2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 908648 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı doganay

cumle soyle basliyor "Makedonya ligi’nde 2020/2021 sezonunda oynadığı.... " peki gecen sene ne yapti bu cokcuk, kendi kendine antreman yaparak mi takildi koca bir yil.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı sefaköykartali

Weghorst yattı mı? Yattıysa çok kötü olur, tam ihtiyacımız olan adam.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sinan23

Tore'nin yerine mi Ghezzal'ın yerine mi geliyor?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı istanbulite

geçen hafta hesapları açıldı galiba
evet şimdi gördüm, dönmüşler  :)

Çevrimdışı istanbulite

:by2:

(Tweet silinmiş ya da erişime kapatılmış)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimdışı Kartal Ç

Bu sezon takım bütçesi biraz daha düşürülecek. Kadrodışı malum 4lü, vida, topal, ozzy, larin, töre, güven gidince takım 10 kişi azalıyor yeniden yapılandırma için güzel fırsat diyordum ama kiralıktan dönecek de 12 kişi varmış.

Kiralıktan dönenler: atakan üner, hasic, oğuzhan akgün, boyd, salih ucan, atamer bilgin, kartal yılmaz, bilal ceylan, ahmet gülay, erdoğan kaya, halil duman, utku yuvakuran

Çevrimiçi levitate

Bu sezon takım bütçesi biraz daha düşürülecek. Kadrodışı malum 4lü, vida, topal, ozzy, larin, töre, güven gidince takım 10 kişi azalıyor yeniden yapılandırma için güzel fırsat diyordum ama kiralıktan dönecek de 12 kişi varmış.

Kiralıktan dönenler: atakan üner, hasic, oğuzhan akgün, boyd, salih ucan, atamer bilgin, kartal yılmaz, bilal ceylan, ahmet gülay, erdoğan kaya, halil duman, utku yuvakuran

dönenlerin boyd hariç çok maliyeti yok
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimdışı Talisca1903

temiz
Ersini de 4-5 bandinda satmaliyiz bence

Bu arada ilk satisi icin yonetimi kutlayalim 🤔

Alex ide satarlarsa helal olsun deriz mesele ridvan satmak degil Alex Salih gibi kullnamadigin adamlari nakte cevirmwk

Çevrimiçi sEuL

Saydigin isimlerden en fazla iki, bilemedin uc oyuncu genis kadroda belki kendine sans bulur. Ridvan’in satilmasi ile Ahmet’e belki bi sans verilir, onun disinda Kartal’da gecirdigi iyi sezonun ardindan denenebilir. Bu iki oyuncu disindaki oyuncularin hepsi ya kiralik yada yeni oyuncu transferi takasinda kullanilir diye dusunuyorum.

Çevrimiçi sEuL

Altay baskani aciklama yapmis Kazimcan icin 2M Euro istiyoruz diye. Klubun tapusunuda verelim istiyorlarsa, su salak yabanci kurali nedeniyle 5 para etmez oyuncular icin istenen rakamlar sinir bozucu. Umarim Ahmet ile Emrecan Terzi uzerinde durulup oz kaynaktan orayi kapatiriz.

Çevrimiçi levitate

Ersini de 4-5 bandinda satmaliyiz bence

Bu arada ilk satisi icin yonetimi kutlayalim

Alex ide satarlarsa helal olsun deriz mesele ridvan satmak degil Alex Salih gibi kullnamadigin adamlari nakte cevirmwk
kafayı kullansalar alexi arabistana 3-4'e satarlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bild açıklama yapmış. "Rıdvan'ın bonservisi 3m euro, onun için 6.5 m euro çok ütopik" demiş.
Kime inansak acaba?

Çevrimdışı doganay

Bild açıklama yapmış. "Rıdvan'ın bonservisi 3m euro, onun için 6.5 m euro çok ütopik" demiş.
Kime inansak acaba?
Anlasma resmi olunca kulupten Kap aciklamasi gelir zaten, o zaman net rakami gormus oluruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

hmm

Etiketler: