İstediğin kadar alla pulla kanada tarihinin de en golcü oyuncusu kendisi bir tane avrupa kulübü gelip de almadı senden işte oynayamaz çünkü bu tempoyla bu yavaşlıkla. Larin'i biz hangi mevkide kullanmak için aldık santrafor kanada milli takımında da santrafor oynuyor lütfen bir tane maçını söyler misin santraforda oynayıp da "işte aradığımız oyuncu" dedirttiği?
7 gole katkı vermiş takımın oyununa gram katkısı yok dün bir kontra yakaladık adamın içinden geçmeye çalıştı tayyip adlı oyuncu aldı ayağından topu çünkü yavaş hareketsiz ve yetersiz bir oyuncu bu adam ben seninle tamamen zıt düşünüyorum türkiye ve orta doğuda gol atan oyuncuyu övmek üzerine kurulu kafalar tam tersine, yoksa ricardo quaresma isminden taraftarın bir kısmı bu kadar nefret etmezdi showmen diye. Bir örnek daha vereyim maç içinde 15 kez ofsayta düşecek potansiyeli olan ve bana göre bir takımın hücum planını alışkanlığını komple çöpe atabilecek kadar bağlantı oyunundan yoksun burak yılmaz kral ilan edildi bu ülkede çünkü gol atıyor adam.
Önder karaveli şu berabere kalınan 3 maçı kazansa tek tük eleştiren çıkardı bugün herkes gitsin de kurtulalım diyor burada önemli olan gol atabilmek ve skor o yüzden larin'in oyuna katamadığı onlarca şey yerine verdiği 7 gol katkısı daha göz önünde. Bir takımın iki kenarı ghezzal ve larin gibi ağır temposuz oyuncudan oluşmamalı hele bir de ortada batsuayi gibi bir kara delik varken, aboubakar çoğu defoyu tek başına örtebilen ve yanındaki oyuncuların da değerini artıran özel bir oyuncuydu onun yokluğu da bu kadar kötü gösteriyor olabilir larin'i ancak hiçbir şekilde ikna edemezsin abi cyle larin'in bu takımın sol kenarında oynayabilecek yeterlilikte olduğuna.
Bir tane Avrupa kulübünün gelip almamasının sebebi, senin yönetiminin oyuncu satamama konusundaki üstün beceriksizliği olabilir mi?
2.5 senedir bir kuruş bonservis kazanamaz mı bir kulüp yaw, arada şampiyon da olduk üstelik.
Avrupa'da çerez parası sayılacak 3 milyon Euro'yu verip kimsenin almadığı Ghezzal'a ya da 6 ay takım boşta kalıp, Avrupa'dan bir tane kulübün almadığı Alex'e senelik 2.5 milyon vermek çok mu akıllıca hamlelerdi?
2 senedir her fırsatta takım içi denge diyip duran yönetim, bu hamlelerle o dengenin canına okudu işte.
Taraftarın bir kısmının nefret ettiği Quaresma'ya taraftarın diğer kısmı hala kral diyor, Portekiz ligi maçında birini kucaklayıp dışarı aldığı habere yazılan yorumlara bak istersen.
Ofsayta düşen Burak, 35 yaşında Fransa'da takımını şampiyonluğa taşıdı. Gol atıyorsa, bunun tartışılır bir tarafı yok. İster teknik İbrahimoviç gibi topuğuyla atsın, ister adam geçemeyen Thomas Müller gibi kaval kemiği ile.