Her aldığımız oyuncuyu satmak zorunda mıyız?
Yerli stoper kimi istesek en az 5 milyon istiyorlar. Şu çocuğun 1 tane maçını izlemeden hemen çok para diyorsunuz. 2 milyon verdik bu adamı en fazla 10milyona satarız. 6 biz alıp 4 istanbula veririz ne var bunda.
Sakatlık v.s olmazsa satmadığımız müddet uzun yıllar stoper aramayız. Oynattığımız da bize kar. Ne var bu durumda yani.
Ayrıca %50 kar payı yerine 5 milyon bonservis vermek daha mı mantıklı.
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
oyuncunun geleceğini parlak gördüğüm için ben pay işine üzüldüm. para kazandırabilecek bi çocuk bence. henüz toy olduğu noktalar var ama kendini geliştirebileceği bir ortama geliyor.
abdülkerim yerine bunu almamıza sevindim. 22-23ünde giresun yıllarından beri bildiğim abdülkerim çok bilinmeyen ama ağır mental eksikleri olan, tosic'ten filan beter bi arkadaş arızalar konusunda. biz en azından potansiyele gömmüş olduk parayı.
olgunu zaten yok gibi. benim sevdiğim koray günter var. kulübü galiba 5ten filan açıyor kapıyı.
yine de başka yerli stoper lazım gibi geliyor. bu çocuğu montero'yla back uplamak yapılanma açısından ters. ya da en azından merkezde-sağda göreve hazır bir yerli daha olmalıydı. ömer toprak almalıydık, antalya'ya bırakmaya gerek yoktu.