2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1205947 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi annoca

Takımın mevcut hocasıyla 3 ayda anlaşamıyorlar, altyapıdan çıkmış oyuncular bedava elden kaçmasın diye neredeyse bedavaya yolluyorlar. Eldeki oyuncunun parasını vermeyip bedava kaçırıyorlar, takım sahada doğranıyor tık yok sonra çebi güçlü başkan. Ben yemem. Fikret ormanın tırnağı olamaz. Çebi yerine adam gibi bir ikinci başkanı olsaymış fikret ormanın. Çebi galiba büyük el freni olmuş bize.
görüşlerimiz benzer abi. takım doğranıyor bende yazdım. sözleşmesi biten hangi oyuncunun bizde kalmasını isterdin (istedikleri paralarıda düşünürek) abou maçlara çıkmadı, araplardan 6 milyon alıyor. dorukhana güvene larine istedikleri paralar mı ödenseydi. ruiz hariç hata yaptıklarını düşünmüyorum. bu dönem rıdvan ersin serdar emirhan da sınavları olacak, taraftar puanı verir. şunuda ekliyim rıdvanın hücum özelliği falan çok iyi 343 oyuncusu ama fiziği yetersiz. hakeza ersinide beğeniyorum ama gelişim sağlıyamıyor. ikisinden 10 milyon ve üzeri gelir bence başarıdır. senin özelinde söylemiyorum genel olarak söyülüyorum keşke geçen transfer dönemi 2 kupa sonrası ghezzal rosi batshuayi pjanic mert günok salih(en iyi yerli orta sahaydı) ve umut (yerli alternetailer arasındaki en iyi sol bek yedeği ) transferlerinden sonra da eleştirilseydi. 1. yıl sergen hoca şampiyon yaptıysa 2. yıl da sergen hoca batırdı. yönetim maaşları ödedi mi ödedi, hocanın istediği oyuncuları gerirdi mi getirdi. sözleşmesi bitenlerle masaya oturuldu makul ücret isteseydi onlarla da uzatılırdı. en büyük sıkıntı doğranırken ses çıkamamaları ki dönem ortasında hakem kıyımı oldu @can1903 dediğine göre başkanın önderliğinde olmuş. çebiden beklenti nedir sahaya çıkıp gol mü atsın.

Çevrimiçi annoca

Weghorst tamam derse Mulekayı alacaklar. Bütçe forvete ayrılmıştı eğer weghorst olursa muleka veya bonservisli biri alınacak sola.

Weghorst olmazsa Sorloth gelir, sola kiralama yapılır.
can stoper olayı hakkında bilgin var mı? koray günter, eren elmalı bunlara girişim var mı? rıdvan ersin serdar ve koray yağcı hakkında son durumlar nedir?

Çevrimdışı sozkul

10 maçmı mucize olur gelecek sene bizde olsa on maç oynayamaz 20 yaşında oyuncu 30. Dakikada bitiyor

Bende merak ediyorum hep kasığı çekiyor 60. dakikada. Hali mi kalmıyor yoksa müzmin bir sakatlığı mı var.
Kondüsyonunu artırması lazım ama önceliği vücut geliştirmeye vermiş gibi.

Çevrimiçi sefaköykartali

Weghorst tamam derse Mulekayı alacaklar. Bütçe forvete ayrılmıştı eğer weghorst olursa muleka veya bonservisli biri alınacak sola.

Weghorst olmazsa Sorloth gelir, sola kiralama yapılır.
Yarın belli olacak dediler abi doğruluğu nedir? Bi de Saiss dışında bir tane daha dünya kupasında oynayan stoperle görüşüyormuşuz isim var mı?

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Larin denen çakma topçu sosyal medyadan bütün Beşiktaşlı resimlerini silmiş. Şu adamdan kurtulduk sonunda.

Çevrimdışı can1903

can stoper olayı hakkında bilgin var mı? koray günter, eren elmalı bunlara girişim var mı? rıdvan ersin serdar ve koray yağcı hakkında son durumlar nedir?
1 yerli alacaklar oraya da kim olur daha henüz kestiremiyorum, eren için 6 milyon istiyor kasımpaşa hamle var lakin o fiyatlara zor. Korayın gitmesi için 500 bin € bedel ödenecek gibi portekiz tarafından, ersine 6-7 teklifi gelecek gibi duruyor bonuslarla 9-10 olabilir. Rıdvan için duyduğum 5 nakit 1.5 bonus. Bonuslarda maç sayısı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Yarın belli olacak dediler abi doğruluğu nedir? Bi de Saiss dışında bir tane daha dünya kupasında oynayan stoperle görüşüyormuşuz isim var mı?
Bu gece yarısı görüşme olacak diye biliyorum. diğer stoper leicesterin sözleşmesi biten siyahi oyuncusu ismi hatırlayamadım.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Weghorst ikna oldu, hollanda milli takımında yer alabilmesi için en doğru yolun Beşiktaştan geçtiğini düşünüyor.

Eşi konusunda da pürüz büyük gibi profesyoneller sürekli irtibatta ikna etmeye gönüllerini HOŞ tutmaya çalışıyor. Artık hayırlısı.

Çevrimdışı levitate

Bu gece yarısı görüşme olacak diye biliyorum. diğer stoper leicesterin sözleşmesi biten siyahi oyuncusu ismi hatırlayamadım.
amartey?
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Umit milli takim Macini izliyorum Darami perisan Etti bizim sag kanadi soyle bir futbolcu almaliyiz

Çevrimiçi sefaköykartali

Abdülkerim-Saiss-Amartey çok iyi olur. Önde de Ghezzal-Weghorst-Muleka yapabilirsek hem ekonomik olarak hem de hocanın istediği oyuna uygun bi iskelet kurmuş oluruz. Gerisi hocaya kalır artık.

Çevrimdışı Talisca1903

Abdülkerim-Saiss-Amartey çok iyi olur. Önde de Ghezzal-Weghorst-Muleka yapabilirsek hem ekonomik olarak hem de hocanın istediği oyuna uygun bi iskelet kurmuş oluruz. Gerisi hocaya kalır artık.
welinton verecekmisiz salihle abdulkerim icin Abdulkerimden Kat be kat daha iyi stoper Weli gel gor ki yerli diye kiymete biniyor

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Umit milli takim Macini izliyorum Darami perisan Etti bizim sag kanadi soyle bir futbolcu almaliyiz

Ajax 12m euro vermiş. Boşa vermez.

Çevrimiçi annoca

Weghorst ikna oldu, hollanda milli takımında yer alabilmesi için en doğru yolun Beşiktaştan geçtiğini düşünüyor.

Eşi konusunda da pürüz büyük gibi profesyoneller sürekli irtibatta ikna etmeye gönüllerini HOŞ tutmaya çalışıyor. Artık hayırlısı.
eşleri ikna etmek topçuları ikna etmekten daha zor. burdan dönmez inş.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bazoer ilgilendiğimiz oyuncular arasında mı?  @can1903

Çevrimdışı levitate

bordeaux 3. lige düşürülmüş, kaliteli elemanlar varsa koparılabilir belki
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bordeaux 3. lige düşürülmüş, kaliteli elemanlar varsa koparılabilir belki

Oha diyorum. Finansal yükümlülüklerini yerine getiremediği için düşürülmüş.

Çevrimiçi Samet Demir

Elin gavuru dinlemez abi. Bizimkilerde vergilerini siliyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

iflas edip satılmışlar sonuncu olup düşmüşler
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tayfur Bingöl karşılığı mı düşünülüyor acaba?

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1536770303279382528

Bu takas mantıklı gibi duruyor mu? Oynatmıyorsan gönderirsin.

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1536417438660706306

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Tayfur Bingöl karşılığı mı düşünülüyor acaba?

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1536770303279382528

Bu takas mantıklı gibi duruyor mu? Oynatmıyorsan gönderirsin.

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1536417438660706306
Bizim yöneticilerden birinin kaseti Alanyalı yöneticilerin elinde kesin. Bir kaç seneden beri yapılan işlerin başka izahı olamaz.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: