2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1212124 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Gedson içinde aynı his vardı geçen sene alınmasında o kadar ısrar etmemin sebebi oydu

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı can1903

Emirhan da sorun olmaz demiştim onu hallettik.

Sırada forvet var, alev topu çok yakın sıkıntı yok müthiş bir kadro kuracağız.  :eyes

Rıdvanda bonservis bedeli 500 bin € daha artma durumu var.

Güçlü başkan bu sene damga vuracak.  :super:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Emirhan hasta beşiktaşlı diğerleri gibi değil gerçekten tribünde olduğunda bizim gibi bağıran deliren bi kardeşimiz.

Menajeri de çok büyük Beşiktaşlıdır benim gözümde, büyük fedakarlıklar yaptılar.   
 :ok:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi levitate

Emirhan da sorun olmaz demiştim onu hallettik.

Sırada forvet var, alev topu çok yakın sıkıntı yok müthiş bir kadro kuracağız.  :eyes

Rıdvanda bonservis bedeli 500 bin € daha artma durumu var.

Güçlü başkan bu sene damga vuracak.  :super:

alev topu weghorst için mi sörloth için mi :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

alev topu weghorst için mi sörloth için mi :D
ikisinden biri + muleka olacak gibi  :evillol:

Çevrimiçi levitate

ikisinden biri + muleka olacak gibi  :evillol:
uuuuu hadi bakalım

ama azıcık acele etsinler kampa yetişmiş beş transfer olacaktı sözde :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Emirhan hasta beşiktaşlı diğerleri gibi değil gerçekten tribünde olduğunda bizim gibi bağıran deliren bi kardeşimiz.

Menajeri de çok büyük Beşiktaşlıdır benim gözümde, büyük fedakarlıklar yaptılar.   
 :ok:

Zaten sıkıntı olan nokta bu. Büyük fedakarlıklar yapmaları övünülecek bir nokta değil.
Sadece zamanında yapması gerekenleri yapmayan bir yönetimi rahatlatan tamamen amatör hareketler.

Yönetim biraz kafası çalışsa bu duruma düşmeden önce tedbirini alır ve bitime 1 sene kala bir şeyler yapmaya çalışmaz.

Demek ki çocuk ve menajeri birazcık profesyonel olsa seneye burada değillerdi ki ben bunu anlıyorum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Emre Bilgin imzalamazsa şimdi büyük değil de küçük Beşiktaşlı mı olacak?
Yönetimin çapsızlığı ve beceriksizliği 18-19 yaşındaki çocukların Beşiktaşlılığı tartışmaya açılarak kapatılamaz.

Çevrimdışı can1903

Yönetimin çapsızlığı ve beceriksizliği 18-19 yaşındaki çocukların Beşiktaşlılığı tartışmaya açılarak kapatılamaz.
farklı yerlere çekiyosun abi, neyse.

Çevrimdışı Talisca1903

haklisin da tum sucuda atamayiz yonetime 17-18 yasinda daha 10 mac ilk 11 gormemis adamlarda dunyalari istemeyecek zamani gelince zaten iyilestirme ypar klup Koca  Besiktas bu Anadolu klubu degil

Çevrimiçi Özgür Gültekin

haklisin da tum sucuda atamayiz yonetime 17-18 yasinda daha 10 mac ilk 11 gormemis adamlarda dunyalari istemeyecek zamani gelince zaten iyilestirme ypar klup Koca  Besiktas bu Anadolu klubu degil

Söylediğim çok net. Oyuncunun sözleşmesi bitmeye 1 sene kala sözleşme pazarlığı yapmak profesyonel dünyada affedilmez.
Ondan sonra yok oyuncu çok para istedi, yok forma garantisi istedi, yok onu yaptı yok bunu yaptı falan.
Nereden biliyoruz dünyanın parasını istediklerini?

Çevrimdışı Necmi

Söylediğim çok net. Oyuncunun sözleşmesi bitmeye 1 sene kala sözleşme pazarlığı yapmak profesyonel dünyada affedilmez.
Ondan sonra yok oyuncu çok para istedi, yok forma garantisi istedi, yok onu yaptı yok bunu yaptı falan.
Nereden biliyoruz dünyanın parasını istediklerini?
bu bakış açısı yanlış alt yapıdan seni yıllarca para harcayarak yetiştirmiş bir kulübe imza atmıyor profesyonelim siyorsan çok net ahlaksızsın demektir alt yapıda bir sürü oyuncu var hepsiyle profesyonel sözleşme imzalayamazsın oyuncunun sana emek veren yetiştiren kulübü kollaması gerekir
O kadar profesyonelsen git₁ başka yerde profesyonel ol a takımda forma garantisi istemek a takımı aşağılamaktır bunun adı profesyonellik değil akıllı olsunlar seni a takıma çıktığında kulübün ve taraftarın sarıp sarmalar hatalarını telöre eder parlatır başka kulüpde büyük olasılıkla kaybolup gidersin ben başkan olsam benimle pazarlığa oturan hiç bir alt yapı oyuncusu a takımın yüzünü göremez

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bu bakış açısı yanlış alt yapıdan seni yıllarca para harcayarak yetiştirmiş bir kulübe imza atmıyor profesyonelim siyorsan çok net ahlaksızsın demektir alt yapıda bir sürü oyuncu var hepsiyle profesyonel sözleşme imzalayamazsın oyuncunun sana emek veren yetiştiren kulübü kollaması gerekir
O kadar profesyonelsen git₁ başka yerde profesyonel ol a takımda forma garantisi istemek a takımı aşağılamaktır bunun adı profesyonellik değil akıllı olsunlar seni a takıma çıktığında kulübün ve taraftarın sarıp sarmalar hatalarını telöre eder parlatır başka kulüpde büyük olasılıkla kaybolup gidersin ben başkan olsam benimle pazarlığa oturan hiç bir alt yapı oyuncusu a takımın yüzünü göremez

İyi ki başkan değilsin.

Çevrimdışı Necmi

İyi ki başkan değilsin.
zaten ben başkan olsam puan kaybettiğinde takım telef olur 😂

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sEuL

https://twitter.com/agacliyol_/status/1537881003351343104

Lyon'da cok iyi sezonlar gecirdi aslinda, yolunun buralara dusecegini sanmiyorum. Olurda duserse, yillik maasini biraz asagiya cekip mac basi + bonuslarla getirebilirsek gecen senelere oranla savunmamiz 2 -3 gomlek yukari cikmis olur ( Denayer - Iyi bir Yerli - Saiss). Henuz 26 yasinda ve parada kazandirabilir bir sonraki transferinden.

Çevrimdışı worns

denayer 3lünün sağı için çok çok iyi bir oyuncu. fakat üç yerli derdi olduğu için oraya yabancı bakılabilecek mi bilemiyorum?

ben net bir sağ stoper mi net bir sol kanat bek mi lazım sorusuna sol kanat cevabını veririm. sağ stoperi daha idare edecek yerli bir seçenek üzerinden düşünmeye daha yakın olurum. keşke yerli ikiye filan düşürülse.

Çevrimdışı sEuL

denayer 3lünün sağı için çok çok iyi bir oyuncu. fakat üç yerli derdi olduğu için oraya yabancı bakılabilecek mi bilemiyorum?

ben net bir sağ stoper mi net bir sol kanat bek mi lazım sorusuna sol kanat cevabını veririm. sağ stoperi daha idare edecek yerli bir seçenek üzerinden düşünmeye daha yakın olurum. keşke yerli ikiye filan düşürülse.
Istenilen rakamlar cok ucuk ama bir sekilde sol stopere Abdulkerim alinabilirse, Tr ligi icin Denayer - Saiss - Abdulkerim uclusu yeterde artar. Ama Denayer’in ben sahsen buralara dusecegini hic sanmiyorum. Hem piyasasi var hemde bonservisi elinde, rahat EPL, La Liga yada Serie A yapabilir.

Etiketler: