2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1238489 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

Kim bu 21 numara çocuk sol kanat bek oynar mı?
emirhan delibaş
bipbipbupbup

Çevrimdışı Nazım Ar

Çevrimiçi Samet Ç

Oğuzhan doğru oynamayı öğrenmiş sonunda umarım devam eder böyle hocada memnunmuş zaten kendisinden golünüde attı.

Çevrimdışı doganay

Arkadaşlar şuanda sahada olanlardan ,takimda ilk 11 de başlayacak oyuncu yok. O yüzden o kadar acımasız eleştirmeyin. Sahadikeler 2.3. yedekler ve alt yapıya geri dönecek yada kiralık gidecek oyuncular.

Çevrimiçi tolga1903

emirhan delibaş

Güzel götürdü çocuk iyi de gördü arkadaşını

Çevrimdışı levitate

boyd umut kenanla vakit ve para kaybedeceğine şu dostlarımızı oynatın ne olacak ya
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

salih şaşırtıcı derecede istekli

Çevrimdışı levitate

Oğuzhan doğru oynamayı öğrenmiş sonunda umarım devam eder böyle hocada memnunmuş zaten kendisinden golünüde attı.
14 numara giymiş thierry henry diyebilir miyiz
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

14 numara giymiş thierry henry diyebilir miyiz
adamı sakatladık :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

Bu Emre Ersin’den formayi alir.

Çevrimiçi Samet Ç

Yedekler ve altyapı oyuncularıyla tam kadro Bremen yendik bu da iyidir.

Çevrimdışı Talisca1903

taraftar takıma susamış son düdükle daldılar sahaya

Çevrimdışı 38life

"Bunlar çoluk çocuk ya, 60 kilo futbolcu mu olur? 170cm futbolcu mu olur? Gitsinler süt içsinler. Türkiyede altyapıdan ne zaman futbolcu çıkmış? Beşiktaşta altyapıdan en son ne zaman futbolcu çıkmış?"

Bunları duymaktan kulaklarımız aşınmıştı, hala söyleniyor mu bunlar merak ediyorum. Takip edemiyorum.

Çevrimdışı XiaoHan

Herkese iyi bayramlar.

Bu Kenanı başımıza musallat eden transferine aracılık yapan emeği geçen kimselerin Kenan Beşiktaştan ayrılana kadar başları dertten kurtulmasın mübarek bayramın ilk günü dileğimdir.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimiçi Samet Demir

"Bunlar çoluk çocuk ya, 60 kilo futbolcu mu olur? 170cm futbolcu mu olur? Gitsinler süt içsinler. Türkiyede altyapıdan ne zaman futbolcu çıkmış? Beşiktaşta altyapıdan en son ne zaman futbolcu çıkmış?"

Bunları duymaktan kulaklarımız aşınmıştı, hala söyleniyor mu bunlar merak ediyorum. Takip edemiyorum.
Az kalsın yazdığın 2. Paragrafı okumadan kürekle geçiyordum karşına :) :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

3-4-3 oynayacaksak orta ikili Josef-Gedson olmaz çok kısır kalıyor üretmekte sıkıntı çekiyoruz Gedson'un yanına adam almamız lazım 3-4-3 oynayacaksak veya Emirhan'ı koymamız lazım Josef 3-4-1-2'de olur ancak.

Çevrimdışı Nazım Ar

Futbolcunun kilosuna boyuna bakılmaz, mevcut fiziğini nasıl kullanıyor, aklını nasıl kullanıyor, kendini geliştirmek için ne yapıyor ona bakılır. Umut, Kenan maşallah boya posa baksan tank gibiler ama 150 maça çıksam bunlar yerine Rıdvanlarla Emirhanlarla başlarım.

Çevrimiçi Necmi

Kim bu 21 numara çocuk sol kanat bek oynar mı?
alt yapının pırlantası neden a takıma almadılar bilmiyorum

Çevrimiçi Necmi

sorun çocuklarda değilki onlara hiç bir eğitim vermeyen hoca bozuntularında şu maçta bile pozisyon bilgilerinin ne kadar zayıf olduğu görünüyor atiba sürekli komut veriyordu

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Nazım Ar

3-4-3 oynayacaksak orta ikili Josef-Gedson olmaz çok kısır kalıyor üretmekte sıkıntı çekiyoruz Gedson'un yanına adam almamız lazım 3-4-3 oynayacaksak veya Emirhan'ı koymamız lazım Josef 3-4-1-2'de olur ancak.

Gedson'dan genel olarak şüphelerim var gs zamanı dahil. 30-40 metreye pas mı atıyor. İstkrarlı şekilde kaleyi mi bulabiliyor, 3-4 kişi ekarte edip arapas mı bırakıyor, müthiş pozisyon alıp bir sürü  top mu kesiyor, fiziğini kullanıp omuz omuzada top mu söküyor? Gedsonunyıldız futbolcu yapan ya da yapacak olan nedir  anlayamıyorum. Kendisinden nasıl bir futbolcu çıkması bekleniyor, Valverde mi?

Çevrimdışı Talisca1903

Etiketler: