2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1203275 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Şahsen Larini izlerken işkence çekiyorum. Özellikle Abuşun emekleriyle ortaya çıkan istatistik birçok insanı ve kendisini yanılttı bence. Buksa'yı çok tanımıyorum ama Larin'e ciddi bir talibin çıkacağını ben de düşünmüyorum. Umarım bir daha Beşiktaş forması nasip olmaz kendisine.
Abi Larin'in forvet için yetersiz oluşu, kanat içinde göze hoş gelen bir oyun yapısı olmaması size böyle konuşturuyor bence.

Bence onurlu bir sporcu kendisine iyi bakıyor en azından. Yeteneği tartışılır ama ne zaman ihtiyacımız olsa çıktı oynadı adam. Naz yapmadı.

Giderse bence güzel bir teşekkürü hak ediyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Abi Larin'in forvet için yetersiz oluşu, kanat içinde göze hoş gelen bir oyun yapısı olmaması size böyle konuşturuyor bence.

Bence onurlu bir sporcu kendisine iyi bakıyor en azından. Yeteneği tartışılır ama ne zaman ihtiyacımız olsa çıktı oynadı adam. Naz yapmadı.

Giderse bence güzel bir teşekkürü hak ediyor.

gecen sene bizim en Iyi 2 lilerimiz rido-Larin Ghezzal-rosierdi abou ile beraber oldukca uyumlu bir Hücum  performansi cizdiler
Abou gittikten sonra 10 mac takimi Ghezzal tasidi ve en buyuk yardimcisi yine Larin di
Sonucta adamin isi gol atmak ve bunu fazlasiyla basardi eve Ekmek getiren her zaman makbuldur
Bu arada istedigi 2 felan verilmez ama 1-1.2 ye felan Kesinlikle kalmali

Çevrimiçi Samet Demir

gecen sene bizim en Iyi 2 lilerimiz rido-Larin Ghezzal-rosierdi abou ile beraber oldukca uyumlu bir Hücum  performansi cizdiler
Abou gittikten sonra 10 mac takimi Ghezzal tasidi ve en buyuk yardimcisi yine Larin di
Sonucta adamin isi gol atmak ve bunu fazlasiyla basardi eve Ekmek getiren her zaman makbuldur
Bu arada istedigi 2 felan verilmez ama 1-1.2 ye felan Kesinlikle kalmali
o paralara düşerse kalır zaten.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Şampiyon olduğumuz sezon sadece Larin değil  bir çok oyuncudan beklenenin çok üstünde bir verim aldık.Larinin o ayağını sokup aldığı penaltıyı unutmak tabiki mümkün değil, vefasızlık da etmeyelim eyvallah ama hiç ettiği pozisyonlar da ekvatoru iki tur atar. İyi niyet ayrı bir şey ama şahsen kendisiyle vedalaşılması gerektiğini düşünüyorum.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi murat

Bu yönetimin 1.2 ye getireceği adamın larinden iyi çıkmayacağı aşikar.batsman 3-3.5 alex, pjaniç 3  aldı. Ne verdiler.kenan da en azından 1 alıyordur.bu sene tutan tek adam yok.ligde 6. Olmak için transfer yapmaya gerek yok.

Çevrimiçi sefaköykartali

Cenkle Sörlothla falan uğraşana kadar Dzyuba + arkasına yedek potansiyelli biri(Muleka veya Dovbyk mesela) alıp geçsinler. Sporar falan da bu ligde gol manyağı olur. Paranın önemli kısmını stopere harcayalım, sağlam bi defans hattı bu sezonki sıkıntılı maçların minimum yuzde 70ini çözerdi.
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2022, 18:29:48 sefaköykartali ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu yönetimin 1.2 ye getireceği adamın larinden iyi çıkmayacağı aşikar.batsman 3-3.5 alex, pjaniç 3  aldı. Ne verdiler.kenan da en azından 1 alıyordur.bu sene tutan tek adam yok.ligde 6. Olmak için transfer yapmaya gerek yok.
Ne güzel özetlemiş işte.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Cenkle Sörlothla falan uğraşana kadar Dzyuba + arkasına yedek potansiyelli biri(Muleka veya Dovbyk mesela) alıp geçsinler. Sporar falan da bu ligde gol manyağı olur. Paranın önemli kısmını stopere harcayalım, sağlam bi defans hattı bu sezonki sıkıntılı maçların minimum yuzde 70ini çözerdi.
Dzyuba 5 Sorloth 10 Buksa eder hemen alsinlar Muleka  olmaz bizde pasada takilsin iste Ligden yabanci almasinlar
Bas dost, Dzyuba gibi baba golculer lazim
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2022, 20:45:55 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ck devam ediyor mu ya da edecek mi sportif direktorluge?
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi murat

Ck devam ediyor mu ya da edecek mi sportif direktorluge?
sportif direktörmü?, kayyum mu?

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/yeniacikcom/status/1531339060287090689

https://twitter.com/yeniacikcom/status/1531339360779522049

https://twitter.com/yeniacikcom/status/1531339765110431746
Saiss çok çok iyi olur. 3 yerli sınırlamasının devam ettiği bir senaryoda Koray-Saiss-Montero stoper hattı bence lig için gayet kaliteli olur. Cenk de lyona giderken büyük bir potansiyeli vardı, bu sezon belçikada da sol stoperde 30dan fazla maça çıkmış. Belki iki iyi stoper alıp üçüncü Cenk kullanılabilir.
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2022, 22:14:36 sefaköykartali ]

Çevrimdışı worns

saiss işi umarım doğrudur. yaşına rağmen isteyeceğim oyunculardan olur. defansa liderlik eder, defanstan çıkan topların birinci merkezi olur. her anlamda kalite katar. fransızca konuşuyor olması da cabası, ben aynı dili konuşan yabancı oyuncuların fazlalığının takım kimyasını yükselttiğini düşünüyorum. bu sene ekstradan hoca da fransız.

aynı menajerlik şirketinin soualiho meite diye benfica'da oynayan bi merkez ort saha oyuncusu var. benfica 6 mil verip aldı ama bu sene çok da verimli olmamış. kiralamayı falan düşünürlerse bizim ikili merkez orta sahada çok iş yapacak bi oyuncu. onu da sordursunlar masaya oturmuşken. burayı okuyorsanız sayın direktör bi baktırın ona da. nasıl olsa gedson'u aldınız onu da kiralık çözün bence.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bakalım yerini nasıl dolduracağız? Bu seneki kritik transferlerimizden birisi olacak.

https://twitter.com/yeniacikcom/status/1531340564922343424

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok da önemli bir oyunucu olacak gibi görünmüyor. Daha hazır oyuncu bulabiliriz bence.

https://twitter.com/yeniacikcom/status/1531341549967183872

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Dyzuba 3 ten aşağı istemez. Bence bizim santrafor bölgesine Toplam harcayacağımız para 3 olmalı

2 santrafor almamız gerekiyor biri 2 milyona diğeri 1 milyona oynarsa çok iyi olur. 1.5 milyonluk maaş sınırını sadece aset santraforda esnetebilriz.

Bu arada kimse farkında değil ama asıl sorun orta sahamızda. Elimizde sadece josef var. Benim gedson konusunda şüphelerim var. Bizim orta sahaya kesinlikle ama kesinlikle çok iyi bir 8 numara bulmamız gerekiyor. Yoksa yine hüsrana
uğrarız.

Geçen sene gittiler alakasız pjanici aldılar. Hiç alakası yoktu. Aradığımız profil 8 numaradaydı geberik nargileci geldi gele

O yüzden transferde hiçbir umudum yok. Tek umudum paramızın olmaması böylece bize alex pjanic ve batsman gibi kazıkları sokamayacaklar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

sportif direktörmü?, kayyum mu?
Bu sportif direktör işi birden bire peydah oldu başımıza işin komiği batık diğer kulüplerde de bu formül uygulanıyor

Ben de senin gibi düşünüyorum bu resmen kayyumluk.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mngom

Güvenilir kaynaklara göre, Göztepeli oyuncu Beşiktaş ile anlaşmak üzere!

Çevrimiçi annoca

Özel 🔥

Sözlü olarak anlaştığımız Güven Yalçın'ın menajeri sorun çıkarmaya başladı.

Resmi imzalar için İstanbul'a çağırdık ama teklifi revize etmek istediklerini ilettiler.

burda gördüğüm bir twitter sayfası böyle paylaşmış

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: