2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1238719 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

hocanın sisteminde josef ve rosier bile sallanıyor hekeza raşit bile sorgulanır bu oyuncuların daha efektif olduğu bir oyun oynaması gerekir Josefsiz orta saha olur mu?

Çevrimiçi sEuL

hocanın sisteminde josef ve rosier bile sallanıyor hekeza raşit bile sorgulanır bu oyuncuların daha efektif olduğu bir oyun oynaması gerekir Josefsiz orta saha olur mu?
Ya daha ne oynadik ki herkes sallaniyor. Tutturdunuz bu sistemle olmaz falan diye gidiyorsunuz sizde. Biraz sabir.

Ilk hazirlik macina cikmis takim, rotasyona girmeye calisan oyunculari deniyoruz daha.

Josef’de ilk yarinin en iyilerindendi.

Daha savunmanin tamami degisecek, hucum hattinin tamami degisecek, Ghezzal ve birkac yeni transfer daha katilacak.

Oynadigimiz takimda eskiden oynadigimiz 5. lig takimlarindan biri degil. Insaf

Çevrimdışı Talisca1903

Ya daha ne oynadik ki herkes sallaniyor. Tutturdunuz bu sistemle olmaz falan diye gidiyorsunuz sizde. Biraz sabir.

Ilk hazirlik macina cikmis takim, rotasyona girmeye calisan oyunculari deniyoruz daha.

Daha savunmanin tamami degisecek, hucum hattinin tamami degisecek, Ghezzal ve birkac yeni transfer daha katilacak.

peki bekleyelim bakalım ama hücum çok kısır inşallah ben yanılırım

Çevrimiçi Samet Demir

Hücumda kimler vardı abi?

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

sezon içinde şu oynayan oyuncuların çoğunu kulübede bile göremeyeceğiz
Ben ikinci yarı izledim iki pozisyon verdik ersin yedi emre kurtardı onun dışında pozisyonları yok ağır yükleme yapılmış takım daha ilk maçına çıkıyor üstelik genç oyuncu ağırlıklı atiba fren koymasa üçüde atardık saldıran takımı durdurdu sonrasında baskı yedik gençler set oyununu oynayacak kapasitede değilki dan dun oyuna döndü bıraksa deli gibi saldıracaklar 😂

Çevrimiçi Necmi

😳 😂
Beynimi yaktın

Çevrimdışı Talisca1903

dediğim gibi inşallah ben yanılırım ama ısınamadım şu oyuna çok kısır geliyor bana alışkanlıklar kolay değişmiyor bir yaştan sonra

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi Necmi

savunmada kim vardı
Şu maça yapılacak tek yorum koyduk geçtik olur ne taktik ne oyuncu konuşulmaz

Çevrimiçi sEuL

Savunmada bugun sahaya cikan
Necip - Weli - Montero uclusu buyuk ihtimalle sezon icerisinde alternatif oyuncular olacaklar.

Savunma hattimiz yuksek ihtimalle
Transfer - Saiss - Emrecan olacak.

Hucum hatti keza ayni sekilde, bugun sahaya cikan oyunculardan buyuk ihtimalle sadece Cenk yedek klubesinde olacak onumuzdeki sezon icin. Boyd  kiraya verilir,  Hasic’te ilk 11 icin degil ama yedek klubesi icin dusunuluyor suan icin.

Hucum hattina Ghezzal - Wout - Muleka gelecek. Hatta baska bir kanat oyuncusu daha bakiliyor bunlara ilaveten.

Josef- Gedson ilk kez yan yana oynadilar ve biraz zamana ihtiyaclari olacaktir birbirlerini tanimalari icin.

Umut’u yazmaya gerek yok zaten.

2. yaridada gencleri gormek istedi hocamiz ve bazilari gelecek icin umut verdi.

Transferler bi bitsin, ana kadromuz biraz sekillensin, takim birbirini biraz tanisin elbette hucumda da daha iyi olacagiz insAllah.

Çevrimiçi Necmi

dediğim gibi inşallah ben yanılırım ama ısınamadım şu oyuna çok kısır geliyor bana alışkanlıklar kolay değişmiyor bir yaştan sonra
yoo her yaşta alışkanlıklar kolayca değişir yeterki yeniliğe açık ol yaşla ilgisi yok hayata nasıl baktığınla ilgisi var camdanmı bakıyorsun balkondanmı bakıyorsun yoksa sokağa çıkıpdamı bakıyorsun

Çevrimiçi Necmi

Savunmada bugun sahaya cikan
Necip - Weli - Montero uclusu buyuk ihtimalle sezon icerisinde alternatif oyuncular olacaklar.

Savunma hattimiz yuksek ihtimalle
Transfer - Saiss - Emrecan olacak.

Hucum hatti keza ayni sekilde, bugun sahaya cikan oyunculardan buyuk ihtimalle sadece Cenk yedek klubesinde olacak onumuzdeki sezon icin. Boyd  kiraya verilir,  Hasic’te ilk 11 icin degil ama yedek klubesi icin dusunuluyor suan icin.

Hucum hattina Ghezzal - Wout - Muleka gelecek. Hatta baska bir kanat oyuncusu daha bakiliyor bunlara ilaveten.

Josef- Gedson ilk kez yan yana oynadilar ve biraz zamana ihtiyaclari olacaktir birbirlerini tanimalari icin.

Umut’u yazmaya gerek yok zaten.

2. yaridada gencleri gormek istedi hocamiz ve bazilari gelecek icin umut verdi.

Transferler bi bitsin, ana kadromuz biraz sekillensin, takim birbirini biraz tanisin elbette hucumda da daha iyi olacagiz insAllah.
tam takım çıksak ne olurduki daha ilk maç kadro komple değişmiş bırak oyunu birbirlerinin ismini öğrenmemişlerdir daha takıma yükleme yapılıyor bir beklenti olmazki sadece forma için izlenir maç

Çevrimdışı tugozcan

Ilk hazirlik maci, takim hem fiziksel hem mental olarak olmasi gerektigi seviyede degil. Bunlarin hepsine tamamim.

Ancak oyunumuzda gelistirmemiz gereken yonler oldugunu gormeliyiz. Hoca ilk geldiginde tipik 3 4 3 denerken, sonradan 3 4 1 2 gibi bir dizilime gecmisti. Hangisiyle devam edecek acaba derken 3 4 1 2 on plana cikti sanirim.

Bu sistemde top rakipteyken kanatlara acilan oyuncular forvet oyunculari oluyor. Ondeki uclumuzu cok kolay ekarte edebiliyorsun forvetlerin tembel olursa. Bekler tamamen bek pozisyonu aliyor ve forvetler onde kaliyor. Hoca eminim gormustur bunu.

Ayrica hocanin uclusunde temelde biraz kabaca hatta Tuchel'den etkilendigini dusunuyorum. Savunmadan topla cikma derdi yok onemli olan topun oldugu yerde kalbaliklasmayi basarmak. Organize atak derdi yok, tamamen aksiyon anlarindan beslenen bir sistem. Yani temel amac, diri kalmak kalabalik olmak rakibi hataya zorlayip gol bulmak.

Bu sistem ancak rakip futbol oynamak isterse etkili olur. Ama bizim ligte kimsenin oynamak gibi bir derdi yok zaten. Sen onlari hataya zorlarsan diker topu gecer yine 11 kisi topun arkasina. Kimse orta sahayi pasla geceyim derdinde degil. Oyle yada boyle o top sende daha cok kalacak ve organize ataklara mahkum kalacaksin.

3'lu hakkinda olumsuz degilim ama hocanin aklindaki oyun dogru mu emin degilim. Saha dizilisinden ziyade oyun mentalitesi bizim ligte sampiyonluk hedefleyen takimlara uymaz gibi geliyor. Mesela Basaksehir, Sivas vs olsa cok buyuk etki yaratabilir bu mentalite.

Çevrimiçi sEuL

tam takım çıksak ne olurduki daha ilk maç kadro komple değişmiş bırak oyunu birbirlerinin ismini öğrenmemişlerdir daha takıma yükleme yapılıyor bir beklenti olmazki sadece forma için izlenir maç
Bende onu diyorum agabey, biraz sabir.

Çevrimdışı celiker1

Emre Bilgin ya çok şanslı bir kaleci yada çok çok iyi bir kaleci.Çıkardığı toplar öyle böyle toplar değil.Ayrıca Cenk Tosun'u beklediğimden daha iyi buldum.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi sEuL

Emre Bilgin ya çok şanslı bir kaleci yada çok çok iyi bir kaleci.Çıkardığı toplar öyle böyle toplar değil.Ayrıca Cenk Tosun'u beklediğimden daha iyi buldum.
Ersin’in basarili olmasini cok istiyorum ama gunden gune kotuye gidiyor cocuk. Bugunde cok kotu gunundeydi, ilk yarida iki eliyle rahat alabilecegi topa sacma bir tokat atip rakibi pozisyona soktu, geri pasta sacmaladigi bir pozisyon ve yedigi golde durdugu yer hataliydi.

Emre iyi izlenimler veriyor dedigin gibi, boyle giderse yakin zamanda Ersin’i yedek klubesine gonderir. Alttan gelen Goktug icinde iyi seyler soyleniyor. Sunlardan biri keske tutsada bi 10 sene kaleci derdimiz kalmasa.

Çevrimiçi Necmi

Ersin’in basarili olmasini cok istiyorum ama gunden gune kotuye gidiyor cocuk. Bugunde cok kotu gunundeydi, ilk yarida iki eliyle rahat alabilecegi topa sacma bir tokat atip rakibi pozisyona soktu, geri pasta sacmaladigi bir pozisyon ve yedigi golde durdugu yer hataliydi.

Emre iyi izlenimler veriyor dedigin gibi, boyle giderse yakin zamanda Ersin’i yedek klubesine gonderir. Alttan gelen Goktug icinde iyi seyler soyleniyor. Sunlardan biri keske tutsada bi 10 sene kaleci derdimiz kalmasa.
ben size anlatamıyorumki basit tutacağı top diyorsun top tutamıyorki maçı bırak antrenmanda bile tutamıyor sürekli çeliyor ama gep rakibe doğru çeliyor yani bilinçli çelme değil bu gün yediği golü emre yemezdi emrenin o kadar zor pozisyonda çeldiği top kornere gitti ben iki senedir bunu söylüyorum yüksek gelen topları bir kaleci parmak ucuyla kale üstünden aşırtır bakın ersin yapıyormu maçta kaç top tutabiliyor açın bütün maçlarına bakın çeldiği toplar hep ceza sahasına yüzde doksan rakibin önüne düşer

Çevrimiçi Necmi

göktuğ u19 kalecisimi evet fena değil

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu Abdülkerim' den Allah bizi korumuş.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu Abdülkerim' den Allah bizi korumuş.
Abi emrecan bu sene gösterdiği performansı gösterir umarım. Sene sonu gslileri söyleyeceklerini şimdiden duyar gibiyim. Keşke emrecanı alsaydık...

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sEuL

göktuğ u19 kalecisimi evet fena değil
Aynen, Emre Bilgin’in arkasindaydi gecen sene U-19’da. Suan 17 yasinda sanirim.

Birde Emir var, gelisim liginde sampiyon olan takimimizin kalecisi. Insallah bu cocuklardan en az biri tutar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Abi emrecan bu sene gösterdiği performansı gösterir umarım. Sene sonu gslileri söyleyeceklerini şimdiden duyar gibiyim. Keşke emrecanı alsaydık...

İnşallah şu Emrecan gelse de bir rahatlasak.
Cinconun hazırlık maçını izliyorum, Abdülkerim bildiğin futbol pozisyon bilmeyen sadece güçle oynayan tipik Anadolu topçusu.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Aynen, Emre Bilgin’in arkasindaydi gecen sene U-19’da. Suan 17 yasinda sanirim.

Birde Emir var, gelisim liginde sampiyon olan takimimizin kalecisi. Insallah bu cocuklardan en az biri tutar.

İçlerinde en komple paketin Emir olduğunu söylüyorlar.

Çevrimiçi sEuL

İçlerinde en komple paketin Emir olduğunu söylüyorlar.
Hadi hayirlisi, bekliyoruz bu genclerin cikisini.

Etiketler: