2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1231723 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

elbette iyi yaptılar atiba bunu herkesden fazla hak ediyor esas iyi olan lig başlayana kadar sakız gibi uzatmamaları oldu atibaya önceden yapılan muamele beni hep üzmüştür
özellikle şenol güneş ve fikret ormanın son 2 sezonunda lig başına kadar bekletiyorlardı sonra kış dönemime kadar form tutmasını bekliyorduk, çok ayıp ediyorduk valla

istese başka takımlara giderdi ama adam yine de bekliyordu

bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimdışı worns

şu wout gelse artık da santrafor konusunda içimiz rahat etse. cenkle birlikte iyi bir rotasyon oluşturduk diyebiliriz. weghorst türkiye için her durumda çok iyi bir ileri uç oyuncusu şüphem yok. bundesliga 2'de iyi performans verenlerin bile zirve seviyede kendini gösterebildiğini yıllardır deneyimliyoruz. bundesliga'da iyi yıllar geçirenlerden ise hiç şüphe duymuyorum. bu basit denklemi bir tarafa bırakırsak oyuncu hocanın birinci tercihi ve bizim önde presle karakterize 343ün tam istediği oyuncu demek mümkün. atletik kapasite çok yüksek, oyuncu çalışkan ve akıllı- bağlantı işlerinde başarılı. müthiş bi bitirici denemez ama skor yüküne istikrarlı katkısı da wolfsburgda hep oldu. bizim oyunun istediği santraforları listelesek ilk bir kaç oyuncudan biri olurdu weghorst (gelmesi mümkün seçenekler arasında)

cenk transferine sallamayı da doğru bulmuyorum bu aşamada. bu çocuğa bir kontrat daha vereceğimiz barizdi. ben geçen transfer döneminde diyordum cenk seneye nasıl olsa bize free imzalayacak diye. basında çıkan maaşlar doğruysa çok çok iyi transfer bile denebilir. adamın bütün hayatı bize free imza atmakla ve 22.5 kazandırmakla geçti daha ne olsun. gaziantep bile cenke bonservis ödedi biz ödemedik buradan da bakmak lazım, oyuncunun takımla ilişkisine. yaşı henüz 31. hırslı bir oyuncu olduğunu biliyoruz. son bir çıkış bekliyorum ben kendisinden. tekrar yükselirse bizim de milli takımın da değerli oyuncusu olacağını bildiğimiz yetenekleri var. eh bu transfer de gerçekleştirilir ben olsam ben de alırdım kendisini.

Çevrimdışı worns

yönetime de sportif direktöre de şu an daha iyimser yaklaşıyorum. en azından ortada bir plan var. umarım başka muhabbetler devreye girmez de şu yoldan sapılmaz işler bizde günlük değişiyor malum. daha geçen sene teknik direktör dortmund kadar koşmak falan sayıklıyordu aynı anda dünyanın en yumuşak merkez orta sahasıyla en formda halinde bile pres gücü düşük on numarasını filan getiriyorduk. bir önceki sene başarılıyken bile yapılanma kötüydü takıma mensah gibi töre gibi gereksiz oyuncular dolduruluyordu biraz eğrisi doğrusuna denk gelerek işler yolunu buluyordu.

bu transfer döneminde yapılan hamlelere de ismi geçenlere de sıcağım. en azından sekiz maç kala da olsa takıma bir teknik direktör getirildi. adamın planını gördük bunun gereksinmelerini tespit etmesini sağladık. görünen o ki iyi kötü oyunumuza uygun oyuncuların peşinden koşuyoruz. saiss-weghorst bunlar doğru adamlar takımın üzerine kurulacağı oyuna göre. ismi geçenler arasında mesela çalışmaz koşmaz yumuşak diyeceğimiz oyuncu göremiyoruz hep aşağı yukarı belirgin bir rol dağılımı üzerine listelerin yapıldığını filan anlayabiliyoruz. alınır alınmaz bilmem de fassnacht olsun şu haberi çıkan hannes wolf olsun bunları hocanın isteyeceğini tahmin edebiliyoruz. bakalım zaman gösterecek işlerin nasıl gideceğini ama el yordamıyla menajer havuzundan oyuncu çekilen zamanlara göre daha optimist yaklaşıyorum ben bu döneme.
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2022, 21:41:55 worns ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oyuncu satmayı beceremiyoruz. Zamanında yapılmayan sözleşmeler yüzünden yaşanıyor bunlar.

https://twitter.com/demarkesports/status/1543673530662928384

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Oyuncu satmayı beceremiyoruz. Zamanında yapılmayan sözleşmeler yüzünden yaşanıyor bunlar.

Menejeri yüzünden bu sefer.

https://mobile.twitter.com/Tuncay_Cekmen/status/1246890685460029442

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/Tuncay_Cekmen/status/1246890685460029442

Bu konuda da yönetime kızarım. Tesisleri menajer yuvası yapan ben değilim. Düzgün menajerleri önersinler gençlere.

https://twitter.com/Avfattas/status/1543681758608121856

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Bu konuda da yönetime kızarım. Tesisleri menajer yuvası yapan ben değilim. Düzgün menajerleri önersinler gençlere.

https://twitter.com/Avfattas/status/1543681758608121856
Oyuncuda az uyanık olsun. Tranafer ettiğimiz futbolcu olsa anlarımda. Altyapı oyuncularının böyle menejerlerle çalışmaması lazım. Bu konuda ilk suçlu Rıdvan sonra yönetim. Sonuçta menejeri oyuncunun kendisi seçiyor.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Oyuncuda az uyanık olsun. Tranafer ettiğimiz futbolcu olsa anlarımda. Altyapı oyuncularının böyle menejerlerle çalışmaması lazım. Bu konuda ilk suçlu Rıdvan sonra yönetim. Sonuçta menejeri oyuncunun kendisi seçiyor.

alt yapıda bir çocuk nasıl kulübün istemediği bir menejerle çalışır onu saniyede koyarsın kapıya gitsin başka yerde yetiştirsin kendini nasılsa yetiştirdiğinle kalıyorsun hiç olmazsa yetiştirmez dizini dövmezsin

Çevrimiçi Samet Demir

alt yapıda bir çocuk nasıl kulübün istemediği bir menejerle çalışır onu saniyede koyarsın kapıya gitsin başka yerde yetiştirsin kendini nasılsa yetiştirdiğinle kalıyorsun hiç olmazsa yetiştirmez dizini dövmezsin
Ders almıyoruz demekki abi. Dorukhanın menejeride bu herif.

Yönetim oyuncu satma ve sözleşme konusunda vasat. Oyuncu alma konusunda beceriksiz. Nereden tutsak elimizde kalıyor.

Çevrimdışı worns

uzasa da gider. yönetim rıdvan-ersin kontratlarında hatalı. rıdvan da bu sene gideceğim diye tutturarak sempatimi yok etti. yeni kontrat imzalayıp yönetimin pazarlıkta elini rahatlatması gerekirdi. bu saatten sonra kalmasından bi fayda gelmez. menajerini sepetleyip yeni kontrat imzalamadığı sürece 4e frankfurt olmuyorsa artık 3e mi ne kadaraysa herhangi bi yere satılır. keşke ersin de satılsa. bence bunlar ligdeki kalite düşüşü falan derken biraz olduklarından fazla görünen, potansiyellerinden hiç emin olmadığım, yarım yamalak oyuncular.

Çevrimiçi Necmi

uzasa da gider. yönetim rıdvan-ersin kontratlarında hatalı. rıdvan da bu sene gideceğim diye tutturarak sempatimi yok etti. yeni kontrat imzalayıp yönetimin pazarlıkta elini rahatlatması gerekirdi. bu saatten sonra kalmasından bi fayda gelmez. menajerini sepetleyip yeni kontrat imzalamadığı sürece 4e frankfurt olmuyorsa artık 3e mi ne kadaraysa herhangi bi yere satılır. keşke ersin de satılsa. bence bunlar ligdeki kalite düşüşü falan derken biraz olduklarından fazla görünen, potansiyellerinden hiç emin olmadığım, yarım yamalak oyuncular.
en başından beri söylüyorum satılırsa büyük kazanç olur bir dahada zor adını duyarız satılmazsa bizde kaybolup gider sadece tff kuralı yüzünden oynuyor iyi bir yerli bulalım oynayacakmı bakalım kendi kariyerini ortaya koymuş yabancı hoca otuz dakikada pili biten oyuncuya tahammül edermi göreceğiz milli takım yüzünden kampa katılmadı daha sen genç adamsın ne izni koşa koşa isteğinle gelmen lazım ersine gelince geçen antrenmanı veriyoedu kalecilere antrenman yaptırıyorlar dört kaleci var ve içinde sadece ersin topları tutamayıp sektiriyordu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bana kalırsa bizdeki misyonunu tamamladığını düşünüyorum. Gitmesi kalmasından daha iyi olur. Ancak yerini nasıl dolduracağız sorusuna hala bir cevabımız yok. Yerli oyuncu meselesi canımızi çok sıkacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

en başından beri söylüyorum satılırsa büyük kazanç olur bir dahada zor adını duyarız satılmazsa bizde kaybolup gider sadece tff kuralı yüzünden oynuyor iyi bir yerli bulalım oynayacakmı bakalım kendi kariyerini ortaya koymuş yabancı hoca otuz dakikada pili biten oyuncuya tahammül edermi göreceğiz milli takım yüzünden kampa katılmadı daha sen genç adamsın ne izni koşa koşa isteğinle gelmen lazım ersine gelince geçen antrenmanı veriyoedu kalecilere antrenman yaptırıyorlar dört kaleci var ve içinde sadece ersin topları tutamayıp sektiriyordu
Bu Ersin başımıza bela olacak bu gidişle. Bela olduğu yetmezmiş gibi alttan gelen daha iyi kalecilerin de önünü tıkayacak. Birden yedeğe düşerse de şaşırmam seneye. Hem Mert iyileşti hem de Emre daha iyi olduğunu göstermeye başladı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/Tuncay_Cekmen/status/1246890685460029442

Tabii canım, hep menajeri yüzünden.

Oyuncu satamazlar, menajeri yüzünden.

Pahalı ve faydasız oyuncu alırlar, taraftar yüzünden.

Yönetimin hiç suçu yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu Ersin başımıza bela olacak bu gidişle. Bela olduğu yetmezmiş gibi alttan gelen daha iyi kalecilerin de önünü tıkayacak. Birden yedeğe düşerse de şaşırmam seneye. Hem Mert iyileşti hem de Emre daha iyi olduğunu göstermeye başladı.
3 tane iddiasız maçta oynayan Emre ne gösterdi de, bu kadar heveslendirdi sizi anlamadım.

Benim Emre'de tek gördüğüm, acayip acemilikler yapma potansiyeli. Yarın bir derbide sıvarsa, Çankayaspor'da görürüz seneye.

Şansa bala 15 sene kaleyi emanet edebileceğimiz bir adam çıkmış, onu bile başımıza bela etmeyi başardılar.

Ersin'le sözleşme yenileyememe sebebimiz kim, onun da mı menajeri suçlu?

Çevrimdışı tuncaboylu

Menajer dediğin adamın takımı olmaz, arpasına bakar.

Fanatik Galatasaraylı Ahmet Bulut Gökhan Gönül'ü oraya değil, bize getirdi mesela.

Sen tüm menajerlerle kavgalı olursan, ne iyi adam alabilirsin; ne de sözleşme yenileyebilirsin.

Menajere 3 kuruş vermemeyi kâr sayarken, elinde 8-10 milyon Euro edecek adamları bedavadan ucuza kaçırıyorlar. Sonra da Beşiktaş'ın kuruşunu koruyorlar.

Çevrimdışı Nazım Ar

İyi de menejerin sosyal medyada yazdıkları da ortada. Bu adam normal mi belli ki bu para konusu değil. Ben kulüp yönetiminde olsam bu adamı piyasadan silmeyi, batırmayı, ekmeğiyle oynamayı kendime hobi projesi yaparım. Arasın yalvarsın sonra kulüp kapılarında yatsın veya twitterdan küfüre devam etsin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

3 tane iddiasız maçta oynayan Emre ne gösterdi de, bu kadar heveslendirdi sizi anlamadım.

Benim Emre'de tek gördüğüm, acayip acemilikler yapma potansiyeli. Yarın bir derbide sıvarsa, Çankayaspor'da görürüz seneye.

Şansa bala 15 sene kaleyi emanet edebileceğimiz bir adam çıkmış, onu bile başımıza bela etmeyi başardılar.

Ersin'le sözleşme yenileyememe sebebimiz kim, onun da mı menajeri suçlu?
Hemen A takım kaledine koy oynasın diyen yok. Daha katetmesi gereken mesafe çok. Ersin'e göre bize daha uygun özelliklere sahip olduğunu düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı XiaoHan

Menajer dediğin adamın takımı olmaz, arpasına bakar.

Fanatik Galatasaraylı Ahmet Bulut Gökhan Gönül'ü oraya değil, bize getirdi mesela.

Sen tüm menajerlerle kavgalı olursan, ne iyi adam alabilirsin; ne de sözleşme yenileyebilirsin.

Menajere 3 kuruş vermemeyi kâr sayarken, elinde 8-10 milyon Euro edecek adamları bedavadan ucuza kaçırıyorlar. Sonra da Beşiktaş'ın kuruşunu koruyorlar.

Hocam yönetimin yapabildiği yegane şey algı, işlerine gelmeyeni paragöz yapıyorlar hain yapıyorlar geçen sene çok kez örneklerini gördük. Altyapıdan her çıkan oyuncu elbette çok iyi yerlere gelmeyebilir ama sen kulüp olarak onları parlatmak ve satmak asli görevin, ulan tüm kulüplerin ana gelir kaynağı bu. Savunma olarak giden kayboluyor işte bak adı okunmuyor diyeceklerine, yoğurdun kaymağını bi ye önce all pulla anadolu  takımlarının 3 büyüklere attığı kazık örnekleri gibi, paranı kazan sonra gittiği yerde varsın başarılı olamasın sanane sen paranı kazandınmı kazandın bitti. Ne kimseyi elde tutabiliyorlar ne kimseyi satabiliyorlar sonrada başkan çok iyi insan bak evini ipotek ettiriyor demagojisi başlıyor. Sen kulübü düzgün yönet gelir elde et evini ipotek ettirmeye gerek kalmaz diyen yok. Şimdi en acısı tam taraftarın sesi yükselmeye başladığında hooop birine imza attırıp ortalığı süt limana çevirecek ve herkesin gazını alacak olmaları. Yiyoruz maalesef bu algı operasyonlarını çok güzel afiyetle. Art niyetli kötü yönetiliyoruz
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: