2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1231804 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat

hiç inandırıcı gelmedi bu haber.güncel değeri de 300 bin.direk üzerimize atarlar konuşulan rakamlara.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çöp kutusu karıştırmaya devam.

Ha gayret, belki 1 milyon Euro'dan ucuz yerli bir stoper buluruz diplerde bir yerlerde.

Bence çok çöp gibi değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

Wego için duyduğum opsiyon 10 milyon, teyit yok. Söylenen opisyonlarındda doğru olacağını düşünmüyorum.
burnley isterse 3 milyon euro opsiyon koysun, önümüzdeki yaz bizimkiler yine de pazarlığa girişecek çok bir şey ifade etmiyor benim için
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/Besiktas/status/1543264042709549057
dürüst olacağım, bu tip duyuru videolarını cringe ve saçma senaryolu videolara kıyasla daha çok seviyorum

gedson'un videosu şıktı mesela, saiss'in de fena değildi
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Atiba ile transfer döneminin başında imzalamak büyük başarı ben en son ne zaman yaz kampına katıldığını unuttum 🤔

Çevrimdışı Talisca1903

Atiba ile transfer döneminin başında imzalamak büyük başarı ben en son ne zaman yaz kampına katıldığını unuttum 🤔
ölüsü iş yapar ki adam ölü değil her zaman güvenerek at sahaya yapar görevini

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sefaköykartali

https://twitter.com/AjansHaber1903/status/1543330891853975553

https://twitter.com/AjansHaber1903/status/1543331992497971200
Weghorst-Muleka ve Cenk-Halil(Güven) 4312 için çok iyi hücum hattı olur. Ana plan buysa Muleka alarak hem forvette hem sol kanatta transfer yapmış oluruz. 4321 oynayacaksak ikinci yerli forvete gerek yok, sol kenar oyuncusu alırız.
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2022, 15:18:40 sefaköykartali ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Beşiktaş isterse istediği topçuyu alır, Bence Muleka işini çözeceğiz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş isterse istediği topçuyu alır, Bence Muleka işini çözeceğiz.
Bana da çözeceğiz gibi geliyor. Sol kanat ve yerliler konusunda bir gelişme var mı ?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Bana da çözeceğiz gibi geliyor. Sol kanat ve yerliler konusunda bir gelişme var mı ?
yerli işi uzar gibi
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı sozkul

weghorst a kim karşı ben gelmesin diyeni görmedim tersine ghazelle şov yapar pahalı diyende yok

mrred ilerde bir tek ben bilmiştim diyebilmek için kayıt düşmek istedi galiba. 😀

Çevrimdışı sozkul

Atiba gibi yedeğimiz olsun, iyi yapmışlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sozkul

Saffete falan benzetenler olunca öyle sandım

1 diyene bakıp genelleme yaptın yani 😀

Çevrimdışı sozkul

Çözersekde çalışma izni sorunu nedeniyle çözeceğiz galiba.

Çevrimiçi Necmi

Atiba gibi yedeğimiz olsun, iyi yapmışlar.
elbette iyi yaptılar atiba bunu herkesden fazla hak ediyor esas iyi olan lig başlayana kadar sakız gibi uzatmamaları oldu atibaya önceden yapılan muamele beni hep üzmüştür

Etiketler: