2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1211411 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Alta kopyaladım kardeşim.

Eintracht Frankfurt kulübüne yakınlığıyla bilinen Frankfurter Rundschau gazetesine konuşan kulüp CEO'su Markus Krösche, Rıdvan Yılmaz'dan hemen çok şey beklemediklerini, genç oyuncuların zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi.

"Rıdvan, Kostic'in verebileceklerinden çok uzakta"

Krösche, "Rıdvan şu anda bir Filip Kostic'in bize verebileceklerinden çok uzakta. Ancak takıma da itina ile monte edilmesi gerekiyor. Olağanüstü şeyler kimse beklememeli. Genç oyuncuların zamana ihtiyacı oluyor. Özellikle de yurtdışından geliyorlarsa uyum daha uzun sürüyor. İlk sezonda her şeyi tanıyıp özümseyerek sonrasında takımla kaynaşmaları gerekiyor." dedi.
Bize gelen her futbolcu ve hoca için hemen başarılı olsun, forvet 25 gol üzeri atsın, hoca takımı şampiyon yapsın istiyoruz. Hele gençler için sabrımız hiç yok.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

Bize gelen her futbolcu ve hoca için hemen başarılı olsun, forvet 25 gol üzeri atsın, hoca takımı şampiyon yapsın istiyoruz. Hele gençler için sabrımız hiç yok.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
herkes için sabır gösterilmez sabır hak edene verilecek imtiyazdır hak etmeyene imtiyaz verirsen işde ozi gibi adamları zengin edersin
Emirhana sabır gösterirsin yetenek itibarıyle serdarada sabır gösterilir ama karakter itibariyle gösterilmemesi gerekiyor o çocuk sahaya çıktığında beşiktaş için değil kendi için oynuyor derdi kendini gösterip bir yerlere kaçmak kendi başarısı için değil takımın başarısı için savaşan oyuncudan hayır gelir aksi durumda ne kendisine nede takıma hayrı olmaz ersin için sabır gösterilmez artık ama emre için gösterilir 2.5 yıldır beşiktaşın birinci kalecisi olupda akılda oynadığı tek maç kalmayan birine daha fazla sabır gösterilmez cenk bile aklımıza geldiğinde kiev karambolu gelir fevzinin bile çıkardığı iyi maçları hatırlıyorum ersin kadar şans bulamamışlardır emre üç maç oynadı akılda kalan maçı var
O yüzden bu lafları kenara bırakmak lazım hiç kimse genç olduğu için şansı hak etmez sabrıda hak etmez bunun için gerçekten yetenekli olman gerekiyor formayı kaptığın anda ışıl ışıl parlaman gerekiyor emirhan öyle bir oyuncu alt yapıda böyle oyuncular var hak etmeyenler onların hakkını gasp etmesin birini yücelteyim derken başkasının önünü kesmemek gerekiyor bir kaleci için satarız deniyorsa bilki ümit kesilmiştir bir tane panter çıksın bakalım kimsenin ağzından satarız lafı çıkarmı şimdi iki verseler ersin anında gönderilir bence ismael 11 düşünmüyor onu

Çevrimdışı worns

Adamların amacı fikret ormanı hırsız gösterip koltuğa oturmak ve trabzonu şampiyon yapmakmış. Fikret orman kendi bacağına sıkmış bunu 2. Başkan yaparak.

eğer utanç verici yönetimlerden konuşacaksak evet çebi yönetiminin de beni huzursuz ettiği çok şey olmuştur ama yakın dönemde ilk sırayı, ptt 1.lig takımlarını andırır şekilde yabancı oyuncuların maaşlarını alamadıkları için sezon ortasında oynamayı bırakıp kaçıp gittikleri fikret orman yönetiminin son sezonları gelir. hırsızlığı elimde kanıtım yok bilemem ama iki şampiyonluk iki şampiyonlar liginin oyuncu satışlarının ardından kısa sürede takımı felç hale getirecek kadar kötü ekonomi yönetimi sergilediklerini de iyi bilirim. eskiler unutuldu desem çok uzak değil bu forum sayfalarında konuşuluyordu adriano-pepe-babel üçlüsünün 17-18 sezonunun ortasındaki halleri büyük hafızalara gerek yok.

ha ben ormacı çebici olayına da karşıyım böyle bi tartışmaya ucundan bucağından girmek istemem. ama konu gömmekse orman'a kürekle de girilir yani mesele o değil.
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2022, 05:03:25 worns ]

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/AjansHaber1903/status/1537534907412631552

bu adam st etienne öncesi de bize pazarlanıyordu hatta yanılmıyorsam alternatifler rebocho ve buydu. :)

pek parlak bir oyuncu değil diye hatırlıyorum. sol kenar bekte yabancıya gideceksek hoca bize championshipten filan daha dinamik oyuncu bulur.

Çevrimdışı Egos

😳 sendemi 😳😳

ağabey sürekli aynı şeyi söylüyorum, benimki muhalefete muhalefet etmek. ahmet nur çebi başkan gibi davransa pek sesimi çıkarmam. taraftara uymamak yapılacak en akıllıca iş, ama bunu taraftarı karşına almadan gerçekleştireceksin, yoksa fikret orman'dan ne farkın kalır?

Çevrimdışı murat

eğer utanç verici yönetimlerden konuşacaksak evet çebi yönetiminin de beni huzursuz ettiği çok şey olmuştur ama yakın dönemde ilk sırayı, ptt 1.lig takımlarını andırır şekilde yabancı oyuncuların maaşlarını alamadıkları için sezon ortasında oynamayı bırakıp kaçıp gittikleri fikret orman yönetiminin son sezonları gelir. hırsızlığı elimde kanıtım yok bilemem ama iki şampiyonluk iki şampiyonlar liginin oyuncu satışlarının ardından kısa sürede takımı felç hale getirecek kadar kötü ekonomi yönetimi sergilediklerini de iyi bilirim. eskiler unutuldu desem çok uzak değil bu forum sayfalarında konuşuluyordu adriano-pepe-babel üçlüsünün 17-18 sezonunun ortasındaki halleri büyük hafızalara gerek yok.

ha ben ormacı çebici olayına da karşıyım böyle bi tartışmaya ucundan bucağından girmek istemem. ama konu gömmekse orman'a kürekle de girilir yani mesele o değil.
Karaktersiz babeli örnek gösteriyorsan şu yazdıklarını ciddiye alamam. Pepe de parasını alamadıpı için değil sanırım babası rahatsızdı o nedenle ayrılmıştı..ayrıca pepe transfer edilşrmen halaylar çekiliyordu forumda yanlışım olmasın bir tek ben karşı geliyordum.1 stopere hemde 34-35 yaşında bir adama verilecek para değildi o para. Para yüzünden gittiyse de ödenemediği için değil ödenmek istemediği için karşılıklı anlaşarak ayrılındı. Pepe istese kenara çekilir parasını da sonuna kadar alabilirdi. He bu arada parayı vermedilerse biyük ihtimal çebi vermemiştir :D

Çevrimdışı murat

ağabey sürekli aynı şeyi söylüyorum, benimki muhalefete muhalefet etmek. ahmet nur çebi başkan gibi davransa pek sesimi çıkarmam. taraftara uymamak yapılacak en akıllıca iş, ama bunu taraftarı karşına almadan gerçekleştireceksin, yoksa fikret orman'dan ne farkın kalır?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Sol tarafa Kadewere veya Denis Bouanga çözsek çok iyi olur.

Çevrimdışı Necmi

Sol tarafa Kadewere veya Denis Bouanga çözsek çok iyi olur.
muleka yı almalıyız bence sisteme en iyi uyacak oyuncu o

Çevrimdışı worns

nedendir bilmem ama free gözüken fatih kuruçuk uzun boylu, güçlü, yaşı 24'e gelse de türk oyuncular açısından hala gelişim gösterebilecek yaşta olan bi stoper. merkez stoper yedeği için alınabilir.

Çevrimiçi Samet Ç

muleka yı almalıyız bence sisteme en iyi uyacak oyuncu o
Muleka alanın elinde patlar gibi karar verme konusunda saçma sapan işler yapabiliyor bize gelmez 5 milyon euroda çok para ille de alınacaksa 2 milyondan fazla verilmez.
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2022, 19:53:34 Samet Ç ]

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Emirhan'ın sözleşme uzatmasına çok sevindim.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sol öne her iki ayağını da kullanan ve sürekli içe kateden Tom Lawrence'ı isterim.
Olmazsa Cristian Tello' da olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Varan 1  :sevinc
Sıradaki hakkında ipucu alalım çok gizli değilse :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

Muleka alanın elinde patlar gibi karar verme konusunda saçma sapan işler yapabiliyor bize gelmez 5 milyon euroda çok para ille de alınacaksa 2 milyondan fazla verilmez.
bilemem içimden bir ses beşiktaşta çok başarılı olacağını söylüyor parlatıp çok iyi fiyata satabiliriz riske gireceksen böyle oyuncularla gireceksin

Etiketler: