Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 535571 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Boşa nefes tüketiyorsun. Türkiyedeki kitlelerin "iyi futbolcudan" anladıkları şey çalım atan, hızlı adam. Hala 2000 li yılların futbolunda kaldıkları için gelişimi göremiyorlar.
Futbolda
1.sırada artık güç var
2.sırada fizik var
3.sırada Dayanıklılık ve devamlılık var
4.sırada oyun bilgisi var
5.sırada Hız
6.sırada teknik var (q7 giller işte)

Bunlardan ilk 4 ü olsun gözüm kapalı alırım. Larinde ilk 4 var işte. Anlamadıkları olay tam olarak bu.

Anlayamazlar çünkü perspektiflerini değiştirmiyorlar. Anlatamazsın.

Ne larinmiş gerçekten bence eksik söyledin hepsi var larin'de ben ve benim gibi düşünenler göremiyoruz tanıyor olsaydım özür dilerdim larin'den kardeşim benim saf yetenek boylu posluda hem vurduğunu yıkıyor maçlarda hiç görmedim yani öyle dokunulduğu an yere ağır çekimde düşüp hiçbir hakemin yemediği penaltı bekleyişlerini.

Ayrıca şu tepeden bakan tavra gerek yok boşa nefes tüketme nedir forum burası yetersiz bana göre bu adam sen istedigin gibi sıralama yap larin'i üst sıralara taşı banane sahada izlediğimiz şeyin tam tersini iddia edip bunu da perspektifle açıklamaya kalkıyorsun gördük şampiyonlar liginde bu tempoya bu hıza sahip oyuncunun neler yaptığını süper lig savunmacıları için bile yetersiz kalan hızda kanat forveti eleştirmek de suç oldu salak bu real madrid larin gibi bir fizik güç dayanıklılık devamlılık abidesi varken vinicius junior oynatıyor sol kenarında, pep'in de uyarılması lazım dev gibi larin varken şu küçücük sterling foden falan hiç hoş değil yani.

Adam 2.5 milyon euro istiyor bu arada o da kendisini aynı senin onu gördüğün gibi görüyor olacak ki avrupa'da falan kendisi gibi oyuncuların maksimum 1 milyon eurolara oynadığından bir haber sekilde gs'yi falan araya sokarak vurgunu vurmanın peşinde.

Çevrimiçi mayguntr

Boşa nefes tüketiyorsun. Türkiyedeki kitlelerin "iyi futbolcudan" anladıkları şey çalım atan, hızlı adam. Hala 2000 li yılların futbolunda kaldıkları için gelişimi göremiyorlar.
Futbolda
1.sırada artık güç var
2.sırada fizik var
3.sırada Dayanıklılık ve devamlılık var
4.sırada oyun bilgisi var
5.sırada Hız
6.sırada teknik var (q7 giller işte)

Bunlardan ilk 4 ü olsun gözüm kapalı alırım. Larinde ilk 4 var işte. Anlamadıkları olay tam olarak bu.

Anlayamazlar çünkü perspektiflerini değiştirmiyorlar. Anlatamazsın.
Rugby takimi mi kuruyoruz. Guc,fizik,dayaniklilik nerdeyse ayni seyler.

Hic bir futbol istatistik firmasi bunlari ayri ayri degerlendirmiyor. Perspektifi olan almanlardan bahsedeyim,

Oyuncu analizi genelde 4 kategoride yapiliyor,

Oyun Bilgisi (Taktik), Beceri (Teknik), Fiziksel Ozellik (Boy, Kilo, Hiz vs) ve Guncel Fitness (Yag Orani, Dayaniklilik, Cardio kapasitesi vs) diye 4 kategoriye bakiyolar bir oyuncuyu degerlendirirken genelde.

Hatta istatistik modellerinde onceden tanimlamasan bile,  oyun kazanimi icin bunlar en korele cikiyor.

Biraz futbol tarihi bilen biri fizik fizik diye kafayi yiyen almanlarin, nasil donusume girip 2010 jenerasyonunu kurup dunya kupasini kazandigini bilir. Ha su an yine ayni donguye girdiler, yaratici oyunculari olmadigi icin kazanamiyorlar. Simdiden yeni donusume hazirlaniyorlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sozkul

bunu niye adana başkanı açıklıyor

bu kadar aciz duruma düşebilmekte başarı ister yuh yani

Bu yaklaşımının Murat Sancağın yaptığı terbiyesizliği onaylamaktan başka anlamı yok.
Diyelimki söylediği doğru ONA NE?
Adam seçilmeden Şenol Güneş ile anlaştığını açıklasa şu güne kadar ipe dizerdiniz..
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2022, 21:39:32 sozkul ]

Çevrimdışı sozkul

Çevrimiçi Samet Demir

Murat Sancağın  yaptığı terbiyesizlik bence. Bir beşiktaşlının alkışını hakeden bir adam değil.
Hazımsızlık. Başka bir açıklaması olamaz.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

Şenol Güneş TFF'yle olan sözleşmesini tamamlayıp gelmek istiyormuş.

Zor günde gelmeyen, TFF'den kazanacağı paranın hesabını yapan hocanın cehennemin dibine kadar yolu var...

Bu iş ölü doğacak, seneye daha büyük sıkıntılar çekeceğiz.
neden şaşırdınki bizden giderkende gitmesi gerekirken kalıp sözleşmesini tamamlamadımı bu arada milli takım hocalığınıda yaptı duble maaş aldı

Çevrimdışı Necmi

Murat Sancağın  yaptığı terbiyesizlik bence. Bir beşiktaşlının alkışını hakeden bir adam değil.
bence murat sancak değil o alkışın sahibi
Yönetim alkışlanıyor bunun gibi adamların ağzına sakız yapıldığımız için

Çevrimdışı Necmi

Bu yaklaşımının Murat Sancağın yaptığı terbiyesizliği onaylamaktan başka anlamı yok.
Diyelimki söylediği doğru ONA NE?
Adam seçilmeden Şenol Güneş ile anlaştığını açıklasa şu güne kadar ipe dizerdiniz..
yoo yapacakları basitti seneye seçilirsek şenol güneşle anlaşacağız derlerdi olup biterdi kimsede ses çıkartamazdı
Böyle gizli kapakli şenol işlerinden milli takıma giderkende tattığımız için daha açıklanmadan iyice yıpranıyor şenol güneş dürüst olmadığını zaten milli takıma giderken ispatladı en azından beşiktaş yönetimi dürüst olmalı ya hiç ilgilenmiyoruz dersin yada ilgilendiğimiz hocalardan biri karar vermedik dersin yada kararımızı şenol güneş lehine verdik seçilirsek onunla yola devam edeceğiz dersin konu kapanır
Birşey açıklamak zorunda değiller sonuçta ama istedikleri anda herkesin ağzını kapatabilirlerdi tabiki ads başkanının topa girmesi çirkin birşey ama buna çanak tutacak kadar süreci beceriksizce yönetmek de bizim aciziyetimiz
Bu vakitten sonra yapılacak en düzgün haraket sezon sonu başka hocayla anlaşıp bunların hepsini yalancı ilan etmek olur

Çevrimdışı sozkul

yoo yapacakları basitti seneye seçilirsek şenol güneşle anlaşacağız derlerdi olup biterdi kimsede ses çıkartamazdı
Böyle gizli kapakli şenol işlerinden milli takıma giderkende tattığımız için daha açıklanmadan iyice yıpranıyor şenol güneş dürüst olmadığını zaten milli takıma giderken ispatladı en azından beşiktaş yönetimi dürüst olmalı ya hiç ilgilenmiyoruz dersin yada ilgilendiğimiz hocalardan biri karar vermedik dersin yada kararımızı şenol güneş lehine verdik seçilirsek onunla yola devam edeceğiz dersin konu kapanır
Birşey açıklamak zorunda değiller sonuçta ama istedikleri anda herkesin ağzını kapatabilirlerdi tabiki ads başkanının topa girmesi çirkin birşey ama buna çanak tutacak kadar süreci beceriksizce yönetmek de bizim aciziyetimiz
Bu vakitten sonra yapılacak en düzgün haraket sezon sonu başka hocayla anlaşıp bunların hepsini yalancı ilan etmek olur

Aslında gerilere gittim bulamadım seninde bu olayda  murat sancağı eleştirmek yerine yönetimi eleştirdiğin bir mesajın var görmüştüm ve için için bozulmuştum ama  bir türlü bulamadım. Belki yanlış hatırlıyorum bulsam onada bir cevap yazcaktım.

Neden bu kadar dürüstlük bekliyorsunki, gereksiz. kimseden beklenmez bu. adam seçim kazanmak istiyor risk almak istemiyor olabilir. Gereksiz tartışma yaratmak istemiyor olabilir. Şenol Güneş kesinlikle seçim kazanılmasına yardım edecek bir adayda değil. Ama kendisi inanmış ve onla başarı yakalayacağına inanıyor olabilir.
Şenol Güneş’in gelmesini tasvip etmiyorum ama bu yönetimi eleştirmek için sıralamaya bile girmez bu söylediğin.
Ama insanların başarısızlıktan dolayı kızgınlığı arttıkça Vur boşluğuna durumundan başka birşey değil bu.
Sende biraz o psikolojiye  girmişsin.

Çevrimdışı sozkul

bence murat sancak değil o alkışın sahibi
Yönetim alkışlanıyor bunun gibi adamların ağzına sakız yapıldığımız için

Ayrıca onun ağzına sakız olduğumuz sizin algınız, bir suçluluk kompleksiniz var, bu yıl  şampiyon olamadığımız için olabilir bu. sokakta bana magandanın biri durduk yere omuz atıp küfür ettiğinde, kendime kızmıyorum hiç, magandaya kızıyorum. Bazan beni döver diye korkup içimden kızıyorum. :)
Oklarınızı ve alkışlarınızı doğru kullanmıyorsunuz diyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ayrıca onun ağzına sakız olduğumuz sizin algınız, bir suçluluk kompleksiniz var, bu yıl  şampiyon olamadığımız için olabilir bu. sokakta bana magandanın biri durduk yere omuz atıp küfür ettiğinde, kendime kızmıyorum hiç, magandaya kızıyorum. Bazan beni döver diye korkup içimden kızıyorum. :)
Oklarınızı ve alkışlarınızı doğru kullanmıyorsunuz diyorum.
Açıkçası bu konuda katılıyorum.

Yönetimin eleştirilecek bir dolu saçmalığı ve beceriksizliği var, ama bu Murat Sancak olayında eleştirilecek bir durumları yok

Çevrimdışı Necmi

Aslında gerilere gittim bulamadım seninde bu olayda  murat sancağı eleştirmek yerine yönetimi eleştirdiğin bir mesajın var görmüştüm ve için için bozulmuştum ama  bir türlü bulamadım. Belki yanlış hatırlıyorum bulsam onada bir cevap yazcaktım.

Neden bu kadar dürüstlük bekliyorsunki, gereksiz. kimseden beklenmez bu. adam seçim kazanmak istiyor risk almak istemiyor olabilir. Gereksiz tartışma yaratmak istemiyor olabilir. Şenol Güneş kesinlikle seçim kazanılmasına yardım edecek bir adayda değil. Ama kendisi inanmış ve onla başarı yakalayacağına inanıyor olabilir.
Şenol Güneş’in gelmesini tasvip etmiyorum ama bu yönetimi eleştirmek için sıralamaya bile girmez bu söylediğin.
Ama insanların başarısızlıktan dolayı kızgınlığı arttıkça Vur boşluğuna durumundan başka birşey değil bu.
Sende biraz o psikolojiye  girmişsin.
dürüstlük beklemiyorum söylediğim şeylerin dürüstlükle alakası yok beşiktaş menfaatlerine göre davranmaları gerektiği gibi davransınlar dürüst olmadanda olayı kapatabilirler ads başkanı gerçekten beni hiç ilgilendirmiyor onu eleştirmek bile muhatap kabul etmektir hiç umursamam bile
Ben eleştirimi ona göre yapmadım genel konuştum neden bu konuyu gündemde tutacak yoku izliyorlar basında konuşur taraftarda konuşur kaoaumuz azmı yenisini ekliyorlar bitirebilirlerdi dürüst olmak zorunda değiller net olmalılar ama beşiktaş takımının başını böyle belirsizlik içinde bırakırsan takımında içine edersin
Bak daha küme düşme potasından çıkmak için 8 puana ihtiyacımız var kesin alırız diyebilen tek beşiktaşlı yoktur dini boylamamız arka arkaya kaybedeceğimiz üç maça bakar yemişim muratı sen ligin bitmesine 20-25 hafta kala hocasız kalıp zaten sıkıntıya girdin ve bu sıkıntıyı kaosla birleştirdin yinede şanslıyızki biraz puan toplayıp dahada kötü duruma düşmedik ama olması çok yüksek olasılıktı ben kaç hafta önce bir laf ettim 3 maç kazanıp 9 puan alıp düşme hattından uzaklaşalım benim başka beklentim yok lig için bütün gücümüzle kupaya asılırız tek hedef o dedim ama emin ol bunu yapacak kapasitede hoca yok takımın başında olanda yaratılan ortam içinde birşey yapamıyor yapamazda yaşadıklarımızında yaşayacaklarımızında tek sorumlusu yönetim elbet çok eleştirilecek şeyler var bu sizin için liste başına gelmeyebilir ama benim için öyle çünkü sonuçları bu seneyi değil gelecek seneyi etkiliyor bu sene gitti zaten bari gelecek seneye zararı olmasın en azından kupayı alıp avrupaya kapağı atalım geldikletinden beri avrupaya gitmeyelim diye herşeyi yapıyorlar resmen

Çevrimiçi Samet Demir

dürüstlük beklemiyorum söylediğim şeylerin dürüstlükle alakası yok beşiktaş menfaatlerine göre davranmaları gerektiği gibi davransınlar dürüst olmadanda olayı kapatabilirler ads başkanı gerçekten beni hiç ilgilendirmiyor onu eleştirmek bile muhatap kabul etmektir hiç umursamam bile
Ben eleştirimi ona göre yapmadım genel konuştum neden bu konuyu gündemde tutacak yoku izliyorlar basında konuşur taraftarda konuşur kaoaumuz azmı yenisini ekliyorlar bitirebilirlerdi dürüst olmak zorunda değiller net olmalılar ama beşiktaş takımının başını böyle belirsizlik içinde bırakırsan takımında içine edersin
Bak daha küme düşme potasından çıkmak için 8 puana ihtiyacımız var kesin alırız diyebilen tek beşiktaşlı yoktur dini boylamamız arka arkaya kaybedeceğimiz üç maça bakar yemişim muratı sen ligin bitmesine 20-25 hafta kala hocasız kalıp zaten sıkıntıya girdin ve bu sıkıntıyı kaosla birleştirdin yinede şanslıyızki biraz puan toplayıp dahada kötü duruma düşmedik ama olması çok yüksek olasılıktı ben kaç hafta önce bir laf ettim 3 maç kazanıp 9 puan alıp düşme hattından uzaklaşalım benim başka beklentim yok lig için bütün gücümüzle kupaya asılırız tek hedef o dedim ama emin ol bunu yapacak kapasitede hoca yok takımın başında olanda yaratılan ortam içinde birşey yapamıyor yapamazda yaşadıklarımızında yaşayacaklarımızında tek sorumlusu yönetim elbet çok eleştirilecek şeyler var bu sizin için liste başına gelmeyebilir ama benim için öyle çünkü sonuçları bu seneyi değil gelecek seneyi etkiliyor bu sene gitti zaten bari gelecek seneye zararı olmasın en azından kupayı alıp avrupaya kapağı atalım geldikletinden beri avrupaya gitmeyelim diye herşeyi yapıyorlar resmen

Yaparlar tabi abi. Bu sene şampiyonlar ligi olmasa ne hoca ne de taraftar transfer istemezdi. Onlarında işine gelirdi bu durum. Keşke seçimde karşılarına güçlü bir aday çıksa. Ads başkanı bile açıkladı Şenolu bizimkisi hala telefon bile etmedim diyor. Şenolun derdi milli takımdan bu sene ki parasını almak. Bizim yönetimin derdide Şenol hocanın zarar etmemesini engellemek. Takımı çok düşündüklerini falan zannetmiyorum artık.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mrred

Ne larinmiş gerçekten bence eksik söyledin hepsi var larin'de ben ve benim gibi düşünenler göremiyoruz tanıyor olsaydım özür dilerdim larin'den kardeşim benim saf yetenek boylu posluda hem vurduğunu yıkıyor maçlarda hiç görmedim yani öyle dokunulduğu an yere ağır çekimde düşüp hiçbir hakemin yemediği penaltı bekleyişlerini.

Ayrıca şu tepeden bakan tavra gerek yok boşa nefes tüketme nedir forum burası yetersiz bana göre bu adam sen istedigin gibi sıralama yap larin'i üst sıralara taşı banane sahada izlediğimiz şeyin tam tersini iddia edip bunu da perspektifle açıklamaya kalkıyorsun gördük şampiyonlar liginde bu tempoya bu hıza sahip oyuncunun neler yaptığını süper lig savunmacıları için bile yetersiz kalan hızda kanat forveti eleştirmek de suç oldu salak bu real madrid larin gibi bir fizik güç dayanıklılık devamlılık abidesi varken vinicius junior oynatıyor sol kenarında, pep'in de uyarılması lazım dev gibi larin varken şu küçücük sterling foden falan hiç hoş değil yani.

Adam 2.5 milyon euro istiyor bu arada o da kendisini aynı senin onu gördüğün gibi görüyor olacak ki avrupa'da falan kendisi gibi oyuncuların maksimum 1 milyon eurolara oynadığından bir haber sekilde gs'yi falan araya sokarak vurgunu vurmanın peşinde.
Viniciusa kadar gitmene gerek yok trabzonda nwakame oynuyor. Saydigim 6 sarttan sadece uzun boylu olmayı ve hızlı olmayı karşılamıyor. Hızlı degil ama yeterince teknik cok guclu ve devamliligi var. Nkodou cok hizli nwakame degil sen hangisini tercih edersin ? Kaldi ki senin paran yok sen hem hizli hem teknik hem guclu hem dayanikli hem oyun bilgisi iyi olani alamazsin.

Ayrica Larine kesinlikle 2.5 verilmemeli o konuda tavrım net fakat adam da kendi pencersinden haklı ben essek yukuyle gol atmisim aldigim para az ljajic 3 aliyor lens 2 aliyor pjanic 3 aliyor der yani adam. İste o yuzden diyoruz takim icin dengeyi asla bozmamak lazim diye.

Sampiyonlar ligi elit seviye o 6 ozelligi olan futbolcu sayisi sende az bide karsi taraf sahaya o tip adamlari koydugunda zaten vasatı asamiyorsun o yuzden oyun planini ona gore yapcaktik. Biz tutup rakip falan dinlemeyiz cikar oyunumuzu oynariz dedik. Oyun tavrimiz cok cesurdu ama takimin dinamigi ile uyumsuz ve hayalperestti.

Tepeden bakiyor gibi hissettirdiysem özür dilerim öyle bir niyetim yoktu.
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2022, 08:08:04 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Rugby takimi mi kuruyoruz. Guc,fizik,dayaniklilik nerdeyse ayni seyler.

Hic bir futbol istatistik firmasi bunlari ayri ayri degerlendirmiyor. Perspektifi olan almanlardan bahsedeyim,

Oyuncu analizi genelde 4 kategoride yapiliyor,

Oyun Bilgisi (Taktik), Beceri (Teknik), Fiziksel Ozellik (Boy, Kilo, Hiz vs) ve Guncel Fitness (Yag Orani, Dayaniklilik, Cardio kapasitesi vs) diye 4 kategoriye bakiyolar bir oyuncuyu degerlendirirken genelde.

Hatta istatistik modellerinde onceden tanimlamasan bile,  oyun kazanimi icin bunlar en korele cikiyor.

Biraz futbol tarihi bilen biri fizik fizik diye kafayi yiyen almanlarin, nasil donusume girip 2010 jenerasyonunu kurup dunya kupasini kazandigini bilir. Ha su an yine ayni donguye girdiler, yaratici oyunculari olmadigi icin kazanamiyorlar. Simdiden yeni donusume hazirlaniyorlar.

Guc fizik dayaniklilik ayni seyler degil. Mesela atiba asiri guclu degil ama inanilmaz dayanikli ayni zamanda hic teknik degil ama oyun bilgisi mukemmel. Mesela ghezzal fizigi iyi ama guclu degil ama teknik. Mesela batsman hem guclu hem dayanikli oyun bilgisi ve tercihleri berbat . Pjanicte hicbiri yok sadece pas teknigi cok iyi.

Almanya konusunda tespitlerine katiliyorum. O yuzden bayern munich zamaninda barcaya 7 8 tane gol atti. Paramparca ettiler. Gunumuz futbolunda bir takimin boy ortalamasi 177 falan olamaz oldugu zaman duran toptan kesin gol yersin. İstedigin kadar durus defans pozisyonu falan al adamlar senden uzunsa yapacagin pek bir sey yok.

Almanların milli takim acisindan degil ama bayern acisindan degerlendirdigimde fizik devamlilik ve guc konusunda dunyanin en iyi takimi olduklari tartismasiz. Herkes real barca diyor ama bayern son 20 yilda kac kez kazanmis kac kez final oynamis sampiyonlar liginde bakilabilir. Adamlar hep orda ama hep orda sence neden ?
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2022, 08:04:51 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Küme düşme sorunu yok, maç başına ortalama 1.1 puanın üstünde alınca ligde kalınıyor.

Sene sonuna kadar kalan 13 maçta 3 puan alsak, 38 maçlı fikstürde 41 puan ligde kalmak için yeterli olacaktır.

Türkiye Kupasını kazansak yeter

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şu an konuşulan isimlerin, ödemesi düşünülen paraların artık hayal olduğunu düşünüyorum.
Evet kulüpler batık ama muhtemelen naklen yayın ihalesi sonrası toplam maaş maliyeti 10m euroya takım kurabilene zengin takım diyecekler.

Ş

Çevrimdışı can1903

Sürpriz bir başkan adayı, iyi bir ekip. Rezil olunma garantili.  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Yayın ihalesinde fikrim Cumhurbaşkanının son kez katarlılarla görüşmesi belli edecek.

Şuan Trt & Turkuaz & S Sport tarzı bi üçlü birleşip alacak gibi duruyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yayın ihalesinde fikrim Cumhurbaşkanının son kez katarlılarla görüşmesi belli edecek.

Şuan Trt & Turkuaz & S Sport tarzı bi üçlü birleşip alacak gibi duruyor.

Katarlılar da para var ama maalesef aptal değil.
Beinsport sözleşme uzatalım teklifine olumlu cevap vermemiş, diğer teklifleri görmek istemiş.
Adamların niyeti belli, en fazla yarısına belki daha az bir fiyata ucuza kapatmak.
Kaldı ki şu ligin yayın bedelini objektif bir göz belirlese şu an aldığının çeyreğini alamaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

Katarlılar da para var ama maalesef aptal değil.
Beinsport sözleşme uzatalım teklifine olumlu cevap vermemiş, diğer teklifleri görmek istemiş.
Adamların niyeti belli, en fazla yarısına belki daha az bir fiyata ucuza kapatmak.
Kaldı ki şu ligin yayın bedelini objektif bir göz belirlese şu an aldığının çeyreğini alamaz.
havuz dağılsın herkes kendi anlaşsın zaten düşük birde iyi bir dilim tff alıyor her koyun kendi bacağından asılsın

Etiketler: