11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş
11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş

Beşiktaş Forum|11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş Skor : Kardemir Karabükspor: 1 (Goller Dk. 83 Musa Çağıran) - Beşiktaş: 2 (Goller Dk. 53 Demba Ba, Dk.55 Demba Ba) Tarih : 01.12.2014

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş  [Okunma sayısı 102156 defa] 11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

bence en fazla 20-25 arası olur daha fazlası olmaz
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cisse557

Biliç, Ersun Yanaldan örnek alsın adam 4-0 dan sonra stoper çıkarıp forvet aldı

Çevrimdışı Geovani

Ben türkiye liginde tek topu sosa kadar akıllı oynayan futbolcu görmedim alexte iyiydi ,ama basit top bu kadar estetik ve güzel oynanır aman nazar değmesin
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimiçi Samet Ç

Ben türkiye liginde tek topu sosa kadar akıllı oynayan futbolcu görmedim alexte iyiydi ,ama basit top bu kadar estetik ve güzel oynanır aman nazar değmesin
Abi ilk yarı da Serdar'a attığı ara pas beni benden aldı.  :super:

Çevrimdışı Deniz

bence en fazla 20-25 arası olur daha fazlası olmaz
Valla ben de öyle düşünüyorum.Çevre illerdeki derneklerin ve taraftar grupların otobüs kaldırması vs de önemli.İyi organizasyon olursa dolabilir ama bence 20 bin civarı olacaz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

Töre atamadı beni yalancı çıkardı :) Demba Ba fırsat vermiyor ki  :kop:  Artık büyük takım olmanın sefasını  sürmek istiyoruz. Arkadaş 4-5 olacak maçta ecel terleri döktük yine ya  :s20: :ebebe: Kanserin  Türkiye şubesiyiz...
Hemen üstündeki yorumda benim 1-2 ama maç 0-5 de olabilirdi 3-2 maçın bu kadar uçlarda olması bir garip.maçın bir bölümü hiç gol olmayacakmış gibi geçiyor sonra birden 0-5 ilk bir maç gibi oynanmaya başlıyor sonra tamamen işler tersine dönüyor.bütün oyunu oynayan takımda tamamen aynıyken oluyor bu işler.

Çevrimiçi Samet Ç

İstediğim şişirmeye başladı trabzonu yayıncı kuruluştaki yorumcular  :super:

Çevrimdışı Tolga

o değilde şu pektemek in atıldığı pozisyonu tekrardan izledim de bildiğin bilerek atılmış.bir oyuncu böyle dalmaz durup dururken zaten faydası da yok takıma bir de durup dururken atılıyor oh ne güzel

Çevrimdışı Çağrı

15 dakika sonra Önder Özen yorumlayacak Beşiktaş'ı ntvsporda dinleyelim huzur bulalım biiraz :lol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

15 dakika sonra Önder Özen yorumlayacak Beşiktaş'ı ntvsporda dinleyelim huzur bulalım biiraz :lol:
Aynen sabaha kadar konuşsa dinlerim.  :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

o değilde şu pektemek in atıldığı pozisyonu tekrardan izledim de bildiğin bilerek atılmış.bir oyuncu böyle dalmaz durup dururken zaten faydası da yok takıma bir de durup dururken atılıyor oh ne güzel
Satılsın diyoruz burdakiler kızıyor gönderecektik moskova istediğinde.

Çevrimdışı Çağrı

Bakın Ersun durumun farkında rakip bizi koşturmadı diyor.

Kharkiv de bunu yapamadı Glatasaray da.

İlk defa organize ve çok tempolu oynayan önde basan bir takımla oynayacaklar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bakın Ersun durumun farkında rakip bizi koşturmadı diyor.

Kharkiv de bunu yapamadı Glatasaray da.

İlk defa organize ve çok tempolu oynayan önde basan bir takımla oynayacaklar.
Abi gençlerin td si de öyle dedi ts çok iyi oynamadı biz onlara izin verdik dedi. Kısaca yüksek tempoda yenildik ts ye dedi. Bize karşı öyle olmayacak. Arsenal maçlarını hatırlayın.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Biliç edendi konyanın neyini beğenmemiş ki
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

Satılsın diyoruz burdakiler kızıyor gönderecektik moskova istediğinde.
kırmızı kartların bir sebebi de bilic in ağırlığının olmaması da olabilir.bu sezon sürekli 10 kişi kalıp duruyoruz bilic bunları hiç uyarmıyor mu yani

Çevrimdışı Deniz

2-0 dan sonra kaçırdığımız pozisyonları tekrar izledim de bizim takım 2-0 ı bulunca havalanıp ciddiyetini mi kaybediyor bana mı öyle geliyor ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Biliç edendi konyanın neyini beğenmemiş ki
Yolculuk konusudur bence haklı.

Çevrimiçi Samet Ç

kırmızı kartların bir sebebi de bilic in ağırlığının olmaması da olabilir.bu sezon sürekli 10 kişi kalıp duruyoruz bilic bunları hiç uyarmıyor mu yani
O da bir faktör ama Mustafa'nın kartında tamamen Mustafa'nın hatası hırsına yenik düştü.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Yolculuk konusudur bence haklı.

Çok abartılıyor by konu

Nevzat demirden başakşehire 1.5 saatte gidersin

Konyayada sabihadan toplam gidiş giriş çıkış 3 saat sürer

Orada harabede kalmıyorle sonuçta, şehrin en güzel otelinde süper yalıtımlı ve modern yerde dinleniyorlar

Taraftae istanbulda destek vermiyor. 5000 kişyle kasımpaşa maçı oynadık yönetimin aldığı karar çok yerinde

Baskıda oluşturabilecek bir stadyum. Hiç sıkıntı olacagını sanmıyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Samet Ç

http://www.gaziantepspor.org.tr/tr/haber-detay.asp?Sayfa=KAMUOYUNUN%20D%DDKKAT%DDNE&Id=4941

Gaziantep gese maçının tekranlanması için tff ye başvuracakmış. Büyük bir ihtimalle geri çevirirler.

Çevrimiçi Samet Ç

Çok abartılıyor by konu

Nevzat demirden başakşehire 1.5 saatte gidersin

Konyayada sabihadan toplam gidiş giriş çıkış 3 saat sürer

Orada harabede kalmıyorle sonuçta, şehrin en güzel otelinde süper yalıtımlı ve modern yerde dinleniyorlar

Taraftae istanbulda destek vermiyor. 5000 kişyle kasımpaşa maçı oynadık yönetimin aldığı karar çok yerinde

Baskıda oluşturabilecek bir stadyum. Hiç sıkıntı olacagını sanmıyorum
O da doğru abi ama uçak yolculuğu hava değişikliği gibi etkenleri düşünüyor olabilir.

Çevrimdışı Deniz

http://www.gaziantepspor.org.tr/tr/haber-detay.asp?Sayfa=KAMUOYUNUN%20D%DDKKAT%DDNE&Id=4941

Gaziantep gese maçının tekranlanması için tff ye başvuracakmış. Büyük bir ihtimalle geri çevirirler.
Onlar önce BRUMA ile yaptıkları transfer şikesini temizlesin ayak oyunu yapmasın bize!

Çevrimiçi Samet Ç

Slaven Bilic : ''Konya'da Trabzon maçı için, bundan çok mutlu değilim. İyi bir rakibe karşı tarafsız saha fonksiyonu ortaya çıkıyor.''

Böyle demiş Bilic. Şimdi bu adam neyin kafasında. Yolculuk desen he derim geçerim de tarafsız saha nedir.  :s20: :s20: :s20:

Bilic'e çok özgürlük tanınıyor. İstediği gibi konuşuyor. Yok penaltı olmalıydı yok pozisyon kırmızı kart.

Çevrimdışı Tolga

Slaven Bilic : ''Konya'da Trabzon maçı için, bundan çok mutlu değilim. İyi bir rakibe karşı tarafsız saha fonksiyonu ortaya çıkıyor.''

Böyle demiş Bilic. Şimdi bu adam neyin kafasında. Yolculuk desen he derim geçerim de tarafsız saha nedir.  :s20: :s20: :s20:

Bilic'e çok özgürlük tanınıyor. İstediği gibi konuşuyor. Yok penaltı olmalıydı yok pozisyon kırmızı kart.
maçı kaybedersek bahanesi de hazır şimdiden konya da oynadık o yüzden yenildik diyecek :)

Çevrimdışı Çağrı

2-0 dan sonra kaçırdığımız pozisyonları tekrar izledim de bizim takım 2-0 ı bulunca havalanıp ciddiyetini mi kaybediyor bana mı öyle geliyor ?

Ciddiyet kaybı yok da klasik çayylaklık var. Kerim biraz dikkat etse 3 asist yapardı rahat
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: