Abdülkerim'in sözleşme yenileme şartlarını biliyor muyuz? Belki Konyaspor alacağı bonservisinin bir kısmını Abdülkerim'e vermeyi kabul etti ve sözleşme öyle yenilendi.
Alanyaspor hasta Beşiktaşlı Tayfur'la sözleşme yeniliyor, bir biz yenileyemiyoruz.
Genelleme yapılmayacak bir şey yok.
X ile sözleşme yenilenemez, menajeri kötü.
Y ile sözleşme yenilenemez, oyuncu çok para istedi.
Z ile sözleşme yenilenemez, oyuncu sözünü tutmadı.
Kimse de demiyor ki, bizden başka tüm takımlar sözleşme yenileyebilirken; biz neden yapamıyoruz.
Brugge geçen sene Diagne'nin hayvani maaşını bile ödemişti, Larin'e 2'den aşağı vermediklerine emin olabilirsin.
Çok farazi yorum yapmışsın. Abdulkerim isterse bonservisinin %50sini almış olsun ne fark eder. Sözleşme uzatmasa kulubü hiç para alamayacaktı ki bu oran en fazla %10dur.
Rıdvan konusuna gelince kendisi diyecek ki ben oynamak istiyorum bana 11 garantisi verin kalayım. Ama böyle bir yaklaşımı yok. Adam avrupa diyor başka birşey demiyor. Sen iyi olduktan sonra seneye de gidersin avrupaya. 1.5 sene ortalama performans ile hemen oldum havalarına girmiş.
Ayrıca gençleri tabikide kazanalım. Kadroda dursunlar anadolu takımlarına bu yüzden gebe kalmayalım ama onlarda kulüplerini düşünsünler bir zahmet. Alt yapısından çıkmışsın sonuçta. Borçlusun bu kulübe.
Bak hasta Beşiktaşlı Tayfur bile kendi takımına para kazandırma peşinde.
Bruge'ün diagne sözleşmesini de atıyorum. Baya hayvani maaş vermiş.
(Club Brugge NV Kulübü Şirketimize net 3.350.000 Euro geçici transfer (kiralama) bedeli ödeyecektir. Oyuncunun 2019-2020 sezonu için kalan net 2.115.000 Euro sabit transfer ücreti Şirketimiz tarafından ödenecektir.) bu sözleşme de gs kiralık verdiği oyuncusunun 2.2 milyon euro maaşını ödemiş. Bruge de hayvani maaş olarak 1 milyon vermiş.
Tekrar söylüyorum yönetim iyi değil ama renklilerin yaptıklarını yapmış olsalar her gün onlarca mesaj atardın. En yakın örnek abdulkerime verilen maaş ve bonservis ücreti. Bizimkiler belli duruş göstermiş bu kadar bonservis bu kadarda maaş verebiliriz diys doğru olanda bu.
Yiğidi öldür hakkını ver demişler.
Senin derdin sürekli gömmek bir kaç aydır bir tane olumlu mesajın yok.
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi