Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 537868 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı sEuL

Bende Onder hocaya zerre kizamiyorum artik, onu o makama getiren beceriksiz, is bilmez yonetimin eseridir aylardir izledigimiz rezil futbol ve Besiktas’in dustugu bu haller.

Çevrimdışı ferdi1903

Teknik direktörü Adana başkanı açıklıyor Neyseki Aleyna Tilki falan açıklamadı
Bende görünce haberi cok güldüm, yaw bu nasil istir hahahaha

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı ardiles

bu izlemesi bile acı vermeye başlayan noktaya gelişimizin müsebbibi geçici antrenör elinde ayları heba etmeye karar veren yönetimdir.

ben bir gün bile önder hocayla devam edelim demediğim için gönül rahatlığıyla bunu söyleyebiliyorum. sergen hocayla yollar ayrıldıktan sonra doğruca gelecek yapılanmasını birlikte gerçekleştireceğimiz hocaya gitmemiz gerektiğini, kalmayacağı belli hoca hatta oyuncularla zaman kaybetmemek hızla önümüzdeki sene için eldeki malzemeye bakmak, imkanları değerlendirmek, eksikleri tespit etmek yoluna girmemiz gerektiğini ısrarla söylüyorum. 

büyük takımlar zaman geçirmez, top çevirmez. yarıştan kopsa da hızla bir sonraki yarışı hedefine koyar. o yarışın hazırlıklarına başlar. oyalanalım bu sene şöyle böyle geçsin diye bir anlayışla koskoca kulüp yönetilmez. son yıllarda ali koç çok yapıyordu bunu bizimkilere de sirayet etmiş.

ts bu sene başarılıysa örneğin büyük paylardan biri geçen sene yarıştan erkenden kopan hocasının ardından avcı'yı getirmesi ve iddiasız olduğu sezonda bu seneyi planlamaya başlamasıdır. eksikleri de erkenden tespit ettiler, transferde erkenden aksiyon aldılar.

ayrıca büyük takımın her anının seyiricisi için de bir manası olmalıdır. yarıştan koptuysa bile geleceğe dönük adımlar atılacağını izlemek ister, yeni denemeleri görmek ister, takımda bir biçimde heyecan yaratacak şeyler ister. hocanın gideceği belli takımın yarısının gideceği belli. bunu niye vitrine koyuyorsunuz? neyini izleyelim? hadi yine de dayanamıyor izliyoruz, neyinden keyif alalım, neyini konuşalım? izleyen de bir avuç kaldık zaten. devre arası bunu pekala değiştirebilirdiniz. elinizde zaman da imkan da vardı.

şu görüntü çok ağır bir yönetim fiyaskosudur.

Bu takımı Şenol Güneş yönetiyor, teknik direktörümüz o. Kadro seçiminden oyuncu değişikliğine kadar Şenol hocanın imzası var. Önder Karaveli teknik açıklamalarla durumu kurtarmaya çalışan yardımcı hoca.

Çevrimdışı ardiles

Şenol Güneş ve onun batakhane kumarcısı zihniyeti! Boş yere saklanma hoca. Nefes alış verişinden bile tanıyoruz seni.

Çevrimdışı ardiles

Bende Onder hocaya zerre kizamiyorum artik, onu o makama getiren beceriksiz, is bilmez yonetimin eseridir aylardir izledigimiz rezil futbol ve Besiktas’in dustugu bu haller.

Önder Karaveli ye iki üç maç hocalık yaptırdılar. Sağolsun, Serdarı ilk 11 oynattı. Sakat ve cezalı oyuncular yüzünden daralan kadroyu iyi kullandı. Can Bozdoğan ve Oğuzhan değişiklikleriyle bizi oyunda tutmayı başardı. Kısıtlı imkanlarla iyi iş çıkardı. ilk 11 seçimi ve maç esnasında doğru zamanda yaptığı müdahalelerle hatırlayacağız onu.

Herkes gibi Beşiktaşın eski futbolcuları da istemedi Önder hocayı. Süper ligde forma giyenlerin hakkıydı teknik direktörlük. Parayı onlar kaldırmalıydı. Ağa onlar olmalıydı. Hafazanallah Önder hoca başarılı olursa adı sanı pek duyulmayan gerçek futbol insanları iş başı yapardı da soytarılara görev verilmezdi. Önder hoca görevden alındı.

Yeni hocamız Serdarı ilk 11 den kesti. Necip, Topal ve Kenan tercihleri yaptı. Yeni Quaresması Batshuayi olan tanıdık biri.

Çevrimiçi Akil Emre

Bu sene zaten beklentimiz kalmamıştı, yapılanma için önümüzde büyük bir fırsat varken  töre, topal, kenan, ozi, larin , vida, necip gibi gençlere daha çok fırsat tanıdık. Yönetim sus pus , gedsonu aldılar sakatlanmasın diye dua ediyoruz, hiç mi potansiyelli ucuz extra genç bulamadılar seneye 4 yerli işini nasıl çözecekler. Serdara niye özellikle şans verilmemeye başlandı cevapları merakla bekliyoruz.

Çevrimdışı o2bucak

Bu sene bence kalan maçlara şu kadro ile çıkmalıyız

Ersin
Rosier,Serdar,Montero,Rıdvan
Josef
Atiba,İlkhan
Ghezzal
Alex, Güven

Alex Bats'tan daha fazla gole katkı vereceğine eminim.
Güven oyuna girdiğinde doğrudan kaleyi düşünmesi benim oyun görüşüme daha yakın.
Emirhan oyuna girdiğinde  oyunu hareketlendirdi.

Çevrimdışı Nartallo

Şenol Güneş TFF'yle olan sözleşmesini tamamlayıp gelmek istiyormuş.

Zor günde gelmeyen, TFF'den kazanacağı paranın hesabını yapan hocanın cehennemin dibine kadar yolu var...

Bu iş ölü doğacak, seneye daha büyük sıkıntılar çekeceğiz.

Çevrimdışı haluk.m

Haksızlık yapmayın, yönetim geçen sene hangi planla devam ettiyse şimdi de onu uygulamakta. Tek fark geçtiğimiz sene kötünün iyisi bizdik ve şampiyon olduk.   
O zaman gözleriniz boyandı, burada neredeyse hakaret ederek mevcut yönetimi  ve oyuncuları savundunuz.  (Engin Futbol bilginiz, zekanızla övünüyordunuz)
Ömrümüz vefa ederse Beşiktaş'ımızın Trabzonlulardan kurtulduğu günü göreceğiz.   O zamana kadar sizlerde çizginizi koruyun, Öner Karaveli, Şenol Güneş ve yönetimi övmeye devam.  :ok:
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2022, 10:52:29 haluk.m ]

Zor günde gelmeyen, TFF'den kazanacağı paranın hesabını yapan hocanın cehennemin dibine kadar yolu var...

Ne bekliyordunuz ki ? Şampiyonluğa giderken bizi yarı yolda bırakmadı mı satmadı mı milli takım uğruna bizi ? Seni ordan çekecez dediler oda tamam demedi mi ? BİPcilerle beraber olmadı mı ? İsim vermeye gerek yok tek tek...Onun bir suçu yok onu tekrar getirmek isteyenlerde bütün suç..İçip içip tekrar eski sevgiliye sarar gibi bizde eski oyuncular,hocalara sarıyoruz tam bir akıl tutulması...

Çevrimiçi Samet Demir

Bir ara hakkında paragöz yakıştırması yapılmıştı.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı worns

Önder Karaveli ye iki üç maç hocalık yaptırdılar. Sağolsun, Serdarı ilk 11 oynattı. Sakat ve cezalı oyuncular yüzünden daralan kadroyu iyi kullandı. Can Bozdoğan ve Oğuzhan değişiklikleriyle bizi oyunda tutmayı başardı. Kısıtlı imkanlarla iyi iş çıkardı. ilk 11 seçimi ve maç esnasında doğru zamanda yaptığı müdahalelerle hatırlayacağız onu.

Herkes gibi Beşiktaşın eski futbolcuları da istemedi Önder hocayı. Süper ligde forma giyenlerin hakkıydı teknik direktörlük. Parayı onlar kaldırmalıydı. Ağa onlar olmalıydı. Hafazanallah Önder hoca başarılı olursa adı sanı pek duyulmayan gerçek futbol insanları iş başı yapardı da soytarılara görev verilmezdi. Önder hoca görevden alındı.

Yeni hocamız Serdarı ilk 11 den kesti. Necip, Topal ve Kenan tercihleri yaptı. Yeni Quaresması Batshuayi olan tanıdık biri.

bu görüşte önder hoca lehine çok büyük bir algı hatası var. bence oynattığı oyunda da oyuncu tercihlerinde de iddia ettiğin gibi dramatik değişiklikler yok. tek yaptığı karakteristik hamle pjanic'i savunma önünde josef'i merkezde kullanmasıydı onu da hiç değiştirmedi. bunun dışında takımın oyunu sergen hoca dönemine göre herhangi bir ilerleme göstermedi. yalnızca ilk geldiği dönemde skor anlamında bir kaç olumlu iş vardı hızlı şekilde bunun yarattığı bir olumlu algı içerisinde sürüklenildi. halbuki zaten sergen hoca döneminde ardarda kaybettiğimiz maçlarda da şanssız olduğumuz bir dizi sekans vardı. azıcık şanslı olsak o maçların yarısı da kazanılırdı. oyun sanıldığı kadar farklı değildi. hatta josef-pjanic ikilisinin önder hoca dönemine çok daha verimli olduğu bir ton maç da sayarım. oğuzhan son maçlarda da pekala kullanıldı. hamle olarak kullanıldı ve etki etti dediğin can bozdoğan'ın bir tane uzaktan golünü söylüyorsunuz, merkez orta saha olarak hiç bir temel özelliği oturmamış bence süper lig seviyesinde kimseye faydası dokunmayacak bir adam. rize maçında mecburiyetten gençlik ağırlıklı bir 3'lü denendi hadi bunu ilk dönem sayalım, e şenol hocanın kondisyoneri geldikten sonra (bu kırılma noktasıysa) antalya maçında bir hafta çalışılıp aynı deneme yine yapıldı. emirhan yine dönem dönem sahaya atıldı.

kısacası bu kurgusal tarihselleştirmenin saha içinden okunabilecek bir yönü yok. ne yaptı neden vazgeçti zaten neyi başarmıştı? bunların bence bir cevabı yok. önder hocanın bu seviyede bir şey yapabileceğini zaten düşünmüyordum. ben kendisini eleştirmiyorum problemin yönetimde olduğunu söylüyorum. zaten sorun her ne şekilde gerçekleşiyorsa gerçekleşsin yönetimin gereken idari aksiyonları gerçekleştiremediğini gösterir ve benim eleştirimi boşa çıkartmaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Süper amatörden falan takım getir onun sağ bekini al larin'in karşısına koy ona bile çalım atıp geçemez 2 metre topu süremez. Ben ciddi anlamda nasıl futbolcu oldu bu adam onu sorguluyorum 19 gol attı deniyor 8'i 2 maçta atılmış çoğu beceri gerektirmeyen goller herifin istediği para 2.5 milyon euro:) buna top geliyor havadan mesela o topu metrelerce uzağa düşürüyor kontrol edemiyor herif ciddi manada yetenek fakiri bugün bir pozisyonda havadan gelen topu önüne aldı vallahi kendi bile şaşırmıştır. Yalnizca doğru yerde duruyor attığı gollerde veya rakibe baskı yapıp hataya zorluyor başka hiçbir numarası yok aşırı yavaş temposuz dikine gidemez topu dürtmeden tekte ayağından çıkaramaz rahatça önüne alamaz adam eksiltemez yav ne var bu larin'de ben anlamıyorum gerçekten anadolu takımının sol kenarı vargas bizim larin geldiğimiz seviyeye bak
O 8 gol sayesinde averajla şampiyon olduk.

Gol goldür, beceri gerektiren goller 2 sayılmıyor.

Geçen seneyi bir kenara koyalım.

Beğenilmeyip eleştirildiği bu sene bile kendisi 7 gole katkı verirken Ghezzal 3 Alex 4 gole katkı verdi. Galatasaray'a 2, Trabzonspor'a 1 gol attı.

Gerçi Türkiye ve Ortadoğu'da kafa çalım atan ve varyate yapan oyuncuları övmek üzerine kurulduğu için, Larin'in beğenilmemesi normal.

Çevrimiçi Samet Demir

Larin bu sene aboubakar ın yokluğunu fazlasıyla hissediyor. Geçen sene abu sayesinde kendisine fazlasıyla boş alan buluyordu. Bu sene en büyük hatayı forvet transferi yapmayarak gerçekleştirdik.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Beğenilmeyip eleştirildiği bu sene bile kendisi 7 gole katkı verirken Ghezzal 3 Alex 4 gole katkı verdi. Galatasaray'a 2, Trabzonspor'a 1 gol attı.

Gerçi Türkiye ve Ortadoğu'da kafa çalım atan ve varyate yapan oyuncuları övmek üzerine kurulduğu için, Larin'in beğenilmemesi normal.

İstediğin kadar alla pulla kanada tarihinin de en golcü oyuncusu kendisi bir tane avrupa kulübü gelip de almadı senden işte oynayamaz çünkü bu tempoyla bu yavaşlıkla. Larin'i biz hangi mevkide kullanmak için aldık santrafor kanada milli takımında da santrafor oynuyor lütfen bir tane maçını söyler misin santraforda oynayıp da "işte aradığımız oyuncu" dedirttiği?

7 gole katkı vermiş takımın oyununa gram katkısı yok dün bir kontra yakaladık adamın içinden geçmeye çalıştı tayyip adlı oyuncu aldı ayağından topu çünkü yavaş hareketsiz ve yetersiz bir oyuncu bu adam ben seninle tamamen zıt düşünüyorum türkiye ve orta doğuda gol atan oyuncuyu övmek üzerine kurulu kafalar tam tersine, yoksa ricardo quaresma isminden taraftarın bir kısmı bu kadar nefret etmezdi showmen diye. Bir örnek daha vereyim maç içinde 15 kez ofsayta düşecek potansiyeli olan ve bana göre bir takımın hücum planını alışkanlığını komple çöpe atabilecek kadar bağlantı oyunundan yoksun burak yılmaz kral ilan edildi bu ülkede çünkü gol atıyor adam.

Önder karaveli şu berabere kalınan 3 maçı kazansa tek tük eleştiren çıkardı bugün herkes gitsin de kurtulalım diyor burada önemli olan gol atabilmek ve skor o yüzden larin'in oyuna katamadığı onlarca şey yerine verdiği 7 gol katkısı daha göz önünde. Bir takımın iki kenarı ghezzal ve larin gibi ağır temposuz oyuncudan oluşmamalı hele bir de ortada batsuayi gibi bir kara delik varken, aboubakar çoğu defoyu tek başına örtebilen ve yanındaki oyuncuların da değerini artıran özel bir oyuncuydu onun yokluğu da bu kadar kötü gösteriyor olabilir larin'i ancak hiçbir şekilde ikna edemezsin abi cyle larin'in bu takımın sol kenarında oynayabilecek yeterlilikte olduğuna.

Çevrimdışı tuncaboylu

İstediğin kadar alla pulla kanada tarihinin de en golcü oyuncusu kendisi bir tane avrupa kulübü gelip de almadı senden işte oynayamaz çünkü bu tempoyla bu yavaşlıkla. Larin'i biz hangi mevkide kullanmak için aldık santrafor kanada milli takımında da santrafor oynuyor lütfen bir tane maçını söyler misin santraforda oynayıp da "işte aradığımız oyuncu" dedirttiği?

7 gole katkı vermiş takımın oyununa gram katkısı yok dün bir kontra yakaladık adamın içinden geçmeye çalıştı tayyip adlı oyuncu aldı ayağından topu çünkü yavaş hareketsiz ve yetersiz bir oyuncu bu adam ben seninle tamamen zıt düşünüyorum türkiye ve orta doğuda gol atan oyuncuyu övmek üzerine kurulu kafalar tam tersine, yoksa ricardo quaresma isminden taraftarın bir kısmı bu kadar nefret etmezdi showmen diye. Bir örnek daha vereyim maç içinde 15 kez ofsayta düşecek potansiyeli olan ve bana göre bir takımın hücum planını alışkanlığını komple çöpe atabilecek kadar bağlantı oyunundan yoksun burak yılmaz kral ilan edildi bu ülkede çünkü gol atıyor adam.

Önder karaveli şu berabere kalınan 3 maçı kazansa tek tük eleştiren çıkardı bugün herkes gitsin de kurtulalım diyor burada önemli olan gol atabilmek ve skor o yüzden larin'in oyuna katamadığı onlarca şey yerine verdiği 7 gol katkısı daha göz önünde. Bir takımın iki kenarı ghezzal ve larin gibi ağır temposuz oyuncudan oluşmamalı hele bir de ortada batsuayi gibi bir kara delik varken, aboubakar çoğu defoyu tek başına örtebilen ve yanındaki oyuncuların da değerini artıran özel bir oyuncuydu onun yokluğu da bu kadar kötü gösteriyor olabilir larin'i ancak hiçbir şekilde ikna edemezsin abi cyle larin'in bu takımın sol kenarında oynayabilecek yeterlilikte olduğuna.

Bir tane Avrupa kulübünün gelip almamasının sebebi, senin yönetiminin oyuncu satamama konusundaki üstün beceriksizliği olabilir mi?

2.5 senedir bir kuruş bonservis kazanamaz mı bir kulüp yaw, arada şampiyon da olduk üstelik.

Avrupa'da çerez parası sayılacak 3 milyon Euro'yu verip kimsenin almadığı Ghezzal'a ya da 6 ay takım boşta kalıp, Avrupa'dan bir tane kulübün almadığı Alex'e senelik 2.5 milyon vermek çok mu akıllıca hamlelerdi?

2 senedir her fırsatta takım içi denge diyip duran yönetim, bu hamlelerle o dengenin canına okudu işte.

Taraftarın bir kısmının nefret ettiği Quaresma'ya taraftarın diğer kısmı hala kral diyor, Portekiz ligi maçında birini kucaklayıp dışarı aldığı habere yazılan yorumlara bak istersen.

Ofsayta düşen Burak, 35 yaşında Fransa'da takımını şampiyonluğa taşıdı. Gol atıyorsa, bunun tartışılır bir tarafı yok. İster teknik İbrahimoviç gibi topuğuyla atsın, ister adam geçemeyen Thomas Müller gibi kaval kemiği ile.

Çevrimiçi murat

Sanki bu sene larini ortada batsuaiyi kenarda kullansak daha iyi olurdu.

Çevrimiçi tolga1903

Bir tane Avrupa kulübünün gelip almamasının sebebi, senin yönetiminin oyuncu satamama konusundaki üstün beceriksizliği olabilir mi?

2.5 senedir bir kuruş bonservis kazanamaz mı bir kulüp yaw, arada şampiyon da olduk üstelik.

Avrupa'da çerez parası sayılacak 3 milyon Euro'yu verip kimsenin almadığı Ghezzal'a ya da 6 ay takım boşta kalıp, Avrupa'dan bir tane kulübün almadığı Alex'e senelik 2.5 milyon vermek çok mu akıllıca hamlelerdi?

2 senedir her fırsatta takım içi denge diyip duran yönetim, bu hamlelerle o dengenin canına okudu işte.

Taraftarın bir kısmının nefret ettiği Quaresma'ya taraftarın diğer kısmı hala kral diyor, Portekiz ligi maçında birini kucaklayıp dışarı aldığı habere yazılan yorumlara bak istersen.

Ofsayta düşen Burak, 35 yaşında Fransa'da takımını şampiyonluğa taşıdı. Gol atıyorsa, bunun tartışılır bir tarafı yok. İster teknik İbrahimoviç gibi topuğuyla atsın, ister adam geçemeyen Thomas Müller gibi kaval kemiği ile.

Abi büyük potansiyel oyuncuyu bu yönetim bile dayanamaz satar bir şekilde eğer becerebilir de rıdvan ve ersin'i tutabilirlerse zorla da olsa alacak adamlar istenileni verip ama bu yönetimin oyuncu satmayı geçtim kiralama konusunda bile ciddi sorunları olduğu aşikar yarım dönem maaşı 400 bin euro falan nsakala'nın, hiçbir anadolu kulübünün ihtiyacı yok öyle mi nsakala tipi atletik defansif beke herife aylardır düz koşu yaptırıp maaş ödüyoruz bu yönetim allahlık o konuda tartışmasız.

Burak konusunda da şurada ayrılıyoruz yanında jonathan david gibi bir oyuncu ile oynadı ve iyi bir takım ortaya çıkarmıştı galtier golcülüğünü yadsımıyorum adamın evet iyi bir golcü ama o kadar seni oyun olarak bir tık ileri taşımıyor işleyen bir yapıda değerli hale geliyor aynı dönemde milli takımda oynarken ne dalgalar geçildi hatırlarsan. Larin'in bana göre golcülüğü de iyi değil evet atıyor gol şansı var çocuğun ama özellikle bu seneki yapıda çok fazla sırıtıyor ve bilmiyorum istatistik olarak belki aynıdır ancak o bekine verdiği savunma katkısı da bu sene geçen seneye göre baya azaldı gibi geliyor yalnızca hedef maçlarda konsantre oluyor o işlere dün rıdvan'ın canı çıktı ya sakatlandı çocuk artık.

Özetle larin konusunda anlaşmayız ancak şunu bence kabul etmemiz gerekir asla 2.5 milyon euro falan edecek bir performansı yok bu sene ve bizim oynadığı mevki itibariyle aradığımız tip larin değil diye düşünüyorum. Ha 1 milyon euro'ya imzalar 3 yıllık kimse ses etmez sonuçta evet gol katkısı veriyor ancak takımın oyununu yukarı çekecek herhangi bir özelliği var mı dersen bence yok belki ben çok önyargılı bakıyorum elemana bilmiyorum.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

şenolu adanademir başkanı açıklamış hahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
ya hadi bu seneyi sildik okey insanın içindeki umut ışığınıda aldılar seneyede çizik attım şimdiden.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

şu önder denen arkadaşa her hafta kötü konuşmaktan sıkıldım. iyi niyetine de beşiktaşlılığına da inanmıyorum.

Çevrimdışı mrred

Boşa nefes tüketiyorsun. Türkiyedeki kitlelerin "iyi futbolcudan" anladıkları şey çalım atan, hızlı adam. Hala 2000 li yılların futbolunda kaldıkları için gelişimi göremiyorlar.
Futbolda
1.sırada artık güç var
2.sırada fizik var
3.sırada Dayanıklılık ve devamlılık var
4.sırada oyun bilgisi var
5.sırada Hız
6.sırada teknik var (q7 giller işte)

Bunlardan ilk 4 ü olsun gözüm kapalı alırım. Larinde ilk 4 var işte. Anlamadıkları olay tam olarak bu.

Anlayamazlar çünkü perspektiflerini değiştirmiyorlar. Anlatamazsın.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bu arada Larin ortalamanın üzerinde bir bitirici. Burak Yılmaz kadar değil ama Batsmanden de daha iyi olduğu kesin.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Larinin satılamama sebebi , Avrupada bu "tiplemede" çok fazla oyuncu var hem de daha ucuza oynayan. Hiçbir takım yaşı 27 ye gelmiş bu tip

oyuncuya yıllık 2 milyon euro maaş vermez. Verse bile bonservis vermek istemez. Yönetimle veya oyuncunun yetersizliği açıklamak net doğruya

götürmez bizleri.
The great gig in the sky

Etiketler: