2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1203018 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Muleka yıda alacaklar bence.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/AjansHaber1903/status/1535634667004624897
20 milyon paralara bak almayın abicim yazık günah daha kaç maç oynamış ne başarmış
5 milyon tl çok bile

Çevrimdışı Okan1903

Bild açıklama yapmış. "Rıdvan'ın bonservisi 3m euro, onun için 6.5 m euro çok ütopik" demiş.
Kime inansak acaba?
insallah yalandir diycem de bild de yalan haber yapmaz. ne dedilerse cikar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Anadolu futbolcularına istenen uçuk bonservisleri vermeye gerek yok bonservis verilecekse yerli olarak mert müldüre verilir kazımcan kadar Emrecan terzi de oynar ileri hattı ve orta sahayı sağlam yapalım yeter

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi annoca

şu yerli kotası ne olacak bi halledilse saçma sapan paralar konuşulmaz. bir ara koray günter haberleri çıkıyordu aslında güzel olurdu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Bild açıklama yapmış. "Rıdvan'ın bonservisi 3m euro, onun için 6.5 m euro çok ütopik" demiş.
Kime inansak acaba?
Alman basını doğru yazar, ona güvenin.

Klâsik taktiği işte bu yönetimin. Bonuslarla 6.5 milyon Euro ile başladık. Herkes oo iyi satış diyor.

İki gün sonra bonuslarla 5.5'a düşer, millet neyse o da iyi der. Transfer açıklanacağı gün 3 milyon garanti + 1.5 milyon bonus olarak resmileşir.

Çevrimiçi sEuL

Alman basını doğru yazar, ona güvenin.

Klâsik taktiği işte bu yönetimin. Bonuslarla 6.5 milyon Euro ile başladık. Herkes oo iyi satış diyor.

İki gün sonra bonuslarla 5.5'a düşer, millet neyse o da iyi der. Transfer açıklanacağı gün 3 milyon garanti + 1.5 milyon bonus olarak resmileşir.
Bild’in yapmis oldugu aciklamayi paylasabilir misin, aramaya calistim ama bulamadim

Çevrimiçi sEuL

https://www.transfermarkt.de/-bdquo-bild-ldquo-sge-kandidat-yilmaz-deutlich-gunstiger-zu-haben-ndash-turkische-info-uber-ablose-bdquo-utopisch-ldquo-/view/news/405810

Link icin tesekkurler, kendisinden emin konusuyor arkadas. Twitter'da da transfermarket'teki haberini paylasmis . Twitter'da 3M ise cok iyi transfer diye yorum yapan birinede evet toplam paketi 3M-6M arasinda demis. Bakalim sonuc ne olacak, ben yonetimin oyuncu satabilecegini falan dusunmuyordum, artik 1'e, 3'e, 5'e ne verirlerse kabulumuz. Fikret'i aratir oldu bunlar, fazla soze gerek yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/demarkesports/status/1535900214392922113
8 bandına falan da ersini satarlar umarım. Mert iyileşti ise lig için mert ve emre bilgin yeterli olur.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Rıdvan yerine Kazımcan olmaz. Eren Elmalı olur, o da çok maliyetli olur. O yüzden o mevkide yerli bulma işi sıkıntılı, ya altyapıdan birini oynatmak lazım ya da 2 stoperi Türk yapıp beke yabancı almak lazım.

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/demarkesports/status/1535900214392922113
7 + %20ye çok iyi olur. Sözleşmesinin bitmesine bir yıl kaldı. Yerine Emreyi 11e yazarım, arkasında da Mert var zaten.

Çevrimiçi blackeagle35

Kazımcan özverili, yeteneği fena değil vs tamam ama bu çocuk Altay'da bile kafadan 11'e yazılmadı bu sene. Alternatif olarak düşünülebilir ama Umut-Kazımcan ikilisiyle gider mi bilmiyorum.

Çevrimiçi sefaköykartali

Ersin+Rıdvandan bu sene kasaya Cash 10m euro girerse hiç fena olmaz. Hücum ve stoperi komple dizmeye yeter bir para.
Ayrıca kalede u-17 de dahil çok potansiyelli kalecilerimiz var, oraya transfere gerek yok. Ama sol kanat bek işi sıkıntı, bakalım nasıl bir planlama yapacaklar merak ediyorum, şu an Rıdvan'ın muadili bir oyuncu bulmak kolay değil, yerlisi yok zaten.

Çevrimiçi Samet Ç

7 + %20ye çok iyi olur. Sözleşmesinin bitmesine bir yıl kaldı. Yerine Emreyi 11e yazarım, arkasında da Mert var zaten.
Emre tek kalır arkasına kaleci almak zorunda kalırsın Mert kötü kaleci seneye alt ligde takılır.
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2022, 13:06:24 Samet Ç ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Ersin+Rıdvandan bu sene kasaya Cash 10m euro girerse hiç fena olmaz. Hücum ve stoperi komple dizmeye yeter bir para.
Ayrıca kalede u-17 de dahil çok potansiyelli kalecilerimiz var, oraya transfere gerek yok. Ama sol kanat bek işi sıkıntı, bakalım nasıl bir planlama yapacaklar merak ediyorum, şu an Rıdvan'ın muadili bir oyuncu bulmak kolay değil, yerlisi yok zaten.
Belki şu olabilir, sol kenara Rıdvan profilinde birisi alınıp, kaleci, stoper ve Emirhan-Kartal ikilisini dönüşümlü 3. yerli oynatabiliriz. Şöyle bir kadro fena olmayabilir:
Emre
Bazoer - Saiss - Cenk
Rosier - Gedson - Emirhan(Kartal) - Callum Styles
Ghezzal - Weghorst - Muleka

Çevrimiçi sefaköykartali

Emre tek kalır arkasına kaleci almak zorunda kalırsın Mert kötü kaleci seneye alt ligde takılır.
Emrenin de arkasından çok iyi kaleciler geliyor, Emir, Göktuğ mesela, ayrıca Mert de sakatlığı olmazsa yedek kaleci olarak yeterli olur. Bkz. https://twitter.com/serinmkl/status/1534918956238217216?t=mewx_GfBTSPd_04LcPTz0g&s=19
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2022, 13:17:38 sefaköykartali ]

Çevrimdışı Talisca1903

8 bandına falan da ersini satarlar umarım. Mert iyileşti ise lig için mert ve emre bilgin yeterli olur.

6 da iyi para çok uzatmaya gerek yok bu sene gördük işte bizde gelişemiyor aksine geriye gidiş var Salzburg Atınçtan sonra bu transferide yaparsa Almanya’da ne Dortmund ne Münih benim takımım Salzburg olur

Etiketler: