2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1215465 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Welinton da düşünülmüyordu. Bakalım o nasıl gidecek?
3 lü oynayacaksak Welinton niye gönderelim elimizdeki en uyumlu adam 3 lüye

Çevrimdışı Talisca1903

Ismael Hoca KAP bildirimi gelmiş hayırlı olsun Allah utandırmasın

Çevrimiçi Samet Ç

Malang Sarr, Koray Günter ve Riechedly Bazoer üçlüsünden en az iki tanesini çözsek iyi olur.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Malang Sarr, Koray Günter ve Riechedly Bazoer üçlüsünden en az iki tanesini çözsek iyi olur.

Riechedly Bazoer'i çok yazmıştım, Ajax sonrası ciddi bir düşüş yaşadı ancak bu sene toparladı.
Şu saatten sonra alınması çok zor. Çıkış mevkisi defansif orta saha idi ancak ofansa da ciddi katkı veriyordu şu an stopere evrilmiş durumda.

Çevrimiçi Samet Ç

Riechedly Bazoer'i çok yazmıştım, Ajax sonrası ciddi bir düşüş yaşadı ancak bu sene toparladı.
Şu saatten sonra alınması çok zor. Çıkış mevkisi defansif orta saha idi ancak ofansa da ciddi katkı veriyordu şu an stopere evrilmiş durumda.
Sözleşmesi bitiyor yoklamak lazım bu sene üçlü savunmanın ortasında iyi performans gösterdi hocanın istediği tarz stoper savunmanın Ghezzal'ı olur her açıdan.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/Elulmesh/status/1507291897555042307

Hocanın işi harbiden zor Tanrı yardımcısı olsun.
Malum medya üzerine gelecek tabi her zamanki işleri normal karşılıyorum ben kim gelse bir yerden gireceklerdi ilk defa olmuyor. Burada görev yönetime ve taraftara düşüyor hocanın arkasında sağlam durup malzeme vermemek gerekir.Gerekli tepkiyi gösterip meydanın boş olmadığını bilmelerini sağlamak lazım

Çevrimiçi Samet Ç

Malum medya üzerine gelecek tabi her zamanki işleri normal karşılıyorum ben kim gelse bir yerden gireceklerdi ilk defa olmuyor. Burada görev yönetime ve taraftara düşüyor hocanın arkasında sağlam durup malzeme vermemek gerekir.Gerekli tepkiyi gösterip meydanın boş olmadığını bilmelerini sağlamak lazım
Del Bosgue'de de aynısını yaptılar adam lige alışma sürecini atlatıp sonraki dönemde 9 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik aldı 6-1'lik Sebatspor maçından sonra kovuldu. Adamı bıraksalar ertesi sene çok rahat şampiyon yapacak büyük ihtimal gittiler Rıza hocayı getirdiler. Rıza hocada ertesi sene Youla, Ailton falan aldı başarısız oldu ve bence bir daha Beşiktaş'ta çalışma ihtimali kalmadı yabancıyı yiyelim derken arada Rıza hocayı da yediler.
[ Son Düzenleme: 25 Mart 2022, 15:00:39 Samet Ç ]

Çevrimdışı Talisca1903

Del Bosgue'de de aynısını yaptılar adam lige alışma sürecini atlatıp sonraki dönemde 9 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik aldı 6-1'lik Sebatspor maçından sonra kovuldu. Adamı bıraksalar ertesi sene çok rahat şampiyon yapacak büyük ihtimal gittiler Rıza hocayı getirdiler. Rıza hocada ertesi sene Youla, Ailton falan aldı başarısız oldu ve bence bir daha Beşiktaş'ta çalışma ihtimali kalmadı yabancıyı yiyelim derken arada Rıza hocayı da yediler.
Yönetim artık biraz daha sert önlem almalı tesislere sokmazsın , röpartaj vermezsin taraftar da elinden geleni yapar bak bakalım kıpırdayabiliyorlar mı? Ama tepki verdiğin hocanda gidip gülerek o kanala röpartaj vermeyecek daha yeni örneğini yaşadık.

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/Elulmesh/status/1507291897555042307

Hocanın işi harbiden zor Tanrı yardımcısı olsun.
amorim'i united alamıyo bize koşarak gelecekmiş :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

fena karizma adam ya

umarım bizimkilerin canına okur
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Valerien Ismael ile ilgili sebebini bilmediğim şekilde çok heyecanlıyım. Bir an önce maç günü gelsin istiyorum.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hoca gercekten de karizmatik bir adam, hayirli olsun. Kemik gibi bir takim yaratmasi dilegiyle :steamed:

Çevrimdışı Talisca1903

fena karizma adam ya

umarım bizimkilerin canına okur
Bir kere çirkin adam tam bizlik sevmiyorum öyle babyface tipleri azıcık psikopat tipi var bunda. Hoşgeldin Hocam mademki geldi hoca full destek tam destek

Çevrimdışı Talisca1903

Gelir gelmez bir hamsi buğulama yapsa efsane olur :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı levitate

Bir kere çirkin adam tam bizlik sevmiyorum öyle babyface tipleri azıcık psikopat tipi var bunda. Hoşgeldin Hocam mademki geldi hoca full destek tam destek
full takım dalga₁ var valla yürürken yalpalıyo
bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

Cirkin? Adam baya karizma duruyor ya , cirkin degilde sert ve ciddi bi imaji var. Basarili ve klubumuze uzun yillar hizmet etmesi dilegi ile.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Valerien Ismael ile ilgili sebebini bilmediğim şekilde çok heyecanlıyım. Bir an önce maç günü gelsin istiyorum.

Artık antremanlara beden hocasıyla çıkmayıp, işini ciddiye alıp aşırı disiplin ve işi profesyonel olarak gören biri geldiği içindir.Aynısı bende de oldu. Ama böyle adamları Türkiye'de peynir ekmek gibi yerler. üstüne üstlük bu yönetimle de pek şansı yok.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi COB

Nedense Ismael hocadan Bilić havası alıyorum.

Çevrimiçi Necmi

tam benim kafada hoca benimde içimde başarılı olacağına dair his var ama bu sekiz maçla değerlendirmek doğru değil kafasındaki oyunu oynatabileceği kadro yok  seneye ne olur ona bakmak lazım

Çevrimdışı 38life

tam benim kafada hoca benimde içimde başarılı olacağına dair his var ama bu sekiz maçla değerlendirmek doğru değil kafasındaki oyunu oynatabileceği kadro yok  seneye ne olur ona bakmak lazım

Kesinlikle, şuanki kadroya istediği futbolu oynatması pek mümkün değil.

Etiketler: