11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş
11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş

Beşiktaş Forum|11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş Skor : Kardemir Karabükspor: 1 (Goller Dk. 83 Musa Çağıran) - Beşiktaş: 2 (Goller Dk. 53 Demba Ba, Dk.55 Demba Ba) Tarih : 01.12.2014

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş  [Okunma sayısı 102472 defa] 11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

bu sezon kupa finali bursa da tabi yeni stad açılabilirse :)
Açarlar mutlaka.

Çevrimdışı Çağrı

Almeida geçen sene 15 gol atmış.

Ba bu sayıya Aralık'ta ulaştı daha 6 ay var önünde  :kop:

Toplamda 35 olur mu dersiniz?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Şu Cardozu'nun çok daha iyi halini 2 sene önce almak varken Emenike ayısını alan fener de aklını kaybetmiş olmalı.
Şike surecinde gizli anlasma yaptilar.sen git geri gelirsin ayagina.yoksa emenike asla gitmezdi.kacirdilar ortalik sakinlesince geri aldilar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Derbilerde hep Fernandes'e yüklendik ama özellikle fener derbilerinden en az 3 ünü kaybetme sebebimiz Almeida'nın topları Volkan nişanlamasıydı
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

ben sezon başı şöyle demiştim almeida ya gelen topların yarısından daha azı demba ba ya gelsin 15-20 arası atar demiştim ve demba ba beni yanıltmayacak :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Geçer. Ba'nın hazır hali değil bu. Dikkat ederseniz 70 den sonra bitiyor. Maç kondisyonunu oynayarak ve devre arası kampında kazanacaktır Newcastle'daki performansına ulaşırsa bu ligde çok rahat 25-30 atar.Bir de tabi sağ bek alınırsa üstüne basa basa söylüyorum Ba'nın İngiltere'de attığı çoğu gol sağ bekten gelen ortaları kafası ile ters köşeye göndererek atıyordu
[ Son Düzenleme: 01 Aralık 2014, 22:15:25 Samo1903 ]

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ersun Yanal geldi, adamlar 3 maçta 10 gol attılar,  maç daha devam ediyor. Biz bugün kaleyi bulan sadece 2 sut çekmişiz. Kaleyi çok az yolluyoruz,  defansı evlere senlik, ts maçını kazanacagimiza hiç inanmıyorum,  inşAllah yanılırım,  ama beraberlik bile kolay olmayacağını düşünüyorum
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Çağrı

Geçer. Ba'nın hazır hali değil bu. Dikkat ederseniz 70 den sonra bitiyor. Maç kondisyonunu oynayarak ve devre arası kampında kazanacaktır Newcastle'daki performansına ulaşırsa bu ligde çok rahat 25-30 atar.Bir de tabi sağ bek alınırsa üstüne basa basa söylüyorum Ba'nın İngiltere'de attığı çoğu gol sağ bekten gelen ortaları kafası ile ters köşeye göndererek atıyordu

Bu çok önemli evet.

Ba Amokachi ya da Nouma değil savaşmıyor ama topu 6 pasta buluşturursan affetmiyor.

Çok sakin tam bitirici. Daha kafa golü çok görmedik. Linnes ve Sosa bu ortaları yapsın herkesi şaşırtacak rakamlara çıkabilir.

Normalde kanat oyuncularımız tecrübeli olsa 60 dakikada hattrick yapar oyundan çıkar yerine giren forvet de kontralardan 2 tane takar böyle bir adam.

Biraz daha sakibn biraz daha akıllı oyun hepsi bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ersun Yanal geldi, adamlar 3 maçta 10 gol attılar,  maç daha devam ediyor. Biz bugün kaleyi bulan sadece 2 sut çekmişiz. Kaleyi çok az yolluyoruz,  defansı evlere senlik, ts maçını kazanacagimiza hiç inanmıyorum,  inşAllah yanılırım,  ama beraberlik bile kolay olmayacağını düşünüyorum

İşte ben de Trabzon'un trabzonspor'un trabzon medyasının ( li çok kuvvetli medyadır orada ) ve takımın tam olarak böye düşünmesini istiyorum.

Ersın böyle düşünmesinler diye elinden geleni yapacak ama başaramayacaklar. Havaya girecekler. Bizim fener maçında girdiğimiz gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Kaleye az şut çekmemiz büyük dezavantaj.Kim fazla vurursa o maçı kazanır.Ama bizim gol atma ihtimalimiz çok daha yüksek umarım bol bol şut atacağımız bir maç olur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Bu çok önemli evet.

Ba Amokachi ya da Nouma değil savaşmıyor ama topu 6 pasta buluşturursan affetmiyor.

Çok sakin tam bitirici. Daha kafa golü çok görmedik. Linnes ve Sosa bu ortaları yapsın herkesi şaşırtacak rakamlara çıkabilir.

Normalde kanat oyuncularımız tecrübeli olsa 60 dakikada hattrick yapar oyundan çıkar yerine giren forvet de kontralardan 2 tane takar böyle bir adam.

Biraz daha sakibn biraz daha akıllı oyun hepsi bu.
Aynen abi bugün attıığı ilk gol Almeida veya Burak olsaydı onun yerine kaleye abanırlardı ya kaleci kurtarırdı ya da auta giderdi. Çok sakin gol yollarında.

Çevrimdışı Emre şahin

Trabzonun en etkili oldugu kısım duran toplar bizimde pek iyi oldugumuz solenemez duran top savunmasında

Çevrimiçi Samet Ç

Kaleye az şut çekmemiz büyük dezavantaj.Kim fazla vurursa o maçı kazanır.Ama bizim gol atma ihtimalimiz çok daha yüksek umarım bol bol şut atacağımız bir maç olur.
Fazla şuta gerek yok 3 tane atalım verimli atalım benim görüşüm bu bugün kerimin attığı iki şut var ikisi de dağlara taşlara neyleyim öyle şutu ben.

Çevrimdışı Çağrı

Ersun Yanal'a da helal kere helal olsun. 2-3 sene sonra Beşiktaş'a da gelsin Bilic giderse bağrıma basarım kazıya kazıya geldi.

Oynattığı futbol güzel değil hiçbir zaman olmayacak ama hep gollü maçlar.

En çok da bu çocukları aşağılayan Vahid efendi izlesin.

Bakın görün yapıdaki yanlışı anlayacak Ersun devre arası forvetlerden birini ve stoperlerden birini yollayıp iki tane yabancı ortasaha alacak bu takıma.

Yok takım kötü , yok kamp yapamadık , yok hazır değiliz izle gör Vahid efendi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Fazla şuta gerek yok 3 tane atalım verimli atalım benim görüşüm bu bugün kerimin attığı iki şut var ikisi de dağlara taşlara neyleyim öyle şutu ben.
kerim değil de sosa ve töre çekerse o şutları bayağı iş yaparız..

Çevrimdışı ZEKI

ersun yanal geldikten sonraki trabzonun hali ortada bizim de bugünkü halimiz ortadayken maalesef böyle düşünüyorum umarım senin dediğin gibi olur.bu arada heralde ligte ilk kez 3 maç üst üste kazandık bu sezon.
takim ayni takim vahid halilhodzic zamaninda 10 gol amtislardi 8 macta yanlis hatirlamiyorsam
ersun yanal zamaninda ise 7 gol iki macta..

Çevrimiçi Samet Ç

kerim değil de sosa ve töre çekerse o şutları bayağı iş yaparız..
Aynen özellikle Sosa friklerde orta değil de kaleyi düşünmesi lazım 30 metreye kadar olan civarlardan.

Çevrimdışı Deniz

Ahmet Ateş @AhmAtes1903  ·  2 sa. 2 saat önce
Beşiktaş - Trabzonspor maçı pazartesi saat 20 35 itibarıyla 9.102 adet.

maç günü 20 bin civarı oluruz sanırım..

Çevrimiçi Samet Ç

Sabah 6 bindi 3bin satılmış istanbulda bu kadar satılmıyor bir günde 30 bin oluruz.

Çevrimdışı Tolga

trabzon maçına olcay la başlayacaktır bilic büyük ihtimal bu maçta o yüzden oynatmadı
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Aynen özellikle Sosa friklerde orta değil de kaleyi düşünmesi lazım 30 metreye kadar olan civarlardan.
%100 katılıyorum sosa şu takımdaki en iyi ayağa sahip oyuncu..

Çevrimdışı Deniz

Sabah 6 bindi 3bin satılmış istanbulda bu kadar satılmıyor bir günde 30 bin oluruz.
İnşallah  :claps:

Çevrimiçi Samet Ç

İnşallah  :claps:
Bende gideceğim maça konya daki öğrenciler ilgi gösterecektir çevre illerden de baya ilgi olacaktır maça özellikler ankaradan hızlı trenler 1.5 saate gidiliyor konyaya

Çevrimdışı Çağrı

Şimdiden 9 binse 20'yi geçer gibi be Deniz.

Ama 30 bini bulmazsa eğer Konya'da oynamanın hiçbir mantığı olmayacak.

En az 30 bin olursa değer.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

30 bini bulsak keşke.3 tribün dolsun yeter..

Etiketler: