2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1239367 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sEuL

Bu arada Utku’yu gecen sene kiraya gonderdik ve sadece 2 macta forma sansi bulabilmis. Kiraya verecegimiz oyunculari oynayabilecekleri takimlara kiralamaliyiz. Butun sene yedek klubesinde oturmalari ne bize nede oyuncunun gelisimine katki saglar.

Çevrimiçi Necmi

İçlerinde en komple paketin Emir olduğunu söylüyorlar.
emir şu anda kampta değilmi ben sanki öyle hatırlıyorum

Çevrimiçi Necmi

Bu arada Utku’yu gecen sene kiraya gonderdik ve sadece 2 macta forma sansi bulabilmis. Kiraya verecegimiz oyunculari oynayabilecekleri takimlara kiralamaliyiz. Butun sene yedek klubesinde oturmalari ne bize nede oyuncunun gelisimine katki saglar.
bedava gönderirsen herkes yedek olur diye alıyor birazda formayı tutup alması gerekiyor

Çevrimiçi Necmi

Emre Bilgin ya çok şanslı bir kaleci yada çok çok iyi bir kaleci.Çıkardığı toplar öyle böyle toplar değil.Ayrıca Cenk Tosun'u beklediğimden daha iyi buldum.
ben ligde oynadığında söylemiştim eksikleri var tabi ama iyi bir gömleği var o kadar pozisyon şansa çıkmaz 8 pozisyon çıkartmıştı şimdi yanlış hatırlamıyorsam birinde arka arkaya üç hamle yapmıştı ben ersinin daha ikinci hamlesini görmedim geçen izliyordum kampta orda bile ikinci hamleyi yapmıyor önce kalkıp doğruluyor sonra atlıyordu

Çevrimiçi Necmi

İnşallah şu Emrecan gelse de bir rahatlasak.
Cinconun hazırlık maçını izliyorum, Abdülkerim bildiğin futbol pozisyon bilmeyen sadece güçle oynayan tipik Anadolu topçusu.
geçen söyledim ya ben ayakta kalamayan stoperi sevmem diye adam her topa atlıyor ya topa ya oyuncuya dalıyor başkada birşeyi yok

Çevrimiçi Necmi

U19 da oynayan çocuklar çelimsiz değil biz herhalde seçip çelimsizlerini a takıma alıyoruz 😂

Çevrimdışı worns

maçı izleyemedim şimdi geniş bir özetine baktım. yalnız şu maçtan takım mı eleştirilir arkadaş kusura bakmasınlar sosyal medyada da okuyorum da cidden insanların niyetlerini sorguluyorum. ağır antreman temposu altında, ufak ufak maç temposu kazanılsın diye çıkılmış bir maç. dahası biz yedekler ve gençlerle oynarken werder bremen'in dümdüz as takımı oynuyor. kafa kafaya bir maç oluyor ve kazanıyoruz. burdan bırak olumsuzluğu illa sonuç çıkartacağım dersen olumlu şeyler görürsün daha çok. ama ben o işlere de girmiyorum zorlama olur bu maçlardan elle tutulur şeyler çıkartmak. çoğu arkadaşın bahsettiği gibi bir çok oyuncuyu belki kadroda bile görmeyeceğiz. oynayacak arkadaşların da sezonun bu anında çok ciddi ritm sorunları olur hoca takıma inanılmaz fizik yükleme yapıyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

maçı izleyemedim şimdi geniş bir özetine baktım. yalnız şu maçtan takım mı eleştirilir arkadaş kusura bakmasınlar sosyal medyada da okuyorum da cidden insanların niyetlerini sorguluyorum. ağır antreman temposu altında, ufak ufak maç temposu kazanılsın diye çıkılmış bir maç. dahası biz yedekler ve gençlerle oynarken werder bremen'in dümdüz as takımı oynuyor. kafa kafaya bir maç oluyor ve kazanıyoruz. burdan bırak olumsuzluğu illa sonuç çıkartacağım dersen olumlu şeyler görürsün daha çok. ama ben o işlere de girmiyorum zorlama olur bu maçlardan elle tutulur şeyler çıkartmak. çoğu arkadaşın bahsettiği gibi bir çok oyuncuyu belki kadroda bile görmeyeceğiz. oynayacak arkadaşların da sezonun bu anında çok ciddi ritm sorunları olur hoca takıma inanılmaz fizik yükleme yapıyor.

Şu maçta hala taktik ya da formasyon üzerinden hocaya çakmaya çalışan ciddi bir güruh var.
Takımın iskeletinde yer alacak oyuncular yok, olan oyuncular da muhtemelen yorgunluktan ruhunu teslim etmek üzere ve adrenalinle oynamaya çalışıyordu.

Çevrimdışı mrred

Hocanın 3 lü oynatma ısrarı dışında bütün hamleleri doğru takıma verdiği özgüven hırs ve oyun tavrı harika

Yaptığı transferlerle ilgili olarak da 180 altı oyuncu yok adam modern futbolu net biliyor. Saiss Muleka Weghorst Cenk Emrecan ve Gedson

Kanatlar dışındaki bütün mevkilerde bence uzun boylu adam istiyor. Kenanı da o yüzden Rosierin yedeği olarak düşünmüş

Hocanın kafasındaki oyunda 1.sırada fizik ve dayanıklılık ve tempo var. Bu oyunda duran toplar çok kritik hatta taç atışı bile

3 lünün dezavantajı ise azıcık pres gücünüz azalsın takım öne çıkmışken arkaya güzel top atsınlar topu ağlarda görüyorsun işte geçen senede aynı problem vardı.

Umarım 3 lü konusunda yanılırım ve kendi sahamızdaki maçlarda kapanan takımlara karşı 3 defans bize problem çıkarmaz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bu arada rakiplerimizden GS "teknik oyuncu" çukuruna düştü 2 senedir çıkamıyorlar. Bu sene de onlardan bir cacık olmaz.

Orta sahaya yine yumuşacak adamlar almışlar. İşçi orta sahaları hiç yok.

Salih ve Gedsonu ben beğendim. "İşçilik" yapma konusunda hevesliler.
The great gig in the sky

Çevrimdışı murat baltacı

Utku İstanbul'dan gitmek istemedi muhtemelen Karagümrüge göstermelik kiralandı kendini geliştirme oynama isteği olsa vivaano gibi kesemeyecegi kalecinin arkasına gitmezdi oyuncuda akıllı olacak biraz sadece kulüpte iş bitmiyor.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı sEuL

Utku İstanbul'dan gitmek istemedi muhtemelen Karagümrüge göstermelik kiralandı kendini geliştirme oynama isteği olsa vivaano gibi kesemeyecegi kalecinin arkasına gitmezdi oyuncuda akıllı olacak biraz sadece kulüpte iş bitmiyor.
Dedigin gibi sirf Istanbul’da bulunabilmek icin boyle bir tercihi kendi yaptiysa eger bu arkadastan yol olmaz. Kartal gibi 2. ligden bir takima gidip butun sezon oynama sansi varken bir senesini klubede oturarak gecirdi. Bu kafa yapisi ile devam ederse kendisine yazik etmis olur.

Çevrimdışı GökhanG

İyi bayramlar,salı günkü hazırlık maçına gitmek istiyorum da iki sorum var birincisi taraftara açık bir maç mı olacak ikincisi bileti nasıl alabilirim? Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.

biliyorum burası transfer başlığı o yüzden bu takıma golcü bir orta saha mutlaka lazım diyip konu dışı da yapmamış olayım..
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı worns

Dedigin gibi sirf Istanbul’da bulunabilmek icin boyle bir tercihi kendi yaptiysa eger bu arkadastan yol olmaz. Kartal gibi 2. ligden bir takima gidip butun sezon oynama sansi varken bir senesini klubede oturarak gecirdi. Bu kafa yapisi ile devam ederse kendisine yazik etmis olur.

bu tartışma aklıma utku'dan bağımsız genel bir sorunumuzu getirdi. istanbul istiyorsa ümraniye-pendik-tuzla oynayabileceği bir yer bulunurdu. biz de bu kiralık işlerine kafa yormuyor efektif planlamıyoruz. utku işi gibi saçmalıkların yanında bir sürü oyuncuyu da gram ilerleme kaydedemeyeceği anadolu'nun ücra köşelerine muhtemelen uyduruk yönetici kontakları yüzünden filan kiralıyoruz. planlı ya da şans eseri ortaya çıktı bilmiyorum muhtemelen ikincisidir, ümraniye iyi bir seçenekti bizim için 1.ligdeyken. mesela hasic de orda gitti toparladı. kartal çok ciddi gelişim gösterdi. nedeni basit, oyuncu ümraniye'ye kiralandığında yaşadığı yerden, ortamından kopmuyor, sarsılmıyor. bir de üstüne ümraniye'de o lig için taktiksel yönü çok iyi recep uçar hoca vardı 1.5 yıl çalıştı. lig standartlarına göre derli toplu takımdı, bizim çocuklara da iyi geldi.

bizim şöyle bir hatta iki düzgün kiralama partnerine ihtiyacımız var. illa bizim takımımız filan olmasına gerek yok. biz işi abartıp komple kulüp alalım filan diyoruz bir gazla sonra o iş gereksiz başka bir sürü detayı da üstümüze yüklediği için ortada kalıyor vazgeçiyoruz. anlaşılabilir bir yönetimi olan, futbol takımı daha derli toplu, uzun süreli ve stratejik çıkarları nedeniyle işbirliğine gönüllü bir tane 1.lig bir tane 2.lig takımıyla anlaşmak o kadar zor değil o takımları da geliştirirsin zamanla. bir de bu iki takımın da istanbul'da olması gerekiyor. bazen görüyorum altyapı oyuncularını atıyorum artvin'e bayburt'a maraş'a kiralıyorlar. ya arkadaş biz istanbul takımıyız. ne işi var bizim oyuncularımızın istanbul dışında. sonuçta bu çocuklar gelişir ve ideallerine ulaşırlarsa yine istanbul'da yaşayacaklar. neden gidip bi de başka yere adapte olmakla filan uğraşsınlar.
yeni bir ümraniye bulup doğru düzgün bir partnerlik anlaşması imzalamak bir tane de 2.ligden muadilini bulmak bence ceyhun kazancı'nın görevleri arasında olmalıdır. ha bu iki takıma göndereceğin 7-8 oyuncu olur başka oyuncular başka yerlere yine kiralanır ama bunlar da düşünülerek ve takip ederek olmalı bir tane kiralık oyuncu sorumlusu göreve getirilebilir, takip edecek doğru personel mevcut değilse.

Çevrimdışı sEuL

@worns katiliyorum dediklerine. Bende neden alt ligde bizim oyun anlayisimiza yakin takimlari belirleyip belli bir plan ve program dahilinde genc oyuncularimizi kiralamiyoruz minvalinde birseyler karaladim aslinda ama sonra son 20 sene icerisinde A takim duzeyinde dogru duzgun birsey planlayamadigimiz aklima geldi ve sildim yazdiklarimi.

Aslinda basketbolda 2 sene once yapmaya calistigimiz proje iyi bir ornek buna. Sozde basketbolun bir nevi Altinordu’su olacaktik ve kendi yetistirdigimiz genc Turk oyuncularla rekabetci bir takim olusturacaktik. Bu yonde adimlar atip bircok genc oyuncu ile anlasip fena bir alt yapida olusturulmadi degil. Ilk sezonumuzda Alperen, Sehmus, Furkan ve one cikan diger oyuncularla iyi bir baslangicta yaptik ama ardindan o projenin arkasinda duramadik ve oyuncularimizi bir bir kaybettik. Proje, plan-program bunlar profesyoneller tarafindan yapilmali, bizim kluplerimizi parasi olan muteahhitler yada is adamlari yonetiyor. Bu sene transferlerin yarisi kampa yetistirildi diye bayram edecegiz neredeyse ama normali bu olmali zaten.

Dedigin partnerlik anlasmalarinida daha once bircok kluple yaptik aslinda. Aklima takim isimleri gelmedi ama Google’dan bakinca Belcika’dan bir takimla 2014’te anlastigimizi, 2015’te Bayrampasa ile, daha sonra Gaziosmanpasa- Luleburgaz vesaire ile pilot takim olarak anlasmalar yapmisiz. Ama seninde dedigin gibi bunlar planli programli bir sekilde yapilmiyor ve oyuncular takip edilmiyor. Keske klupte bir departman acilsa bir iki profesyonel sadece bu islere yogunlassa

Çevrimdışı sEuL

Kiralik oyuncular demisken aklima Fransa’nin kuytu koselerinden bulup getirdigimiz, once Altay’a, gecen senede Menememspor’a kiraladigimiz Abdullah vardi- Avusturya kampina goturulecegi konusuluyordu ama bugun ilk 11’de yada yedeklerde yoktu. Yasiyor mu o cocuk halen, var mi bileniniz?

Çevrimiçi Necmi

Hocanın 3 lü oynatma ısrarı dışında bütün hamleleri doğru takıma verdiği özgüven hırs ve oyun tavrı harika

Yaptığı transferlerle ilgili olarak da 180 altı oyuncu yok adam modern futbolu net biliyor. Saiss Muleka Weghorst Cenk Emrecan ve Gedson

Kanatlar dışındaki bütün mevkilerde bence uzun boylu adam istiyor. Kenanı da o yüzden Rosierin yedeği olarak düşünmüş

Hocanın kafasındaki oyunda 1.sırada fizik ve dayanıklılık ve tempo var. Bu oyunda duran toplar çok kritik hatta taç atışı bile

3 lünün dezavantajı ise azıcık pres gücünüz azalsın takım öne çıkmışken arkaya güzel top atsınlar topu ağlarda görüyorsun işte geçen senede aynı problem vardı.

Umarım 3 lü konusunda yanılırım ve kendi sahamızdaki maçlarda kapanan takımlara karşı 3 defans bize problem çıkarmaz.
sekiz maçta oyuncu değişikliklerinden zaten futbol bilgisini ve adaletini gördük takımı iyi çalıştırıyor nasıl oyuncu istediğini biliyor ilk defa planlı bir transfer dönemi yaşıyorum her konuda şu ana kadar başarılı bence sistemine saygı duymalıyız herkesde olmazsa korkusu var onun üstüne konuşuyor ya olursa ne biçim bir takım çıkar ortaya bunu düşünen yok ben bu bir riskse bu riske razıyım şu maçta üçlü savunma eleştirilmez w bremen üçüncü maçını oynuyor tam kadro biz karşılarına stoperde rosier necip welinton üçlüsüyle çıktık bu gün oynayan stoperleri bu sene bir daha göreceğimizi sanmıyorum hazırlık hariç ben kırkıncı dakikadan sonra izledim bu halimizle iki pozisyon verdik ersin yedi emre kurtardı
İnsanlar 3.4.3 de alıştıkları düzenlerini görmüyorlar kaos futbolu görüp tırsıyorlar bence unutmamaları gereken şey o kaosu biz yaratıyoruz bırakalım bundan biz değil rakipler korksun almanlar iyi kapandı yinede çocuklarla penaltı ve gol bulduk çaresiz bıraktığımız anlar oldu karşımızda basit takım yoktuki baskıyla disiplini bozamıyorsun böyle saldıran takıma ve sadece golü düşünen takıma dayanamazlar
Hocaya güvenelim destekleyelim bizi gururlandıracak bir takım çıkacak ortaya avrupaya gidemediğimize üzüldüm

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hala Şenol Güneş gelsin de bizi şampiyo yapsın diyen ve Beşiktaş menfaatlerini düşünüyorum diyen bir tayfa var. Lütfen öncelikleri Beşiktaş ise mevcut teknik direktörü destekteklesinler ve kendi isteklerini Beşiktaş menfaati için X isim gelmeli şeklinde Beşiktaşlılara empoze etmeye çalışmasınlar.

Resmen Valerien hoca başarısız olsun da mutlu olalım, bizim istediğimiz olsun diyen bir güruh var. Bunlar kendini kanaat önderi sanıyorlar. Her konuda bir fikirleri var. Lütfen fikirlerini kendilerine saklasınlar. Şurada güzel bir hava yakalanmış, görece iyi bir şeyler yapılmış. Lütfen azıcık susalım ve saygı gösterelim. Space odalarında konuşmakla Beşiktaşlı olunmuyor.

Not: Sistem konusunda benim de çekincelerim var ama as kadroyu ve oyununu görmeden konuşmak hata olur.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağrı Öz

Süper Lig'de bundan önceki senelerde belli bir oyun planı dahilinde yapılanmaya gidip de buna göre transferler yapan ve bunun sonucunda da şampiyon olan 1-2 takım hatırlıyorum. O sezonların dışında alınan şampiyonluklar tamamen doğaçlamaydı. Kervan her seferinde yolda düzülüyordu.

Bu yıl takımdaki bu katı oluşum her ne kadar hoşuma gitse de bir nebze de korkutuyor. Bunu sonu ya dip olur ya zirve hiç ortası olmaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

Hala Şenol Güneş gelsin de bizi şampiyo yapsın diyen ve Beşiktaş menfaatlerini düşünüyorum diyen bir tayfa var. Lütfen öncelikleri Beşiktaş ise mevcut teknik direktörü destekteklesinler ve kendi isteklerini Beşiktaş menfaati için X isim gelmeli şeklinde Beşiktaşlılara empoze etmeye çalışmasınlar.

Resmen Valerien hoca başarısız olsun da mutlu olalım, bizim istediğimiz olsun diyen bir güruh var. Bunlar kendini kanaat önderi sanıyorlar. Her konuda bir fikirleri var. Lütfen fikirlerini kendilerine saklasınlar. Şurada güzel bir hava yakalanmış, görece iyi bir şeyler yapılmış. Lütfen azıcık susalım ve saygı gösterelim. Space odalarında konuşmakla Beşiktaşlı olunmuyor.

Not: Sistem konusunda benim de çekincelerim var ama as kadroyu ve oyununu görmeden konuşmak hata olur.
twitter'daki malum şahsiyete mi bu laflar :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

twitter'daki malum şahsiyete mi bu laflar :D
Kim o malum şahsiyet

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: