2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1233488 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bu emre can nasil ?? 2 milyon € para vermisiz. 2 ligden yeni cikmis bir takimin yerli oyuncusuna bukadar para biraz fazla gibi geldi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MaDJeR

@can1903 herkes oyuncuları yazmaya başladı.. Yaz sende şu çileği hunileri takalım  :claps:  :steamed:
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2022, 23:22:02 MaDJeR ]

Çevrimdışı can1903

@can1903 herkes oyuncuları yazmaya başladı.. Yaz sende şu çileği hunileri yakalım  :claps:  :steamed:
Forumdan okuyan arkadaştan azar işitmiyim. Teknik heyete selam  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi tolga1903

2 milyon euro ciddi para bizim için. Umarım zeki çelik gibi avrupa'dan da izleniyor ve ora ile rekabet ederek almışızdır. Gördüğüm kadarıyla ayağı bayağı düzgün çocuğun ama savunmacılığı nasıldır açık alanda hızı yeterli mi bu paraları verirken iyi araştırmıştır karar vericiler inşallah. Yalnız bu çocuk ve saiss ile savunmadan çıkarken iki iyi opsiyonumuz oluyor ve orta sahada gedson gibi bir top taşıyıcı var. İlginç takım oluyoruz bakalım hayırlı olsun gelen tüm futbolcularımız

Çevrimdışı Talisca1903

2 milyon euro ciddi para bizim için. Umarım zeki çelik gibi avrupa'dan da izleniyor ve ora ile rekabet ederek almışızdır. Gördüğüm kadarıyla ayağı bayağı düzgün çocuğun ama savunmacılığı nasıldır açık alanda hızı yeterli mi bu paraları verirken iyi araştırmıştır karar vericiler inşallah. Yalnız bu çocuk ve saiss ile savunmadan çıkarken iki iyi opsiyonumuz oluyor ve orta sahada gedson gibi bir top taşıyıcı var. İlginç takım oluyoruz bakalım hayırlı olsun gelen tüm futbolcularımız
2 milyona gayet iyi abdülkerim den 3 gömlek üstün inşallah çok iyi olacak

Çevrimiçi murat baltacı

Yönetimi tebrik etmek lazım geçen senede transferde iyi hamleler yapıldı bu senede güzel işler yapılıyor.

Mert
Amartey sais Emrecan
Rosie Josef gedson Tayfur
 Ghezal  weghorst Muleka
                                (Cabral)

Şu kadroyu kurmak büyük iş amartey yada o kalitede biri olursa defans tamamdır bu arada Tayfur'unda rosieden aşağı olacağını sanmıyorum. Bir kalede sıkıntı yaşarız gibi oda Mert'in formuna bağlı kendini topladiysa sorun olmaz.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi tolga1903

2 milyona gayet iyi abdülkerim den 3 gömlek üstün inşallah çok iyi olacak

İnşallah abi

Çevrimdışı Nazım Ar

Çevrimdışı annoca

Yönetimi tebrik etmek lazım geçen senede transferde iyi hamleler yapıldı bu senede güzel işler yapılıyor.

Mert
Amartey sais Emrecan
Rosie Josef gedson Tayfur
 Ghezal  weghorst Muleka
                                (Cabral)

Şu kadroyu kurmak büyük iş amartey yada o kalitede biri olursa defans tamamdır bu arada Tayfur'unda rosieden aşağı olacağını sanmıyorum. Bir kalede sıkıntı yaşarız gibi oda Mert'in formuna bağlı kendini topladiysa sorun olmaz.
amartey yerine mert müldürü koyup sol tarafı yabancı yapmak bence daha iyi olur. tayfur bize oynadığı gibi oynayabilir mi acaba?

Çevrimdışı levitate

bir iki kişi %50 tuna akdemir %20 pay veriyoruz diyor emrecan için
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

iyi bir orta saha yabancı bir solbek daha alalım iyisinden

Çevrimiçi Samet Ç

Tayfur yedek olur Emrecan'ı hiç izlemedim Muleka konusunda kararsızım dörtlüde kanatta olmamıştı gerçi üçlünün kanadında oynamak dörtlünün kanadında oynamaktan daha kolay umarım iş yapar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Nazım Ar

bir iki kişi %50 tuna akdemir %20 pay veriyoruz diyor emrecan için

Ben bu transfere çok sevindim. Yüzde kaç verirlerse versinler inşallah kendisine duyulan güvenin hakkını verir de uzun yılllar faydalanırız.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Talisca1903

Ben bu transfere çok sevindim. Yüzde kaç verirlerse versinler inşallah kendisine duyulan güvenin hakkını verir de uzun yılllar faydalanırız.
satmazsak payın bir önemi yok 5 sene kapatır sol stoperi satılırsa da illa ki kar ettirecektir

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kac forvet daha alacaz ? Yalan haberdir

Wego - Cenk - Muleka, bunların yanına Semih Kılıçsoy yeter.

Çevrimdışı murat

Uçak indi. Hayırlı olur inşallah.

Etiketler: