2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1238772 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Hazırlık maçı peşin hükümlü olma diyen çıkabilir hiç farketmez. 3'lü savunmanın sol kenar beki bu umut olacaksa takım ghezzal rosier kenarına muhtaç kalır bu sene de. Bu çocukdan olsa olsa zaruri hallerde sol stoper olur o kadar.
Umut'ta geldiği günden beri yokum ben sırf milli oyuncu diye aldılar maalesef keşke Tayfur'la takas edebilsek.

Çevrimiçi tolga1903

Umut'ta geldiği günden beri yokum ben sırf milli oyuncu diye aldılar maalesef keşke Tayfur'la takas edebilsek.

Tayfur iyi mı gerçekten kotarır mı o bölgeyi bilmediğimden soruyorum. Oyuncuya mesafeliyim ben ama geçen seneki skor katkısı fena değilmiş

Çevrimiçi tolga1903

Şu kenan denense bi umut yerine keşke

Çevrimiçi kahyaoglueren

hasicten bir şeyler olur bu sene, çok uzun süredir oynamadığı için arada salak hareketleri oldu ama yeteneğini belli ediyor
Kafayı kaldırması lazım. Biraz Querasma skills izlemis galiba. Çok top eziyor.

Çevrimiçi levitate

montero + umut güzel yedirdi
bipbipbupbup

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ulan acayim maci izleyim dedim golü yedik
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı mrred

Bu sistemin bugı budur beyler boşuna 3 lü oynamayalım demiyoruz.

İlerde azıcık pressi doğru zamanlama ile yapma topu kalende görürsün hem de tek pasta
The great gig in the sky

Çevrimdışı Talisca1903

İlerde azıcık pressi doğru zamanlama ile yapma topu kalende görürsün hem de tek pasta
tek pozisyonumuz yok

Çevrimiçi tolga1903

Ne yazık ki formasyon konusunda aşırı takıntılı biri başımızda ve gram esneklik göstermiyor göstermeyecek de. Bir sekilde oynayacak takım bunu bu sene yapacak bir şey yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Tayfur iyi mı gerçekten kotarır mı o bölgeyi bilmediğimden soruyorum. Oyuncuya mesafeliyim ben ama geçen seneki skor katkısı fena değilmiş
Kurtarır ama direkt koyamazsın alternatif olur o yüzden Rıdvan işini çözüp arkasınada Tayfur'u koyarsak o bölge gayet iyi olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Kadroda kalacak olupta önümüzdeki sene hiçbir şey beklenmemesi gereken oyuncular Umut, Cenk, Kenan.

Çevrimiçi levitate

serdar 24 numara giyiyor bir an vida takımda mı kaldı diye düşündüm
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Kadroda kalacak olupta önümüzdeki sene hiçbir şey beklenmemesi gereken oyuncular Umut, Cenk, Kenan.
bu formatta oynamaya devam edersek rosier,josef diye devam eder gideriz

Çevrimiçi sEuL

Cenk sakatlik yasamazsa cok sey katacaktir bu sene onun icin Cenk yorumuna katilmiyorum. Ceza sahasinda ne olursa olsun cok etkili, bugunde hazir olmamasina ragmen ilk yarida arkasi donuk aldigi 2 topu cok iyi kullandi. Birinde iyi donerek guzel bir sut cikardi az farkla disari cikan, digerindede Josef’e cok guzel pozisyon hazirladi. Ben yedekten gelip katki verecegini dusunuyorum

Çevrimiçi levitate

36 numaralı arkadaş umuttan 10 kat daha iyi
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Alman spiker 21 lig sampiyonlugu bulunuyor Besiktasin dedi
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi kahyaoglueren

Serdar Saatçi uyuyorsun yine.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Tribün yine utanç verici. Yazık. Bir de bunlar yüzünden milyonlarca lira ceza ödüyoruz.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

Çevrimiçi sEuL

Çevrimiçi tolga1903

Kim bu 21 numara çocuk sol kanat bek oynar mı?

Etiketler: