2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1215369 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

volkan sene o Bursada oynadigi futbolu oynatabilecek adam dehadir
Şenol elbet gelir Beşiktaş'a ağabey, o zaman bunlar yenilir. Bakalım neler olacak ?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Demir

volkan sene o Bursada oynadigi futbolu oynatabilecek adam dehadir
Yani Ertuğrul Sağlam adamdır. Yav abi milli takımda yaptığı ve söylediklerini ne çabuk sindirdiniz ya. Farih terim de gelsin sğortif direktör olsun o zaman. Kanka  kanka takılsınlar.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

Volkan şen e o futbolu oynatan negredo wagner lowe vs niye oynatamamış. Neden oynatamayacağı adamların transferine izin vermiş.volkan şen oynamışta şampiyon mu olmuşlar.iyi olan herşey şenol kötü olan herşey yönetimindi değil mi?

Çevrimdışı Talisca1903

Volkan şen e o futbolu oynatan negredo wagner lowe vs niye oynatamamış. Neden oynatamayacağı adamların transferine izin vermiş.volkan şen oynamışta şampiyon mu olmuşlar.iyi olan herşey şenol kötü olan herşey yönetimindi değil mi?
ben öyle mi söyldim kardeşim ben FO yönetimini de çok beğendiğimi Beşiktaşın büyüklüğünü herkese hissettirdiği hep yazdım.

Ama Şenol hoca da ayrı bir başarı hikayesi bizim de başarıya ihtiyacımız var ben başarı olduktn sonra Aboubakar da gelsin isterim kızım damat mı seçiyorum milyonluk camianın başarısı söz konusu.Yetmedi mi bu sene çektiklerimiz.Loser avcıya şampiyonluk kaptırdık hiç mi zorunuza gitmiyor ?

Hoca gelecek inşallah kafasını dağıtmadan herkesin destek olması gerekir sonuçta Şampiyonluk hanesinde Beşiktaş yazacak
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2022, 20:17:12 Talisca1903 ]

Çevrimiçi murat

Futbol aklı olarak td üstü bir göreve geleceğine inanıyorum yazmış özgür arkadaöımız. Şenol güneşin sportif direktör tarzı bir becerisi olmadığını düşünüyorum. Td üstü bir görev hocaya şunu oynat şunu çıkart bunu sok üçlü oynat, orta gaptur tarzı birşeyse altındaki adama ne gerek var.

Çevrimiçi sozkul

O dönemi hatırlarsan çebi ve ekibi arıza çıkarmaya başlamıştı.sosyal medyadaki yancıları umut güner, yazıcıoğlu üzerine algıya başlamışlardı. Yönetimden dışlanınca paralar nerede söylemi ile başkanı hedef almaya başladılar. Amaçları beşiktaşın kaybolan parası vs değildi. Koltuk derdine düşmüşler. 6 sene paralar hiç edilmiş ama  2. Başkansın ve hiçbirinden haberin yok yada var ve gözyummuşsun yada seninde payın var. Yönetimde olduğu süre boyunca kasanın onda olduğu söyleniyordu eğer öyleyse ve ruhu duymadıysa ne cüretle başkanlığa talip oluyor. Kısaca 2. Başkansın haberin yok mu daha vahim yoksa haberin var ve sesin çıkmadı mı daha vahim bilemedim.

Beşiktaş başkanlık sistemi ile yönetiliyor murat. Sende geçmişte bu yaklaşımı  sık sık ifade denleri biraz destekliyodrun sanki. Başarının geldiği dönemlerde bütün başarıyı Fikret Orman'a biçiyordu bu yaklaşım. Bütün hatalarında eleştirisi Başkan'a yönelmeli o zaman.
Şimdi bu yönetimin başarısızlıkları üzerinde geçmişi aklamaya gerek yok ki. Bir sürü insan Fikret Orman’ın başarılarını alkışladı yanlış görüğü zamanda eleştirdi.  Hep alkışlamalı, hiç eleştirmemeliydik mi?
Hepimiz gördük ben ne olmuşum be abi pozisyonuna düştüğünü  Fikret Orman'ın.

Yani ilişkiyi kuramıyorum, finansal yapıyı derbeder bir durumda bırakıp olağanüstü genel kurul düzenlemedi mi Fikret Orman. Bir önceki genel kurulda olağanüstü değilmiydi, daha iyi bir yönetim kurmak için seçim yaptırmadı mı? Yanlış mı hatırlıyorum Kendisi kaçmadı mı daha iki yılı varken.  Son yıl başkan TFF başkanlığı Şenol hoca milli takım peşinde koştu ve birlikte takımın ve kadronun içine ettiler.
 Seyirci bağırıyor diye kaçacak bir adam değil o.  Para bitti duvarı gördü kaçtı. Ötekilerde bu konunun üzerine gitti eleştirdi.
Şimdi geriye gidip komplo teorileri kurup bunlar gönderdi demek nasıl birşey oluyor. Fikret Orman Çebi arıza çıkarıyor diye bırakıp gidecek adam mı.

Bende çıkar derimki adam Beşiktaşa zarar vermemek için susmuş susmuş burasına gelmiş arıza çıkarmış ne diyeceksin?
Seninkide teori benimkide..
Bugünün başarısızılığına bakıp tarih yazmak kolaycılık.
Aristo mantığı. Bunlar bugün başarısız ve kötü  geçmiştede kötülük etmişlerdir

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Futbol aklı olarak td üstü bir göreve geleceğine inanıyorum yazmış özgür arkadaöımız. Şenol güneşin sportif direktör tarzı bir becerisi olmadığını düşünüyorum. Td üstü bir görev hocaya şunu oynat şunu çıkart bunu sok üçlü oynat, orta gaptur tarzı birşeyse altındaki adama ne gerek var.

Bunu söyleme sebebim şu, eğer Şenol Güneş istekli olsa yabancı hocanın esamesi bile okunmaz ANÇ kesinlikle Şenol Hoca ile imzalardı.
Hoca belki artık sahaya inmek istemiyor ve daha üstte bir görev istiyor olabilir. Yapabilir ya da ne yapabileceği ile ilgili değil konu, klasik pozisyon yaratma durumu. Benim düşüncem bu yönde.

Çevrimdışı can1903

Şu 8 maçtan çıkabilecek mi Valerian hocam? Zor zor zor, bu yolun sonu belli.  :money:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Talisca1903

ben bir 10 yıl daha bekleyemem yeter yahu Winner ruhlu camiayız biz 6 yılda  3 şampiyonluk almışız bu yoldan devam işte sistemse buda sistem hemde en kralı nedir sistem takıntısı anlamadım gitti şampiyon oluyorsun, futbolcu satıp para kazanıyorsun ,avrupada başarın var tanınırlığın artmış ,sponsorların çoğalmış Anadolu klubü sanki koca Beşiktaş sistemle büyüyecek

Çevrimiçi murat

Beşiktaş başkanlık sistemi ile yönetiliyor murat. Sende geçmişte bu yaklaşımı  sık sık ifade denleri biraz destekliyodrun sanki. Başarının geldiği dönemlerde bütün başarıyı Fikret Orman'a biçiyordu bu yaklaşım. Bütün hatalarında eleştirisi Başkan'a yönelmeli o zaman.
Şimdi bu yönetimin başarısızlıkları üzerinde geçmişi aklamaya gerek yok ki. Bir sürü insan Fikret Orman’ın başarılarını alkışladı yanlış görüğü zamanda eleştirdi.  Hep alkışlamalı, hiç eleştirmemeliydik mi?
Hepimiz gördük ben ne olmuşum be abi pozisyonuna düştüğünü  Fikret Orman'ın.

Yani ilişkiyi kuramıyorum, finansal yapıyı derbeder bir durumda bırakıp olağanüstü genel kurul düzenlemedi mi Fikret Orman. Bir önceki genel kurulda olağanüstü değilmiydi, daha iyi bir yönetim kurmak için seçim yaptırmadı mı? Yanlış mı hatırlıyorum Kendisi kaçmadı mı daha iki yılı varken.  Son yıl başkan TFF başkanlığı Şenol hoca milli takım peşinde koştu ve birlikte takımın ve kadronun içine ettiler.
 Seyirci bağırıyor diye kaçacak bir adam değil o.  Para bitti duvarı gördü kaçtı. Ötekilerde bu konunun üzerine gitti eleştirdi.
Şimdi geriye gidip komplo teorileri kurup bunlar gönderdi demek nasıl birşey oluyor. Fikret Orman Çebi arıza çıkarıyor diye bırakıp gidecek adam mı.

Bende çıkar derimki adam Beşiktaşa zarar vermemek için susmuş susmuş burasına gelmiş arıza çıkarmış ne diyeceksin?
Seninkide teori benimkide..
Bugünün başarısızılığına bakıp tarih yazmak kolaycılık.
Aristo mantığı. Bunlar bugün başarısız ve kötü  geçmiştede kötülük etmişlerdir
süleyman abi fikret ormanın bıraktığı dönem ile devraldığı dönem arası finansal  olarak bir fark yok ve üstüne bir stad ve tek büyüklü bir beşiktaş bırakmıştı. Geldipinde 2-3 iyi oyuncusu olan bir takım almıştı bıraktığında hala ligin en iyi kadrosuydu. Geldiğinde küme  düşer muhabbetleri yapılıyordu bıraktığında avrupada en başarılı beşiktaş vardı. Görev süresi boyunca avrupada yendipimiz kalburüstü takımları belki 50 senelik mazide yoktu. İlk kaçırılan şampiyonluktan sonra kuyusu kazılmaya başlandı. Böyle rezil bir durumda değildik. Finansal olarak tl baz alıyorsak bu yönetimin hem başarısı yok hem borç artıyor. Buradan benim yazmanla birşey olacağı yok ama kendileri nasıl geldiyse öyle gidecekler. Sosyal medya ve ayak oyunlarıyla geldiler öyle de giderler. Hiç kimsenin beşiktaşı böyle rezil bir duruma düşğrmeye hakkı yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Valerian gelmiş hayırlı olsun ama asıl iş şimdi başlıyor. Bu adamı şu önümüzdeki 8 maçta yemek için herşeyi yapacak Şenol'u isteyen bir grup var işi zor umarım başarır ve şu sürekli eskiye özlem duyan romantik sıkışınca Şenol'dan başka hoca Talisca - Aboubakar dışındada topçu bilmeyen tayfadan bir sürede olsa kurtuluruz.

Çevrimdışı can1903

Valerian gelmiş hayırlı olsun ama asıl iş şimdi başlıyor. Bu adamı şu önümüzdeki 8 maçta yemek için herşeyi yapacak Şenol'u isteyen bir grup var işi zor umarım başarır ve şu sürekli eskiye özlem duyan romantik sıkışınca Şenol'dan başka hoca Talisca - Aboubakar dışındada topçu bilmeyen tayfadan bir sürede olsa kurtuluruz.
Fener-TS maçlarından iki malğubiyetle çıktığı an gider

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şu 8 maçtan çıkabilecek mi Valerian hocam? Zor zor zor, bu yolun sonu belli.  :money:

8 maçta adamın ne yapmasını bekliyorlar?
8 de 8 yapsa da başarı değil, 8 de 0 yapsa da başarısızlık değil.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mart 2022, 23:59:31
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Bir iyi bir kötü haber.

- Roma , Talisca ile ilgileniyorumus.

- Sörlot'un menejeri görüşme talep etmiş. R. Sociedad opsiyonu kullanmayacak sanırım.

Çevrimiçi sefaköykartali

Şenol Güneş Türk futbolundaki herkesi açık ara üçe katlar. Fatih Terim gibi siyasi bağlantıları ve ha hu yapan bağırıp çağıran çirkef bir adam olmadığı için kafasına dikiş atıldığı yerde adı yalancıya çıkmış, 4 senede 2 şampiyonluk, iki sezon avrupada başarı almış, ismailli tosicli takıma şampiyonluk almış, her sene kadrosu değişmişken, adam akıllı maaş ödenmeyen kadrolarla bile her sene yarışa sokmuş adamdan "ver quaresmaya orta açsın başka taktik bilmiyo" diye bahsetmek hafıza kaybından dolayı olmalı yahu.

Farklı fikirler önerilmesine, yeni oyun planı oynatacak, sistem kuracak bir hoca gelsin, yabancı teknik taktik kalibresi yüksek birine 2 3 sene sabırla bekleyelim diyen herkese saygım var, anlaya da biliyorum. Ama başında hocası olmayan takımın yöneticisi güncel en büyük yerli hocayla görüşüyor diye vizyonsuz olmuyor. Ha başka yaptığı şeylerden dolayı vizyonsuz oluyor da o ayrı bir tartışma konusu.

Çevrimdışı Talisca1903

8 maçta adamın ne yapmasını bekliyorlar?
8 de 8 yapsa da başarı değil, 8 de 0 yapsa da başarısızlık değil.
Öncelikle hoca geldiyse Beşiktaşın hocası en iyi hocadır derim

Ama şunu da görelim hoca sistem hocası deniyor ya her çalıştığı takımda 4ay 8ay çalışmış demek ki 4 ayda sistemi kurabiliyor.Biz de 8 maçta görmek isteriz bazı şeyleri sistemi bu kadar kısa sürede kurabilen hocadan

Çevrimiçi tolga1903

Valerian ismael hocaya nötrüm. Gelecek sezonun planlamasını yapacak takımın durumunu görecek adapte olacak falan diye gelmesini isteyene bir şey diyemem ancak bu takımın durumunu görmesi bize ne katacak merak ediyorum çok fazla oyuncu gidecek seneye yepyeni takım kurmak zorundayız mayıs sonundan geçerli olmak üzere takımı teslim etsek daha fena olmaz mıydı mesela şu takimla hiç haşır neşir etmeseydik önder hocaya da tazminat ödemeseydik adamı zaten u19'dan alıp nefret objesi haline getirmeyi başardı yönetim. Ayrıca bu takım valerian ismael hocanın da kredisini tüketir 8 maçta öğütücü saçma sapan planlamasızlığın ürünü şu çoğu gereksiz ve gidecek oyuncu topluluğuyla hiç yüz göz etmesek daha iyiydi sanki.

Çevrimiçi annoca

Fener-TS maçlarından iki malğubiyetle çıktığı an gider
can peki tazminatı ne olacak. göndereceğimiz hocayı niye getirmek istiyoruz

Çevrimdışı Fikret

Yahu bu adam ne yapmis da Besiktas'i haketmis? 8 mac sonra gitmesi, aradan alacagi 3-5 kurus bile kardir. CVsine Besiktas yazmak sereftir.

* Antreman sistemiymis, istikrarmis? Valerian Ismael'in son 4 senedeki 5.teknik direktorlugu bu. Sirf bu bile buyuk rezalet. 5 ay antreman yaptirip gidecek mi bu vatandas?

* Uzun donem plani, genc yetistirme? Yahu adamin her gittigi kulupte ayri basarisizligi mevcut. 1 seneye kalmadan teneke baglaniyor arkasina.

Sergen'in TRT doneminden beridir de soyle takir takir konusabilen yurekli Besiktasli yorumcu yok. Anca birkac romantik var, onlara da gun dogdu. Wolfsburg-Nurnberg tarihi, iste o senelerde oynamis uc bes topcu ve antrenor ismi soylerler harika. Ustune bu futbola Fransiz vatandas 3lu 5li oynatacak diye bol bol konusacak laf bulurlar. Hani boyle kotu oynayan oyuncu hakkinda bile yarim agiz konusmayi seviyorlar ya. 20 hafta Kenan futbolcu degil diyemeyen adamlar icin 3-4-3 harika bahane. Yeni gelen stoper olur "ya iste sol ic stoper degil de aslinda 4lunun surasinda oynasa cok iyi" derler. Iste 3-4-3 ileri soluna yeni transfer gelir kaybolur, derler "sorun aslinda surada, Ridvan'i suraya cekse, digeri iceride olsa..."

Eksiler:
- CV'si bombos adama futbolcu saygi duymaz.
- Her gittigi yerden 1 sene icinde kovulan adama kimse inanmaz. 3-5 aya gidici gozuyle bakarlar.
- Turkiye ligini tanimayan adami hakemler, rakip antrenorler falan cig cig yer.
- Karizmasi, ismi olmayan bu vatandasi Fransiz Ismail falan diye baslayip lakaplar taka taka medyada 3 paralik etmeleri Ekim'i bulmaz.
- Buyuk takim yonetmemis. LASK'ta 7000 kisilik Avusturyali seyirci ile TR'deki 15 milyon Besiktasli, 40 bin kisilik stad ayni sey degil.
- 3lu savunma ve boyle uzun top oynama Besiktas'a dinamit koymak demektir. Bu kulubun alt ve ust yapisi 15 senedir 4lu oynuyor. Tum transferler buna gore, tum altyapi oyunculari buna gore yetismis. 3lu oynamayi sozde futbol ulemalari, futbol romantikleri cok ovuyor ama siz bakmayin. Gene Avrupa'nin %90-95i 4lu oynuyor, cogu kazanan iyi takim da gene bu sistemle devam ediyor. Aybaba-Bilic-Gunes'ten beri gelen daha iyi pas yapan takim olma ozelligimizi baltalamanin manasi yok, uzun top hic yaramayacaktir.

Artilar:
+ Ceyhun Kazanci isimli futbol konusunda vasifsiz olan kisi ne istese yapacaktir. (Karaveli 2)
+ Ceyhun Kazanci hangi kanka menajerinin oyuncusunu Besiktas'a cakmak istese ses cikarmayacaktir.

Yani Ceyhun Kazanci icin iyi bir secim, Besiktas icin kotu secim. Cok cok iyi transferler yapilmazsa Ekim-Kasim'a muhtemelen kovalanir. Cebi de gider.
[ Son Düzenleme: 23 Mart 2022, 03:29:10 Fikret ]

Çevrimdışı Fikret

Öncelikle hoca geldiyse Beşiktaşın hocası en iyi hocadır derim

Ama şunu da görelim hoca sistem hocası deniyor ya her çalıştığı takımda 4ay 8ay çalışmış demek ki 4 ayda sistemi kurabiliyor.Biz de 8 maçta görmek isteriz bazı şeyleri sistemi bu kadar kısa sürede kurabilen hocadan
Hocam 4 ayda sistemi kuruyor 8 ayda ayriliyor lafina iyi guldum  :evillol: :evillol:
Teknik servis elemani sanirim arkadas gelip kurulum yapip gidiyor. Umarim mali Guardiola, Klopp ayari birinden aliyordur. :evillol:

Valla CV'ye bakiyorsun 10 senede 10 takim, %70i zaten 2.lig takimlari. Son 4 senede 5. takimi Besiktas olma tehlikesi var, insallah olmaz.
4 ayda sistem kuran hocayi 8 ayda kimse postalamaz. Ama kendisine teneke baglanip yollaniyor. Suphesiz ki gormek isteyenler icin bu bilgilerde bir hikmet var.

Yani Atletico Madrid'e Yilmaz Vural falan getirmek gibi birsey denebilir belki. Y. Vural hoca daha iyi olabilir laf etmis olmayayim.

Çevrimdışı levitate

hocanın lask dönemi maçlarından, 32 şut falan çekmişler

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bu da 2 saat 40 dakikalık barnsley sezonu özeti, üşenmeyen bakabilir :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu yönetimin klâsik taktiği, başta olduğundan az gösterip algıyı yönetmek.

Kapıyı 700 ile açtılarsa, demek senelik 1.4 milyon Euro alacak.
Ben bunların ruhunu biliyorum artık.

1.2 milyon Euro alacakmış senelik.

Çevrimiçi umutow

Yahu bu adam ne yapmis da Besiktas'i haketmis? 8 mac sonra gitmesi, aradan alacagi 3-5 kurus bile kardir. CVsine Besiktas yazmak sereftir.

* Antreman sistemiymis, istikrarmis? Valerian Ismael'in son 4 senedeki 5.teknik direktorlugu bu. Sirf bu bile buyuk rezalet. 5 ay antreman yaptirip gidecek mi bu vatandas?

* Uzun donem plani, genc yetistirme? Yahu adamin her gittigi kulupte ayri basarisizligi mevcut. 1 seneye kalmadan teneke baglaniyor arkasina.

Sergen'in TRT doneminden beridir de soyle takir takir konusabilen yurekli Besiktasli yorumcu yok. Anca birkac romantik var, onlara da gun dogdu. Wolfsburg-Nurnberg tarihi, iste o senelerde oynamis uc bes topcu ve antrenor ismi soylerler harika. Ustune bu futbola Fransiz vatandas 3lu 5li oynatacak diye bol bol konusacak laf bulurlar. Hani boyle kotu oynayan oyuncu hakkinda bile yarim agiz konusmayi seviyorlar ya. 20 hafta Kenan futbolcu degil diyemeyen adamlar icin 3-4-3 harika bahane. Yeni gelen stoper olur "ya iste sol ic stoper degil de aslinda 4lunun surasinda oynasa cok iyi" derler. Iste 3-4-3 ileri soluna yeni transfer gelir kaybolur, derler "sorun aslinda surada, Ridvan'i suraya cekse, digeri iceride olsa..."

Eksiler:
- CV'si bombos adama futbolcu saygi duymaz.
- Her gittigi yerden 1 sene icinde kovulan adama kimse inanmaz. 3-5 aya gidici gozuyle bakarlar.
- Turkiye ligini tanimayan adami hakemler, rakip antrenorler falan cig cig yer.
- Karizmasi, ismi olmayan bu vatandasi Fransiz Ismail falan diye baslayip lakaplar taka taka medyada 3 paralik etmeleri Ekim'i bulmaz.
- Buyuk takim yonetmemis. LASK'ta 7000 kisilik Avusturyali seyirci ile TR'deki 15 milyon Besiktasli, 40 bin kisilik stad ayni sey degil.
- 3lu savunma ve boyle uzun top oynama Besiktas'a dinamit koymak demektir. Bu kulubun alt ve ust yapisi 15 senedir 4lu oynuyor. Tum transferler buna gore, tum altyapi oyunculari buna gore yetismis. 3lu oynamayi sozde futbol ulemalari, futbol romantikleri cok ovuyor ama siz bakmayin. Gene Avrupa'nin %90-95i 4lu oynuyor, cogu kazanan iyi takim da gene bu sistemle devam ediyor. Aybaba-Bilic-Gunes'ten beri gelen daha iyi pas yapan takim olma ozelligimizi baltalamanin manasi yok, uzun top hic yaramayacaktir.

Artilar:
+ Ceyhun Kazanci isimli futbol konusunda vasifsiz olan kisi ne istese yapacaktir. (Karaveli 2)
+ Ceyhun Kazanci hangi kanka menajerinin oyuncusunu Besiktas'a cakmak istese ses cikarmayacaktir.

Yani Ceyhun Kazanci icin iyi bir secim, Besiktas icin kotu secim. Cok cok iyi transferler yapilmazsa Ekim-Kasim'a muhtemelen kovalanir. Cebi de gider.
Sergen Yalçın gelmeden önce hangi takımları çalıştırmıştı?
Önceki takımlarında ne kadar süre kalmıştı?

Etiketler: