bu izlemesi bile acı vermeye başlayan noktaya gelişimizin müsebbibi geçici antrenör elinde ayları heba etmeye karar veren yönetimdir.
ben bir gün bile önder hocayla devam edelim demediğim için gönül rahatlığıyla bunu söyleyebiliyorum. sergen hocayla yollar ayrıldıktan sonra doğruca gelecek yapılanmasını birlikte gerçekleştireceğimiz hocaya gitmemiz gerektiğini, kalmayacağı belli hoca hatta oyuncularla zaman kaybetmemek hızla önümüzdeki sene için eldeki malzemeye bakmak, imkanları değerlendirmek, eksikleri tespit etmek yoluna girmemiz gerektiğini ısrarla söylüyorum.
büyük takımlar zaman geçirmez, top çevirmez. yarıştan kopsa da hızla bir sonraki yarışı hedefine koyar. o yarışın hazırlıklarına başlar. oyalanalım bu sene şöyle böyle geçsin diye bir anlayışla koskoca kulüp yönetilmez. son yıllarda ali koç çok yapıyordu bunu bizimkilere de sirayet etmiş.
ts bu sene başarılıysa örneğin büyük paylardan biri geçen sene yarıştan erkenden kopan hocasının ardından avcı'yı getirmesi ve iddiasız olduğu sezonda bu seneyi planlamaya başlamasıdır. eksikleri de erkenden tespit ettiler, transferde erkenden aksiyon aldılar.
ayrıca büyük takımın her anının seyiricisi için de bir manası olmalıdır. yarıştan koptuysa bile geleceğe dönük adımlar atılacağını izlemek ister, yeni denemeleri görmek ister, takımda bir biçimde heyecan yaratacak şeyler ister. hocanın gideceği belli takımın yarısının gideceği belli. bunu niye vitrine koyuyorsunuz? neyini izleyelim? hadi yine de dayanamıyor izliyoruz, neyinden keyif alalım, neyini konuşalım? izleyen de bir avuç kaldık zaten. devre arası bunu pekala değiştirebilirdiniz. elinizde zaman da imkan da vardı.
şu görüntü çok ağır bir yönetim fiyaskosudur.