2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1233304 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Bir daha satma ihtimalin 0 olan Saiss'e 40 milyon maaş veriyorsun, 1 senede değerini 10'a katlamış altyapı oyuncuna 8-10 milyon lira vermeye gelince maddiyat.

Geçen sene sırf Pjanic'e verdiğin maaşla, A takımdaki tüm altyapı oyuncularının sözleşmesini 5'er yıl uzatırdın. (Bak Alex, Batshuayi demiyorum daha)

Rıdvan'a 500 bin Euro ver uzat sözleşmesini. Satarken 3-4 milyon pahalı satarsın.

2.5 senedir top oynamayan Cenk Tosun'a 700 bin Euro verince ay ne kadar ucuz, Rıdvan ile Ersin'e gelince maddiyat.
ersinin beşiktaş forması giydiği için bize para vermesi lazım 🙄

Çevrimdışı Alparslan

ersinin beşiktaş forması giydiği için bize para vermesi lazım 🙄
Bu konuda seninle hemfikirim. Ersin büyütüldüğü kadar iyi bir kaleci değil. Ciddi eksikleri var. Ben hiç bir zaman elit kaleci hatta iyi kaleci düzeyine ulaşacağını düşünmüyorum. Genç Emre bana daha çok kaleciyim hissi verdi açıkcası.

Çevrimdışı tuncaboylu

Vermediklerini nereden biliyorsun? Bu konuda bir açıklama yapılmadı sanırım. Menajerler muhtemelen bu çocuklarla anlaşma yaparken ipleri tamamen kendi eline alacak bir sözleşme yapıyorlar. Bu genç çocukların söz hakkı olmuyor. Belki dediğin paraları verdiler ve menajerleri kabul etmedi.
Ayrıca Saiss demişsin ama bu adam senelerce epl de direk 11 oynamış bir adam. Haliyle yaşından bağımsız olarak belirli bir bedeli olacak. Burası Beşiktaş. Altınordu değil. Tecrübeli ve genç oyuncuları doğru bir harman yapamazsan başarısız olursun. Ben uzatılamama nedeninin sadece para olmadığını düşünüyorum. Yoksa bir şekilde anlaşılırdı bence. Menajerler o kadar yetki ile sözleşme yapıyorki bu genç çocuklarla neredeyse tüm söz hakkına sahip oluyorlar.
Ayrıca her oyuncuyu ileride satabilirim diye almazsın. Bazı oyuncular belki satışta sana para kazandırmaz ama gösterecekleri performans ile takıma değer katarlar.
Bu arada sana özel değil genel bir şey söylemek istiyorum. Herkes oyuncu satmaya odaklanmış ama oyuncu satarak borç falan ödenmez. 5 milyon hatta 10 milyona bile satsan 2-3 aylık faizi bile karşılamaz. Hiç bir takım bunu hayal etmesin. Bu borç satarak düşmez bu saatten sonra.
Ne değer katacak Saiss? CL 'de maç kazandırıp maaşını mı çıkaracak? Forma satışını mı patlatacak? Yurtdışında bilinirliğimizi mi arttıracak?

Ayrıca gençlere yatırım bir mentalitedir, bir mesajdır

Sen Ersin'e, Rıdvan'a haklarını vermezsen, altyapıdaki diğer gençler de sana güvenini kaybeder. Fırsatını bulan da kaçar.

Senin artık Premier League'de oynamış 33'luk adamları değil, Premier League'de oynama ihtimali olan 23'luk adamlar kovalaman lazım?
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2022, 19:29:15 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu konuda seninle hemfikirim. Ersin büyütüldüğü kadar iyi bir kaleci değil. Ciddi eksikleri var. Ben hiç bir zaman elit kaleci hatta iyi kaleci düzeyine ulaşacağını düşünmüyorum. Genç Emre bana daha çok kaleciyim hissi verdi açıkcası.
21 yaşındaki kaleciden eksiksiz mi olmasını bekliyoruz?

Kaleciler 28-30 yaşında prime'ına ulaşır.

Çevrimdışı Alparslan

21 yaşındaki kaleciden eksiksiz mi olmasını bekliyoruz?

Kaleciler 28-30 yaşında prime'ına ulaşır.
28-30 yaşına kadar çok iyi olmasını bekleyecek bir durumumuz yok bence. Altınordu değiliz biz. Sen her sene şampiyonluğa oynayan bir takımsın. Elbette ki sabır gösterelim ama bunun bir sınırı var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Alparslan

Ne değer katacak Saiss? CL 'de maç kazandırıp maaşını mı çıkaracak? Forma satışını mı patlatacak? Yurtdışında bilinirliğimizi mi arttıracak?

Sen Ersin'e, Rıdvan'a haklarını vermezsen, altyapıdaki diğer gençler de sana güvenini kaybeder. Fırsatını bulan da kaçar.

Senin artık Premier League'de oynamış 33'luk adamları değil, Premier League'de oynama ihtimali olan 23'luk adamlar kovalaman lazım?
Hiç seninle aynı fikirde değilim. Büyük takım taraftarı başarı bekler. Başarın kadar varsındır. Sana kalırsa o zaman 22 yaşından büyük adam oynatmayalım takımda. Stoper mevkisi gençlik kaldırmaz. Orada defansı toparlayacak, deneyimli birisine her zaman ihtiyaç duyarsın. 2-3 sezon seni taşısa bu bile önemlidir.
Genç oyuncuların hakkı nedir? Ben onu merak ediyorum açıkcası. Acaba yönetim bunlara ne teklif etti de bunlar kabul etmedi. Bunu öncelikle bilmek lazım. Git bak bakalım bir Ajax'a. Hep örnek veriliyor ya. Senelik ücretleri ne kadar diye. Biz bilmiyoruz belki Rıdvan ben senelik 1.5 milyon isterim dedi. Bunu da bilmiyoruz açıkcası. Yönetimin eldeki değerleri tutamadığı konusunda hem fikirim. Ama vurmadan önce bir de bence gerçekleri bilmemiz lazım gerektiğini düşünüyorum.
Sana göre bir oyuncu şampiyonlar liginde bir şey yaparsa mı değer katar takımına. Burası gençlik idman yurdu değil Beşiktaş. Başarısız ol. Bak bakalım o taraftar sana napıyor. Genç de olacak elbette ama iyi ve deneyimli oyuncuda olacak. Peki sana bir soru. Emirhan neden imzaladı? Madem hakkını alamadı oda imzalamazdı öyle değil mi. Üstelik bu gençlerin içinde bence en umut vaad edeni şu anda.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Larin Club Bruge ile 800e anlaşmış.
Ederi bu bile değil nankör herifin.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sanırım ilk defa kamp öncesi bu kadar oyuncu yetiştirdik. Emeği geçen herkese teşekkürler 

Çevrimiçi Samet Demir

Bir daha satma ihtimalin 0 olan Saiss'e 40 milyon maaş veriyorsun, 1 senede değerini 10'a katlamış altyapı oyuncuna 8-10 milyon lira vermeye gelince maddiyat.

Geçen sene sırf Pjanic'e verdiğin maaşla, A takımdaki tüm altyapı oyuncularının sözleşmesini 5'er yıl uzatırdın. (Bak Alex, Batshuayi demiyorum daha)

Rıdvan'a 500 bin Euro ver uzat sözleşmesini. Satarken 3-4 milyon pahalı satarsın.

2.5 senedir top oynamayan Cenk Tosun'a 700 bin Euro verince ay ne kadar ucuz, Rıdvan ile Ersin'e gelince maddiyat.

Biz senle anlaşamayız. Olayları işine geldiği gibi yorumluyorsun :)

Oyuncunun maddi olarak alacağı beni hiç bir zaman ilgilendirmedi. Onu yönetim düşünsün.

Herşeyi sen maddi olarak düşündüğün için böyle bir cevap verdim ayrıca.

Cenk tosun sana 22 milyon dolar ya da euro neyse kazandırdı. Kulüp rekorı kırdın. Ersin ve rıdvan ne verdi? Daha dün bir bugün iki.

Farazi konuşuyorsun diyorum anlamıyorsun. Yönetimin ne teklif ettiğini bunların ne istediğini bilmeden yönetimi suçluyorsun. Bende aynı mantıkla oyuncuyu suçluyorum ama sana göre ben haksızım :)

Ayrıca bir çok mesajımda söyledim yönetimin ak kaşık olmadığını bir sürü şeyi yanlış yaptığını.

Yanlız senin durum farklı herşeyi gömüyorsun. Saise bile laf etmişsin. Tutar tutmaz bilemem ama adamın kalitesi belli. 26 yaşında olsa bu adamı alabilecek misin? Bu adam bize gelir mi?

Fm de bile hayal böyle şeyler.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Larin Club Bruge ile 800e anlaşmış.
Ederi bu bile değil nankör herifin.
Larincileri sahneye alalım :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Furkan Sarper

sadece burayı aktif gördüm, bundan dolayı buraya yazıyorum

bu sene kombine almak istiyorum, şu an oncelıklı satısta.

genel satıs ne zaman net açıklama goremedım, bılgısı olan yazabılırse sevinirim.

ve sizce genel satısa kombıne kalır mı? alabilir miyim ne dersiniz veya sansımı artırmak ıcın ne yapmam gerekiyor

şimdiden çok teşekkürler

Çevrimdışı Orhan_

Premier ligde oynama ihtimali olan 23luk kac oyuncuyu alabilirsin ya da kac tanesi bu ulkeyi tercih eder? Allah askina bunu bi acikla.

Çevrimdışı mrred

Larin o paraları etmezdi ki etmemiş larine hiç kimse 2 falan vermez. Avrupada alabileceği maks kontratı almış işte.

Maksimum verebileceğimiz kontrat 1 hadi 1.2 olsun.

800 bin iyi vermiş brugge belçikayı sevmiş demekki kendine göre bir kariyer planı yapmış

Yolu açık olsun.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Saiss iyi topçu ama ederinden yüzde 30 fazla veriyoruz. Ama oynacağı oyunla kimseyi üzmez. Orası net
The great gig in the sky

Çevrimdışı Orhan_

Son donemde senin kadar bilinmezlik ya da ihtimaller uzerine kesinlik tasiyan elestiriler yapan birini gormedim. Izledigin yontem nefret kokenli :). Sakin ol biraz.

Çevrimdışı Egos

sadece burayı aktif gördüm, bundan dolayı buraya yazıyorum

bu sene kombine almak istiyorum, şu an oncelıklı satısta.

genel satıs ne zaman net açıklama goremedım, bılgısı olan yazabılırse sevinirim.

ve sizce genel satısa kombıne kalır mı? alabilir miyim ne dersiniz veya sansımı artırmak ıcın ne yapmam gerekiyor

şimdiden çok teşekkürler

genel satış 13 temmuz saat 10:00'da başlayacak. diğer sorularına verebileceğim ciddi cevaplar yok, yalnız erken davransaydın necmi ağabeyi kombinesini yenilemeden ortadan kaldırır, 13 temmuz'da nokta atışı yapardık. yenilemediyse yaparız.

şimdiden rica ederim.

Çevrimdışı tuncaboylu

28-30 yaşına kadar çok iyi olmasını bekleyecek bir durumumuz yok bence. Altınordu değiliz biz. Sen her sene şampiyonluğa oynayan bir takımsın. Elbette ki sabır gösterelim ama bunun bir sınırı var.
Ersin'le şampiyon olmadın mı, kim lazım şampiyonluğa oynaman için?

Göreve gelirken Ajax modeli, göreve geldikten sonra biz Altınordu değiliz.

Neyiz biz? 200 Euro'ya kombine, 30 Euro'ya kombine satıp, şampiyon olsan 3 ön elem oynayacak olan bir ülkenin takımıyız. Ama hala kendimizi Real Madrid zannediyoruz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hiç seninle aynı fikirde değilim. Büyük takım taraftarı başarı bekler. Başarın kadar varsındır. Sana kalırsa o zaman 22 yaşından büyük adam oynatmayalım takımda. Stoper mevkisi gençlik kaldırmaz. Orada defansı toparlayacak, deneyimli birisine her zaman ihtiyaç duyarsın. 2-3 sezon seni taşısa bu bile önemlidir.
Genç oyuncuların hakkı nedir? Ben onu merak ediyorum açıkcası. Acaba yönetim bunlara ne teklif etti de bunlar kabul etmedi. Bunu öncelikle bilmek lazım. Git bak bakalım bir Ajax'a. Hep örnek veriliyor ya. Senelik ücretleri ne kadar diye. Biz bilmiyoruz belki Rıdvan ben senelik 1.5 milyon isterim dedi. Bunu da bilmiyoruz açıkcası. Yönetimin eldeki değerleri tutamadığı konusunda hem fikirim. Ama vurmadan önce bir de bence gerçekleri bilmemiz lazım gerektiğini düşünüyorum.
Sana göre bir oyuncu şampiyonlar liginde bir şey yaparsa mı değer katar takımına. Burası gençlik idman yurdu değil Beşiktaş. Başarısız ol. Bak bakalım o taraftar sana napıyor. Genç de olacak elbette ama iyi ve deneyimli oyuncuda olacak. Peki sana bir soru. Emirhan neden imzaladı? Madem hakkını alamadı oda imzalamazdı öyle değil mi. Üstelik bu gençlerin içinde bence en umut vaad edeni şu anda.

Ben 22 yaşından büyük adam oynatmayalım demiyorum, kendi kendine benim adıma fikir yürütüyorsun.

Artık son sahibi olacağın adamlara 40-50 milyon maaş verme lüksü yok bu takımın.

Bu sene yakın tarihimizin en başarısız sezonunu yaşadık. İlk 5'e giremedik, şampiyonlar Ligi'nde 0 çektik, Türkiye Kupası'nda elendik. Taraftar ne yaptı?

Bir takımın bir yol haritası olur, bizim yok. Günü bile kurtarmaya çalışmıyorlar, ne yaptıkları belli değil. 3-4-3'e göre kadro kuruyorlar hesapta, 3 maç kaybettikten sonra hocanın şutlanmayacağının garantisi yok.

Sözleşme yeniledikleri Emirhan'la bile 3 yıllık sözleşme imzaladılar, adamla 2 sene sonra şu anda Rıdvan ve Ersin'le yaşadığımız meseleleri yaşayacağız.

Geleceğe dair en ufak bir planları yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Premier ligde oynama ihtimali olan 23luk kac oyuncuyu alabilirsin ya da kac tanesi bu ulkeyi tercih eder? Allah askina bunu bi acikla.
Mesela Muleka'yı alabiliyorsan alırsın, onu kaçırma. Adam sana gelmese, oraya gidecek zaten.

Alacağın adamları boyle seçmelisin, bunda anlaşılması zor bir şey yok

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: