2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1207884 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2022, 18:40:04 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Dyzuba 3 ten aşağı istemez. Bence bizim santrafor bölgesine Toplam harcayacağımız para 3 olmalı

2 santrafor almamız gerekiyor biri 2 milyona diğeri 1 milyona oynarsa çok iyi olur. 1.5 milyonluk maaş sınırını sadece aset santraforda esnetebilriz.

Bu arada kimse farkında değil ama asıl sorun orta sahamızda. Elimizde sadece josef var. Benim gedson konusunda şüphelerim var. Bizim orta sahaya kesinlikle ama kesinlikle çok iyi bir 8 numara bulmamız gerekiyor. Yoksa yine hüsrana
uğrarız.

Geçen sene gittiler alakasız pjanici aldılar. Hiç alakası yoktu. Aradığımız profil 8 numaradaydı geberik nargileci geldi gele

O yüzden transferde hiçbir umudum yok. Tek umudum paramızın olmaması böylece bize alex pjanic ve batsman gibi kazıkları sokamayacaklar.
Bence mevkiye göre kota koyma işi çok doğru değil. Güven de sözleşmesi bitmiş oyuncu olarak bakarsak, imzaladiginda onun maliyetini de baz alarak hesaplamak gerekir. Dzyuba gibi, Seferovic gibi nokta atışı ve kalitesi belli oyunculara 3m vermek piyasa şartlarında anormal değil. Önemli olan bi mevkide yüksek kaliteli transfer yapıp 3mlik kontrat riskine giriyorsak, bunu diğer mevkilerde dengelemeliyiz.

Farzı misal 1.5 a Saiss, 1-1.2 gibi bir maaşa Koray getirirsen, Koray-Saiss-Montero stoper hattının total maliyeti 4m altına gelmiş olur.
Rosier 1.4, Josef 1.4, Gedson 1.1 alıyor kadroda. Ortalamanın üzerinde alan tek yıldız olan Ghezzal var. Ersin ve Rıdvan da eğer kalırsa sözleşmeleri ağır olmayacak. Sol ön ve forvete de bütçede yerimiz olacak.

Çevrimdışı worns

Dyzuba 3 ten aşağı istemez. Bence bizim santrafor bölgesine Toplam harcayacağımız para 3 olmalı

2 santrafor almamız gerekiyor biri 2 milyona diğeri 1 milyona oynarsa çok iyi olur. 1.5 milyonluk maaş sınırını sadece aset santraforda esnetebilriz.

Bu arada kimse farkında değil ama asıl sorun orta sahamızda. Elimizde sadece josef var. Benim gedson konusunda şüphelerim var. Bizim orta sahaya kesinlikle ama kesinlikle çok iyi bir 8 numara bulmamız gerekiyor. Yoksa yine hüsrana
uğrarız.

Geçen sene gittiler alakasız pjanici aldılar. Hiç alakası yoktu. Aradığımız profil 8 numaradaydı geberik nargileci geldi gele

O yüzden transferde hiçbir umudum yok. Tek umudum paramızın olmaması böylece bize alex pjanic ve batsman gibi kazıkları sokamayacaklar.

direksiyonda ismael'in olduğu durumda alınacak oyunculardan sen memnun kalırsın. atletik kalitesi düşük oyuncu gelme olasılığı yok bence bu sene. transferleri de kazancı tamamen ismael'in planlaması dahilinde yapacak gibi görünüyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Komik :)

https://twitter.com/HaberKartali/status/1531583607592173569

her sene böyle bi dolu oyuncuyla haber yaptırırlar transfer döneminin başlarında. sonra onlar malatyaya hataya falan gider. bu arkadaşı da ligin yeni takımlarında vs görmemiz olası.

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/DeportesReports/status/1531597971632136198

şu arkadaşı erkenden bağlayabilsek çok rahat ederiz defansı yapılandırırken. 2 milyona kadar oluru var.

Çevrimdışı can1903

Dediğim gibi Sorloth, Abdülkerim, Ondrejka tamam!

Ozanı bekletiyoruz, N'guen için yanıldığım için herkesten özür dilerim. Menajer oyununa takıldık.

Roman Saiss 2 civarına biter diye düşünüyorum.

Şampiyon olacağız!
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi annoca

Ozanı bekletiyoruz, N'guen için yanıldığım için herkesten özür dilerim. Menajer oyununa takıldık.

Şampiyon olacağız!
güzel haberler. saiss sakız olmadan biter inş.

Çevrimdışı Akil Emre

Şampiyon olacağız!
Güzel haberler sağol Can, yalnız bu Ozan tufan mı? Bizim camia ozanı kabullenmez gibime geliyor.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Güzel haberler sağol Can, yalnız bu Ozan tufan mı? Bizim camia ozanı kabullenmez gibime geliyor.
Derbide uzaktan fenere - gs 'ye iki döşesin, armayı öptüğü anda biter

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şampiyon olacağız!
Geçen sene o kadar çok haber verdin ki bizde toleransın çok. Canını sıkma. Yeni haberlerini bekliyoruz :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Şampiyon olacağız!

saiss alınırsa abdülkerim'e gerek olur mu bilemedim. ben ilk 11 seviyesinde olduğundan hiç emin değilim o konyalı çocuğun. umarım ciddi maliyetlere girmeyiz onun için. yerli stoper bakıyorsak sağ taraf için koray günter'e filan gidilse daha para harcamaya değer olabilirdi. abdülkerim'in altyapısına hiç güvenmiyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Derbide uzaktan fenere - gs 'ye iki döşesin, armayı öptüğü anda biter
bazı isimler vardır ağzıyla kuş tutsa kabul görmez  caner gibi mesela emre gibi ozanda bu katagoride fenere gs ye iki döşediğinde alkışlanır oda maç bittikten sonra en fazla bir saat sürer sonra sülalesinin hatırını sorarlar sevdiği takımlara katkı vermeyen beşiktaş gibi nefret ettiği takıma ne katkı verecek iş ahlakı denen şey yok sadece eksik olan iş ahlakıda değil

Çevrimiçi Samet Demir

Ozan falan alacaktınız madem dorukhanı neden yolladınız. Kartal Kayra var orta sahada ayrıca. Şu çocuğu düşünün. Boş beleş tiplere para vermeyin.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sozkul

Ozan falan alacaktınız madem dorukhanı neden yolladınız. Kartal Kayra var orta sahada ayrıca. Şu çocuğu düşünün. Boş beleş tiplere para vermeyin.

Dorukhan 1.75 milyon eur istemişti ondan gitti. O parayıda Trabzon ödedi galiba.

Çevrimiçi Samet Demir

Dorukhan 1.75 milyon eur istemişti ondan gitti. O parayıda Trabzon ödedi galiba.
ozan'da bedavaya oynamayacak ki.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi annoca

Çevrimdışı sozkul

ozan'da bedavaya oynamayacak ki.

O da gelmesin bir zahmet zaten. Karıştırıcı moral bozucu bir tip.

Etiketler: