Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 539779 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

burada paylaşamıyorum, bir ingiliz eleman bizimkilerin pinheiro'ya dümdüz gittiği bir tweeti çevirip ''neden gitmediği belli oluyor'' diye paylaşmış. bayağı utandım görünce

adam teklif alınca çok heyecanlanmış hemen gelirim demiş deniyordu, 1 haftada vazgeçirdiler

İğrenç, iğrenç insanlar! Beşiktaşlı veya Türk veya Müslüman bunların hiçbiri olamaz bu (Hakaret Yasak)₅. Binlerce yorum okudum, böyle bir rezalet ne külüp ne de ülkemizin tarihinde görülmedi.

Çevrimiçi Samet Demir

Elimizde kurulu bir kadro var. İyi veya kötü bir proje ürünü. Bunu çöpe atıp sil başta proje olmaz. Lig devam ediyor.

Doğru bir proje için bir kaç yıl süren planlama yapılır. Beşiktaş koca bir gemi, sandal gibi zırt diye yön değiştiremez. Başkan mevcut kadrodan en iyi verimi alacağını düşündüğü Şenol hocayı istiyor.

Valla şuan ben ikna oldum.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ardiles

Şenol geleceğine Önder hocam kalsın. 50 kere tercih ederim. Tutarsa hem iyi bir hoca kazanırız.

Yetenekli futbolcuların daha iyi td olacağı düşünülerek hep onlara öncelik veriliyor. Aksine futbol yeteneği kısıtlı olanlar futbola tutunabilmek için öğrendiklerini daha sıkı uygulamak ve içselleştirmek zorundalar. Futbol dünyasına baktığında iyi futbolcuların hocalık yapamadığını görürsün. Çünkü geçmişte yeteneklerine güvenerek oynadılar ve futbol eğitimlerini yeteri kadar umursamadılar.

Bu yönüyle Önder hoca doğru bir profil.

İkinci sebep iş zekası.

Sergenin iş zekası yüksekti ama geçmişte teorik eğitimi fazla umursamadan yeteneğiyle oynadığı için kulübede çözümsüz kaldı ve en son “Sahaya çıkıp ben oynamıyorum” demek zorunda kaldı. Samet ve Rıza hocanın teorik eğitimleri yüksek ama iş zekaları yeterli değil. Rıza hocayı Trabzonsporda gördük, olmuyor.

Önder hocanın iş zekası yüksel görünüyor. Ayrıca altyapıda çalışmış. Ne Sergen ne Rıza hoca orada eğitim veremezler.

https://twitter.com/Werminard1903/status/1471425726004006916?s=20

Çevrimdışı Erman1903

Önder hocamıza güveniyoruz, umarız çok başarılı olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Yetenekli futbolcuların daha iyi td olacağı düşünülerek hep onlara öncelik veriliyor. Aksine futbol yeteneği kısıtlı olanlar futbola tutunabilmek için öğrendiklerini daha sıkı uygulamak ve içselleştirmek zorundalar. Futbol dünyasına baktığında iyi futbolcuların hocalık yapamadığını görürsün. Çünkü geçmişte yeteneklerine güvenerek oynadılar ve futbol eğitimlerini yeteri kadar umursamadılar.

İkinci sebep iş zekası.

Sergenin iş zekası yüksekti ama geçmişte teorik eğitimi fazla umursamadan yeteneğiyle oynadığı için kulübede çözümsüz kaldı ve en son “Sahaya çıkıp ben oynamıyorum” demek zorunda kaldı. Samet ve Rıza hocanın teorik eğitimleri yüksek ama iş zekaları yeterli değil. Rıza hocayı Trabzonsporda gördük, olmuyor.

Önder hocanın iş zekası yüksel görünüyor. Ayrıca altyapıda çalışmış. Ne Sergen ne Rıza hoca orada eğitim veremezler.

Bu periyotta çoğu kişinin söylediğide bu. Bu sene şampiyonluk zor. Takımın başında her türlü önder hoca kalsın. Duruma göre yazın yeni hoca bakarsın. Baktık ki bir umut vaad ediyor. Hocanın etrafını iyi antrenörler ile donatırsın.

Şenol hoca nın alacağı en kötü 2.5 milyon euro. Bu nedenle bile gelmesini istemiyorum.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

İkinci sebep iş zekası.

Sergen fubolculuk döneminde de aynı insandı. İşini ciddiye alıp hırs yaptığında sahanın en çok koşan en çok ikili mücadele kazanan sahanın her tarafında ismini duyabileceğin bir adamdı. Ama işini ciddiye almayıp salıvermeye başladığında da Klubün 2. başkanına sen çıkıp oyna diyecek kadar lakayıtlaşırdı. Antalya maçında basın toplantısında da bunun sinyallerini vermişti yenilsekte çok umurumda olmazdı diyerek.

Nerede geçen seneki hakemlere medyaya ayar veren, tüm Camiayı toparlayan adam ; nerede maç sonu mağlubiyetlerden sonra gülerek röportaj veren bu seneki adam.Çok farklı bir adam bu ilerde tekrar yolumuz kesişirse başarılı olacağını düşünüyorum çok üzün süreli olmaksızın...

Çevrimdışı ardiles

Bu periyotta çoğu kişinin söylediğide bu. Bu sene şampiyonluk zor. Takımın başında her türlü önder hoca kalsın. Duruma göre yazın yeni hoca bakarsın. Baktık ki bir umut vaad ediyor. Hocanın etrafını iyi antrenörler ile donatırsın.

Şenol hoca nın alacağı en kötü 2.5 milyon euro. Bu nedenle bile gelmesini istemiyorum.

Ben şampiyonluktan umudumu kesmedim. Trabzonsporla şampiyonluk mücadelesi verirken Şenol hoca ne kadar motive olabilir muamma. Ben her şartta Önder hocaya öncelik verirdim ama malesef 2-3 maçlık fırsat veriliyor, bu adil değil. Yeni gelen hocaya da 2-3 maçlık süre verilmesi gerekir o zaman.

Çevrimdışı ardiles

Nasılsa şampiyon olamayız o yüzden Önder hoca devam etsin denilecek kadar düşük bir profil değil. Şampiyonluktan umudunu kesmeyenlere de hitap ediyor. Ne verebileceğini kestirebilmek için illa Anadolu kulüplerinde teknik direktörlük yaptırmaya ihtiyaç yok. Milyon dolarlar kazanıp parıltılı şampiyonluk kutlamalarında bulunmamış ama futbolun merkezinden geliyor.

Çevrimdışı Talisca1903

Nasılsa şampiyon olamayız o yüzden Önder hoca devam etsin denilecek kadar düşük bir profil değil. Şampiyonluktan umudunu kesmeyenlere de hitap ediyor. Ne verebileceğini kestirebilmek için illa Anadolu kulüplerinde teknik direktörlük yaptırmaya ihtiyaç yok. Milyon dolarlar kazanıp parıltılı şampiyonluk kutlamalarında bulunmamış ama futbolun merkezinden geliyor.
Bunun bir mantığı var katılıyorum ama diğer türlü proje yapacağız diyerek kontratlı bir sürü futbolcumuz ve iskeletimiz varken hop sil baştan yapmanın anlamı yok
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2021, 18:02:32 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Bunun bir mantığı var katılıyorum ama diğer türlü proje yapacağız diyerek kontratlı bir sürü futbolcumuz ve iskeletimiz varken hop sil baştan yapmanın anlamı yok
Yav ne alaka. Bu sene bir sürü adamın kontratı bitiyor zaten. bir sistem kurmak için en elverişli zaman. En sonunda duvara vuracağım kafamı.

Çevrimdışı Talisca1903

Bunun bir mantığı var katılıyorum olabilir ama diğer türlü proje yapacağız diye
Alex,Rosier,Ghezzal, Ersin,Rıdvan,Serdar,Montero,Can,Umut,Kevin, Salih,Kenan,Josef,Necip kontratları devam ediyor Güven,Ozzy yenileyebilrsin 2 stoper 1 ortaha saha 1 baba golcü al devam et seneye şampiyonluğa yetmeyecek kadro mu bu?

Neyse maç moduna giriyorum Allah yardımcımız olsun inşallah kazanacağız...
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2021, 18:24:27 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Necmi

Alex,Rosier,Ghezzal, Ersin,Rıdvan,Serdar,Montero,Can,Umut,Kevin, Salih,Kenan,Josef,Necip kontratları devam ediyor Güven,Ozzy yenileyebilrsin 2 stoper 1 ortaha saha 1 baba golcü al devam et seneye şampiyonluğa yetmeyecek kadro mu bu?

Neyse maç moduna giriyorum Allah yardımcımız olsun inşallah kazanacağız...
ozi ile kontrat yenileyelim dediğin anda söylediğin herşey taça çıktı
(...) beşiktaşı kemiren birine hala devam etsin kemirmeye demek ne bileyim

Çevrimdışı Talisca1903

ozi ile kontrat yenileyelim dediğin anda söylediğin herşey taça çıktı
(...) beşiktaşı kemiren birine hala devam etsin kemirmeye demek ne bileyim
uygun bir kontratla yerli sıkıntısında Ozzy her zaman iş yapar bu seneki Başak maçı hariç her maçta da pozitif katkı verdi

Çevrimdışı kahyaoglueren

Şampiyonluk için en ufak kırıntı kaldığını düşünmüyorum ben. 2.1 puan ortalaması ile şampiyon olunuyor genelde. Bunu yakalamak için 2.53 puan ortalamalı 22 maç oynamamız gerekli.

O tren çoktan kaçtı. Tren kaçarken de uzun uzun bakıldı. Bu nedenle imkansızı gerçekleştirmek için ekstra para harcamalarının olmaması gerekiyor.

Çevrimdışı Alper1903

Ne! 2023’e kadar sozlesmesi mi varmis? KEKW

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ghezzal 15 ikili mücadeleden 12 tanesini kazanmış. 4 tane top kapmış. Bence ilerideki etkisizliği Bats ile ilişkisinin zayıf olması. Bu durum da Bats'ın o tarz bir oyuncu olmamasından kaynaklanıyor.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Herhalde artık herkes şampiyon olmamızın imkansız olduğuna kanaat getirmiştir.
Hazır elimizde yapılanmak için fırsat var, bunu değerlendirmek zorundayız.
Şenol Güneş-Rıza-Şifo-Deli İbo falan gelmesin de kim gelirse gelsin modundayım artık.

Çevrimdışı Erman1903

Ghezzal 15 ikili mücadeleden 12 tanesini kazanmış. 4 tane top kapmış. Bence ilerideki etkisizliği Bats ile ilişkisinin zayıf olması. Bu durum da Bats'ın o tarz bir oyuncu olmamasından kaynaklanıyor.

İlişkisi iyi olan oyuncuyu da koysan geçen sezonki Ghezzal'ı bir daha kolay kolay göremezsin. Savunması zaten ömrü boyunca iyiydi onun, hep oyun hacmi yüksek bir futbol oynadı.

Bak ben geçen sezon ne yazdım  o skorları yaparken.

'Skor dağılımı dar bir gruptaysa bu o oyuncuların başarısını gösterdiği kadar takımın zaafını gösterir. Bu işin uç noktası Kayseri'de oynayan Mensah'dır. Dağılımı düzgün olan iyi bir takım için de Beşiktaş'dan asist makinesi diye Ghezzal almak çok farklı olmayacaktır' (Roma gibi)

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı worns

İğrenç, iğrenç insanlar! Beşiktaşlı veya Türk veya Müslüman bunların hiçbiri olamaz bu (Hakaret Yasak)₅. Binlerce yorum okudum, böyle bir rezalet ne külüp ne de ülkemizin tarihinde görülmedi.

çok garip yorumlar okuduk günler boyunca özellikle sosyal medyada. işini temiz-düzgün yapan, şovmen değil çalışkan birinin gelme ihtimali bir grup insanı ummadığım ölçüde çıldırttı. ortada hiç bir emare yokken, yıllık ücret olarak yedek santrafordan bile düşük paralar gündemdeyken boş boş menajer pazarlaması iddiaları bitmek bilmedi. somut tek bir cümle söylenemedi adamın menajerini tanıyan yok. neymiş portekizliymiş. düz mantığın bu seviyesi iki bin yıl önce bile geri kafalılık olarak görülüyordu.

sergen'in beşiktaş'tan aldığı ücreti adını bildikleri tek menajer olan jorge mendes üç yıl çalışıp pazarlasa, tüm portekiz takımları konsorsiyum kurup sergen'e çalışsa, dünyanın hiç bir yerinde hiç bir takımdan alamazdı. aynı beşiktaş medyası, sosyal medyacısı ıvır zıvırı ayan beyan, bütün takım kırılıyorken bile oğuzhan'a neden süre verilmedi diye sormadı mesela. bunun taktik ya da saha içi bir karar olması pek mümkün görünmüyor,  nasıl beş dakika bile girmez, yazan çizen olmadı.

Çevrimiçi Samet Demir

Etiketler: