2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1231815 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Alparslan

şimdi bu konuya hiç girmek istemiyorum ama bu kadroyu lazraile verirsek ne Jesus kalır piyasada ne kasketli hepsini çırak çıkartır oynattığı  futbola  orta kafa gol demek biraz insafsızca
Gomez ve Sosa'lı hızlı geçiş oyununu değiştirmişti diye hatırlıyorum geldiğinin ertesi sezonu. Birazda eldeki kadroya uymak durumunda kalmıştı. Bu arada ben Valerien aşığı falan değilim. Açıkçası oynattığı oyun tarzı konusunda ciddi endişelerim var. O dönem tercihte bulunsam Daniel Farke'yi tercih ederdim. Ama yerli teknik direktörlerinde liyakatları konusunda da ciddi soru işaretleri olduğunu düşünenlerdenim. Her şeyimiz çok kötüyken teknik adam kalitemizin de maalesef aşağı kalır yanı yok. Ama yabancı olacaksa seçim Valerien'mi olmalıydı diye de düşünüyorum. Umarım bizim için hayırlı olur. Ama ben gol attıktan sonra geri çekilip kontra kovalayan bir takım görmek de istemiyorum. 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Gomez ve Sosa'lı hızlı geçiş oyununu değiştirmişti diye hatırlıyorum geldiğinin ertesi sezonu. Birazda eldeki kadroya uymak durumunda kalmıştı. Bu arada ben Valerien aşığı falan değilim. Açıkçası oynattığı oyun tarzı konusunda ciddi endişelerim var. O dönem tercihte bulunsam Daniel Farke'yi tercih ederdim. Ama yerli teknik direktörlerinde liyakatları konusunda da ciddi soru işaretleri olduğunu düşünenlerdenim. Her şeyimiz çok kötüyken teknik adam kalitemizin de maalesef aşağı kalır yanı yok. Ama yabancı olacaksa seçim Valerien'mi olmalıydı diye de düşünüyorum. Umarım bizim için hayırlı olur. Ama ben gol attıktan sonra geri çekilip kontra kovalayan bir takım görmek de istemiyorum.
adamın her sezon hücum hattını defansını komple değiştiriyorsun adam da ona göre oynatıyor oynanan futbol oldukça dominanttı iç sahada geleni geçeni tokatlıyorduk derbilerde komple üstündük özellikle gs yi şamar oğlanına çevirdik
bizim için ilk 10 hafta çok önemli inşallah Valerien hocamda vurur geçer fena bir kadro kurulmuyor ben artık Anadolu klüplerinin Vodafone Parka girince buradan çıkamayız biz hissine tekrardan bürünmesini istiyorum

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Wego - Cenk - Muleka ile beraber Semih Kılıçsoy bu sene mutlaka ara ara süre bulmalı.
Bu çocuğu bu sene oynatmaya başlamamız lazım.

Çevrimiçi Necmi

şimdi bu konuya hiç girmek istemiyorum ama bu kadroyu lazraile verirsek ne Jesus kalır piyasada ne kasketli hepsini çırak çıkartır oynattığı  futbola  orta kafa gol demek biraz insafsızca
quaresma 25+ orta ortalamasıyla oynuyordu maç başına 35 in üzerinde orta açıyorduk tr de topun oyunda kalma süresü 55 dakika civarı bizim takımda kalma süresi 30 dakika civarı ve 35 üzeri orta açıyorduk insafsızlıkmı

Çevrimdışı Alparslan

adamın her sezon hücum hattını defansını komple değiştiriyorsun adam da ona göre oynatıyor oynanan futbol oldukça dominanttı iç sahada geleni geçeni tokatlıyorduk derbilerde komple üstündük özellikle gs yi şamar oğlanına çevirdik
bizim için ilk 10 hafta çok önemli inşallah Valerien hocamda vurur geçer fena bir kadro kurulmuyor ben artık Anadolu klüplerinin Vodafone Parka girince buradan çıkamayız biz hissine tekrardan bürünmesini istiyorum
Dediğin gibi olmasını bende çok istiyorum. Sadece çekincelerim var.
Ayrıca Şenol Güneş hızlı geçiş oyununu benimsemediğini ve bir sonraki sezon değiştirmek istediğini o dönemde söylüyordu. Bunu özellikle @Necmi çok söylemiştir burada. Çok yazmasam da senelerdir burayı takip etmeye devam ediyorum. Ben artık dünya futbolunda ne oynanırsa onu oynatacak kişileri başımızda görmek istiyorum. Yerliler bize uygunmuş da yok bu lig yabancıya uygun değilmiş de. Bana çok saçma geliyor bunlar. Yerlilerin hiç birisinin modern taktik ve antrenman bilimine hakim olduklarından bile şüpheliyim. Bir Sergen faciasını daha yaşamak istemem açıkçası.   
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2022, 16:11:18 Alparslan ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Rıdvan'a özel yazdığımı genelleme istersen. Yönetim genel anlamda kötü buna kimsenin birşey dediği yok. Rıdvan da alt yapı oyuncusu. Daha dün 1 bugün 2. Sanki şampiyonlukta en büyük katkı kendisine ait. Al sana gün gibi açık bir örnek albulkerim. Adam sözleme yeniliyor takımına para kazandırıp gidiyor. Almak isteyen adam her türlü alır. Bizimkilerde tutturdular sözleşme diye.

Çok merak ediyor larin efendi ne kadara imza attı. 2.5 almıştır kesin.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abdülkerim'in sözleşme yenileme şartlarını biliyor muyuz? Belki Konyaspor alacağı bonservisinin bir kısmını Abdülkerim'e vermeyi kabul etti ve sözleşme öyle yenilendi.

Alanyaspor hasta Beşiktaşlı Tayfur'la sözleşme yeniliyor, bir biz yenileyemiyoruz.

Genelleme yapılmayacak bir şey yok.
X ile sözleşme yenilenemez, menajeri kötü.
Y ile sözleşme yenilenemez, oyuncu çok para istedi.
Z ile sözleşme yenilenemez, oyuncu sözünü tutmadı.

Kimse de demiyor ki, bizden başka tüm takımlar sözleşme yenileyebilirken; biz neden yapamıyoruz.

Brugge geçen sene Diagne'nin hayvani maaşını bile ödemişti, Larin'e 2'den aşağı vermediklerine emin olabilirsin.
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2022, 16:20:53 tuncaboylu ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Abdülkerim'in sözleşme yenileme şartlarını biliyor muyuz? Belki Konyaspor alacağı bonservisinin bir kısmını Abdülkerim'e vermeyi kabul etti ve sözleşme öyle yenilendi.

Alanyaspor hasta Beşiktaşlı Tayfur'la sözleşme yeniliyor, bir biz yenileyemiyoruz.

Genelleme yapılmayacak bir şey yok.
X ile sözleşme yenilenemez, menajeri kötü.
Y ile sözleşme yenilenemez, oyuncu çok para istedi.
Z ile sözleşme yenilenemez, oyuncu sözünü tutmadı.

Kimse de demiyor ki, bizden başka tüm takımlar sözleşme yenileyebilirken; biz neden yapamıyoruz.

Brugge geçen sene Diagne'nin hayvani maaşını bile ödemişti, Larin'e 2'den aşağı vermediklerine emin olabilirsin.

Çok farazi yorum yapmışsın. Abdulkerim isterse bonservisinin %50sini almış olsun ne fark eder. Sözleşme uzatmasa kulubü hiç para alamayacaktı ki bu oran en fazla %10dur.

Rıdvan konusuna gelince kendisi diyecek ki ben oynamak istiyorum bana 11 garantisi verin kalayım. Ama böyle bir yaklaşımı yok. Adam avrupa diyor başka birşey demiyor. Sen iyi olduktan sonra seneye de gidersin avrupaya. 1.5 sene ortalama performans ile hemen oldum havalarına girmiş.

Ayrıca gençleri tabikide kazanalım. Kadroda dursunlar anadolu takımlarına bu yüzden gebe kalmayalım ama onlarda kulüplerini düşünsünler bir zahmet. Alt yapısından çıkmışsın sonuçta. Borçlusun bu kulübe.

Bak hasta Beşiktaşlı Tayfur bile kendi takımına para kazandırma peşinde.

Bruge'ün diagne sözleşmesini de atıyorum. Baya hayvani maaş vermiş.

(Club Brugge NV Kulübü Şirketimize net 3.350.000 Euro geçici transfer (kiralama) bedeli ödeyecektir. Oyuncunun 2019-2020 sezonu için kalan net 2.115.000 Euro sabit transfer ücreti Şirketimiz tarafından ödenecektir.)  bu sözleşme de gs kiralık verdiği oyuncusunun 2.2 milyon euro maaşını ödemiş. Bruge de hayvani maaş olarak 1 milyon vermiş.

Tekrar söylüyorum yönetim iyi değil ama renklilerin yaptıklarını yapmış olsalar her gün onlarca mesaj atardın. En yakın örnek abdulkerime verilen maaş ve bonservis ücreti. Bizimkiler belli duruş göstermiş bu kadar bonservis bu kadarda maaş verebiliriz diys doğru olanda bu.

Yiğidi öldür hakkını ver demişler.

Senin derdin sürekli gömmek bir kaç aydır bir tane olumlu mesajın yok.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ardiles

işin sonu Şenol Güneş çıkacak abi zaten izleyelim görelim :) :)

+18
(18 yaş ve üzeri için, şiddet korku cinsellik ve olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar.)

Şenol hoca bu yaşta saha stresini kaldırmaz ama sportif direktörümüz olsun isterdim, oyuncu seçimi iyiydi. Bu sezon iş Şenol hocaya kadar varmaz. Ocakta İsmael gider mayısta yönetim. Bu kadar fiyaskodan sonra başkan orada kalmak istemez, kazancı kepçeci kellesi yetmez. Yorumlar forumu rahatsız edebilir. Kadro montajcılığı döneminde bu yorumlar olacak iş mi! O yüzden +18 koydum.
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2022, 16:51:51 ardiles ]

Çevrimdışı Talisca1903

quaresma 25+ orta ortalamasıyla oynuyordu maç başına 35 in üzerinde orta açıyorduk tr de topun oyunda kalma süresü 55 dakika civarı bizim takımda kalma süresi 30 dakika civarı ve 35 üzeri orta açıyorduk insafsızlıkmı
iyi de geleni gideni tokatlıyorduk en yüksek galibiyet yüzdesine ulaşmışız sahamızda beraberlik alabilen bayram ediyordu ŞL de herkesi yenmişiz Avrupada Lyon geçebilsek kupa alacak kadar yüksek seviyeye çıkmışız daha ne istiyoruz

Çevrimdışı tuncaboylu

Çok farazi yorum yapmışsın. Abdulkerim isterse bonservisinin %50sini almış olsun ne fark eder. Sözleşme uzatmasa kulubü hiç para alamayacaktı ki bu oran en fazla %10dur.

Rıdvan konusuna gelince kendisi diyecek ki ben oynamak istiyorum bana 11 garantisi verin kalayım. Ama böyle bir yaklaşımı yok. Adam avrupa diyor başka birşey demiyor. Sen iyi olduktan sonra seneye de gidersin avrupaya. 1.5 sene ortalama performans ile hemen oldum havalarına girmiş.

Ayrıca gençleri tabikide kazanalım. Kadroda dursunlar anadolu takımlarına bu yüzden gebe kalmayalım ama onlarda kulüplerini düşünsünler bir zahmet. Alt yapısından çıkmışsın sonuçta. Borçlusun bu kulübe.

Bak hasta Beşiktaşlı Tayfur bile kendi takımına para kazandırma peşinde.

Bruge'ün diagne sözleşmesini de atıyorum. Baya hayvani maaş vermiş.

(Club Brugge NV Kulübü Şirketimize net 3.350.000 Euro geçici transfer (kiralama) bedeli ödeyecektir. Oyuncunun 2019-2020 sezonu için kalan net 2.115.000 Euro sabit transfer ücreti Şirketimiz tarafından ödenecektir.)  bu sözleşme de gs kiralık verdiği oyuncusunun 2.2 milyon euro maaşını ödemiş. Bruge de hayvani maaş olarak 1 milyon vermiş.

Tekrar söylüyorum yönetim iyi değil ama renklilerin yaptıklarını yapmış olsalar her gün onlarca mesaj atardın. En yakın örnek abdulkerime verilen maaş ve bonservis ücreti. Bizimkiler belli duruş göstermiş bu kadar bonservis bu kadarda maaş verebiliriz diys doğru olanda bu.

Yiğidi öldür hakkını ver demişler.

Senin derdin sürekli gömmek bir kaç aydır bir tane olumlu mesajın yok.

Ya ben de diyorum ki, neden hep bizdeki adamlar sorunlu, bizdeki adamların menajeri sıkıntılı?

Abdülkerim'e bakıyorsun, kulübüne para kazandırmaya çalışıyor.
Tayfur'a bakıyorsun, kulübüne para kazandırmaya çalışıyor.

Hele Tayfur Beşiktaş'a gelmek için yanıp tutuşuyor, tam Beşiktaş isterken ve sözleşmesi biterken 30 yaşında sözleşme yeniliyor. Neden? Hepi topu 3 sene forma giydiği kulübüne para kazandırmak için.

Bir tek bizdekiler kazandırmaya çalışmıyor.

Cidden inanıyor musun bu saçmalıklara?

Ortada bir basiretsizlik var ve bu oyuncu kaynaklı değil.

Çevrimiçi Samet Demir

Ya ben de diyorum ki, neden hep bizdeki adamlar sorunlu, bizdeki adamların menajeri sıkıntılı?

Abdülkerim'e bakıyorsun, kulübüne para kazandırmaya çalışıyor.
Tayfur'a bakıyorsun, kulübüne para kazandırmaya çalışıyor.

Hele Tayfur Beşiktaş'a gelmek için yanıp tutuşuyor, tam Beşiktaş isterken ve sözleşmesi biterken 30 yaşında sözleşme yeniliyor. Neden? Hepi topu 3 sene forma giydiği kulübüne para kazandırmak için.

Bir tek bizdekiler kazandırmaya çalışmıyor.

Cidden inanıyor musun bu saçmalıklara?

Ortada bir basiretsizlik var ve bu oyuncu kaynaklı değil.
Kerem Aktürkoğlu 900bin olan maaşı 10milyon oldu.

Ferdi kadıoğlu 15.5 milyon maaş

Bu liste dahada uzar gider, sözleşme neden yenileyemiyoruz?

Biz sözleşme uzatmak istemeyen ersin, rıdvan ve serdara ne kadar maaş teklif ettik. 10 küsür verip sözleşme yenilesek senin bu duruma yorumun ne olurdu?

Yani demem o ki durum gayet açık. Maddiyat..

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Mehmet57

Ghezzal ortalar, Weghorst indirir, Muleka vurur

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Kerem Aktürkoğlu 900bin olan maaşı 10milyon oldu.

Ferdi kadıoğlu 15.5 milyon maaş

Bu liste dahada uzar gider, sözleşme neden yenileyemiyoruz?

Biz sözleşme uzatmak istemeyen ersin, rıdvan ve serdara ne kadar maaş teklif ettik. 10 küsür verip sözleşme yenilesek senin bu duruma yorumun ne olurdu?

Yani demem o ki durum gayet açık. Maddiyat..

Bir daha satma ihtimalin 0 olan Saiss'e 40 milyon maaş veriyorsun, 1 senede değerini 10'a katlamış altyapı oyuncuna 8-10 milyon lira vermeye gelince maddiyat.

Geçen sene sırf Pjanic'e verdiğin maaşla, A takımdaki tüm altyapı oyuncularının sözleşmesini 5'er yıl uzatırdın. (Bak Alex, Batshuayi demiyorum daha)

Rıdvan'a 500 bin Euro ver uzat sözleşmesini. Satarken 3-4 milyon pahalı satarsın.

2.5 senedir top oynamayan Cenk Tosun'a 700 bin Euro verince ay ne kadar ucuz, Rıdvan ile Ersin'e gelince maddiyat.
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2022, 18:58:54 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Alparslan

Bir daha satma ihtimalin 0 olan Saiss'e 40 milyon maaş veriyorsun, 1 senede değerini 10'a katlamış altyapı oyuncuna 8-10 milyon lira vermeye gelince maddiyat.

Geçen sene Pjanic'e verdiğin maaşla, A takımdaki tüm altyapı oyuncularının sözleşmesini 5'er yıl uzatırdın. (Bak Alex, Batshuayi demiyorum)

Rıdvan'a 500 bin Euro ver uzat sözleşmesini. Satarken 3-4 milyon pahalı satarsın.

2.5 senedir top oynamayan Cenk Tosun'a 700 bin Euro verince ay ne kadar ucuz, Rıdvan ile Ersin'e verince maddiyat.
Vermediklerini nereden biliyorsun? Bu konuda bir açıklama yapılmadı sanırım. Menajerler muhtemelen bu çocuklarla anlaşma yaparken ipleri tamamen kendi eline alacak bir sözleşme yapıyorlar. Bu genç çocukların söz hakkı olmuyor. Belki dediğin paraları verdiler ve menajerleri kabul etmedi.
Ayrıca Saiss demişsin ama bu adam senelerce epl de direk 11 oynamış bir adam. Haliyle yaşından bağımsız olarak belirli bir bedeli olacak. Burası Beşiktaş. Altınordu değil. Tecrübeli ve genç oyuncuları doğru bir harman yapamazsan başarısız olursun. Ben uzatılamama nedeninin sadece para olmadığını düşünüyorum. Yoksa bir şekilde anlaşılırdı bence. Menajerler o kadar yetki ile sözleşme yapıyorki bu genç çocuklarla neredeyse tüm söz hakkına sahip oluyorlar.
Ayrıca her oyuncuyu ileride satabilirim diye almazsın. Bazı oyuncular belki satışta sana para kazandırmaz ama gösterecekleri performans ile takıma değer katarlar.
Bu arada sana özel değil genel bir şey söylemek istiyorum. Herkes oyuncu satmaya odaklanmış ama oyuncu satarak borç falan ödenmez. 5 milyon hatta 10 milyona bile satsan 2-3 aylık faizi bile karşılamaz. Hiç bir takım bunu hayal etmesin. Bu borç satarak düşmez bu saatten sonra.
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2022, 19:03:09 Alparslan ]

Etiketler: