Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 537887 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı celiker1

siyasi olarak bir garezim yok taraftar olarak hiç birini tanımam ama söylediği herşey doğru yaptıkları hiç birşey beşiktaş için değil
Beşiktaş orda burda sürünürken en fazla taraftara ihtiyaç duyduğunda passo boykotu yapanlar stadın açıldığı gün boykotu kaldırdı demekki dertleri boylot değilmiş takımla çile çekmek istememişler
Takım baskı yerken türkü söyleyenden taraftar olmaz
Kendi kendilerini bitirdiler zaten beşiktaş için çabalayan grup arıyorsan yeni açık üste bak bence çarşı boykot ederken ankara yollarını aşındıran onlardı çarşının yaptığı tek şey kendi şovu her zaman kendilerini beşiktaşın üstüne koydular çok şey söylenirde sonuçta beşiktaşlılarkeşke eski çarşı geri gelse
1)Söylediği hiç bir şy doğru değil 2)Boykot açıklaması "Passoya" bir tepki idi ve 3-5 kişi hariç herkes trübünde yerini aldı,tüm deplasmanlar dahil.Ankarada'da o trübün oradaydı,Olimpiyat'ta da,Başakşehir'de ve diğer deplasmanlarda da 3)Yeni açık üst "antipati" yeni açıkta trübün yapan yine çarşının içinden  kardeşlerimizdir.Şimdi çarşıya çabalayan trübün mü demiş oluyorsun anlamadım(!) 4)Biz türkü söylüyorken sizde diğer trübünlerde doğru bildiğiniz desteği veriniz.Engelleyen mi var? 5)
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

3 sene kombine aldım eski açık üstten bu adamlar ne zamn tribüne döndü lay lay loma başladılar Stadın bütün havasını bozdular.rakip atağa çıkıyor musalla taşı söylüyorlar tartışmalı karar oluyor kartal gol gol.
Sıfır etki ne günlerdi valla bunlar yokken çok güzeldi
Her zaman vardılar trübünde,geri doñme diye bir şey yok.Neden yalan söyyorsun?Tek fark stadın açılďıği sene ve sonraki sene takım şampiyonluğa oynadığı için trübünler doluyordu.Trübün dolu olduğu için baskı oluyordu.Yoksa ilk günden itibaren gelende,tezahüratta aynıydı
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

pandemiden önce her tribüne grup gönderdiler onların lay lay lomuna katılsın diye pislik yapmaya millete saldırmaya başladılar en son bizim orda yönetim paket etmişti bunları
Yarın kombine satışı başladığında ne olacak öncelikli olanlar kombinelerini alabilecekmi aldı onların koltuklarını kim koruyacak bu yönetimmi birçok insanı tribünden kaçırdılar bir çoğunu daha kaçıracaklar
" Her trübüne adam gönderdiler"diyerek yalan söylüyorsun.Stadın ilk açıldığında Karagümrük çocukları eski altta trübün yapmak istedi.Asya eski açık üstte.Gençler  Antipati adını alıp yeni açık üstte,Ecevit kardeşler yeni açık altta.Çarşının eski kapalı için mücadele vermiş abileride muhafazakar davranıp azda olsak kapalı ortada olacağız dediler.Yani yeni mimari ile herkes bir arayış içindeydi.Kimse kimseyi kaçırmaz merak etme.Kapalı alt ortada olacağız bundan sonra.Isteyen olduğumuz trubunde gelir destek verir istemeyen 40 bin kişlik stadyumda istediği gibi yer bulur.Biz şarkı türkü soylerken sizde bildiğiniz gibi destek verin takima.Ama yok biri Burak geldi maça gelmem der,biri Şenol geldi maça gelmem,hatta seyretmem der.Sonucta ÇĂRŞI 2-3 bin kişi olur kapalı altta çoğu maç.Bıktım bu önüne gelenin doğru-yanlış CARSI guzellemerinden.Sizin burada yalan yanlis yazdiklariniza al iste adam avrupadan inanip tvnin full sesi kistigi macta taraftara salliyor.
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2022, 22:01:47 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Ben trübüncüyüm ve tek derdim BEŞIKTAŞ.Ölene kadarda içeride,dışarıda BEŞİKTAŞ trübününde olup tek derdim BEŞİKTAŞ olacak.Yalan yanlış özelim olan ÇARŞI trübününe sallayanlarada tek sözüm gelin diğer trübünlerde daha fazlasını yapın.Hiç bir şey bilmeden yalan yanlış buradan ÇARŞIYA sallayıp insanlarıda yanlış yönlendirmeyin.Bir daha foruma yazmayacağım.Basta  @Necmi abi olmak üzere ilk günden itibaren foruma destek veren herkese emekleri çin teşekkür ederim.Tek gerçek BEŞİKTAŞ
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Ben trübüncüyüm ve tek derdim BEŞIKTAŞ.Ölene kadarda içeride,dışarıda BEŞİKTAŞ trübününde olup tek derdim BEŞİKTAŞ olacak.Yalan yanlış özelim olan ÇARŞI trübününe sallayanlarada tek sözüm gelin diğer trübünlerde daha fazlasını yapın.Hiç bir şey bilmeden yalan yanlış buradan ÇARŞIYA sallayıp insanlarıda yanlış yönlendirmeyin.Bir daha foruma yazmayacağım.Basta  @Necmi abi olmak üzere ilk günden itibaren foruma destek veren herkese emekleri çin teşekkür ederim.Tek gerçek BEŞİKTAŞ
dostum çarşı kimsenin sorunu değilki sanki beşiktaş tribününde herkes çarşıymış gibi konuşmuşsun bir sürü tribün grubu var onlara haksızlık etmiyormusun antipati dahamı az beşiktaş taraftarı en azından kişisel egoloru yüzünden boykot yapmıyorlar tribüncüymüş son yedi yılda üç beşiktaş şampiyonluğu var hangisinde çarşının katkısı var tribünde kurulduğundan beri kaç şampiyonluğa katkı vermiş biraz fazla abartmıyormusun iyi bir beşiktaş taraftar gurubu olmasını herkes ister onlarda gurur kaynağıdır ama ne zaman bir gurup takımın yolundan çıkıp kendi yoluna devam ederse taraftar gurubu olmaktan çıkar bu kadar tepki eleştiri onları linç etmek için değil  tekrar olması gereken yere sefk etmek için yapılıyor kimse eleştiriden muaf değildir çoğunluk yanlış yaptıklarını söylüyorsa oturup dinlemeliler bence çok basit birşey söyleyeyim uzun yıllardır çarşıdan hiç lider kimlik çıktımı ben bilmiyorum bu yapıdan çıkmasınıda beklemiyorum ha sırtına beşiktaş forması giymeyen adamdan taraftar gurubu lideri olmaz olursada onun adı taraftar gurubu olmaz

Çevrimiçi sozkul

dostum çarşı kimsenin sorunu değilki sanki beşiktaş tribününde herkes çarşıymış gibi konuşmuşsun bir sürü tribün grubu var onlara haksızlık etmiyormusun antipati dahamı az beşiktaş taraftarı en azından kişisel egoloru yüzünden boykot yapmıyorlar tribüncüymüş son yedi yılda üç beşiktaş şampiyonluğu var hangisinde çarşının katkısı var tribünde kurulduğundan beri kaç şampiyonluğa katkı vermiş biraz fazla abartmıyormusun iyi bir beşiktaş taraftar gurubu olmasını herkes ister onlarda gurur kaynağıdır ama ne zaman bir gurup takımın yolundan çıkıp kendi yoluna devam ederse taraftar gurubu olmaktan çıkar bu kadar tepki eleştiri onları linç etmek için değil  tekrar olması gereken yere sefk etmek için yapılıyor kimse eleştiriden muaf değildir çoğunluk yanlış yaptıklarını söylüyorsa oturup dinlemeliler bence çok basit birşey söyleyeyim uzun yıllardır çarşıdan hiç lider kimlik çıktımı ben bilmiyorum bu yapıdan çıkmasınıda beklemiyorum ha sırtına beşiktaş forması giymeyen adamdan taraftar gurubu lideri olmaz olursada onun adı taraftar gurubu olmaz

Tamam öyleyse, ve bu kadar etkisizlerse, niye tribünde işler kötü gidince her şeyin sorumlusu Çarşı oluyor.
Geldiler bozdular diyorsunuz, stad etkisi ve şampiyonluk havası  ilk iki yıl iyiydi gerçekten. Bütün maçlarda ordaydım. Her tribün kendi çapında liderlik etmeye çalıştı. Yarıştılar. Komik durumlarda oldu. Ama Yeni açık biraz öne çıktı.

Ben sıkıldım artık, aynı klişe ve biraz kopya ifadelerle stada hiç gelmemiş insanlar bile Çarşı eleştiriyor.
Şeytan taşlamaya dönüyor bu iş.
Ortada çarşı filan yok,  güçleride kalmadı,  Stad da işler kötü gittiğinde herşeyi birilerinin  üzerine atmayı bırakıp, çuvaldızı kendimize batıralım.  Bizim taraftarımız bu kadar yapabiliyor deyip gerçekle yüzleşin.
TV de ciddi bir ses kısma operasyonu olduğunuda TV den seyredenler unutmasın bu arada.

Çevrimiçi Necmi

Tamam öyleyse, ve bu kadar etkisizlerse, niye tribünde işler kötü gidince her şeyin sorumlusu Çarşı oluyor.
Geldiler bozdular diyorsunuz, stad etkisi ve şampiyonluk havası  ilk iki yıl iyiydi gerçekten. Bütün maçlarda ordaydım. Her tribün kendi çapında liderlik etmeye çalıştı. Yarıştılar. Komik durumlarda oldu. Ama Yeni açık biraz öne çıktı.

Ben sıkıldım artık, aynı klişe ve biraz kopya ifadelerle stada hiç gelmemiş insanlar bile Çarşı eleştiriyor.
Ortada çarşı filan yok,  güçleride kalmadı,  Stad da işler kötü gittiğinde herşeyi birilerinin  üzerine atmayı bırakıp, çuvaldızı kendimize batıralım.  Bizim taraftarımız bu kadar yapabiliyor deyip gerçekle yüzleşin.
TV de ciddi bir ses kısma operasyonu olduğunuda TV den seyredenler unutmasın bu arada.
beni yanlış anladın sanırım birşeyi çarşının üstüne yıkmıyorumki beşiktaş taraftarı etkisiz değil olmadığını o iki yıl gösterdi zaten ama kırılgan bir taraftar
Benimde tribünde olduğumu unutuyorsun dediğin doğru artık etkileri falan kalmadı sadece varmış gibi konuşulmasın yada tek gurupmuş gibi ben tribüncüyüm deyip çarşıyı tüm trübüne mal etmek yanlış yıllardır iyisiyle kötüsüyle tribünü taşıyan antipati ve bunlar yokmuş gibi davranılıyor çarşı fazla abartılıyor ne fazla yermeye nede abartmaya gerek yok çarşı açıklama yapıyor kapalı alta yerimize döndük diye o yer onların değil orda kombine hakkı olanlar var bu ne olacak onlar boykottayken o koltuklar başkaları tarafından alındı şimdi biz geri döndük yallahmı denecek sorun çarşı değil onlarda beşiktaş taraftarı her taraftar kadar hakları var ne az ne fazla yarın kombine satışlarında ordaki taraftarın hakkı yenirse ne olacak hiç kimsenin oraya buraya geçtim deme hakkı olamaz kombine satışa çıkar boş bulduğu yeri alır

Çevrimiçi Necmi

ha tribündesin görmüşsündür baskı yiyoruz taraftar ıslığa başlıyor bunun çok etkili olduğunu gördük o sırada kapalı üst marşa başlıyor ıslığı susturmak için iki yıldan sonra bu etkisiz olma sebebi oldu aç eski maçlara bak ne zaman ıslık başlasa marşla kesmeye uğraştılar sonundada başardılar artık ıslık duyuyormusun çok az

Çevrimiçi sozkul

ha tribündesin görmüşsündür baskı yiyoruz taraftar ıslığa başlıyor bunun çok etkili olduğunu gördük o sırada kapalı üst marşa başlıyor ıslığı susturmak için iki yıldan sonra bu etkisiz olma sebebi oldu aç eski maçlara bak ne zaman ıslık başlasa marşla kesmeye uğraştılar sonundada başardılar artık ıslık duyuyormusun çok az

Evet bu dediğin oldu bir defa, ayrıca ıslık olayı dışında yeni açık ve kapalı arasında seçilen tezarühat arasında farklılık oluştuğuda  oldu, birbirlerini bastırmaya çalıştılar.  Kaos oldu kaç defa.
Bir örnekten yola çıkıp genelliyorsun yine.

Çevrimiçi Necmi

Evet bu dediğin oldu bir defa, ayrıca ıslık olayı dışında yeni açık ve kapalı arasında seçilen tezarühat arasında farklılık oluştuğuda  oldu, birbirlerini bastırmaya çalıştılar.  Kaos oldu kaç defa.
genelliyorsun diyorsun birbirlerini bastırmaya çalışıyorlar birçok kere kaos oldu diyorsun birden fazla olan şey geneldir istisna olsa konuşmam zaten her maç olan şeylerden bahsediyorum sırf antipatiyi bastırmak için yeni açık alta gurup gönderdiler artık maçlarda niçin ıslıkla rakip bastırılmıyor çok etkili olan yöntem neden uygulanmıyor madem ben genelliyorum aslında istisna oluyor şu delay mıydı neydi saçma haraket başladımı bitmiyor bunu yapıyorlardı gol yedik kesmediler bile öyle zamanlar oluyorki kendi şovlarını yapacağım diye sahada maç oynandığını bile unutuyorlar bir gün maçı değilde onları izle sahayla alakaları olmadığını görürsün zaten kimse kalmadı gurup olma özelliğini yitirdiler tribünde ne yaptığını bilmeyen insanlar var herkes eski çarşıyı özlüyor ama eskiyi hatırlayıp bugünü savunmanın manası yok inşallah düzelirler bence bunun için başı çeken yeni genç isimlerin olması lazım

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bir örnekmi ??????
Her macta yapdiklari pisslik, dertleri kesinlike Besiktas degil. Zaten bosa tartisiliyor bu konu, onlar yokken ic sahadaki muazzam atmosfer ve gelen basarilar ortadayken, onlar oldugunda staddaki karmasik berbat bir atmosfer olduguda artik herkezin fikir oldugu bir gercek , 30 yildir ayni besteler türküler, takimi atesleyici, rakibi baski altina alacak hicbir icraatlari yok. Bu yaklasik son 12-13 yil icin gecerli, daha önceside böyke oldugunu söyleyemem.
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2022, 15:54:16 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı levitate

5 AYDIR istanbul dışında maç kazanamıyormuşuz yuh
bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

5 AYDIR istanbul dışında maç kazanamıyormuşuz yuh
Ersin olmasaydi Super kupa'yi Antalya vermistik ve kupada Goztepe'ye elenmistik
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AigleBordeaux

Adanali'lar bizimle makara yapiyorlar yetersiz₁ td yuzunden

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bu Adana başkanının açıklamaları ne böyle ? Fetöden girdi büyük takım kayrilmasi falan dedi. Ilk maçın intikamı alındı dedi. Iki karar da doğru.

Adamlar doğru kararda bile ortalığı yangın yerine çeviriyor.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Her zaman demisimdir " Anadolu takımlarının bir tarafını kaldırmıcaksin , öyle kardes mardes ayakları boş, vurup geçeceksin".

Çevrimdışı kahyaoglueren

Necip 10.5 km koşmuş. Atiba 11.5. Söyleyeceklerim bu kadar.

Artık zaman öldurmeyi bırakıp önümüzdeki sezona hazırlık yapmamız gerekiyor. Radikal kararlar lazım. Özellikle Larin konusunda.

Çevrimdışı ardiles

Önder Karaveli gölge hocalık yapıyor. Kadro seçimi ve oyuncu değişikliklerini kendisinin yaptığını düşünmüyorum. Serpil hoca futbolcuları golcüler ve diğerleri diyerek ikiye ayırır. Önder hoca ise Batshuayinin oyuna katkısı var diyerek merkezde oynatıyor. Ya iddia ettiği gibi Serpil hocanın öğrencisi değildir ya da gölge hocalık yapıyordur.

Çevrimdışı caner.eryigit

Beşiktaş, kimliğini kaybettirmeye and içmiş bir yönetimle karşı karşıya..

Bu kulüp 3 yıl önce dünyanın gözdesiydi.

Şimdi amaçsız, hedefsiz, Altınordu gibi 3-5 çocuk çıkarıp kadroya sokunca mutlu olmaya çalışan bir kulübe dönüşüyor.

Dönüştüremezsiniz..

Bırakıp gideceksiniz..

Orman Demirörene rahmet okuttu
Bunlar da ormana

Çevrimiçi tolga1903

Necip 10.5 km koşmuş. Atiba 11.5. Söyleyeceklerim bu kadar.

Artık zaman öldurmeyi bırakıp önümüzdeki sezona hazırlık yapmamız gerekiyor. Radikal kararlar lazım. Özellikle Larin konusunda.

Süper amatörden falan takım getir onun sağ bekini al larin'in karşısına koy ona bile çalım atıp geçemez 2 metre topu süremez. Ben ciddi anlamda nasıl futbolcu oldu bu adam onu sorguluyorum 19 gol attı deniyor 8'i 2 maçta atılmış çoğu beceri gerektirmeyen goller herifin istediği para 2.5 milyon euro:) buna top geliyor havadan mesela o topu metrelerce uzağa düşürüyor kontrol edemiyor herif ciddi manada yetenek fakiri bugün bir pozisyonda havadan gelen topu önüne aldı vallahi kendi bile şaşırmıştır. Yalnizca doğru yerde duruyor attığı gollerde veya rakibe baskı yapıp hataya zorluyor başka hiçbir numarası yok aşırı yavaş temposuz dikine gidemez topu dürtmeden tekte ayağından çıkaramaz rahatça önüne alamaz adam eksiltemez yav ne var bu larin'de ben anlamıyorum gerçekten anadolu takımının sol kenarı vargas bizim larin geldiğimiz seviyeye bak

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umarım şu iş bilmez kendini Beşiktaş'a yakıştıramadığım yöneticilikle alakası olmayan, sadece başarılı olduğumuzda ortaya çıkıp işler kötü gidince ortadan kaybolan güruhtan bir an önce arınırız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Çevrimdışı levent14

Teknik direktörü Adana başkanı açıklıyor 😁 Neyseki Aleyna Tilki falan açıklamadı 😁

Çevrimdışı worns

bu izlemesi bile acı vermeye başlayan noktaya gelişimizin müsebbibi geçici antrenör elinde ayları heba etmeye karar veren yönetimdir.

ben bir gün bile önder hocayla devam edelim demediğim için gönül rahatlığıyla bunu söyleyebiliyorum. sergen hocayla yollar ayrıldıktan sonra doğruca gelecek yapılanmasını birlikte gerçekleştireceğimiz hocaya gitmemiz gerektiğini, kalmayacağı belli hoca hatta oyuncularla zaman kaybetmemek hızla önümüzdeki sene için eldeki malzemeye bakmak, imkanları değerlendirmek, eksikleri tespit etmek yoluna girmemiz gerektiğini ısrarla söylüyorum. 

büyük takımlar zaman geçirmez, top çevirmez. yarıştan kopsa da hızla bir sonraki yarışı hedefine koyar. o yarışın hazırlıklarına başlar. oyalanalım bu sene şöyle böyle geçsin diye bir anlayışla koskoca kulüp yönetilmez. son yıllarda ali koç çok yapıyordu bunu bizimkilere de sirayet etmiş.

ts bu sene başarılıysa örneğin büyük paylardan biri geçen sene yarıştan erkenden kopan hocasının ardından avcı'yı getirmesi ve iddiasız olduğu sezonda bu seneyi planlamaya başlamasıdır. eksikleri de erkenden tespit ettiler, transferde erkenden aksiyon aldılar.

ayrıca büyük takımın her anının seyiricisi için de bir manası olmalıdır. yarıştan koptuysa bile geleceğe dönük adımlar atılacağını izlemek ister, yeni denemeleri görmek ister, takımda bir biçimde heyecan yaratacak şeyler ister. hocanın gideceği belli takımın yarısının gideceği belli. bunu niye vitrine koyuyorsunuz? neyini izleyelim? hadi yine de dayanamıyor izliyoruz, neyinden keyif alalım, neyini konuşalım? izleyen de bir avuç kaldık zaten. devre arası bunu pekala değiştirebilirdiniz. elinizde zaman da imkan da vardı.

şu görüntü çok ağır bir yönetim fiyaskosudur.

Etiketler: