tolga'ya rağmen şampiyon olduk diye bir şey yok. tamamen boş laf. tolga aksine katkı sunmuş. kaleye gelen şutlarda fb en iyi durumda 1., kalesine 95 şut gelmiş. biz ise 136 şutla 6.yız. yenilen golde ise 3. sıraya yükselmişiz.

[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2022, 00:41:23 worns ]

Çevrimdışı Necmi

çok şükür tolga'nın hakkını veren birine rastladım sağolasın abi :) tolga zengin kesinlikle kalburüstü bir kaleciydi. yanlış bir algı yapılıyor onun üzerinden. bazı maçlarda hatalar yapıyordu. ama aslında akılda kalan bireysel hatalar kaleci performansını göstermez, sezon istikrarı önemlidir. tolga bir kaç maç dışında sezon genelinde çok çok iyi performans vermişti. onun ertesi sene leipzig maçında yaptıklarını ersin en derin rüyalarında yapamaz.

hazır istatistik işine girmişken bunu desteklemek için 2015-2016 senesinde kalecinin şampiyonluk yarışında rolüne dair bir kaç şeyden de bahsetmek lazım tabloyu da ekleyeyim.

o sene kurtarış yüzdemiz 74.3, ligde 2. sıradayız. birincis osmanlıspor galiba karcemarskas mı ne vardı yanılıyor da olabilirim. yarıştığımız fenerbahçe 71.6. yani kurtarış yüzdemiz fenerbahçe'den iyi. tolga'ya rağmen şampiyon olduk diye bir şey yok. tamamen boş laf. tolga aksine katkı sunmuş. kaleye gelen şutlarda fb en iyi durumda 1., kalesine 95 şut gelmiş. biz ise 136 şutla 6.yız. yenilen golde ise 3. sıraya yükselmişiz.

ersin leipzig maçında rüyadında bile sekiz yerdi
Bu taraftar tolganın çok hakkını yedi gerçi akhisar deplasmanında direk stadda küfür etmişliğim vardır kendisine ama hoş görsün maçtan çıkıp istanbula gelene kadar kendime gelememişdim 😂

Çevrimdışı worns

ersin leipzig maçında rüyadında bile sekiz yerdi
Bu taraftar tolganın çok hakkını yedi gerçi akhisar deplasmanında direk stadda küfür etmişliğim vardır kendisine ama hoş görsün maçtan çıkıp istanbula gelene kadar kendime gelememişdim 😂

malesef ben demin adamı överken bile aklıma akhisar maçı geldi o maçta küfür etmemek mümkün değildi 😂

Çevrimdışı 'TaNeR'

Havada durdum... Şahitleri var...  :D

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Efe

Bu forma sayacını kartal yuvası sitesinden kaldırdılar heralde nereye baksam bulamadım neden kaldırdılar onuda anlamak mümkün değil yeniden koysalarda baksak.
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat baltacı

Yoksa Larin gibi parlattigin adami gecen sene bir takima satman gerekirdi. Guven gibi gencleri , gecen sene Dorukhan mesela bunlari bedava kacirmak beceriksizlik. Gayet iyi paralara satilablirler. Ornegin bu senede Ridvan ile sozlesme uzatamayip , seneye bedava gitmesine sebep olunursa beceriksizligin zirve noktasi olur.
Bende yönetimin satış konusunda iyi olduğunu düşünmüyorum ama eldeki oyuncularda ışıl ışıl parlamiyor belki larin satilabilirdi onunda eksileri var skor yapıyor ama kimse peşinde koşmadi teklif yapmadı keza dorukhanda öyle kim bonservis verir bunlara diger oyuncuları saymaya bile gerek yok boştalar daha. yönetim transferde gösterdiği başarıyı satıştada gösterecektir ilerde.
BeŞiKtAşK

Etiketler: