Dyzuba 3 ten aşağı istemez. Bence bizim santrafor bölgesine Toplam harcayacağımız para 3 olmalı
2 santrafor almamız gerekiyor biri 2 milyona diğeri 1 milyona oynarsa çok iyi olur. 1.5 milyonluk maaş sınırını sadece aset santraforda esnetebilriz.
Bu arada kimse farkında değil ama asıl sorun orta sahamızda. Elimizde sadece josef var. Benim gedson konusunda şüphelerim var. Bizim orta sahaya kesinlikle ama kesinlikle çok iyi bir 8 numara bulmamız gerekiyor. Yoksa yine hüsrana
uğrarız.
Geçen sene gittiler alakasız pjanici aldılar. Hiç alakası yoktu. Aradığımız profil 8 numaradaydı geberik nargileci geldi gele
O yüzden transferde hiçbir umudum yok. Tek umudum paramızın olmaması böylece bize alex pjanic ve batsman gibi kazıkları sokamayacaklar.
Bence mevkiye göre kota koyma işi çok doğru değil. Güven de sözleşmesi bitmiş oyuncu olarak bakarsak, imzaladiginda onun maliyetini de baz alarak hesaplamak gerekir. Dzyuba gibi, Seferovic gibi nokta atışı ve kalitesi belli oyunculara 3m vermek piyasa şartlarında anormal değil. Önemli olan bi mevkide yüksek kaliteli transfer yapıp 3mlik kontrat riskine giriyorsak, bunu diğer mevkilerde dengelemeliyiz.
Farzı misal 1.5 a Saiss, 1-1.2 gibi bir maaşa Koray getirirsen, Koray-Saiss-Montero stoper hattının total maliyeti 4m altına gelmiş olur.
Rosier 1.4, Josef 1.4, Gedson 1.1 alıyor kadroda. Ortalamanın üzerinde alan tek yıldız olan Ghezzal var. Ersin ve Rıdvan da eğer kalırsa sözleşmeleri ağır olmayacak. Sol ön ve forvete de bütçede yerimiz olacak.