2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1203160 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

gerçekmi bunlar 3 milyon ve Abdülkerim yanyana bile güzel durmuyor

Hiç inandırıcı gelmiyor. Zaten bu kadar olmamalı da.

Çevrimdışı underworld

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1536026340499013633
Seneye bedavaya Anadolu takımlarına kiralanır. Anadoludan yerli alacağına altyapıdan oynat. Son satışlarımız hep altyapı...

Çevrimdışı Talisca1903

Altay başkanı bir kanalda açıklama yapıyor şuanda 2 milyon bekliyormuş hadi abicim yoluna git Avrupa diye konuşup duruyor ver Avrupaya 500 veren çıkmaz

Çevrimdışı beno1903

Al Sörlöth- Weghorst, Muleka 3lüsünden 2sini. Ersin yerine Emreyi rıdvan yerinede yokmu altyapıdan biri koy kardeşim gidip anadoludan alıcağına. Hem milyonlar ödüyosun sonra yabancı kuralı değişiyor hemde istanbula gelen bebeler şımarıyor.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Salzburg en fazla 6'ya cikar fazla vermez, adamlarin felsefesi bu, 4-5 e alip 20-30 lara satmak.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Fb, Ts , gs ile anlaşıp bu yabancı kuralını devre dışı bıraktırmak lazım.  :s20:
Lig çöptü bu şekilde dahada çöp olacak.
Anadolu takımları yabancı oyuncuları yerlilerden daha iyiydi zaten.

Çevrimiçi Samet Demir

Şu kadro çok zor olmaz sanırım ya.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2022, 00:18:25 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Göktuğ Baytekin gelecek sezon Beşiktaş A takım kadrosunda olacak.(Goal Türkiye)

Emre, Göktuğ ve Mert gayet yeterli olur. Ersinden de gelebildiği kadar çok bonservis getirmeye bakalım, 8m+ ya giderse iyi iş olur.

Çevrimiçi sefaköykartali

Bazoer solda olmaz ama sağ stoperde cuk oturur. Sol stopere de artık Abdülkerim olur, opsiyonlu kiralık Cenk olur hepsi uyar. Yeter ki bazoer+Saiss yapalım, sol stopere altyapıdan Aytuğ da oynasa okeyim ben.

Çevrimiçi sEuL

Kaan’i gercekten seyrettiginiz ve begendiginiz icin mi istiyorsunuz yoksa Turk oldugu icin mi. Ben sahsen ne milli nede Sassuolo’da izledigim maclarda kendisini begenmedim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaan Ayhan dışında okeyim bu kadroya. Kaan Ayhan'a bu kadar misyon yüklenilmesini anlayamıyorum. Alınmak istense zaten Abdulkerim kadar bonservi istiyorlar. Koray Günter uygunsa onu alsak bence daha iyi olur.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

arka üçlü Bazoer-Koray-Saiss olsa ben de okeyim. Koray zaten veronada da ortada oynuyor üçlüde, Saiss da sol ayaklı. Koray-Brooks-Saiss da olur, Amartey-Koray-Saiss da olur, arka üçlü bu kalitede olmalı bence.
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2022, 08:25:57 sefaköykartali ]

Çevrimiçi Samet Demir

Kaan’i gercekten seyrettiginiz ve begendiginiz icin mi istiyorsunuz yoksa Turk oldugu icin mi. Ben sahsen ne milli nede Sassuolo’da izledigim maclarda kendisini begenmedim.
Türk başka bulamadım. Mert Çetin ya da muadili de olabilir.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Rosier yerine Kenan olur Stoperde Nejp olur u17 deki sağ stoper çocuk olur Anadolu topçularına para saçmaya gerek yok

Çevrimiçi Samet Demir

Güncelledim. :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Nartallo

Güven Yalçın'ın sözleşmesini neden uzatmıyoruz, anlayamadım.

Acemi dönemleri geçti, golcü için kendini göstereceği yaşlar başlıyor artık. Bu halde bile her sene 2-3 alakasız maç kazandırıyor bu çocuk.

Çift forvet oynarsak çok da faydalı olur...

Çevrimiçi Samet Demir

Güven Yalçın'ın sözleşmesini neden uzatmıyoruz, anlayamadım.

Acemi dönemleri geçti, golcü için kendini göstereceği yaşlar başlıyor artık. Bu halde bile her sene 2-3 alakasız maç kazandırıyor bu çocuk.

Çift forvet oynarsak çok da faydalı olur...
2 milyona yakın para istiyor yıllık.

Çevrimdışı Talisca1903

yalan haber bence 1 milyon versek direk kalır basın kötülemeye başlamış yine

Çevrimiçi Samet Demir

yalan haber bence 1 milyon versek direk kalır basın kötülemeye başlamış yine
3.forvet için 1 milyon da çok bence.

Çevrimdışı Nartallo

Yanlış anlamayın ama bu bilgi kesin mi?

Sanmıyorum 2 milyon EUR isteyeceğini... Murat Özen'in yayınlarında fiyat konusunda herhangi bir sorun olmadığı, imzaya beklendiği söylenmişti.

Çevrimiçi Samet Demir

Yanlış anlamayın ama bu bilgi kesin mi?

Sanmıyorum 2 milyon EUR isteyeceğini... Murat Özen'in yayınlarında fiyat konusunda herhangi bir sorun olmadığı, imzaya beklendiği söylenmişti.
Basında yazanı söyledim ben. Belki doğruluk payı yoktur. Hocanın kendisini 2. Santrafor olarak planlamasını istiyormuş falan.

Bence güvenin bizde olacağı en iyi rol 3.golcüdür öteye gitmez. Bizim 2 adet golcüye ihtiyacımız var.

Çevrimdışı sozkul

Peki Cenk Tousn'un 2.2 istediği bizim 2 önerdiğimiz doğru mu?
Boşuna sinirlenmeyeyim diye soruyorum.

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/buzzspor/status/1536239666399166466
hasic'e niye fazlalık gibi davranılıyor anlamıyorum, adam gibi forma şansı bile yakalayamadı üstüne sakatlandı
bipbipbupbup

Etiketler: