2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1215469 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Hafta içi 12-13 tane topçunun menajeriyle bire bir görüşme var. Görüşmeler hızlı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Demir

Hafta içi 12-13 tane topçunun menajeriyle bire bir görüşme var. Görüşmeler hızlı.
İç transfer mi dış mı kardeşim

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı can1903

İç transfer mi dış mı kardeşim

Hepsi dış abi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi annoca

Çevrimdışı levitate

Hepsi dış abi.
iyimiş

hocanın isteklerine göre mi hareket ediyorlar yoksa random kafalarına göre mi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Hepsi dış abi.
İnşallah bu sene yaz kampına full kadro katılırız.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Çevrimdışı can1903

Toplu cevap veriyim;

Amos Pieper, Dovbyk için ciddi görüşmeler var.

Olur olmaz bilemiyorum, Ismael hocanın fikrine danışmadan bi görüşme yapacaklarını zannetmiyorum.

Gurbetçi havuzundan 2, Freelerden de 2 isim daha var belli olan. Lakin Euro kuru bu durumdayken nasıl getirecekler, imza parası verebilecekler mi orası meçhul.

Ismaelin ekibi de ayrıca oyuncu izlemeye başladı. Önümüzdeki hafta haberler düşer diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Talisca1903

Toplu cevap veriyim;

Olur olmaz bilemiyorum, Ismael hocanın fikrine danışmadan bi görüşme yapacaklarını zannetmiyorum.

Gurbetçi havuzundan 2, Freelerden de 2 isim daha var belli olan. Lakin Euro kuru bu durumdayken nasıl getirecekler, imza parası verebilecekler mi orası meçhul.

Ismaelin ekibi de ayrıca oyuncu izlemeye başladı. Önümüzdeki hafta haberler düşer diye düşünüyorum.
gurbetçilerin mevki ?

Çevrimiçi annoca

@can1903 teşekkür ettim

Amos Pieper nasıldır yorum yapacak var mı

Çevrimiçi Samet Ç

Toplu cevap veriyim;

Pieper'ı kabul etmez Dovbyk'i kabul eder.

Çevrimiçi sefaköykartali

@can1903 teşekkür ettim

Amos Pieper nasıldır yorum yapacak var mı
Bence üçlüde Pieper çok iyi olur, fiziği gayet iyi zaten halihazırda almanya u-21 oyuncusu. Soluna marcao tarzı oynayabilen sol ayaklı bir stoper, sağına da muhtemelen yerli kaan ayhan vs. biri iyi iş olur. Montero ve serdar dışında bir tane daha stoper lazım ama.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mart 2022, 12:55:06
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mart 2022, 12:56:12
  • Beylikdüzü-İstanbul
 "Beşiktaş Yönetimi Fenerbahçe'nin kadro dışı kalan yıldız oyuncu Ozan Tufan'ın menajeri ile ilk teması kurdu."

Takvim

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mart 2022, 12:58:38
  • Beylikdüzü-İstanbul
Adana'dan Samet Akaydın ile ilgileniyormusuz. Bizim maçta çok iyiydi.

Çevrimdışı alimm

Bir zamanlar transfer etmek istediğimiz Kaan Ayhan'ın oynayabileceği en iyi mevkii 3 lü savunmanın sağı düşüncesindeyim... Bizdeki marcelo performansı verebilecek Amos Pieper transferi de sistemi işler kılacaktır.
Rıdvan--------XXXX-------Gedson -------Rosier
-------------Montero - Pieper - Kaan---------
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mart 2022, 21:21:10
  • Beylikdüzü-İstanbul
Real Sociedad, Sörloth'un sözleşmesinde yer alan 17 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldı.

Sörloth'u, Beşiktaş transfer etmek istiyor.

(İspanyol Basını)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Mart 2022, 21:34:16
  • Beylikdüzü-İstanbul
 Beşiktaş ve Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk'in stoperi Vitao'yu transfer listesine aldı. (Sport Ua)

Çevrimiçi sefaköykartali

4. Yerli işi çok karıştırıyor ama büyük ihtimalle avrupaya da gitmeyeceğiz o yüzden ben olsam bir tane çok iyi Kim min jae gibi üçlünün ortasında oynayacak birini, bir tane de yerli iyi birini alırdım, üçüncü stoperi de Serdar-Necip ve Aytuğ Batur Kömeç ile götürürdüm.

Kaan - Pieper - Aytuğ
Necip(Serdar) - Pieper - Abdülkerim
Serdar - Bazoer - Abdülkerim
Koray Günter - Denayer - Aytuğ vs. gibi iki yerlili bir stoper tandemi kurulabilir bence.

Orta sahada ve ileride de;
Rosier - Josef - Gedson - Rıdvan
Ghezzal - Santrafor - X

En azından parayı pivot santrafor ve sol kanada gömüp, arkada idare edebiliriz. Josef ve Rosier e alternatif isimler de alınması faydalı olur. Hem yerlilerin de yedeği yerli olmuş olur, oyun sisteminde dengeler bozulmaz sınırlama yüzünden. Onun dışında yine gurbetçi transferleri yapılabilir, fırsat olursa Talisca alınabilir, kaleye Ersin satılırsa yerine transfer yapılabilir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2022, 21:39:52
  • Beylikdüzü-İstanbul

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sol stopere Cenk Özkaçar alınabilir, muhtemelen Lyon yine kiralayacaktır.

Çevrimdışı levitate

Sol stopere Cenk Özkaçar alınabilir, muhtemelen Lyon yine kiralayacaktır.

ilk 11 oynatma zorunluluğu olur, leuven'de 34 maça çıkmış hepsi ilk 11

bizimkilere bu konuda güvenmiyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ilk 11 oynatma zorunluluğu olur, leuven'de 34 maça çıkmış hepsi ilk 11

bizimkilere bu konuda güvenmiyorum

Bizimkiler de oynatmak zorunda kalır.
Böylece yerli kuralında da elimizi rahatlatırız.

Etiketler: