2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1208269 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Bazoer ilgilendiğimiz oyuncular arasında mı?  @can1903
1 ay önce bitme aşamasındaydı, Saiss sonrası tek gündem Forvet. Ondan sonra tekrar gündeme gelebilir.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

İyi başladık.

Gedson, Saiss 2/2  :photo:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Son görüşme, Erdal Torunoğulları da devrede.

Olumsuza daha yakın ama her şey olabilir, kısmet.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gelmezse kanat forvette hangi oyuncuyu elimizden kaçıracağız merak ediyorum. Ona göre üzüleceğim.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi annoca

gelirse sola muleka bonservisi ile düşünülüyor denmişti.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Tayfur Bingöl karşılığı mı düşünülüyor acaba?

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1536770303279382528

30 yaşındaki bir adam için 19 yaşında CL 'de oynamış potansiyelli bir genci yine Alanya'ya peşkeş çekersek bu sefer fena küfür ederim.  :s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

30 yaşındaki bir adam için 19 yaşında CL 'de oynamış potansiyelli bir genci yine Alanya'ya peşkeş çekersek bu sefer fena küfür ederim.  :s20:
Altyapıda kendi elleriyle menajer yaptıkları birisi var. Ahmet Gülay'ı bizden kaçıran kişi. Serdar'ı da kaçırırsa şaşırmam.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

gelirse sola muleka bonservisi ile düşünülüyor denmişti.
Muleka bana Anadolu topçusu gibi geliyor. Onun dışnda birisi daha varmış. Hatta Fransa'dan birisi konuşuluyordu. Bakalım hayırlısı olsun.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Tayfur Bingöl karşılığı mı düşünülüyor acaba?

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1536770303279382528

Bu takas mantıklı gibi duruyor mu? Oynatmıyorsan gönderirsin.

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1536417438660706306
Serdar'ın Alanya'ya gideceğini 1 senedir yazıyorum. Menajeri belli zaten, tüm oyuncularını bizden oraya taşıdı.

Karşılığında 30 yaş üstü yabancı bir oyuncuları varsa, onu alırız ancak

Çevrimdışı tuncaboylu

Emirhan'ın sözleşmesi de seneye bitiyormuş.

Seneye onu da bedava kaçırır bu beceriksizler.

Çevrimiçi sefaköykartali

Sol önde keita balde, muleka ve Christian tello ile görüşüyormuşuz.

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/AjansHaber1903/status/1536767002831949826?t=9KkgYKinM8Na5TB6xcyhaQ&s=19

Böyle bi haber de var ama yönetim bi netleştirse şu işi mevzu kapansa çok iyi olacak.

Çevrimiçi sEuL

Ben Serdar'i pek tutmadim, ozellikle son maclarda cok forma sansi yakaladi ama saha icerisinde cok lakayit/vurdumduymaz bir goruntu cizdi. Oynamak istedigimiz oyun formati icinde kendisini agir buluyorum. Eskiden alt yapi oyunculari buyuk umutlarla ortaya cikar ama sessiz sedasiz ortadan kaybolup giderlerdi. Simdi hic olmazsa takasta falan kullanabiliyorsak ne ala! Hele suan ki gibi bir yonetim basimizdayken bu oyuncularla sozlesme uzatamiyorsak bir sekilde takasta kullanalim daha iyi.

Ahmet Gulay'da Alanya'ya verilirken ortaligi yakip yikmistik sosyal medyada, son 3 senede dogru duzgun 10 maca cikamamis cocuk. Bu sene geri gelecegi soyleniyordu (Ridvan'in satisi sonrasinda), satilan/takasta kullanilan bu oyuncularin sozlesmelerinde uygun fiyata geri alma maddesi varsa ben bu durumu cok yanlis bulmuyorum. Zaten son 20 yilda alt yapidan kimi cikarabilmisiz ki - Necip, Ridvan, Ersin var - Ridvan ile Ersin'de zaten forumun buyuk bir bolumu tarafindan seyin bi tarafina sokuluyor - Necip'i soylemeye gerek yok. Bu oyouncular disinda Mehmet Sedef, Ibrahim Kas, Aydin Karabulut, Ali Kucik, Emre Ozkan, Korcan Celikay, Sezer Ozmen, Cumali Bisi, Orhan Gulle, Hasan Turk, Eslem, Muhammet ..... falan filan aklima ilk gelenler - hicbirinin esamesi okunmadi okunmayacakta. Sahsen bu yuzden suan cok takilmiyorum Serdar'in isminin takas soylentilerinde gecmesine. Ayrica bu cocuklarinda akilli davranmalari gerekiyor, bi menajer furyasidir almis basini gidiyor - Ridvan'in menajerinin tam bir ..c oldugunu herkes biliyor - ayagini denk almasi kendisi icin daha iyi olur. Onunde Mustafa Kapi ve Omer Faruk Beyaz ornekleri var, biri Lyon'a gidicem dedi en son Adana'da oynuyordu - digeri'de kume dusmemeye oynayan Stuttgart'ta butun sezon 85 dakika anca oynayabilmis.
[ Son Düzenleme: 15 Haziran 2022, 03:06:26 sEuL ]

Çevrimdışı can1903

Menajeri hasta beşiktaşlı  :D

Çevrimdışı worns

doğru, her gün yöneticiler sorduğunda abi cumartesi geliyorum, perşembe geliyorum diye dalga geçen biri kendisi. Uzatırsa ekime uzatmazsa ...

hayırlı olsun. 3lü için ideal bir oyuncu aldık. savunmanın lideri olacaktır.

Çevrimiçi Necmi

Altyapıda kendi elleriyle menajer yaptıkları birisi var. Ahmet Gülay'ı bizden kaçıran kişi. Serdar'ı da kaçırırsa şaşırmam.
iyide beşiktaşı bırakıp alanyaya gitmeyi düşünecek bir oyuncunun zaten beşiktaşta işi olmamalı menajeri kaçıracakmış hadi canım sen oyuncu olsan menajerin seni beşiktaştan alıp bir anadolu kulübüne görürmek istese o menajere ne yaparsın bunlar hikaye anadolu takımı formasını beşiktaş formasına tercih etmeyi bırak aklının ucundan hafifce geçen bir oyuncunun beşiktaşta işi olmaz

Çevrimdışı murat baltacı

iyide beşiktaşı bırakıp alanyaya gitmeyi düşünecek bir oyuncunun zaten beşiktaşta işi olmamalı menajeri kaçıracakmış hadi canım sen oyuncu olsan menajerin seni beşiktaştan alıp bir anadolu kulübüne görürmek istese o menajere ne yaparsın bunlar hikaye anadolu takımı formasını beşiktaş formasına tercih etmeyi bırak aklının ucundan hafifce geçen bir oyuncunun beşiktaşta işi olmaz
Katılıyorum ama bu süzgeçten çok önce geçmeleri gerekir boşuna senelerce alt yapımızda oynamasinlar menajeri renkli olan Beşiktaş'a aidiyet duygusu olmayan oyuncu alt yapıda barınmasın bir zahmet sonra böyle yol ayriminda kalınıyor.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Altyapıdaki çocukların hepsine forma şansı vermemiz imkansız. Aslında gönderebildiğimiz kadar kiralık göndermemiz lazım. O zaman dediğin gibi kimse menajerlerin oyununa gelmez. Yoksa altyapıda bir oyuncu olsan kariyerin için Beşiktaş'tan ayrılmayı kabul edebilirsin.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Kaldi ki Alanyaya gidenlerin de bir sey oynadigi yok kendine guvenen Besiktas gibi devi birakip Alanyaya gitmez
Ben son izledigim kacta Berkay Kenctemuru Cok begendim o cocuk olur

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şampiyon U-17 nin kaptanı, Semih ile beraber umut vaadeden en önemli oyunculardan Berkay Kençtemur'un prof sözleşmesi yok.
Şu an isterse istediği takımla sözleşme imzalayıp gider.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yahu şu edebiyatı artık bırakalım. Profesyonel dünyadayız artık uyansak mı ne?
Genç oyuncu takım ismi oymuş buymuş bakmaz, oynayabileceği takıma gitmek ister ki en doğal hakkı.
Beşiktaşta kalıp yedek olarak çürüyeceğime, giderim bir takıma oynarım diyor.
Kaldı ki yeni nesil bu konuda çok daha net ve en doğrusunu yapıyorlar.
Olay basit; sen bana yönetim olarak değer vermezsen ben yönetim olarak değer göreceğim yere giderim.
Burada tavır takıma ya da isme değil yönetime.
Bunu bir anlayın artık.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bunlar hamasi laflar bence abi

Sen oyuncuyla sözleşme yenilemek için 3 kuruş için 1 sene pazarlık yaparken onlar şak diye imzaya çağırırsa,

Sen 1 vermemek için 40 takla atarken, onlar 5 önerirse.

Sen ne yaparsın?

Bu çocukların hayatı garanti altında değil, şimdiye kadar 1 araba alacak para bile biriktirmemişlerdir. Yarın bir çapraz bağını yırtsalar, ömrü boyunca asgari ücretle çalışmak zorundalar.

Bu çocuklardan 400-500 bin lirayı esirgeyip küstürmeyeceksin. 30 tanesine vereceğin para bir senelik Alex Teixeira maaşı etmiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu şu edebiyatı artık bırakalım. Profesyonel dünyadayız artık uyansak mı ne?
Genç oyuncu takım ismi oymuş buymuş bakmaz, oynayabileceği takıma gitmek ister ki en doğal hakkı.
Beşiktaşta kalıp yedek olarak çürüyeceğime, giderim bir takıma oynarım diyor.
Kaldı ki yeni nesil bu konuda çok daha net ve en doğrusunu yapıyorlar.
Olay basit; sen bana yönetim olarak değer vermezsen ben yönetim olarak değer göreceğim yere giderim.
Burada tavır takıma ya da isme değil yönetime.
Bunu bir anlayın artık.
Aynen öyle abi

Baktım, 15 Mayıs tarihli haber var. Emirhan'la sözleşme yenilenecek, maaşı aylık 100 bin lira yapılacak. Devamı gelmemiş tabii.

Alanya aylık 300 bin verse, çocuk gider tabii.

Alex 10 dakika kala maça giriyor, bonus olarak 200 bin lira veriyorsun. Diğer tarafta bu çocuklara 100, 150 binin pazarlığını yapıyorsun.

Belki 100 milyon liraya satabileceğimiz oyuncuyu 100 bin lira için kaçırıyorlar. Sorsan da, Beşiktaş'ın kuruşunu koruyorlar.

Çevrimdışı Talisca1903

Aynen öyle abi

Baktım, 15 Mayıs tarihli haber var. Emirhan'la sözleşme yenilenecek, maaşı aylık 100 bin lira yapılacak. Devamı gelmemiş tabii.

Alanya aylık 300 bin verse, çocuk gider tabii.

Alex 10 dakika kala maça giriyor, bonus olarak 200 bin lira veriyorsun. Diğer tarafta bu çocuklara 100, 150 binin pazarlığını yapıyorsun.

Belki 100 milyon liraya satabileceğimiz oyuncuyu 100 bin lira için kaçırıyorlar. Sorsan da, Beşiktaş'ın kuruşunu koruyorlar.
yonetimin yanlislarini kabul etmekle beraber bu genc oyuncu konusunda biraz fazla Yangin yapiyoruz  ben dahil Ahmet Gülay Fatih Alpay dedik oynayan yok Sanki Marcelo Ramos muamaelesi yapiyoruz
Hic oynamadan oynadiklarini gormeden abartip duruyoruz ben mesela Berkayi izledim gayet iyi o cocuk uzerine duserlerse olur gibi kimseyede gitmez bence Besiktas kim Alanya kim

Etiketler: