2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1231042 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi mayguntr

Ghezzal dediğin adam ikili mücadele ve top kapmada ortalama üzerinde bir kanat oyuncusu.

Önce futbolun gereklerini yapıyor adam sonra yeteneğini konuşturuyor

Q7 den sonrasını okumadım.

turkiye ligini kazanmak icin futbolun gerektirdiklerini yapmana gerek yok.
talisca modern futbola isyan olarak dogmus, ama bizi rahat sampiyon yapti gelse yine yapar.
yusuf simsek bizde oynadigi zamanda avrupaya gitse antremana almaz git emekli ol derlerdi bizi sampiyon yapti.

tc ligindeki defans oyuncularinin yuzde 95'i futbolu bilmiyor, bu acigi somurmek icin de modern hucum oyuncularina ihtiyacin yok, kucuk alanda is yapabilen, kafasi calisan iki uc hucum oyuncusuna ihtiyacin var.  bu hucumcularin arkalarini toplayacak iki uc mucadeleci adam koy tamamdir.

alex bu ligi kac sene domine etti, avrupada sifir is yapabilecek tiplemede oyuncuydu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sozkul

Seneye Larin’i maaşının yarısını ödeyip kiralamamızı olasılık dahilinde görüyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Seneye Larin’i maaşının yarısını ödeyip kiralamamızı olasılık dahilinde görüyorum
Larin ile sözleşme mi uzatıcaz

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Nazım Ar

Ekstrem değil işte neymarı messisi vardı

Yetenekli oyunculardı ne oldu ?

Futbolda yetenek dediğiniz şeyin tanımı değişti. Rabona bacak arası çalım yetenek değil. Yetenek fizikle ve atletizmle

birleşince bir şey oluyor . Harlem basketbol takımı vardı onlar topla inanılmaz yeteneklilerdir. İzlemeni tavsiye ederim.

Ama hiçbiri pro basketbolcu değil. Profesyonel Sporcu olmak için fiziksel ve zihinsel sınırları zorlamak zorundasın.

Yetenek işin sosu. Josef çok mu yetenekli ? Gomez ? Sörloth ? Bunlar bildiğin tank gibi topçu. Larin yeteneksizdi ama 20

gol attı ?

40 yaşındayım ben harlemi de bilirim nbayi de 90lardan beri takip ederim de ben nerede "rabona yapan adam lazım" yazmışım? Kendin  kurup kendin cevaplıyorsun. Larin evet pek yetenekli değil, ama Aboubakar'lı Larin 20 gol attı, Batshuayi'li Larin kaç attı?

Josef, Sorloth, Gomez için "çok mu yetenekli" diye soruyorsan ve senin gözünde bunlar sadece fizikle oynuyorsa zaten curlinge geçelim. Bu 3 futbolcu da akıllı ve yeteneklilerdi. Yetenek sadece çalım atmak değil, her mevkinin gerektirdiği yetenekler farklı.

Çevrimdışı tuncaboylu

[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2022, 21:24:25 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Larin ile sözleşme mi uzatıcaz

Premier League'e yeni yükselen Nottingham Forest ile anlaştı.

Beğenmiyorduk ya hani.

Çevrimdışı mrred

40 yaşındayım ben harlemi de bilirim nbayi de 90lardan beri takip ederim de ben nerede "rabona yapan adam lazım" yazmışım? Kendin  kurup kendin cevaplıyorsun. Larin evet pek yetenekli değil, ama Aboubakar'lı Larin 20 gol attı, Batshuayi'li Larin kaç attı?

Josef, Sorloth, Gomez için "çok mu yetenekli" diye soruyorsan ve senin gözünde bunlar sadece fizikle oynuyorsa zaten curlinge geçelim. Bu 3 futbolcu da akıllı ve yeteneklilerdi. Yetenek sadece çalım atmak değil, her mevkinin gerektirdiği yetenekler farklı.
valla ben hiç josefin bacak arası yaptığını çalım attığını dribbling yaptığını falan görmedim. Aynı şekilde gomezin de
sörlothun da

ama yusuf sergen (ilk 2 senesi hariç) tümer q7 sürekli çalım atıyorlardı . Sonuç ? sıfır

Bak dikkat edersen ilhan mansız demedim.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Demir

Beğenmiyorduk ya hani.
Beğenmeyen biz değildik o idi yanlız.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mrred

Beğenmiyorduk ya hani.

Çalım atsa ama hiç gol atamasa taraftarın sevgilisi olurdu :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

weghorsta 3 ideal bonservis olur ama seneye bu adama nasıl 2.7 milyon maaş vericez?
The great gig in the sky

Çevrimdışı doganay

Belli oldu, bu işi de don lastiğine dönüştürecekler.

Olumlu sonuç çıkmazsa?
Olumlu çıkmazsa , opsiyonsuz olarak kiralık gelecek.

Çevrimdışı ardiles

Türkiyede birebirde weghorstu tutacak stoper yok 2 stoper aynı anda anca tutar adamı. O yüzden bizim orta saha ve kanatlarımızın çok golcü karakterde oyuncular olması ya da o karaktere bürünmeleri şart.

Savunması en kolay oyunculardan, teknik seviyesi yetersiz olduğundan vücudunu nasıl kullanacağını bilmez, sert bilekli, bitirici değil, sert şut atamıyor... Son dönemlerde pivot santraforların ligimize uygun olduğu uyduruluyor. Orta sıra için uygun olabilir, şampiyonluk için değil. Türkiyede en çok gol atan ve 200'ler kulübüne giren oyuncular Metin Oktay 1.77, Tanju 1.70, Feyyaz 1.77, Hami 1.78, Aykut Kocaman 1.74 tü. Şampiyonluk için gerekli golcü profili belli olmuştur sanırım. 200 ler kulübüne giren tek pivot H.Şükürdü. 100ler kulübünde de pivotların sayısı 5 i geçmez. Genel profil F.Tekke, Nobre gibi oyuncular.

Çevrimdışı mrred

Savunması en kolay oyunculardan, teknik seviyesi yetersiz olduğundan vücudunu nasıl kullanacağını bilmez, sert bilekli, bitirici değil, sert şut atamıyor... Son dönemlerde pivot santraforların ligimize uygun olduğu uyduruluyor. Orta sıra için uygun olabilir, şampiyonluk için değil. Türkiyede en çok gol atan ve 200'ler kulübüne giren oyuncular Metin Oktay 1.77, Tanju 1.70, Feyyaz 1.77, Hami 1.78, Aykut Kocaman 1.74 tü. Şampiyonluk için gerekli golcü profili belli olmuştur sanırım. 200 ler kulübüne giren tek pivot H.Şükürdü. 100ler kulübünde de pivotların sayısı 5 i geçmez. Genel profil F.Tekke, Nobre gibi oyuncular.
Weghorst gibi bir sporcuya iyi oyuncu dememek için İsadan önceye gitseydin az gitmişsin  :D

Yahu 2022 deyiz ? Futbol değişti! Dünya değişiyor mevsimler değişiyor insan değişiyor.

30 yıl öncesinin futbolunu mu örnek veriyorsun.

Pardon Metin Oktay demişsin 50 yıl demeliydim.
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2022, 21:48:18 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Nazım Ar

valla ben hiç josefin bacak arası yaptığını çalım attığını dribbling yaptığını falan görmedim. Aynı şekilde gomezin de
sörlothun da

ama yusuf sergen (ilk 2 senesi hariç) tümer q7 sürekli çalım atıyorlardı . Sonuç ? sıfır

Bak dikkat edersen ilhan mansız demedim.

Aynen hocam bacak arası atmıyorlar. Buffon da atmıyordu bacak arası mesela o da yeteneksizdi. Nadal da atmıyor örnekler çoğaltılabilir. 🤦

Çevrimdışı ardiles

Toni Kroosa kimse saf yetenek demez ama son 10 yılın bence en iyi orta saha oyuncusu.

Net.

Bize de "yetenekli" pjanici kakalıyorlar.

Kross un teknik seviyesi çok yüksek, trivela rabona yapar ama o seviyede sirk topçusu gibi oynayıp kendini küçük düşürmez. Boyu 1.65 kilosu 60 Verratti orta sahada terör estiriyor. Teknik olmayınca vücudu nasıl kullanmayı bilmeyince baston gibi dümdüz oyuncuların boyu posu olsa ne olur. Deve g...mü yağlıyacaz?

Çevrimiçi Necmi

Ekstrem değil işte neymarı messisi vardı

Yetenekli oyunculardı ne oldu ?

Futbolda yetenek dediğiniz şeyin tanımı değişti. Rabona bacak arası çalım yetenek değil. Yetenek fizikle ve atletizmle

birleşince bir şey oluyor . Harlem basketbol takımı vardı onlar topla inanılmaz yeteneklilerdir. İzlemeni tavsiye ederim.

Ama hiçbiri pro basketbolcu değil. Profesyonel Sporcu olmak için fiziksel ve zihinsel sınırları zorlamak zorundasın.

Yetenek işin sosu. Josef çok mu yetenekli ? Gomez ? Sörloth ? Bunlar bildiğin tank gibi topçu. Larin yeteneksizdi ama 20

gol attı ?
futbolda yetenek dediğin şey zaten topu üç direk arasından geçirebilmektir bunu yapabilen oyuncular yeteneklidir robana falan işin şov tarafı bizim taraftar yetenekle gereksiz soytarılığı birbirine karıştırıyor yetenekli adam sonuca gidebilen adamdır

Çevrimiçi gokhans

80-90 ların istatistiğinin, şu dönem futbolu ile yakından uzaktan alakası yok. Drogba, mario gomez, sorloth profilindeki oyuncular golün dışında, topu rakip sahada tutar ve takımına alan açar top oynatır. Son vuruşuda iyi olanlar zaten efsane olur.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı ardiles

Weghorst gibi bir sporcuya iyi oyuncu dememek için İsadan önceye gitseydin az gitmişsin  :D

Yahu 2022 deyiz ? Futbol değişti! Dünya değişiyor mevsimler değişiyor insan değişiyor.

30 yıl öncesinin futbolunu mu örnek veriyorsun.

Pardon Metin Oktay demişsin 50 yıl demeliydim.

Her şey değişiyor da biz niye Saffet Sancaklının Hollanda versiyonunda takılı kaldık?

Çevrimdışı mrred

Lewa 10
Haaland 10
Sörloth 8.5
Weghorst 8

Bunlar hep aynı tip santraforlar. Kalitelerine göre sıraladım.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Demir

Çalım atsa ama hiç gol atamasa taraftarın sevgilisi olurdu :D
Bu sene 10 gol 20 asist yaptı bizde nankörlük edip beğenmiyoruz.

Çevrimdışı mrred

Her şey değişiyor da biz niye Saffet Sancaklının Hollanda versiyonunda takılı kaldık?
Anlıyorum. Haklısın.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Nazım Ar

Pivotun yanına, arkasına koyacağın adam önemli, pırpır, takipçi, iyi şut atan, indirilen topu kontrol edip şut açısı bulabilecek kadar kabiliyetli. Elimizde bu işi iyi kötü yapabilecek Alex ve Güven vardı ikisi de gitti, muleka olmadı bakalım kim olacak?

Etiketler: