Cenkle Sörlothla falan uğraşana kadar Dzyuba + arkasına yedek potansiyelli biri(Muleka veya Dovbyk mesela) alıp geçsinler. Sporar falan da bu ligde gol manyağı olur. Paranın önemli kısmını stopere harcayalım, sağlam bi defans hattı bu sezonki sıkıntılı maçların minimum yuzde 70ini çözerdi.
Dyzuba 3 ten aşağı istemez. Bence bizim santrafor bölgesine Toplam harcayacağımız para 3 olmalı
2 santrafor almamız gerekiyor biri 2 milyona diğeri 1 milyona oynarsa çok iyi olur. 1.5 milyonluk maaş sınırını sadece aset santraforda esnetebilriz.
Bu arada kimse farkında değil ama asıl sorun orta sahamızda. Elimizde sadece josef var. Benim gedson konusunda şüphelerim var. Bizim orta sahaya kesinlikle ama kesinlikle çok iyi bir 8 numara bulmamız gerekiyor. Yoksa yine hüsrana
uğrarız.
Geçen sene gittiler alakasız pjanici aldılar. Hiç alakası yoktu. Aradığımız profil 8 numaradaydı geberik nargileci geldi gele
O yüzden transferde hiçbir umudum yok. Tek umudum paramızın olmaması böylece bize alex pjanic ve batsman gibi kazıkları sokamayacaklar.