Haklısın hocam menajeri kötü, art niyetli, Beşiktaşa düşman olabilir ama hep mi bu düşmanlar bizi buluyor çok fazla tesadüf akıllarda şüphe uyandırır. Ayrıca altyapı için menajer fikrinizi kesinlikle destekliyorum belli bir kültür oluşturulmalı kulüpte torpille bile altyapıya girse oyuncular eğer menajerleri sinsi ve kulüp menfaatlerine ters düşen zihniyetteyse daha yılanın başı küçükken ezmek farz.
Abi Rıdvanın menejeri aynı zamanda Dorukhanın da menejeri. Onu da bedavaya göndermek zorunda kaldık. Bence bu iki durumda da yönetimden çok oyuncuları suçlarım ben. Yani insan çalıştığı menejerine bir bakmalı.
Özellikle Rıdvan için bu durum söz konusu. Öz kaynaktan çıkma bir oyuncusun sen. Küçük yaşlarda bir sürü röportajını dinledik ve gurur duyduk seninle. Bu menejerle ne işin var senin.
Ayrıca yönetim ve rıdvan arasında geçen diyaloglarıda bilmiyoruz şuan. Elimizde az veri varken kim haklı kim haksız söylemek zor. Zamanla göreceğiz bunu.
Gönül isterki sözleşme uzatsın en az 1 sene daha bizimle devam etsin. İyi performans gösterip hem güzel para kazandırsın hemde daha iyi yerlere gelsin.
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi