kaç para ulan bir sağ bek diyerek başlamak istiyorum , başka da bir şey demeye gerek yok aslında maçın özeti bu.
takıma ya da bilice niye kızayım ? 1-0 gerideyim bir sağ bek yüzünden, sonrasında 10 kişi kalmışım , zaten eksiktim bir de sayıca eksik kalmışım , yerden kalkmayan rakibe karşı 10 kişi nereye kadar ? emre şöyle artistik düşüşünü yapsın, bizimkiler kart görsün ? olcay sarı kartı orta sahanın orta sahasında görüyor.göstermesen ölür müsün eyyamcı hakem.veli emre'ye dokunmuyor düdük çalıyor.
uzun lafın kısası yönetim bu maçı da verdi.bir sağ bekim olsaydı geçen hafta 3 puan alır , bu maçı en kötü yenilmezdim.Maddi yanı bir yana motivasyon olarak kırılmazdı takım.Kimsenin kuruş hesabı yaptığı yok zaten onu biliyoruz.hadi 2m€ var ,bunu nereye harcarsam en büyük verimi alırım.Bununla sağ bek alırsam en büyük verimi alırım.Sağ bek gelmezse çıldıracağım dedim

buralarda , bunu ben görüyorsam bunun böyle olacağını ben buradan biliyorsam Beşiktaş'ı kim yönetiyor ?
Bilic konusunda, Serdar düzelmişken sakatlandı, bilic ne yapsın .Yerine Necip oynamak zorunda Bilic ne yapsın.Ama artık Necip h görür formayı.Töre olsaydı o gol yine yenirdi.
Necip , Sağ bek , right def , right back , bek , sağ defans.Senden zaten atak bekleyen yok.Sen adam gibi sağ tarafın en gerisinde dur zaten rakip geçemez seni.Arkana hızlı verkaç bile yapamaz.Sen ne yapıyorsun ,her seferinde orta sahadaki adama basmaya çalışıyorsun.Senin görevin
sağ tarafın en gerisi.Sağ taraf ve geri.Alper topu aldığında stoperlerimiz alper 'in hizasında ama necip yok.O orta saha çünkü kafa olarak.Necip'le 10 maçın 3'ünü kazanırsın 7'sni kaybedersin.O 3 yendiğin maçta da necip değil bütün takım iyi oynuyordur zaten.
Oğuzhan iyi kötü idare ediyor.Bir necip değil henüz.Ancak sosa'nın maç yapmamış hali , kondisyonu oturmamış hali bile Oğuzhan'dan iyise, sorunu kendisinde arasın.
Necip 900 bin tl (323 bin €) sene başında 900 bin €.600 bin € havaya ödüyoruz.kuruş hesabı mı bu şimdi.
Oğuzhan 450bin € alması gerekirken 1.200 alıyor. 750 bin€ fazla alıyor.1,350 bin € kendi ayağımıza sıkmışız.Bir sağ bek almaz mı insan.Necip'i mi kaçıracaktık ? oğuzhan mı bir yere gidiyordu ?
Şimdi haftaya olcay töre yok.Yine bir umut var , mustafa var sosa var.
Seba'nın adını kullananlar ahını hep alacak.
sımsıkı taş gibi sımsıkı taş gibi dimdik dimdik ----------------
Karanlık Kuruldu Geceye ,Bir ümit var yine içimde ,Kimsesiz Bu Puslu Gecede, Bırakmam Beşiktaş'ım seni