8.Hafta / Beşiktaş - Fenerbahçe
8.Hafta / Beşiktaş - Fenerbahçe

Beşiktaş Forum|8.Hafta / Beşiktaş - Fenerbahçe Skor : Beşiktaş 0-2 Fenerbahçe Tarih : 02 / 11 / 2014 Saat : 19:00 Stadyum : Atatürk Olimpiyat Hakem : Bülent Yıldırım Yayın : Lig TV

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

8.Hafta / Beşiktaş - Fenerbahçe  [Okunma sayısı 89351 defa] 8.Hafta / Beşiktaş - Fenerbahçe

Çevrimdışı Anil

sivok,necip,motta,atiba...yada isim yazmaya hiç gerek yok.sene sonu iq testi yaptırıp gerizekalı olanları gönderelim.zaten bu 4 lü kesin gider..

Çevrimdışı Tolga

Kadro değişiyor ama değişen kadroda hala fena halde gitmes igerekn loser oyuncular var. Bu oyuncular takımı etkiliyorlar. Kaybetmeye alışık oyuncuları seneye asla ama asla tutmamalıyız takımda.

Sivok , Necip en başta geliyor.
ben bir başlasam saymaya bu takımda oyuncu kalmaz çoğu kazanmayı bilmiyor ve öğrenebileceklerini de sanmıyorum geçen hafta bu takım fbyi yenemez derken 2-1 den 3-2ye gelen maçı baz alarak söylemiştim bu takım bu yarışı kaldıramıyor ne zaman sesli şekilde şampiyonluk kelimesini kullansak hep tökezliyoruz
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Kasım 2014, 20:59:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Son Olarak Teşekkürler Gökhan Töre.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

egerki macın sonunda yoneticilerimizden bir tanesi hakeme lag soylerse benim için bu sezon tamamen biter gercekleri gormemektir bu.. bugunluk benden bu kadar geçmiş olsun en fazla 3cülüğümüz garantidir bunu bugun aldık...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sağduyu

Olcayın ikinci kartı yanlış
Dembabaya yapılan penaltı
Kadlecin eli penaltı
Başkan bir sağbek alamamış şampiyon olacağız diyor, bir şampiyonluk maçını daha sağbek yüzünden kaybediyoruz.
Mottayı ikinci golü hediye etti. ilkyarı yamıştım, isabetli orta yapmadan maç bitti.

Maçın özeti...

Demirören Beşiktaş kulübünün içine ettiği gibi, Türk futbolunun içine etmeye devam ediyor.

Demirörenin forumdaki maaşlı yardakçılarının dikkatine...
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Tolga

egerki macın sonunda yoneticilerimizden bir tanesi hakeme lag soylerse benim için bu sezon tamamen biter gercekleri gormemektir bu.. bugunluk benden bu kadar geçmiş olsun en fazla 3cülüğümüz garantidir bunu bugun aldık...
zaten ligte 3. olacak başka takım olmadığı için 3.lük garanti gibi haklısın

Çevrimdışı Anil

Kadro değişiyor ama değişen kadroda hala fena halde gitmes igerekn loser oyuncular var. Bu oyuncular takımı etkiliyorlar. Kaybetmeye alışık oyuncuları seneye asla ama asla tutmamalıyız takımda.

Sivok , Necip en başta geliyor.
aynen öyle.şu maç için yapılabilecek en doğru tespit budur..Ama sorun sadece futbolcularda değil.böyle taraftar olmaz olsun.tüm maç şarkı söyleyerek geçirdiler..top rakipteyken ıslıklama yok.top bizdeyken şarkılar söylerler..bunları söyleyince kötü beşiktaşlı oluruz ama.işi gücü şov bu taraftarın.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Kasım 2014, 21:03:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beyler çok sinirliyim o yüzden erken yatıyorum çıkacağım siteden lütfen hakaret içerikli bir şey yazmayın sinirle. Teşekkürler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Yahu bu nedir ya,  her derbide bir kazma ön plana çıkıyor maçı veriyor bu maçın kahramanlarıda Necip ve Motta oldu,  zannedersem Biliç hiçbir derbi kazanamadan kariyerini sonşandıracak Beşiktaşta

Çevrimdışı Coupe

Kariyeri başarılarla dolu bir hoca,lobisi kuvvetli bir başkan ve 6-7 tane transfer gerek.Başka türlü başarı gelmez,hayal aleminde yaşayıp acı gerçekleri tecrübe etmeye gerek yok.

Çevrimdışı Tolga

Kariyeri başarılarla dolu bir hoca,lobisi kuvvetli bir başkan ve 6-7 tane transfer gerek.Başka türlü başarı gelmez,hayal aleminde yaşayıp acı gerçekleri tecrübe etmeye gerek yok.
açıkçası bilici hep savundum ki kadro kalitemizin üst seviyede olmamasına rağmen fakat bir tane derbi kazandıramıyorsa bizi nasıl şampiyon yapacak ve özellikle de lobisi güçlü olan başkan sözüne hak veriyorum bu ülkede bu işler böyle maalesef lobin yoksa şampiyon da olamıyorsun ben sezon başında da bunu çok söylemiştim ama çok eleştiri almıştım.
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2014, 21:06:15 burhanaltıntop1903 ]

Çevrimdışı ALDENYX

zaten ligte 3. olacak başka takım olmadığı için 3.lük garanti gibi haklısın

BURSASPOR ...UNUTMAMAK GEREK...ŞENOL GÜNEŞ İYİ İŞLER YAPİYOR ORADA....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı kyiv

Vallahi hakeme falan hiç kızmayalım. Futbolcularımızın kapasitesi bu. Bu takım şampiyon falan olamaz. 2 maç kazanınca herkes havaya giriyor, 1 maç kaybedince arkası çorap söküğü gibi geliyor. Ne iştir anlaşılır şey değil. Fenerbahçe maçını hadi bir şekilde kaybedersin anlarım da Rize, Eskişehir, Erciyes neyin nesidir Allah aşkına?

Bu hafta geçmez artık...İşin kötüsü haftaya da çekeceğimiz var...Başakşehir....

Çevrimiçi Samet Ç

Bilic'i ilk defa eleştiriyorum ve bu son olacak inşallah bir dahaki sene bu takımın başında olmaz. Rezil yönetti takımı 1-0 yeniliyorsun rakip üstüne gelmiyor sen hücum yapmıyorsun hakem ve biz verdik fenere maçı. Kerim bitmiş oyunda tutuyorsun bu nasıl oyun bilgisi bir adama 2 gol attı diye bu kadar sabredilmez. Keza Pedro niye kesiyorsun çocuğu Sivok Pedro'dan çok mu iyi diye sorarlar adama ?

Çevrimdışı Deniz

Kendimi tutuyorum hakaret icerikli mesaj yazmiyorum.tek diyecegim liginize koyim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Factatum

Şampiyonluğun yolu derbilerden geçiyor. Maalesef derbi kazanamamak gibi bir alışkanlığa da sahibiz. Kötü Fenerbahçe, kötü Galatasaray'a çok kolay kaybediyoruz. Galatasaray ve Trabzon maçlarından da elimiz boş ayrılırsak, şampiyonluk yalan olacak gibi.

Bir de çok çabuk havaya giren taraftar kitlemiz ve basınımız içinde iki kelam etmek gerek. Duygusal taraftarlara sahibiz, bir türlü realist olamıyoruz. 6 maçta şampiyon yaptık takımı. Böyle olunca hayal kırıklıkları da büyük oluyor.

Aynı hataları tekrar tekrar yapmak, akıllı adamın işi değil. Biz senelerdir hep aynı hataları tekrarlayıp duruyoruz.

Çevrimdışı manyak1903

kaç para ulan bir sağ bek diyerek başlamak istiyorum , başka da bir şey demeye gerek yok aslında  maçın özeti bu.

takıma ya da bilice niye kızayım ?
1-0 gerideyim bir sağ bek yüzünden, sonrasında 10 kişi kalmışım , zaten eksiktim bir de sayıca eksik kalmışım , yerden kalkmayan rakibe karşı 10 kişi nereye kadar ? emre şöyle artistik düşüşünü yapsın, bizimkiler kart görsün ? olcay sarı kartı orta sahanın orta sahasında görüyor.göstermesen ölür müsün eyyamcı hakem.veli emre'ye dokunmuyor düdük çalıyor.

uzun lafın kısası
yönetim bu maçı da verdi.bir sağ bekim olsaydı geçen hafta 3 puan alır , bu maçı en kötü yenilmezdim.Maddi yanı bir yana motivasyon olarak kırılmazdı takım.Kimsenin kuruş hesabı yaptığı yok zaten onu biliyoruz.hadi 2m€ var ,bunu nereye harcarsam en büyük verimi alırım.Bununla sağ bek alırsam en büyük verimi alırım.Sağ bek gelmezse çıldıracağım dedim  :busted_cop: buralarda , bunu ben görüyorsam bunun böyle olacağını ben buradan biliyorsam Beşiktaş'ı kim yönetiyor ?

Bilic konusunda, Serdar düzelmişken sakatlandı, bilic ne yapsın .Yerine Necip oynamak zorunda Bilic ne yapsın.Ama artık Necip h görür formayı.Töre olsaydı o gol yine yenirdi.

Necip
, Sağ bek , right def , right back , bek , sağ defans.Senden zaten atak bekleyen yok.Sen adam gibi sağ tarafın en gerisinde dur zaten rakip geçemez seni.Arkana hızlı verkaç bile yapamaz.Sen ne yapıyorsun ,her seferinde orta sahadaki adama basmaya çalışıyorsun.Senin görevin sağ tarafın en gerisi.Sağ taraf ve geri.Alper topu aldığında stoperlerimiz alper 'in hizasında ama necip yok.O orta saha çünkü kafa olarak.Necip'le 10 maçın 3'ünü kazanırsın 7'sni kaybedersin.O 3 yendiğin maçta da necip değil bütün takım iyi oynuyordur zaten.

Oğuzhan
iyi kötü idare ediyor.Bir necip değil henüz.Ancak sosa'nın maç yapmamış hali , kondisyonu oturmamış hali bile Oğuzhan'dan iyise, sorunu kendisinde arasın.

Necip 900 bin tl (323 bin €) sene başında 900 bin €.600 bin € havaya ödüyoruz.kuruş hesabı mı bu şimdi.
Oğuzhan 450bin € alması gerekirken 1.200 alıyor. 750 bin€ fazla alıyor.1,350 bin € kendi ayağımıza sıkmışız.Bir sağ bek almaz mı insan.Necip'i mi kaçıracaktık ? oğuzhan mı bir yere gidiyordu ?

Şimdi haftaya olcay töre yok.Yine bir umut var , mustafa var sosa var.
Seba'nın adını kullananlar ahını hep alacak.

sımsıkı taş gibi sımsıkı taş gibi dimdik dimdik ----------------

Karanlık Kuruldu Geceye ,Bir ümit var yine içimde ,Kimsesiz Bu Puslu Gecede, Bırakmam Beşiktaş'ım seni

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

ha bir de içimde kalmasın yazmış olayım.

ikinci yarı kendimce düşündüm.

tolga

franco sivok ersan

veli atiba

sosa oğuzhan motta(ismail)

ba

sonrasınra veli ya da atiba (mustafa pektemek)

Çevrimdışı Deniz

@Factatum çok güzel söylemiş.Şampiyonluğun yolu derbilerden geçiyor.

Derbi kazanmazsan şampiyon olamazsın.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Fikret Orman: Artık ben de tarz değiştiriyorum. Öyle gücü varsa soyunma odasını bassınlar demeler falan... Bundan sonra herkes yapacaklarımızı görecek!
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Başkan artık tarz değiştireceğim dedi öyle bundan sonra soyunma odası bende basacağım der gibi bir şey çıktı ağzından. Yapsa da bir şey değişeceğini sanmıyorum o lobi yok başkanda. Ayrıca hakeme kadar bu takıma niye sağ bek almadın onun hesabını ver taraftara ondan sonra bunları konuş. Sene sonu motta necip yolla gitsin.

Çevrimdışı Tolga

maalesef işin kötüsü fenerin ölüsü bizi yendi demek geçen seneki fb olsa bugün daha kötü bir sonuçla bitebilirdi.tabi ne çıkıyor ortaya hoca illaki önemli ama senin elinde kaliteli kadro olmazsa ne kadar iyi hoca ol ya da olma önemli değil bugün fb bizden daha kaliteli olduğu için bu maçı kazandı.

Çevrimdışı eski inönü

Türkiye futbolunda çok buyuk bir ekonomik rant var. Vasıfsız yöneticileriyle, kaos yaratmaktan başka işe yaramayan medyasıyla, büyük sponsorluk anlaşmalarıyla, zenginler klübünün kapılar arkası iş-siyaset ilişkileriyle, futbolcu menajerleriyle vs. Futbolu yönetme gücünü elinde bulunduran bu çevreler doğal olarak rant pastasının küçülmesini istemez. Pasta küçülürse büyük bir kesim ranttan yoksun kalır. Beşiktaş JK gerek taraftar sayısının nispeten azlığıyla gerekse de camia yapısıyla hiçbir zaman Fenerbahce SK ve Galatasaray SK kluplerinin sağladığı rantı saglayamaz. Dolayısıyla Beşiktaş futbolu ne zaman yükselişe geçse, sistem elindeki güç aygıtlarını kullanarak bir şekilde Beşiktaş'ın önüne set kurar ve rant pastasının küçülmesine izin vermez. Ama anlayamadıkları nokta şu ki bizim için;
''Hep kol kola bir gün değil her gün Beşiktaş''

Çevrimdışı Tolga

Başkan artık tarz değiştireceğim dedi öyle bundan sonra soyunma odası bende basacağım der gibi bir şey çıktı ağzından. Yapsa da bir şey değişeceğini sanmıyorum o lobi yok başkanda. Ayrıca hakeme kadar bu takıma niye sağ bek almadın onun hesabını ver taraftara ondan sonra bunları konuş. Sene sonu motta necip yolla gitsin.
f.orman ve ekibinde bunu yapabilecek güç yok boşuna taraftara şirin gözükmeye kalkmasın ve adama sorarlar madem stil değiştirecektiniz ne diye bunca zaman beklediniz.

Çevrimdışı manyak1903

fikret orman orta oyunu diyor.en başta o müsaade etmeyecekmiş.

daha en son konuşmasında ,bizim işimiz MHK ve PFDK ile,, kurumlarla diyip ,yıldırım demirören'in bu işlerin içine gireceğini sanmıyorum diyen başkan müsaade etmeyecekmiş.
Beşiktaşı bu hale getiren , yalan beyanlarla , takımın hakkını savunmak yerine şike sürecinde paçasını sıyıran , şimdi TFF nin başında futbolun içine eden kişiyi ,sen işin içine dahil etmiyorsan lütfen başka bahane arama.

ne desek boş.hep diyoruz zaman gösterecek.tek korkum milletin gözü gittikten sonra açılmasın.şimdi de bağlanmasın.Beşiktaş var isimler yok.

mahmut uslu da şimdi taraftar bağırıyor diyor."Ben de soruyorum acaba Beşiktaş şike yaptı mı diyor."
Adamlar şark kurnazı.Bizde de işi bilen yok maalesef.

Etiketler: