2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1205907 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

3.75m euro bu yönetimin çapına göre çok büyük rakam.
Ben o rakama bile inanmıyorum, demek ki Bild doğru söylüyormuş.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Muhtemelen Torino 2m euro bonswrvis + bonuslar teklif etti.
Onu bile piyasaya 4m euro + bonus olarak pazarladılar.

Çevrimdışı Talisca1903

isleri gucleri algi Abdulkerim pesinde kosup duruyorlar devre arasi adamlar uzatti sozlesmeyi biz Ridvani uzatamadik
Madem alacaksin Konya uzatmadan once devre arasinda baglasana adami ne demeye binservis veriyorsun saka gibiler yahu
Alirken fiyati dusuk goster satarsan Cok anlasamayinca futbolcuyu medyada tu kaka et
Besiktas bunlarin elinde yazik oluyor

Çevrimiçi murat

Rıdvanı tam olarak eski yönetimin eseri görmemişler demekki 3. 75 e satmışlar.bedavaya da gönderebilirlerdi.sözde beşiktaşın 1 kuruş parasının hesabını yapıyorlar. Kulübün içini boşaltıyorlar. Elde para eden oyuncu sayısı azaldığı gibi iş yapacak  adam da yok. Takımda iskelet bırakmadılar.kaleci yarım yamalak Takımda stoper yok ortasahada josef tek santrafor yok arkası yok.neredeyse omurgayı komple yeniliyoruz.nokta atışı bile yapılsa işimiz zor.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Beşiktaş, Wout Weghorst ile 2.7 M €'ya anlaşma sağladı. Kiralama bedeli yok. Futbolcunun son kararı bekleniyor.

(A Spor)

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, Wout Weghorst ile 2.7 M €'ya anlaşma sağladı. Kiralama bedeli yok. Futbolcunun son kararı bekleniyor.

(A Spor)
Furbolcunun kararı bekleniyor ise Anlaşma nasıl sağlanmış oluyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sinan23

Kazimcan diye bir oyuncu varmı diye baktım Altay da evet varmış. Bu sene 20 maç izlemisimdir. Hiç aklımda kalmamış. Sol bekleri uzun saçlı yabancı oyuncu değil miydi?

Çevrimdışı levitate

Hahhaha 6.5 milyon euro dedikleri ridvan'ı 3.75 milyon euro'ya satmışlar murat özen yumurtladı şimdi. Yemin ederim yıldırım demirören dahil bu yönetim kadar kötüsünü görmedim ben. Ne oyuncuyla sözleşme uzatabilirler ne pazarlayabilirler ne aldıkları adamla yaptıkları sözleşmede meymenet var herifler futbol yöneticiliğine tepki resmen. Yazık oldu haraç mezat satmışlar rıdvan'ı şimdi aynı mevki için küme düşen altay veledine 2 milyon euro istiyor. Kepazelik şu başka bir şey değil.
bonuslarla 6.5'muş, bonus dediği de frankfurtun şampiyon olması falandır herhalde
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

bonuslarla 6.5'muş, bonus dediği de frankfurtun şampiyon olması falandır herhalde
10 maç oynarsa 20 maç oynarsa diye gidiyormuş.

[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2022, 00:14:21 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

Alman basını doğru yazar, ona güvenin.

Klâsik taktiği işte bu yönetimin. Bonuslarla 6.5 milyon Euro ile başladık. Herkes oo iyi satış diyor.

İki gün sonra bonuslarla 5.5'a düşer, millet neyse o da iyi der. Transfer açıklanacağı gün 3 milyon garanti + 1.5 milyon bonus olarak resmileşir.

Artık oynadıkları oyunu ezbere biliyor herkes.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tabii tabii, resmi rakamlar açıklanınca 3 olacaktır o.

Çevrimdışı tuncaboylu

10 maç oynarsa 20 maç oynarsa diye gidiyormuş.

Garanti ücret 3 milyon Euro
10 maç oynarsa 1.000 Euro
20 maç oynarsa 2.000 Euro.

Eintracht Frankfurt namağlup Şampiyonlar Ligi şampiyonu olursa, 4 milyon Euro.

Yani bonuslarla beraber tam 7 milyon Euro.

Çevrimiçi Necmi

Tabii tabii, resmi rakamlar açıklanınca 3 olacaktır o.
ben rıdvan ve ersin için gelecek her parayı kar olarak görürüm muhtemelen bunlar giderse gittikten sonra bir daha adını duymayacağız

Çevrimiçi Necmi

Garanti ücret 3 milyon Euro
10 maç oynarsa 1.000 Euro
20 maç oynarsa 2.000 Euro.

Eintracht Frankfurt namağlup Şampiyonlar Ligi şampiyonu olursa, 4 milyon Euro.

Yani bonuslarla beraber tam 7 milyon Euro.
10 maçmı mucize olur gelecek sene bizde olsa on maç oynayamaz 20 yaşında oyuncu 30. Dakikada bitiyor

Çevrimiçi annoca

3 küsür gibi saçma sapan bir para değildir yav. anadoludan her hangi bir oyuncuya kapıyı 2 milyondan açıyrlar. ben çebi yönetimini başarılı buluyorum ama bu konuda fena sınıfta kalırlar

Çevrimdışı ardiles

https://twitter.com/DeportesReports/status/1536365267080695809
Sağ bek Batshuayiden kurtulduk derken şimdi de stoper Weghorst ismi geçiyor. Defansif oyunculardan golcü çıkarmaya çalışıyoruz. Geçen sene transfer edilmeyen Mitroviç gibi net golcü lazım. Weghorst vb 2. sınıf golcüler yerine Teixeirayı izlemeyi tercih ederim.

Çevrimiçi Necmi

3 küsür gibi saçma sapan bir para değildir yav. anadoludan her hangi bir oyuncuya kapıyı 2 milyondan açıyrlar. ben çebi yönetimini başarılı buluyorum ama bu konuda fena sınıfta kalırlar
bu yönetim yeni birşey diyemem ama önceki yönetimin nesini başarılı buluyorsun yönetimleri boyunca tek kuruş transfer geliri elde edemedik dört hoca değişti takım üzerinde etkileri sıfır oyuncuların hepsini tukaka edip tazminatla gönderiyoruz her sene yeni takım kuruluyor oyuncu sattığımız içinde değil üstelik borcu ikiye katladılariki isim dışında ortada yönetici bile yoktu yaptıkları tek icraat eski yönetime saldırmak torunoğulları mesela fo yönetiminde yaptığı herşeyi bu yönetimede yaptı fo dışladığında kıyamet kopmuştu bu yönetim dışladığında tabu gibi kimse konuşmadı çebi iyi bir insan ama bazıları tarafından kötü kullanıldı kendisininde farkında olduğu yaptığı yeni listeden belli çebi fedakarlık yaptı tersini kimse söyleyemez ama yönetimi nasıl başarılı belki son otuz yılın en kötü yönetimini yaşadık kabus gibiydi beşiktaş o kadar büyükki yinede kalıcı zarar veremediler yönetime ramen en azından kupa topladık en azından çebinin tek başına yaptığı fedakarlıklar taçlandı kibrit çak kampanyalarını fedaları ondanda kötüsü yd yönetimini yaşadım ama bu derece kötüsünü hiç yaşamamıştım

Çevrimiçi annoca

bu yönetim yeni birşey diyemem ama önceki yönetimin nesini başarılı buluyorsun yönetimleri boyunca tek kuruş transfer geliri elde edemedik dört hoca değişti takım üzerinde etkileri sıfır oyuncuların hepsini tukaka edip tazminatla gönderiyoruz her sene yeni takım kuruluyor oyuncu sattığımız içinde değil üstelik borcu ikiye katladılariki isim dışında ortada yönetici bile yoktu yaptıkları tek icraat eski yönetime saldırmak torunoğulları mesela fo yönetiminde yaptığı herşeyi bu yönetimede yaptı fo dışladığında kıyamet kopmuştu bu yönetim dışladığında tabu gibi kimse konuşmadı çebi iyi bir insan ama bazıları tarafından kötü kullanıldı kendisininde farkında olduğu yaptığı yeni listeden belli çebi fedakarlık yaptı tersini kimse söyleyemez ama yönetimi nasıl başarılı belki son otuz yılın en kötü yönetimini yaşadık kabus gibiydi beşiktaş o kadar büyükki yinede kalıcı zarar veremediler yönetime ramen en azından kupa topladık en azından çebinin tek başına yaptığı fedakarlıklar taçlandı kibrit çak kampanyalarını fedaları ondanda kötüsü yd yönetimini yaşadım ama bu derece kötüsünü hiç yaşamamıştım
2,5 yıldır başkan, senenin ortasında geldi. adam akıllı 2 yıl başkanlık yaptı diyebiliriz. 3 kupa kazanıldı. aslan payı tabikide sergen hocanın ama yönetimin de yapması gereken ilk iş doğru hoca bulmak. 2. yılında sergen hocanın yıldız oyuncuları iş yapmadı. sene başında ne söyleniyordu geçen seneki  kadro ile şampiyon olduysak bu yıl güle oynaya oluruz diyorduk. sergen hoca istedi çebi başkan getirdi oyuncuları. ilk başkan seçildiği zaman takıma  konuşması şu olmuştu sıkıntınızı biliyorum hallolcak dedi o günden sonra hiç maaşlarla alakalı olumsuz haber görmedim. gidenlerden ruizde hata yapıldı. abou sözleşme uzamasın diye maçlara çıkmadı drukhan hayatının sözleşmesini aldı tsde.hangi gidenden bonservis kazanılacaktı. avcı konusunda takımda tutsa tazminat ödememek için sergen hoca gelmeyecekti takıma alışamayıp  kupalar da gelmiyecekti belkide. bu yıl sözleşmesi bitenlere bakıyorum güven ve larin hariç kimseyle uzatmam ki onların istedikleri parayla onlarıda uzatmam. en büyük hatası sene başında hakemler sezonun başında güzel doğradı ona tepki kooyamadı. transfer konusunda da bu 3 ayda kendilerini belli edecekler. rıdvan ersin gibi yetenekli potansiyelli gençleri anadolu kulüplerinin iş yapmayan topçularına istedikleri bonservisten daha pahalıya satabilecekler mi. eklemeyi unutmuşum geldiğinde euro 6 küsürdü.
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2022, 04:05:29 annoca ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mevcut yönetim spprtif başarı gelmezse Aralık ayını göremez. Algı dışında becerebdikleri bir şey yok. Gerçi onu da ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar. Ben bu yönetimi mali açıdan ibra falan etmem. Nasıl ibra edildiler orası muamma. Transferlerden bu seneki durumumuzu anlarız. Şu anda bekleyip görelim.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

2,5 yıldır başkan, senenin ortasında geldi. adam akıllı 2 yıl başkanlık yaptı diyebiliriz. 3 kupa kazanıldı. aslan payı tabikide sergen hocanın ama yönetimin de yapması gereken ilk iş doğru hoca bulmak. 2. yılında sergen hocanın yıldız oyuncuları iş yapmadı. sene başında ne söyleniyordu geçen seneki  kadro ile şampiyon olduysak bu yıl güle oynaya oluruz diyorduk. sergen hoca istedi çebi başkan getirdi oyuncuları. ilk başkan seçildiği zaman takıma  konuşması şu olmuştu sıkıntınızı biliyorum hallolcak dedi o günden sonra hiç maaşlarla alakalı olumsuz haber görmedim. gidenlerden ruizde hata yapıldı. abou sözleşme uzamasın diye maçlara çıkmadı drukhan hayatının sözleşmesini aldı tsde.hangi gidenden bonservis kazanılacaktı. avcı konusunda takımda tutsa tazminat ödememek için sergen hoca gelmeyecekti takıma alışamayıp  kupalar da gelmiyecekti belkide. bu yıl sözleşmesi bitenlere bakıyorum güven ve larin hariç kimseyle uzatmam ki onların istedikleri parayla onlarıda uzatmam. en büyük hatası sene başında hakemler sezonun başında güzel doğradı ona tepki kooyamadı. transfer konusunda da bu 3 ayda kendilerini belli edecekler. rıdvan ersin gibi yetenekli potansiyelli gençleri anadolu kulüplerinin iş yapmayan topçularına istedikleri bonservisten daha pahalıya satabilecekler mi. eklemeyi unutmuşum geldiğinde euro 6 küsürdü.
Takımın mevcut hocasıyla 3 ayda anlaşamıyorlar, altyapıdan çıkmış oyuncular bedava elden kaçmasın diye neredeyse bedavaya yolluyorlar. Eldeki oyuncunun parasını vermeyip bedava kaçırıyorlar, takım sahada doğranıyor tık yok sonra çebi güçlü başkan. Ben yemem. Fikret ormanın tırnağı olamaz. Çebi yerine adam gibi bir ikinci başkanı olsaymış fikret ormanın. Çebi galiba büyük el freni olmuş bize.

Çevrimiçi sefaköykartali

Ghezzal - Weghorst - Balde veya Ghezzal - Weghorst - Muleka üçlüsü ileri hatta çok iyi olur.

Çevrimdışı can1903

Weghorst tamam derse Mulekayı alacaklar. Bütçe forvete ayrılmıştı eğer weghorst olursa muleka veya bonservisli biri alınacak sola.

Weghorst olmazsa Sorloth gelir, sola kiralama yapılır.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Etiketler: