11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş
11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş

Beşiktaş Forum|11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş Skor : Kardemir Karabükspor: 1 (Goller Dk. 83 Musa Çağıran) - Beşiktaş: 2 (Goller Dk. 53 Demba Ba, Dk.55 Demba Ba) Tarih : 01.12.2014

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş  [Okunma sayısı 102251 defa] 11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

@Deniz

Biz Asteras'a kaybetseydik Tottenham'a karşı son maçı nasıl oynayacaktık?

Şimdi çıktık artık şimdi naasıl oynayacğaız?

Bilic maçı önemsemeyin mi diyecek? Tabi ki hayır ama oyuncuların motivasyonu aynı olmayacak

Trazbon'da olan da bu olacak tamamen psikoloji bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar dediğiniz o kapıya çıkıyor.Her maçın havası ayrıdır.Bir de takımın havası vardır.Kazanmak çoğu zaman takıma olumlu yansır.Hele ki bu kadar farklı kazanmak.Şu an emin olun bütün takımın kafasının bir köşesinde bizim maçımız olacak..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

bizim bazı futbolcular bursa maçına bile derbi diyorlar gerisini siz düşünün o açıdan bakarsak trabzon maçına derbi diyenlere de şaşırmamak lazım aslında :)
Futbolcular değil Bilic dedi neden dedi bende anlamadım ama aramızdaki hüsumet yüzünden olabilir.

Çevrimdışı Çağrı

Bizim feneri yendiğimiz derbileri hatırlayın mesela hangisini formdayken kazandık?

Hep can havli olduğunda ezdik geçtik.

Çok formda gittiğimiz çoğu derbide üçlük olduk.

Bazı şeyleri sen kontrol edemezsin psikolojik olarak vücudun gitmez.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Futbolcular değil Bilic dedi neden dedi bende anlamadım ama aramızdaki hüsumet yüzünden olabilir.
hangi oyuncuydu bilmiyorum ama bunu takımdan biri de geçen sezon demişti olcay ya da ersan dı galiba çok iyi hatırlıyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

@Deniz

Biz Asteras'a kaybetseydik Tottenham'a karşı son maçı nasıl oynayacaktık?

Şimdi çıktık artık şimdi naasıl oynayacğaız?

Bilic maçı önemsemeyin mi diyecek? Tabi ki hayır ama oyuncuların motivasyonu aynı olmayacak

Trazbon'da olan da bu olacak tamamen psikoloji bu.
Gruptan elenmeyle lig maratonu arasında dağlar kadar fark var.Bu uzun bir maraton.Hele ki bu tarz maçlar çok farklı..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar dediğiniz o kapıya çıkıyor.Her maçın havası ayrıdır.Bir de takımın havası vardır.Kazanmak çoğu zaman takıma olumlu yansır.Hele ki bu kadar farklı kazanmak.Şu an emin olun bütün takımın kafasının bir köşesinde bizim maçımız olacak..

Yok dikkatli okumuyorsun o kapıya çıkmıyor :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Ts nin savunması da iyi değil Demba ba bunlarla iyi oynar..

Çevrimdışı Deniz

Yok dikkatli okumuyorsun o kapıya çıkmıyor :)
Ne deyim öyle olsun ama emin olun bugün 4 yemiş trabzonu 4 atmış trabzona herkes tercih eder  :ok:

Çevrimdışı Çağrı

Gruptan elenmeyle lig maratonu arasında dağlar kadar fark var.Bu uzun bir maraton.Hele ki bu tarz maçlar çok farklı..

Trabzon senin 6 puan arkanda olsaydı bu hafta sonunda haftaya sana karşı nasıl oynardı?

Kaybetse 9'a çıkacak puan farkı.

Ama dipdibeylken zaten deplasmandayım kaybetsem de 1 puan alsam da problem değil diyip rahat oynar anlatmak istediğim bu zaten.

İnce bir nokta var arada onu kaçırdığın için anlaşamıyoruz.

Doğrudan önemsemezler kaybederler demek çok saçma zaten bunu diyecek olsam direk söylerim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

hangi oyuncuydu bilmiyorum ama bunu takımdan biri de geçen sezon demişti olcay ya da ersan dı galiba çok iyi hatırlıyorum.
Olabilir ama olmaması gereken şeyler bunlar uyarılmaları gerek.

Çevrimdışı Tolga

Olabilir ama olmaması gereken şeyler bunlar uyarılmaları gerek.
uyarmazsan söylerler tabi sonra da medya çıkıp bjk-bursa rekabeti falan gibi saçma sapan şeyler yazıp durur.

Çevrimdışı Çağrı

Ne deyim öyle olsun ama emin olun bugün 4 yemiş trabzonu 4 atmış trabzona herkes tercih eder  :ok:

4 yemiş Galatasaray feneri 2-0 yendi Karabük'ü deplasmanda yenip üstüste 2. galibiyetini aldı toparlandı denen Galatasaray Trabzon'dan 3 yedi :)

Matematik her zaman tutmuyor bakalım göreceğiz haftaya :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Gençlerin attığı gol ts maçının analizi bu tip ataklardan çok atacağız bence.

Çevrimiçi Samet Ç

uyarmazsan söylerler tabi sonra da medya çıkıp bjk-bursa rekabeti falan gibi saçma sapan şeyler yazıp durur.
Sonra da bursalılar havayı girip iyice reklam yapıyorlar sinir oluyorum.  :s20:

Çevrimdışı Deniz

4 yemiş Galatasaray feneri 2-0 yendi Karabük'ü deplasmanda yenip üstüste 2. galibiyetini aldı toparlandı denen Galatasaray Trabzon'dan 3 yedi :)

Matematik her zaman tutmuyor bakalım göreceğiz haftaya :)
Gsnin nasıl 2 tane attığını şimdi bana söyletme  :kop:

Çevrimdışı Çağrı

Psikolojiye başka bir örnek vereyim

3 büyükleri yenen anadolu takımları bir sonraki hafta mutlaka çok zayıf takıma kaybederler.

Düz mantık bakarsak bir sonraki maçın hocası inşallah fener şunlara 5 atar moralleri bozulur demesi gerek ama o takım feneri yensin ister realitede yensin ki bana daha rahat gelsin:)

Hele ki Türkiye'de bu çok sık yaşanıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Gençlerin attığı gol ts maçının analizi bu tip ataklardan çok atacağız bence.
Gökhan törenin hızlı top sürüşü ve sosanın mükemmel paslarıyla hem de  :ok:

Çevrimdışı Çağrı

Gsnin nasıl 2 tane attığını şimdi bana söyletme  :kop:

O farklı konu sonuçları konuşuyoruz diye yazdım Volkan sağolsun  :lol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sonra da bursalılar havayı girip iyice reklam yapıyorlar sinir oluyorum.  :s20:
zaten yıllardır bizim üzerimizden prim yapıp durdular yine de eskiden daha çok sesi çıkardı bursanın şimdi o kadar konuşamıyorlar  :)

Çevrimdışı Çağrı

İlk golü yemeyelim duran toplaraa dikkat edelim maçın anahtarları bunlar.

Ben 2-0 ya da 3-1 bitiriz diyorum marım öyle olur :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

zaten yıllardır bizim üzerimizden prim yapıp durdular yine de eskiden daha çok sesi çıkardı bursanın şimdi o kadar konuşamıyorlar  :)
Aynen hocam. Allah'tan istediğim 3 şeyden birisi Bursa'da Türkiye Kupası finali oynamak hem de bursayla  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

Şu Cardozu'nun çok daha iyi halini 2 sene önce almak varken Emenike ayısını alan fener de aklını kaybetmiş olmalı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Şu Cardozu'nun çok daha iyi halini 2 sene önce almak varken Emenike ayısını alan fener de aklını kaybetmiş olmalı.
Ersun'un tercihi idi emenike. Ama bizde olsa Ba ile iyi iş yapar diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Tolga

Aynen hocam. Allah'tan istediğim 3 şeyden birisi Bursa'da Türkiye Kupası finali oynamak hem de bursayla  :evillol:
bu sezon kupa finali bursa da tabi yeni stad açılabilirse :)

Etiketler: