2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1231977 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

yönetimin satış konusundaki beceriksizliği su götürmez ama senin altyapından yetişmiş çocukda klüp hakkında bu kadar kötü yorum yapan adamı menajeri yapmaz yaparsa da sepetlersin gider.3- 5 neyse alalım yol verelim gitsin

Yönetim de kendi menajerlerini belirlesin altyapıdaki çocukları da buraya yönlendirsin kabul etmeyenide gönder gitsin.Koca klüp çoluk çocukla uğraşmaz

Ersin ve rıdvan ikiside satılabilirse gayet iyi olur hatta Serdar bu sene resmen klübe kafa tuttu bazı maçlarda kaçak güreştiğini hepimiz gördük bunlar kabul edilebilir şeyler değil profesyonellik hiç değil

Rıdvan tatil fotosu paylaşıyor Emirhan Hırvatistana özel hocayla çalışmaya gidiyor farka bak
Beşiktaşta oynamak isteyen isteğini net gösterecek Emirhan gibi

Çevrimdışı ardiles

ama şampiyon yapmadı. 1.92 cornelius, 1.86 gomis, 1.89 gomez, 1.89 demba ba, 1.88 drogba şampiyon yaptı. Bu tip adamlar bu ligde şampiyon yapar. Yeterki yan ve arkadan iyi desteklensin. Bu alışkanlığı bozan biri oldu oda abubakar’dı ki oda en az pivot kadar güçlüydü zaten. Yani argumanın çok hatalı. Anadolu takımları üzerinden golcü analizi yapmak büyük hata. Ne rakipler kasımpaşaya oynadığı gibi beşiktaş’a oynuyor, nede rakipleri et duvar olup ölümüne motive oluyor. Alman 2.lig pivot golcüsü serdar dursun’un bile iş yapabildiği bir lig bu.

Türkiyede en çok gol atan 100'ler 200'ler kulübüne girmiş oyuncuların boy ve genel profillerini yazdım. Mazi oldu dediniz, güncel için Avrupayı ve 1.85 üzerini örnek verdiniz. Almanya dahil Avrupanın ilk 5 liginde gol krallığı için yarışan 10 oyuncudan sadece 2 tanesi 1.85 üzeri. Vlahovic 1.90, P.Schick 1.91 ama onlarda klasik pivot değil. Türkiye ve Dünyada golcülerin genel profili bellidir. Kalitesi ligimizin üzerinde bazı oyuncular paylaşarak bu profili değiştiremezsin. Pivot diyebileceğimiz Benzema ve Lewa bile 1.85 boyunda. 

Çevrimdışı Talisca1903

biz kargodan gelen poşeti atmaya kıyamıyoruz üzerinde arma var diye yeni yetme çocuklar armaya sövüp sayanları menajer tutuyor kendine
 bir diğeri 11 oynamayınca maç içinde kaçak güreşiyor hadi abicim hadi İtalya Almanya nereye gidiyorsanız gidin gönülsüz yapılan işten hayır gelmez

Çevrimdışı ardiles

Yanlışın var abi. Weghorst konusunda sosyal medya dahil bütün herkes bu transfer için olumlu düşünüyor. Tam bizim ihtiyacımız olan bir golcü. Hocanın da seveceği tipte. Pres gücü yüksek. Hava toplarında iyi. Bu sayede ilerde top tutabileceğiz. İnşallah alırız

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İleride top tutacak oyuncuya neden ihtiyacımız olsun Samet? Defansa çekilip kaptığımız topları ileri şişirerek mi oynayacağız? Varsayalım böyle oynayacağız, top tutma işini kim yapacak Weghorst mu  :)

Çevrimdışı Talisca1903

İleride top tutacak oyuncuya neden ihtiyacımız olsun Samet? Defansa çekilip kaptığımız topları ileri şişirerek mi oynayacağız? Varsayalım böyle oynayacağız, top tutma işini kim yapacak Weghorst mu  :)
son 8 hafta ne oynadık şişir defanstan Batsa dönenlere bas topla oyun bu

Çevrimdışı ardiles

weghorst a kim karşı ben gelmesin diyeni görmedim tersine ghazelle şov yapar pahalı diyende yok

Abi sende mi youtube? Hiç olmazsa 90 dk. oynadığı 3-5 maçını izleseydin.
Futbol namına 2 olumlu hareketi var: Zıplamadan kafa vurmak ve ayağına gelen topu hemen çıkarmak.
Ayakları yerdeyken iyi kafa vuran oyuncu havaya yükseldiğinde vuramıyor çünkü zamanlama hatası yapıyor ve dengesiz. Ayağında top tutmuyor çünkü tekniği yetersiz olduğundan kaptıracağım korkusuyla baskıyı üzerinden atabilmek için ver-kurtul yapıyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Bats 1 tane hava topunu alabildi mi. Adama attığımız topların hepsi bize atak olarak geri döndü.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Değil mi ya. Alt yapıda 18 lik çaylak varken Weghorst kim değil mi.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Tabii canım, hep menajeri yüzünden.

Oyuncu satamazlar, menajeri yüzünden.

Pahalı ve faydasız oyuncu alırlar, taraftar yüzünden.

Yönetimin hiç suçu yok.
Rıdvan'a özel yazdığımı genelleme istersen. Yönetim genel anlamda kötü buna kimsenin birşey dediği yok. Rıdvan da alt yapı oyuncusu. Daha dün 1 bugün 2. Sanki şampiyonlukta en büyük katkı kendisine ait. Al sana gün gibi açık bir örnek albulkerim. Adam sözleme yeniliyor takımına para kazandırıp gidiyor. Almak isteyen adam her türlü alır. Bizimkilerde tutturdular sözleşme diye.

Çok merak ediyor larin efendi ne kadara imza attı. 2.5 almıştır kesin.

Çevrimdışı ardiles

Yapacağımız tek şey namağlup şampiyon olduğumuz kadroyu kurmak ve oyuncu profillerini kopyalamaktı. Bu oyuna uygun en iyi hocayı başımıza getirmekti. Çünkü o kadro saha diziliminden rollere kadar asla rastgele değildi, arkasında gerçek futbol adamı olan büyük bir dehanın yıllar süren çalışması vardı. Kıymeti bilinmeyen bizim Nikola Tesla'mız.

Çevrimiçi Necmi

Abi sende mi youtube? Hiç olmazsa 90 dk. oynadığı 3-5 maçını izleseydin.
Futbol namına 2 olumlu hareketi var: Zıplamadan kafa vurmak ve ayağına gelen topu hemen çıkarmak.
Ayakları yerdeyken iyi kafa vuran oyuncu havaya yükseldiğinde vuramıyor çünkü zamanlama hatası yapıyor ve dengesiz. Ayağında top tutmuyor çünkü tekniği yetersiz olduğundan kaptıracağım korkusuyla baskıyı üzerinden atabilmek için ver-kurtul yapıyor.
bize top tutacak değil tek vuruşla topu sokacak adam lazım geçen sene top tutanı vardı ne işe yaradı ha ben mulekayı alırsak katkısının çok daha fazla olacağını düşünüyorum ama senin tarifin gomezide tarif ediyor ama sokuşu vardı işde top tutamadın adam geçemesin pas veremesin hiç umursamam ama ceza sahasında ayağına geleni kalenin içinde görelim topu başkaları tutar

Çevrimiçi Necmi

🤔 sen hangi takımı izledin son sekiz hafta şişirmeye karşısın ama şenol istiyorsun ilginç

Çevrimdışı Alparslan

Weghorst 23.30'da İstanbul'a geliyormuş. Haberleri düşmeye başladı. Ama opsiyon konusunda bilgi yok. Muhtemelen 1 senelik kiralık gelecek. Makul bir opsiyon olursa güzel olur. Umarım bu sefer geliş haberi doğru çıkar.

Çevrimiçi Samet Ç

Burnley küme düşerse Weghorst'u yoklamak lazım.
Oynayacağımız oyuna en uygun santraforu aldık Cenk hariç transferde iyi gidiyoruz şu ana kadar.

Çevrimdışı Talisca1903

🤔 sen hangi takımı izledin son sekiz hafta şişirmeye karşısın ama şenol istiyorsun ilginç
işin sonu Şenol Güneş çıkacak abi zaten izleyelim görelim :) :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Alparslan

Oynayacağımız oyuna en uygun santraforu aldık Cenk hariç transferde iyi gidiyoruz şu ana kadar.
Bence sadece oynayacağımız oyunun değil Sergen'in takımında da geçen sezon başı olsaydı çok uygun olurdu. Bağlantı oyununa uygun bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. Bats değildi maalesef.
Ayrıca opsiyonu olup olmamasının bence çok bir önemi yok. Biz opsiyon alsak bile oyuncuya muhtemel gelecek tekliflerden sonra kendisi gitmek isteyebilir. O zaman opsiyonun bir önemi kalmıyor. Ama 20-25 gol atarsa kesin renklilerden kırmızı olanı salça olacaktır Ghezzal'da olduğu gibi.

Çevrimdışı Alparslan

işin sonu Şenol Güneş çıkacak abi zaten izleyelim görelim :) :)
Evet. Ghezzal orta kafa gol oynatmaya gelir:)

Çevrimdışı Talisca1903

Sakatlık sorunu yaşamaz ise Cenk Wegodan fazla skor yapar adam Winner bir kere ne zaman kadroya girse şampiyonluk geliyor zamanında Biliç efendi Pektemek yerine bunu oynatsaydı şimdi +1 Şampiyonluğumuz daha vardı

Çevrimdışı kahyaoglueren

Larin Brugge'a gitmiş. Kaça imzaladi merak ediyorum.

Çevrimiçi gokhans

Türkiyede en çok gol atan 100'ler 200'ler kulübüne girmiş oyuncuların boy ve genel profillerini yazdım. Mazi oldu dediniz, güncel için Avrupayı ve 1.85 üzerini örnek verdiniz. Almanya dahil Avrupanın ilk 5 liginde gol krallığı için yarışan 10 oyuncudan sadece 2 tanesi 1.85 üzeri. Vlahovic 1.90, P.Schick 1.91 ama onlarda klasik pivot değil. Türkiye ve Dünyada golcülerin genel profili bellidir. Kalitesi ligimizin üzerinde bazı oyuncular paylaşarak bu profili değiştiremezsin. Pivot diyebileceğimiz Benzema ve Lewa bile 1.85 boyunda.
Renktaşım, ben ligimizin üzerindeki bazı oyuncuları değil, son 10 yıldaki şampiyon olan takımların, tek tek santraforlarını paylaştım. Bunların dışında istisna olan tek santraforda aboubakar, dedim ama oda zaten bir pivot santrafor kadar güçlü, diye belirttim. Hepsinin ortak noktası pivot santrafor olması. Türkiye liginde, stoperlerin arasında ezilmeyen, top saklayan, top tutan, top dağıtan, kafa hakimiyeti olan ve en önemlisi son vuruşu ve pozisyon alması kalbur üstü olan santrafor iş yapar. (örnek: sorloth) avrupada tutunamadı, iş yapamadı ama türkiye'ye hangi takıma gelse yine iş yapar. Bu ligin bug'u, bu tip santraforlar. Ki herşeyden bağımsız, ismael hocanın oyun anlayıışı içinde bu tip santrafor gerekiyor zaten.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

Evet. Ghezzal orta kafa gol oynatmaya gelir:)
şimdi bu konuya hiç girmek istemiyorum ama bu kadroyu lazraile verirsek ne Jesus kalır piyasada ne kasketli hepsini çırak çıkartır oynattığı  futbola  orta kafa gol demek biraz insafsızca
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2022, 15:38:22 Talisca1903 ]

Etiketler: