Bir daha satma ihtimalin 0 olan Saiss'e 40 milyon maaş veriyorsun, 1 senede değerini 10'a katlamış altyapı oyuncuna 8-10 milyon lira vermeye gelince maddiyat.
Geçen sene sırf Pjanic'e verdiğin maaşla, A takımdaki tüm altyapı oyuncularının sözleşmesini 5'er yıl uzatırdın. (Bak Alex, Batshuayi demiyorum daha)
Rıdvan'a 500 bin Euro ver uzat sözleşmesini. Satarken 3-4 milyon pahalı satarsın.
2.5 senedir top oynamayan Cenk Tosun'a 700 bin Euro verince ay ne kadar ucuz, Rıdvan ile Ersin'e gelince maddiyat.
Biz senle anlaşamayız. Olayları işine geldiği gibi yorumluyorsun

Oyuncunun maddi olarak alacağı beni hiç bir zaman ilgilendirmedi. Onu yönetim düşünsün.
Herşeyi sen maddi olarak düşündüğün için böyle bir cevap verdim ayrıca.
Cenk tosun sana 22 milyon dolar ya da euro neyse kazandırdı. Kulüp rekorı kırdın. Ersin ve rıdvan ne verdi? Daha dün bir bugün iki.
Farazi konuşuyorsun diyorum anlamıyorsun. Yönetimin ne teklif ettiğini bunların ne istediğini bilmeden yönetimi suçluyorsun. Bende aynı mantıkla oyuncuyu suçluyorum ama sana göre ben haksızım

Ayrıca bir çok mesajımda söyledim yönetimin ak kaşık olmadığını bir sürü şeyi yanlış yaptığını.
Yanlız senin durum farklı herşeyi gömüyorsun. Saise bile laf etmişsin. Tutar tutmaz bilemem ama adamın kalitesi belli. 26 yaşında olsa bu adamı alabilecek misin? Bu adam bize gelir mi?
Fm de bile hayal böyle şeyler.
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi