2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1234173 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Korkunç paralar veriyoruz bide sonraki satıştan yüzde 50 pay varmış

Oyuncuyu izlemedim umarım bu paralar eder.
Kârdan pay verecekmişiz.

Çevrimdışı Talisca1903

serdar saatçi'ye göre filan çok çok iyi oyuncu. ciddi potansiyeli var ama yine de 2 milyon euro ve 50 pay çok fazla. fiziği ve topla ilişkisi temel yetenek setleri ciddi potansiyel vaat ediyor öyle söyleyeyim. çalışkan bi çocuksa yol alır, değerini katlar. 50 pay işi olmasa ben tamamdır derdim.
satmayız olur biter uzun yıllar kafamız rahat stoper izleriz

Çevrimiçi Samet Demir

Her aldığımız oyuncuyu satmak zorunda mıyız?

Yerli stoper kimi istesek en az 5 milyon istiyorlar. Şu çocuğun 1 tane maçını izlemeden hemen çok para diyorsunuz. 2 milyon verdik bu adamı en fazla 10milyona satarız. 6 biz alıp 4 istanbula veririz ne var bunda.

Sakatlık v.s olmazsa satmadığımız müddet uzun yıllar stoper aramayız. Oynattığımız da bize kar. Ne var bu durumda yani.

Ayrıca %50 kar payı yerine 5 milyon bonservis vermek daha mı mantıklı.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sozkul

Çok büyük kazık yiyoruz gibi hissediyorum.

21 yaşına kadar alt ligde 20 maça çıkabilmiş, alt yaş gruplarında hiç milli olmamış bir çocuğa bu paraları vermek hiç içime sinmiyor.

Alt yaş gruplarında milli seçmelerinde torpil rüşvet dönüyormuş. Doğru bir ölçü olmayabilir

Çevrimdışı sozkul

altyaş gruplarında milli olabilmek için ya doğru menejerle çalışmak ya ğs de oynuyor olmak lazım.

Bunu okusaydım yukarda yazdığımı yazmazdım

Çevrimdışı worns

Yerli stoper kimi istesek en az 5 milyon istiyorlar. Şu çocuğun 1 tane maçını izlemeden hemen çok para diyorsunuz. 2 milyon verdik bu adamı en fazla 10milyona satarız. 6 biz alıp 4 istanbula veririz ne var bunda.

Sakatlık v.s olmazsa satmadığımız müddet uzun yıllar stoper aramayız. Oynattığımız da bize kar. Ne var bu durumda yani.

oyuncunun geleceğini parlak gördüğüm için ben pay işine üzüldüm. para kazandırabilecek bi çocuk bence. henüz toy olduğu noktalar var ama kendini geliştirebileceği bir ortama geliyor.

abdülkerim yerine bunu almamıza sevindim. 22-23ünde giresun yıllarından beri bildiğim abdülkerim çok bilinmeyen ama ağır mental eksikleri olan, tosic'ten filan beter bi arkadaş arızalar konusunda. biz en azından potansiyele gömmüş olduk parayı.

olgunu zaten yok gibi. benim sevdiğim koray günter var. kulübü galiba 5ten filan açıyor kapıyı.

yine de başka yerli stoper lazım gibi geliyor. bu çocuğu montero'yla back uplamak yapılanma açısından ters. ya da en azından merkezde-sağda göreve hazır bir yerli daha olmalıydı. ömer toprak almalıydık, antalya'ya bırakmaya gerek yoktu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Adam hayatı boyunca 20 maça çıkabilmiş zaten, kaç maçını izlemiş olabiliriz ki?

Ayrıca konu satmak/satmamak değil.

Çocuk Rıdvan'dan daha yaşlı.

Biz 1.5 sezon oynattığımız Rıdvan'ın tamamını 4'e satamıyoruz, ondan daha büyük ve hayatı boyunca alt ligde yarım sezon oynamış adamın yarısına 2 milyon veriyoruz.

Çevrimdışı Talisca1903

Alt yaş gruplarında milli seçmelerinde torpil rüşvet dönüyormuş. Doğru bir ölçü olmayabilir
şampiyon u 17 takımımızdan tek oyuncu almadılar

Çevrimdışı sozkul

Abi adam 20 yaşına kadar resmi maça çıkmamış, nerede görüp milli takım alacaklar?

Demekki adam keyif için halı saha oynamış 20 sine kadar, o kadar yetenekliymiş yani direk spor toto dan başlamış profesyonel olayım dediğinde

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/firatgunayer/status/1542845612332404737?s=21&t=dCLPa3RUpxhRpyg95zeWIQ

bu doğruysa cenk'te iyi transfer. hala top kontrolünü öğrenemeyen güven epey fazlasını istiyordu.

Çevrimdışı worns

Satar Mert Müldür çekerim.

hiç kurcalamaya gerek yok bence rosier'in kariyer sezonu olacak. zaten 4.8e mi ne aldık.

Çevrimdışı sefaköykartali

hiç kurcalamaya gerek yok bence rosier'in kariyer sezonu olacak. zaten 4.8e mi ne aldık.
Rıdvan kalıyorsa Rosier e ellemem, ama Tayfur falan getirme işi bizim ihtiyacımızı karşılamaz.

Çevrimdışı worns

Rıdvan kalıyorsa Rosier e ellemem, ama Tayfur falan getirme işi bizim ihtiyacımızı karşılamaz.

bence sola yabancı gelecek rıdvan giderse. tayfur hem rosier'i hem o tarafı yedeklemek kafasıyla düşünülebilir aslında rotasyon için iyidir, iki tarafta da oynama pratiği var. rosier'in yedeği yok.

yabancı işinde hoca sanırım kaleci+bir stoper yazayım. üstüne de emirhandır cenktir neciptir işte tayfur filandır birini maçın durumuna göre koyarım diyor olabilir. sağ stoper için as bi türk getirsek iyiydi ama zor.

Çevrimiçi Samet Demir

Adam hayatı boyunca 20 maça çıkabilmiş zaten, kaç maçını izlemiş olabiliriz ki?

Ayrıca konu satmak/satmamak değil.

Çocuk Rıdvan'dan daha yaşlı.

Biz 1.5 sezon oynattığımız Rıdvan'ın tamamını 4'e satamıyoruz, ondan daha büyük ve hayatı boyunca alt ligde yarım sezon oynamış adamın yarısına 2 milyon veriyoruz.
Abi sana göre iyi transfere bir tane örnek verebilir misin? Aldığımız adamlardan ya da Tr liginden olabilir.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Çağrı Öz

Emrecan'da Gökhan Gönül havası seziyorum.

Gökhan da alt liglerde kiralık oynarken bunu artık büyük takıma almak lazım dedirtiyordu, ki alt liglerde oynayan oyuncular pek bu havayı vermez.  Zaman zaman iyi oyuncular çıkar ama "bunun yeri burası değil" hissiyatı veren azdır.

Transfer çalımı yiyip Bardakçı yerine Emrecan'ın alınması büyük talih oldu.

Çevrimiçi Samet Demir

oyuncunun geleceğini parlak gördüğüm için ben pay işine üzüldüm. para kazandırabilecek bi çocuk bence. henüz toy olduğu noktalar var ama kendini geliştirebileceği bir ortama geliyor.

abdülkerim yerine bunu almamıza sevindim. 22-23ünde giresun yıllarından beri bildiğim abdülkerim çok bilinmeyen ama ağır mental eksikleri olan, tosic'ten filan beter bi arkadaş arızalar konusunda. biz en azından potansiyele gömmüş olduk parayı.

olgunu zaten yok gibi. benim sevdiğim koray günter var. kulübü galiba 5ten filan açıyor kapıyı.

yine de başka yerli stoper lazım gibi geliyor. bu çocuğu montero'yla back uplamak yapılanma açısından ters. ya da en azından merkezde-sağda göreve hazır bir yerli daha olmalıydı. ömer toprak almalıydık, antalya'ya bırakmaya gerek yoktu.

Bu sene en çok heyecanlandığım transfer olacak gelirse. İstanbulspor başkanı ilk etapda 10milyon istiyordu sonra 5 milyona düştü ki bu rakamda epey diretmiş demekki bizde 2 milyon verip kardan %50 pay vermişiz.

1.ligin en potansiyelli oyuncularından bir tanesini alacağız geliraw eğer.

Umarım bizde tutar sakatlık v.s. Yaşamaz

Çevrimiçi Samet Demir

Emrecan'da Gökhan Gönül havası seziyorum.

Gökhan da alt liglerde kiralık oynarken bunu artık büyük takıma almak lazım dedirtiyordu, ki alt liglerde oynayan oyuncular pek bu havayı vermez.  Zaman zaman iyi oyuncular çıkar ama "bunun yeri burası değil" hissiyatı veren azdır.

Transfer çalımı yiyip Bardakçı yerine Emrecan'ın alınması büyük talih oldu.
Hoşgeldin :)

Çevrimdışı Çağrı Öz

Hoşgeldin :)

Hoşbulduk hocam :)

Çevrimdışı ardiles

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1544059278612463618

Rosier 1 ay sonra 26, sezon sonu 27 olacak. 5 milyon haberi gerçek mi bilmiyorum o kadar ödüyorlarsa hemen satılır, önümüzdeki sene bu rakamları göremeyiz. Satamazsak kontratı bittiğinde 29 olacak. O yaştan sonra atsan atılmaz satsan satılmaz. 23 lük M.Müldür varken 26 lık Rosier için bir dakika bile düşünmez satarım.

Çevrimdışı Necmi

Korkunç paralar veriyoruz bide sonraki satıştan yüzde 50 pay varmış

Oyuncuyu izlemedim umarım bu paralar eder.
bende izlemedim ama istanbulsporun en değerli oyuncusunu aldık izleyenler çok methediyor bakalım göreceğiz korkunç paramı bedavamı ancak oynamasını gördükten sonra söylenecek birşey 1 sene sonra 20 M teklif edilirse bu paraya korkunç dermisin bu ülkede artık yerli oyuncuyu ucuza alamazsın ki alabileceğin en ucuz fiyata aldılar bence

Çevrimdışı worns

şu videoda play offlardaki performansı derlenmiş

Çevrimdışı Mehmet57

Ersin
Amartey-Seyis-Emrehan
Rosier-Josef-Gedson-Tayfur
Ghezzal-Weghorst-Muleka

Olacak gibi

Çevrimiçi murat baltacı

Ersin
Amartey-Seyis-Emrehan
Rosier-Josef-Gedson-Tayfur
Ghezzal-Weghorst-Muleka

Olacak gibi
Bu kadroya kalede Ersin olursa yazık olur ya mert form tutacak yada Emre'ye şans verilecek en azından olup olmayacağı görülür devre arası kaleci bakılı. Ersin pozisyon yokken gol yiyor bu sene şampiyonluk hiç kolay olmayacak oturmuş ts kadrosu renkliler zaten kendini şampiyon ilan etmişken Ersin sıkıntı yaratır.
BeŞiKtAşK

Etiketler: