30 yaşındaki bir adam için 19 yaşında CL 'de oynamış potansiyelli bir genci yine Alanya'ya peşkeş çekersek bu sefer fena küfür ederim. 
Ben Serdar'i pek tutmadim, ozellikle son maclarda cok forma sansi yakaladi ama saha icerisinde cok lakayit/vurdumduymaz bir goruntu cizdi. Oynamak istedigimiz oyun formati icinde kendisini agir buluyorum. Eskiden alt yapi oyunculari buyuk umutlarla ortaya cikar ama sessiz sedasiz ortadan kaybolup giderlerdi. Simdi hic olmazsa takasta falan kullanabiliyorsak ne ala! Hele suan ki gibi bir yonetim basimizdayken bu oyuncularla sozlesme uzatamiyorsak bir sekilde takasta kullanalim daha iyi.
Ahmet Gulay'da Alanya'ya verilirken ortaligi yakip yikmistik sosyal medyada, son 3 senede dogru duzgun 10 maca cikamamis cocuk. Bu sene geri gelecegi soyleniyordu (Ridvan'in satisi sonrasinda), satilan/takasta kullanilan bu oyuncularin sozlesmelerinde uygun fiyata geri alma maddesi varsa ben bu durumu cok yanlis bulmuyorum. Zaten son 20 yilda alt yapidan kimi cikarabilmisiz ki - Necip, Ridvan, Ersin var - Ridvan ile Ersin'de zaten forumun buyuk bir bolumu tarafindan seyin bi tarafina sokuluyor - Necip'i soylemeye gerek yok. Bu oyouncular disinda Mehmet Sedef, Ibrahim Kas, Aydin Karabulut, Ali Kucik, Emre Ozkan, Korcan Celikay, Sezer Ozmen, Cumali Bisi, Orhan Gulle, Hasan Turk, Eslem, Muhammet ..... falan filan aklima ilk gelenler - hicbirinin esamesi okunmadi okunmayacakta. Sahsen bu yuzden suan cok takilmiyorum Serdar'in isminin takas soylentilerinde gecmesine. Ayrica bu cocuklarinda akilli davranmalari gerekiyor, bi menajer furyasidir almis basini gidiyor - Ridvan'in menajerinin tam bir ..c oldugunu herkes biliyor - ayagini denk almasi kendisi icin daha iyi olur. Onunde Mustafa Kapi ve Omer Faruk Beyaz ornekleri var, biri Lyon'a gidicem dedi en son Adana'da oynuyordu - digeri'de kume dusmemeye oynayan Stuttgart'ta butun sezon 85 dakika anca oynayabilmis.