2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 908585 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

Evet gelelim forvete...

Valerien Ismael, Alexandre Sorloth ismine çok sıcak biri değil, Weghorst'u çok istiyor.
Ceyhun Kazancı bu Sorloth işine sıcak olmamasından dolayı bir tık pişman gibi V.Ismaelle çalıştığı için

2-3 tane daha ismi çıkmamış bana göre potansiyelli ve genç oyuncuları da istemiyor.
Bir tık pişmanlık ağır basıyor gibi şuan niye getirdim şekli bi arıza var..

Weghorst işine gelirsek, oyuncuyla maaş anlaşması tamam.
Opsiyonlu bi şekilde Burnley kiralıyor.
Oyuncu opsiyonlu bi şekilde gelmeye %50 bakıyor, sanki opsiyonsuz kiralama olsa bu iş bitecek gibi ama Opsiyonsuz da kiralamak istemiyoruz.

Sanılanın aksine Louis Van Gaal, TR'ye gelme demiyor karar için çok erken belki önüne daha büyük fırsatlar çıkabilir diye oyuncunun aklını çelmiş durumda.

Niahi karar haftaya cumaya kadar gelir diye düşünüyorum.

Saygılar  :eyes

oyuncu seçimi konusunda ck ile ismael arasında birine güveneceksek ismael'e güvenelim :) ck'nın futbolla ilgili ne tür bir geçmişi var. hocanın isteklerini birinci sıraya koymalı ve kendi kolaylaştırıcı bir rol üstlenmeli bence. hocanın weghorst ya da saiss'i neden istediğini oyuncuların son sezonlarına hakim ve bizim oynamaya çalıştığımız oyunu görmüş biri hemen anlar. futbol direktöründe de bu kadar bilgi vardır herhalde aklı başında biri gibi konuşuyordu. ben ismaelde saha içine takık ve oyununu maksimize etmeye çalışacak bir adam görüntüsü görüyorum en azından. bir yıl fırsat tanınmalı. kendimizi kaosa sürüklemeye yer arıyoruz.
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2022, 18:43:46 worns ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Tarihin en kötü sezonunu ve şampiyonlar ligi fiyaskosunu yaşattığı için ne yapsa görülmüyor. Buna amatör branşları da ekliyorum. Kursun hem baskette hem futbolda fırtına gibi kadro , bukadar arka kapılar ardından çalışmasınada gerek kalmaz.
Ya bırak kadroyu, bur kuruş bonservis kazandıramadı geldiğinden beri.

Güçlüymüş, şaka gibi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

Ya bırak kadroyu, bur kuruş bonservis kazandıramadı geldiğinden beri.

Güçlüymüş, şaka gibi.
elimizdeki bütün oyuncular ya tazminat alarak yada maaşlarını alıp sözleşme bitirerek gidiyor
Önce fo oyuncularına düşman muamelesi yaptılar beşiktaş yönetimine resmen nefretle gelmişler herşeye nefretle saldırdılar işin gerçeği bu yüzden çebiyide kullandılar şimdi hiç biri yok ortada beşiktaşa verebildikleri kadar zarar verip gittiler umarım çebi kendisini düşürdükleri durumu görüp ona göre davranmıştır yeni listesini yaptığında şu an yönetim için birşey söylemek istemiyorum çebi ile benim bir sıkıntım yoktu inşallah verilen zararı toparlar
Yeni yönetimle alakalı hüküm vermek doğru değil eski yönetimin ne olduğu gelirken belliydi bu yönetime şans vermek lazım bunları öncekiler yüzünden suçlayamayız icraatlarını bir görelim

Çevrimdışı Necmi

oyuncu seçimi konusunda ck ile ismael arasında birine güveneceksek ismael'e güvenelim :) ck'nın futbolla ilgili ne tür bir geçmişi var. hocanın isteklerini birinci sıraya koymalı ve kendi kolaylaştırıcı bir rol üstlenmeli bence. hocanın weghorst ya da saiss'i neden istediğini oyuncuların son sezonlarına hakim ve bizim oynamaya çalıştığımız oyunu görmüş biri hemen anlar. futbol direktöründe de bu kadar bilgi vardır herhalde aklı başında biri gibi konuşuyordu. ben ismaelde saha içine takık ve oyununu maksimize etmeye çalışacak bir adam görüntüsü görüyorum en azından. bir yıl fırsat tanınmalı. kendimizi kaosa sürüklemeye yer arıyoruz.
ismaelide getiren o değilmi 🤔
Bence peşin hükümlü davranıyorsunuz birini tanımıyor olmak onun başarısız olacağı anlamına gelmez önce şans vermek gerekiyor geldiğinden beri hiç yanlış yapmadıki ortada dolanan isimlerde çoğunlukla doğru gibi duruyor bir karar verilip yola çıkıldı sonuçlarını beklemek lazım bizi isimler değil aç oyuncular ve hocalar başarıya götürür hoca aç ve çok istekli birde kendine uygun kadro kurarsa ben umutluyum

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Weghorst'un menejeri Çarşamba gününe kadar olumlu/olumsuz dönüş yapacaklarını iletti. (Kartalist)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ucuz :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

ucuz mucuz mecburen  satacaklar yoksa bedavaya kaciracaklar

Çevrimdışı Sinan23

İşin ilginç yönü Frankfurt yılların 3lu sistemle oynayan takımı. Artı hintereger versinler.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bonuslarla birlikte 6.5 milyon Euro.

Bizim oyuncuya teklif gelirken, bonuslarla birlikte, biz oyuncu alırken bonus lafı hiç geçmiyor. Çok güzel oynuyorlar algıya.

Bu taktiklerini bilerek tahmin ediyorum ki, teklifteki garanti para maksimum 5 milyondur, diğer bonuslar da Frankfurt şampiyonlar Ligi'ne katılırsa falandır.

Çevrimdışı can1903

Bonuslarla birlikte 6.5 milyon Euro.

Bizim oyuncuya teklif gelirken, bonuslarla birlikte, biz oyuncu alırken bonus lafı hiç geçmiyor. Çok güzel oynuyorlar algıya.

Bu taktiklerini bilerek tahmin ediyorum ki, teklifteki garanti para maksimum 5 milyondur, diğer bonuslar da Frankfurt şampiyonlar Ligi'ne katılırsa falandır.
benim duyduğum 6 milyon avro net, 1 milyon bonus %15 satıştan pay.

Mill itakım ve cl de çok oynamamış birine göre iyi para.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı sefaköykartali

Gökhan Dinç: "Romain Saiss birkaç gün içinde açıklanacak. Ceyhun Kazancı'nın söylediğini iletiyorum; "bu adamı ikna edene kadar canımız çıktı" diyor... Beşiktaş, Romain Saiss transferini bitirdi..."

Çevrimdışı Necmi

ne ucuzu mükemmel para esas soru bonus ne kadar ve bonuslar ne kadar gerçekçi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Saiss salı günü geliyormuş.

Çevrimiçi Samet Ç

10 milyon Euro bonservis istemişler 250 k etmeyecek oyuncuya.

Çevrimdışı Talisca1903

10 milyon Euro bonservis istemişler 250 k etmeyecek oyuncuya.
10 Milyon ha ya saymayi bilmiyorlar ya hic kirbac yememisler

Çevrimiçi murat

Adını ilk defa duydum nerede oynuyor bu çocuk

Çevrimiçi Samet Demir

Adını ilk defa duydum nerede oynuyor bu çocuk
İstanbulspor da stoper abi

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı annoca

twitterda muleka söyleniyor. weghorst olup arkasına da aldık mı tadından yenmez

Çevrimdışı worns

bu teklife gidiyorsa rıdvan ok. oyuncu gitmek istiyor öncelikle ve frankfurt gibi takımlar gelişmek isteyen genç oyuncular için çok cazip, gitmek istemesini anlıyorum. söylenen paralar doğruysa bizim için de kötü teklif diyemem ben. rıdvan gelişime açık olmakla birlikte kanat bekte içimiz rahat formayı vereceğimiz seviyede de değildi. bence hem kara geçip hem pozisyonu geliştirebileceğimiz bir yöntem olabilir. umut meraş filan deniyor da ben hocanın umutla yola çıkmaya ikna olacağını hiç sanmıyorum. bu en fazla yönetimden birinin fantezisi filandır. bizim sistem için kanat bekler önemli. sola yabancı bakacağız benim tahminim. championshipten filan atletik açıdan tatmin edici birileri gelebilir. yabancı sınırı meselesi içinse saiss+iki yerli stoper ya da bir yerli stoper bir de ön tarafta yerli kullanımı gibi seçenekler düşünülebilir.

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı doganay

Cenk yerine Burak gelse hem daha faydalı olur hem abilik yapar alt yapıdan çıkacak oyunculara faydası olur.
Burak bu saatten sonra abilik degilde anca a.mcalik yapar. Cenk sakatligini atlattiysa makul ucrete de geliyorsa alternatif olarak gelsin.
yabanci sinirlamasinda iyi alternatif olur.
[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2022, 21:40:14 doganay ]

Etiketler: