2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1236788 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı celiker1

ne yarısı bence iki transfer daha yaparız biter
Welinton yerine hızlı,A kalite bir stoper transferi kesin olarak bekliyorum.Yerli sol stoper zaten bekliyoruz.Tayfur Bingöl bence şu an yönetimine baskı yapıyordur ve olacaktır.Bu saydıklarımla etti üç.Gedson veya Josef'in olası sakatlığında büyük sorun yaşamamak için bence muhakkak yine A kalite ERNST müdahili birini almamız lazım.Hoca ayrıca dörtlünün kenarlarindan birine ceza sahasına koşu atan birini isteyebilir.Fassnacht ismi yüksek ihtimal o yüzden çıkıyor.14+3 yabancı kontenjanından genç forvet olasılığı dillendiriliyor.Etti 6.Yani Şu ana kadar 5 transfer yaptığımıza gore dediği gibi yarısını tamamlamış olabioriz abi😂
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Şu alınan 14+3 kuralı çok iyi oldu.Şu an çok kişi umursamıyordur ama Hasiç sakatlık sonrası şimdi alacağı iyi bir idmanla "Patlama yapabilir mi?" diye çok merak ediyorum.Bu arada biz önceki senelerde de sezon başı kampları günde çift idmanla mı geçiriyorduk, hatırlayan var mı?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

https://twitter.com/HaberKartali/status/1545115366476636160?s=19
Valerien hocanın olmazsa olmazı kondüsyon.Ilk günden beri analiz edenlerin ortak dillendirdiği konu buydu.Tayfur Bingöl'ü de bitmek bilmeyen enerjisi ve ceza sahasına koşuları yüzünden çok istiyorum
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Welinton yerine hızlı,A kalite bir stoper transferi kesin olarak bekliyorum.Yerli sol stoper zaten bekliyoruz.Tayfur Bingöl bence şu an yönetimine baskı yapıyordur ve olacaktır.Bu saydıklarımla etti üç.Gedson veya Josef'in olası sakatlığında büyük sorun yaşamamak için bence muhakkak yine A kalite ERNST müdahili birini almamız lazım.Hoca ayrıca dörtlünün kenarlarindan birine ceza sahasına koşu atan birini isteyebilir.Fassnacht ismi yüksek ihtimal o yüzden çıkıyor.14+3 yabancı kontenjanından genç forvet olasılığı dillendiriliyor.Etti 6.Yani Şu ana kadar 5 transfer yaptığımıza gore dediği gibi yarısını tamamlamış olabioriz abi😂
ben sadece iki stoper bekliyorum rize ve ist den belki birde tayfun bingöl olur başka beklemiyorum dediğin gibi orta sahaya çok iyi bir oyuncu bulunursa belki zayıf ihtimal şu anda görünen iki stoper finiş yapılacağı zaten başta açıkladıklarıda 6-7 oyuncu alacakları yönündeydi

Çevrimiçi Necmi

Valerien hocanın olmazsa olmazı kondüsyon.Ilk günden beri analiz edenlerin ortak dillendirdiği konu buydu.Tayfur Bingöl'ü de bitmek bilmeyen enerjisi ve ceza sahasına koşuları yüzünden çok istiyorum
hiç alıcı gözle izlemedim beşiktaş maçında oynamadı galiba bu kadar isteyen gelirse formanın hakkını verir bence

Çevrimdışı celiker1

Kadromuzdaki as oyuncuların bir çogununda Ingiltere görmüş olup,Valerien hocanın idman temposuna ayak uydurabilecek olması beni ayrıca umutlandırıyor.Üçlü oynamak evet zor,yüksek kondüsyon gerektirir ama o tempoyuda yakalarsak fena bayıltırız.Ben bu sene içeride 5-6-7 fark skorlu 2-3 maç bekliyorum.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Kadromuzdaki as oyuncuların bir çogununda Ingiltere görmüş olup,Valerien hocanın idman temposuna ayak uydurabilecek olması beni ayrıca umutlandırıyor.Üçlü oynamak evet zor,yüksek kondüsyon gerektirir ama o tempoyuda yakalarsak fena bayıltırız.Ben bu sene içeride 5-6-7 fark skorlu 2-3 maç bekliyorum.
bende tersine deplasmanda yüksek skorlar bekliyorum içerde kapanırlar deli gibi

Çevrimdışı celiker1

hiç alıcı gözle izlemedim beşiktaş maçında oynamadı galiba bu kadar isteyen gelirse formanın hakkını verir bence
İceride 4-1 yendiğimiz maçta Alanya'nın golünde sıfırdan topu Efecan'a cıkaran çocuktu.Defansi zayıf ama hücumda sürekli rakip ceza sahasına yakın oluşunu değerli buluyorum.Tr ligi için yeterli
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

İlk hazırlık maçımız ne zamandı

Çevrimdışı celiker1

İlk hazırlık maçımız ne zamandı
13 Temmuz saat 17 de olması lazım
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

İceride 4-1 yendiğimiz maçta Alanya'nın golünde sıfırdan topu Efecan'a cıkaran çocuktu.Defansi zayıf ama hücumda sürekli rakip ceza sahasına yakın oluşunu değerli buluyorum.Tr ligi için yeterli
stadda izlemişim 😳 ama takım o kadar rahattıki rakiple hiç ilgilenmemişdim orta sahanın solu olarak düşünüldüğünde defansının çok iyi olması elzem değil bence
Rıdvanında savunması çok kötü ama kondisyonu olsa orta sahanın solunda oynar

Çevrimdışı celiker1

bende tersine deplasmanda yüksek skorlar bekliyorum içerde kapanırlar deli gibi
İstedikleri kadar kapansınlar.Hücumda her topun döndügü Batshuayi değil Werghost,dönen topu karşılayacak Can değil Gedson,arkasında Vida değil Saiss var bu sene.Ayrıca kondüsyonu bitik değil üst düzey takım olacak
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

13 Temmuz saat 17 de olması lazım
cenkle çıkar yenileri göremeyiz o zaman

Çevrimiçi Necmi

İstedikleri kadar kapansınlar.Hücumda her topun döndügü Batshuayi değil Werghost,dönen topu karşılayacak Can değil Gedson,arkasında Vida değil Saiss var bu sene.Ayrıca kondüsyonu bitik değil üst düzey takım olacak
evet oyuncular dar alanda bitirici tipler ya çok kötü bir sezon geçireceğiz yada fırtına gibi eseceğiz ortası yok 😂

Çevrimdışı celiker1

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1545116592752787456

hoca sezon sonu herkese özel çalışma programı vermiş
Şu ana kadar röpirtaj veren her oyuncu aynı şeyden bahsediyor ve hepsi farkında olup şikayetçi gözükmüyor.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

evet oyuncular dar alanda bitirici tipler ya çok kötü bir sezon geçireceğiz yada fırtına gibi eseceğiz ortası yok 😂
İlk sekiz haftanın 5 maçını Dolmabahçe'de,birini İstanbulspor ile deplasmanda oynayacağız.Minumum 19 puan toplarsak iyi hava yakalarız.Bu periyotta dosta güven,düşmana korku vermeliyiz!Ters bir kaç skorda maalesef hemen Şenol Güneş ismi patlanaya başlayacak.O yüzden sezona çok iyi girmeliyiz
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2022, 22:28:43 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1545116592752787456

hoca sezon sonu herkese özel çalışma programı vermiş
kampın finişi hocayla alakalı fikir verir önemli olan ağır çalışma değil kampta sakat vermeyecek çalışmayı yaptırmak sergende ağır çalıştırırdı ama sonuç oynayacak oyuncu kalmazdı kalanlarda yorgunluktan oynayamazdı
Geçen seneyi aklımdan uzun yıllar atamam 22 yılın en kötü sezonunu yaşadık

Çevrimdışı XiaoHan

zorunlu değil tabiki tıpkı hak etmediği yerlere bizim çıkartma zorunluluğumuz olmadığı gibi yönetimide bana anlatma bu forumdaki en keskin muhalif benim oyuncu imzalamak istemezse yönetim ne yapacak silahmı dayasın kafalarına hep menejermi kötü diyorsun bu lafı etmeden önce keşke menejerini araştırsaydın benji menejerlik önemlidir kulüplerin menejerlerle iyi olması gerekiyor diyen biriyim ama başkan olsam alt yapıda bu menejerle çalışan çocuklara ya menejerinizi değiştirin yada hemen bu kapıdan çıkın gidin derim

Haklısın hocam menajeri kötü, art niyetli, Beşiktaşa düşman olabilir ama hep mi bu düşmanlar bizi buluyor çok fazla tesadüf akıllarda şüphe uyandırır. Ayrıca altyapı için menajer fikrinizi kesinlikle destekliyorum belli bir kültür oluşturulmalı kulüpte torpille bile altyapıya girse oyuncular eğer menajerleri sinsi ve kulüp menfaatlerine ters düşen zihniyetteyse daha yılanın başı küçükken ezmek farz.
🦅🤍🖤🦅

Etiketler: