2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1236971 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

İlk sekiz haftanın 5 maçını Dolmabahçe'de,birini İstanbulspor ile deplasmanda oynayacağız.Minumum 19 puan toplarsak iyi hava yakalarız.Bu periyotta dosta güven,düşmana korku vermeliyiz!Ters bir kaç skorda maalesef hemen Şenol Güneş ismi patlanaya başlayacak.O yüzden sezona çok iyi girmeliyiz
çok zor olabilecek maçlar sezonun kaderini belirler üç derbi var 8 10 13 haftalar sanırım fener maçına kadar kayıpsız gitmek lazım

Çevrimdışı celiker1

https://twitter.com/1903altyapi1903/status/1545117920090591232
MAESTRO🤟🦅 Şu an Türkiye'de A takımda maça çıkmamış genç oyuncular içinde en yeteneklisi.A takım kampına alınmalıydı.Ilerleyen zamanda özel seyircisi,hayranları olacak
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2022, 22:37:33 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Haklısın hocam menajeri kötü, art niyetli, Beşiktaşa düşman olabilir ama hep mi bu düşmanlar bizi buluyor çok fazla tesadüf akıllarda şüphe uyandırır. Ayrıca altyapı için menajer fikrinizi kesinlikle destekliyorum belli bir kültür oluşturulmalı kulüpte torpille bile altyapıya girse oyuncular eğer menajerleri sinsi ve kulüp menfaatlerine ters düşen zihniyetteyse daha yılanın başı küçükken ezmek farz.
ben zaten yönetimin menejerlerle olan ilişkisini ağır eleştiren biriyim ilişkilerinide beğenmiyordum ama transfer hızına bakılırsa ceyhun bir şeyleri düzeltmiş ama bu menejer başka birşey bildiğin gs amigosu beşiktaş başkanına beşiktaşa sosyal medyadan hakaret eden bir tip beşiktaştaki oyuncularının hepsini beşiktaşa kuruş kazandırmadan gönderme çabasında bu adamı kulüp binasınada tesislerede stadada sokmam ben olsam oyuncularınıda oynatmak için bundan kurtulmalarını şart koşarım bunu açık açığa söylemeyede gerek yok hukuksal sıkıntıya girmemek için derdes etmenin türlü yolu var

Çevrimiçi Necmi

MAESTRO🤟🦅 Şu an Türkiye'de A takımda maça çıkmamış genç oyuncular içinde en yeteneklisi.A takım kampına alınmalıydı.Ilerleyen zamanda özel seyircisi,hayranları olacak
geçen turnuvada şampiyon oldular u17 pırlanta gibi profesyonel eğitmen getirip pozisyon bilgisi öğretmeleri lazım mental olarak hazırlayacak danışmanda lazım

Çevrimdışı celiker1

Istediğiniz futbolcunun geçmiş maçlarından bazılarının 90 dakikasını FOOTBALLİA  adlı internet sitesinden izleyebilirsiniz arkadaşlar.Sakatlıklar,oyuncu değişiklikleri vs. ileri sardırarak 40-50 dakika izlediğim minumum 3 maç ile oyuncunun çoğu özelliklerini analiz etmeme yardımcı oluyor.Youtube videoları çok yanıltıcı oluyor emin olun
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2022, 22:51:57 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Haklısın hocam menajeri kötü, art niyetli, Beşiktaşa düşman olabilir ama hep mi bu düşmanlar bizi buluyor çok fazla tesadüf akıllarda şüphe uyandırır. Ayrıca altyapı için menajer fikrinizi kesinlikle destekliyorum belli bir kültür oluşturulmalı kulüpte torpille bile altyapıya girse oyuncular eğer menajerleri sinsi ve kulüp menfaatlerine ters düşen zihniyetteyse daha yılanın başı küçükken ezmek farz.
Abi Rıdvanın menejeri aynı zamanda Dorukhanın da menejeri. Onu da bedavaya göndermek zorunda kaldık. Bence bu iki durumda da yönetimden çok oyuncuları suçlarım ben. Yani insan çalıştığı menejerine bir bakmalı.

Özellikle Rıdvan için bu durum söz konusu. Öz kaynaktan çıkma bir oyuncusun sen. Küçük yaşlarda bir sürü röportajını dinledik ve gurur duyduk seninle. Bu menejerle ne işin var senin.

Ayrıca yönetim ve rıdvan arasında geçen diyaloglarıda bilmiyoruz şuan. Elimizde az veri varken kim haklı kim haksız söylemek zor. Zamanla göreceğiz bunu.

Gönül isterki sözleşme uzatsın en az 1 sene daha bizimle devam etsin. İyi performans gösterip hem güzel para kazandırsın hemde daha iyi yerlere gelsin.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Abi Rıdvanın menejeri aynı zamanda Dorukhanın da menejeri. Onu da bedavaya göndermek zorunda kaldık. Bence bu iki durumda da yönetimden çok oyuncuları suçlarım ben. Yani insan çalıştığı menejerine bir bakmalı.

Özellikle Rıdvan için bu durum söz konusu. Öz kaynaktan çıkma bir oyuncusun sen. Küçük yaşlarda bir sürü röportajını dinledik ve gurur duyduk seninle. Bu menejerle ne işin var senin.

Ayrıca yönetim ve rıdvan arasında geçen diyaloglarıda bilmiyoruz şuan. Elimizde az veri varken kim haklı kim haksız söylemek zor. Zamanla göreceğiz bunu.

Gönül isterki sözleşme uzatsın en az 1 sene daha bizimle devam etsin. İyi performans gösterip hem güzel para kazandırsın hemde daha iyi yerlere gelsin.

serdarın menajeride bu sanırım

Çevrimiçi Samet Demir

serdarın menajeride bu sanırım
Şimdi baktım, Cenk Melih Yazıcı menejeri.

Ahmet Gülay, Fatih Aksoy, weliton un menejeri de aynı zamanda.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

ne bu şimdi 🤔
muleka videosuymuş ama bende siyah ekran çıkıyordu 😂 şimdi youtubede gördüm

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

Stadın zemini stadyum ilk açıldığında yapıldığı gibi ilk kez mi rulo çim serilip hibrit ekiliyor?O saha zeminine hiç bir zaman ulaşamayıp tüm sezon başlarında sorun yaşamıştık.Bu sene herhalde tekrar o zemine sahip olacağız
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/HaberKartali/status/1545115366476636160?s=19

bu adama inanmak lazım, bu işlerin en deneyimlisi necip kardeşimizdir :)

tam bir felix magath kafası var hocada belli. ilk sezonunda fiziksel açıdan ligi ezip geçecek hissi yaratıyor. yalnız böyle hocalara ikinci sezonlarında dikkat etmek lazım. oyuncular yılıp hocaya cephe almaya başlayabiliyorlar. neyse biz ilk şampiyonluğu koyalım da gerisini seneye düşünürüz.

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/KurnazErsin/status/1545117352412565505?cxt=HHwWgsC-7fWCrvEqAAAA

Ersin abi yazmış

aslında gerekiyor ama hoca kenan'ı düşünüyor gibi bir ambians var, alınırsa tayfur iki kanatta da oynayabilir alternatif olarak. genç-potansiyelli bir fırsat hamlesi doğmadıysa gerek olmayabilir bu işe. herkes antipatik bakıyor ama kenan'dan bek yedeği çıkabilir baya.

Çevrimdışı worns

Şimdi baktım, Cenk Melih Yazıcı menejeri.

Ahmet Gülay, Fatih Aksoy, weliton un menejeri de aynı zamanda.

sergen ve çağdaş hocalarla da muhabbeti yakın bir elemandı o. alanya ilişkisi nedeniyle bir ara baya tefe konuluyordu. derdi oyuncularını parlatmak daha çok. dorukhan-rıdvan'ın menajeri meselesi başka mesele. direk kulübe düşmanca söylemler içinde gezen bir eleman.

Çevrimdışı worns

hondayla da imzalayacakmışız

ilk okuduğumda keisuke honda mı kaldı ya yalan haberdir dedim  :D

Çevrimiçi Samet Demir

sergen ve çağdaş hocalarla da muhabbeti yakın bir elemandı o. alanya ilişkisi nedeniyle bir ara baya tefe konuluyordu. derdi oyuncularını parlatmak daha çok. dorukhan-rıdvan'ın menajeri meselesi başka mesele. direk kulübe düşmanca söylemler içinde gezen bir eleman.
Haklısın şimdi hatırladım. Fatih weliton takasında baya gündem olmuştu bu menejer. Fakat Rıdvanın menejerine ben epey bilendim.

Çevrimiçi levitate

ilk okuduğumda keisuke honda mı kaldı ya yalan haberdir dedim  :D
o yaşıyor mu daha :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

hondayla da imzalayacakmışız
Honda nereye gelecekmiş? İyice Güney Amerika takımlarının aşırı reklamlı formalarına döndüreceğiz  formamızı herhalde.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

Honda nereye gelecekmiş? İyice Güney Amerika takımlarının aşırı reklamlı formalarına döndüreceğiz  formamızı herhalde.
formaya değil genelmiş

ama formaya da olur çok para veriyorlarsa oyuncuların kalçasında büyük puntolarla HONDA yazsın nolcak
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2022, 00:01:11 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bu adama inanmak lazım, bu işlerin en deneyimlisi necip kardeşimizdir :)

tam bir felix magath kafası var hocada belli. ilk sezonunda fiziksel açıdan ligi ezip geçecek hissi yaratıyor. yalnız böyle hocalara ikinci sezonlarında dikkat etmek lazım. oyuncular yılıp hocaya cephe almaya başlayabiliyorlar. neyse biz ilk şampiyonluğu koyalım da gerisini seneye düşünürüz.
hoca iyi niyetli oyuncularla anlaşabilen birisiyse sıkıntı olmaz ya

mesela klopp'un tarzı da bence fiziksel olarak çok talepkar ama sevimli dost canlısı adam sıkıntı yaşamıyor :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı yash26

Stadın zemini stadyum ilk açıldığında yapıldığı gibi ilk kez mi rulo çim serilip hibrit ekiliyor?O saha zeminine hiç bir zaman ulaşamayıp tüm sezon başlarında sorun yaşamıştık.Bu sene herhalde tekrar o zemine sahip olacağız

Evet ve bu sene serilen çimler ülkemizde üretilmiş.

Yerli ve milli muhabbetinden değil, iklim olarak aynı bölgede yetişmiş olması çimin sağlığı için daha iyi olur. (Fuat çimenin yöneticilerinden bir tanesi bu işin uzmanı, bir anlatım yapmıştı çimlerle ilgili)

İnşallah Beşiktaş’a yaraşır kaliteli sahaya geri döneriz
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Etiketler: