Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 539789 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

gelmiyorsa tv'de hoca açıklayanlar istifa etsin :D

yanlış hoca açıklamak nedir abi ne yaşıyoruz biz
Şenol'la birlikte giderler sene sonu :D

Çevrimiçi levitate

konu kapandı buradayım demiş
bipbipbupbup

Çevrimiçi COB

Büyük ihtimalle Şenol hoca gelsin diye anlaştıkları fiyattan indirim talep ettiler, Bruno da kabul etmedi.

Çevrimiçi levitate

şu güne kadar bedel konusunda sıkıntı yoktu da maç sonu mu sıkıntı oldu?

yemedim bunları, bu kadar algıyla uğraşacaklarına direk getirselerdi istediklerini
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol Güneş falan derken bir anda Rıza gelirse çok efsane olur devre arası bir Youla bir Veysel birde Ailton alır şampiyon oluruz.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Pinheiro ile aklıma takılan tek soru işareti neden Beşiktaş? bu adam portekizin büyüklerinin radarında sene sonu çok rahat belki portekizin büyük kulüplerini çalıştırma imkanı varken neden bilmediği etmediği bir ülkede ve mali sıkıntının eşiğinde bir takıma geliyor en önemlisi bu takımın şuan bir hedefi yok seneye belki Avrupa'da oynamayacak. Çoğu futbolcunun sözleşmesi bitiyor transferler kısıtlı taraftar baskısı desen çabası, altyapıdan genç oyuncu oynatmaya kalk kötü oynasın medya, taraftar baskısı üzerine gelecek. Kendi evlatlarını linç eden bu ülke ve taraftar toplulukları bu adama sabır eder mi?
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Pinheiro ile aklıma takılan tek soru işareti neden Beşiktaş? bu adam portekizin büyüklerinin radarında sene sonu çok rahat belki portekizin büyük kulüplerini çalıştırma imkanı varken neden bilmediği etmediği bir ülkede ve mali sıkıntının eşiğinde bir takıma geliyor en önemlisi bu takımın şuan bir hedefi yok seneye belki Avrupa'da oynamayacak. Çoğu futbolcunun sözleşmesi bitiyor transferler kısıtlı taraftar baskısı desen çabası, altyapıdan genç oyuncu oynatmaya kalk kötü oynasın medya, taraftar baskısı üzerine gelecek. Kendi evlatlarını linç eden bu ülke ve taraftar toplulukları bu adama sabır eder mi?
Kimse büyük camia demesin evet büyük camiayız ama gerçekler bunlar, örnek şuan 3 büyükleri çalıştırmak mı lisbonu çalıştırmak mı %70 (belki daha fazla) teknik direktörler lisbonu seçer. absürt para teklifi olmadığı sürece, ya bu adama ülke ve takım ile ilgili yanlış bilgiler verildi yada bu adam ya ben buradan yürür çok büyük td olurum yada batarım kafasında, basın toplantısında bu sorunun cevabını çok merak ediyorum umarım yeterli bir sunum yapar bize, klasik cevaplar verirse gözümde olumsuz tablo belirler
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Erman1903

Duygusal bir ortam oluşmuş maçta, oyuncular çok mücadele etmişler sarılmışlar vb taraftarlardan ağlayanlar olmuş. Adam insan, her şey Türk insanının sandığı gibi paradan ibaret değil. Böyle bir ortam olduğu ve bizim fakir halkın futbolu bonzai benzeri bir uyuşturucu gibi kullandığını görünce vazgeçmiştir. Ortaçağda değiliz adam Twitter'dan yazıp aratıyor ana avrat küfürler yazanlar var fenomenlerin hesaplarının altında. Topçuları saldırmasa, duygusal ortam olmasa muhtemelen gelirdi.

Yazın ortasında hoca getirmiyorsun, devam eden lig var her türlü duyuluyor zaten, bundan nasıl insanların haberi olmayacak? Vazgeçer tabi adam, hangi yabancı kabul etti ki zaten? Bu kafayla gidilirse daha bir 15 sene hedefleri olan bir yabancının buraya gelip başarılı olduğunu göremez bu memleket. Sonra bunun için de yabancı hocaları boklar. Bence Dalgakıran'ın yaptığı telefon röportajında hiçbir sıkıntı yok, bu iş artık biraz da ekonomi alışacaksınız. Bir aksilik olmazsa gelecek diyor, dağda mı yaşıyorsunuz? Rakip takım ve taraftarı da bunu biliyor Dalgakıran çıkıp telefonda söylemesi ne fark eder zaten çıkıp söylemesi lazım, olmama ihtimalini bileceksin Türkiye burası Avrupa değil. Muhtemelen etkileyici bir sunum yaptı Pinheiro  yönetici istekli olduğunu gösterme adına bir değişime gidileceğinden bahsederek adama da bunu duyuruyor. Senin tipine bakıp kötü dediğin hocayı iyi kulüpler inceliyor, kolay mı o çöp kadroyla yukarılara tutunan genç hocayı buraya getirmek.

Küçük hayatlarınızda bu futbolu bonzai gibi kullanıyor, kafalarınızda sabahtan akşama komplo teorileri ve yılan hikayeleri uydurup bunlara inanıyor ve hergün toplaşıp saldıracak bir konu arıyorsunuz. Bu kulüp senin etrafında, cahil ve uçmuş kafanda kurduğun şekilde ilerlemiyor, öyle olsa bile bu kulübü sen yönetmiyorsun. Hem derbi var diyorlar hem de kurban istiyorlar, etsin istifa derbide ortam çiçek olacak. Zaten kabile kaç gündür şu Ceyhun Kazancı'nın kellesini istiyordu tek suçu yönetici olmak ve bir karar yetkisine sahip olması - başka hakkında hiçbir şey bilen yok ama 50 tane farklı hikaye yazmışlar.

Seçmeyi, çıktığın yolda kendine ve camiana zarar vermeden yürümeyi, pembe diziler gibi entrikalar peşinde koşmamayı öğrenmediği, saha dışıyla uğraşmaya devam ettiği sürece bu taraftarın başına daha çoook rezaletler gelir. Gelmeden cephe aldığın 2. lig hocası diye dalga geçilen-para-menajer çakması diye konuştuğun kelepir hoca bile seni reddetti - en büyük rezalet budur. Bu ülkenin ayıbıdır, şu veya bu kişinin değil.

[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2021, 04:48:52 Erman1903 ]

Çevrimdışı underworld

Şenol Güneş Şenol Güneşşşş Şenol Güneş Şenol Güneşşşş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim gitsin, dertler bitsin diyeceğim. Biz bu kafayla kim gelirse gelsin çok çekeriz. Her gün farklı bir şekilde pes artık dedirtiyorlar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Yönetim gitsin, dertler bitsin diyeceğim. Biz bu kafayla kim gelirse gelsin çok çekeriz. Her gün farklı bir şekilde pes artık dedirtiyorlar.

Ne yönetmeyi ne de yönetilmeyi bilmiyoruz maalesef. Bu yönetimi gelirken ben desteklemedim ama artık iş koptu, gelecek yönetimin de işi çok zor.

Çevrimdışı Erman1903

Hani menajer çakmasıydı bu herif, bizi soyacaklardı? 3 kuruş çorba parasına çalıştığı yerde kaldı... Onun bunun lafıyla bu hikayeleri boy boy paylaşanlara 3 günde adamlık öğrettin Pinheiro, seni tebrik ediyorum.
[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2021, 06:51:45 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

350 Bin Euro diye bir şey atılmış ortaya, AHAHAH. Bakın düşmeyin bu dümenlere. Yancı muhabir tayfa adam gelmesin diye ilk günden beri 1000 dereden su getirdi. Ne o, haberi yokmuymuş Pinheiro'nun kendi sözleşmesinden, işi şu son maç anına mı bırakmış? Yoksa şu maçtan sonra çiçeklerle uğurlanacağı bir yerden küfürlerle karşılanacağı yere gelmeyi çok istediğini ama malesef son güne bıraktığı tazminatında yardım edip edemeyeceğini soramamış mı bizim yöneticilere. Bizimkilerde yooo olmaz deyip böyle bir rezalete göz mü yummuşlar.  Yoksa bizi soyacak menajerler veya Ceyhun Kazancı kaz gelecek yerden tavuk mu esirgemiş?! Ha ha.

Bakın bunun adına cezalandırma denir, bizim yöneticiler bu zamana dek birçok süreci yanlış yönetti burada da mükemmel olmaktan uzaklardı fakat bunu yancılar özellikle yapıyor. Yönetimini iyice küçük düşürüyorlar ki bundan sonra fazla başına buyruk hareket etmesin.
[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2021, 07:41:14 Erman1903 ]

Çevrimdışı Karabay

Hani menajer çakmasıydı bu herif, bizi soyacaklardı? 3 kuruş çorba parasına çalıştığı yerde kaldı... Onun bunun lafıyla bu hikayeleri boy boy paylaşanlara 3 günde adamlık öğrettin Pinheiro, seni tebrik ediyorum.
👏👏👏

Çevrimdışı Talisca1903

yönetim medya ve twitter üzerinden yönetmeye çalışıyor koca klubü ha bu arada ben bu portekizli hocanın gelmemesinden oldukça memnun oldum. Burası öyle sistemlerin işletilebileceği herşeyin normal olarak çalıştığı bir Lig değil. Medya hakem TFF üçlüsü cezaydı Vardı medyada algıydı adamı 1 ayda çürüğe çıkartır. Buna engel olacak bir yönetim şeklimizde yok göründüğü üzere...

Çevrimdışı Talisca1903

Avcı bile 6 maçlık seriye bağlayıp 2. olduğunda gönderdiler bir tetikçi Malatya maçında 3 penaltı vermedi hop bitti gitti. Sergen Hoca geçen sene tek başına mücadele etti bu sene o da bırakınca zaten yönetim bu işlerde hiç yok takım dağıldı gitti

Çevrimdışı Talisca1903

gelsin Şenol Güneş bu takımın şampiyon olma şansı Fenerden Gs den azmı yani. Neye yapılanacak bu takım gense Can, Montero ,Serdar, Rıdvan ,Ersin ,Güven bir sürü genç oyuncumuz var ve kadroda yer alıyor.Kim ne derse desin Şenol Güneş gelsin Youla dediğimiz Batsı Duvan Zapata kıvamına getirir. Zamanında Lajic ve Güvenden max verimi alan hoca bu Fernandao gibi bir kalastan golcü Volkan Şan gibi adamdan kanat yarattı

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Amorim EPL yaptıktan Sporting'in başına geçer.
Bizde de medyanın yiyici (Hakaret Yasak)₁ soytarıları taptıkları krallarla takımın (Küfür Yasak)₁₃ devam ederler.

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1471991170565906433?t=IxWuygK6O4aBO90HD0gw8Q

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1471992211676012549?t=ZQ9hTZXoMiRMnJ4Pm25rxg

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1471992076803977217?t=ZQ9hTZXoMiRMnJ4Pm25rxg

https://twitter.com/etunaakdemir/status/1471992334522982408?t=WT0gS4LHiQmbuy12njSmSw

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1471993077652983816?t=xuJ6IteVSpFURquoKClzNQ
Plan proje yapılanma diye öven yöneticiler ceplerinden 100er bin koyup hocayı getirecek kadar güvenmiyorlarsa niye bu adam için bu kadar ısrar ettiler. İşbilmezlik yazın yönetilemeyen Sergen sürecinden beri hat safhada. Kimsenin niyetinden şüphem yok ama bilmiyorsanız işi bilen birini alsanıza şu yönetime yahu. Biz neler bekliyoruz, adamlar neler yapıyor hasbinallah ya.

Çevrimdışı Akil Emre

Geçen sene mucize durum yaşanmasa zaten yönetimin genel vizyonu buydu. Hedef hiçbir zaman şampiyonluk olmadı, amaç genç ucuz parlatıp satarız düşüncesiyle yılları heba etmek. Daha şampiyon kadrodan 1 kişiyi satamadılar, Sergen hoca ağırlığını koydu ama bu sene özelinde de resmen dağıttı keşke daha önce gitseydi.
Brunoyu malesef burada yerler, kimse arkasında durmaz, yönetim klasını konuşturdu bu işin sonu Rıza veyaŞenol hoca.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şenol Güneş aşkı ile günü kurtarmaya devam... FB maçına çıkmaya korkan teknik direktör var.

İlk günden beri tek gerçekçi aday Şenol Güneşti. Başkanın ağzından başka isim çıkmadı. Sözleşme şartlarını bile görüşüp anlaştılar. Şenol Güneş geçtiğimiz hafta Akaretler'de gezerken, bir tane muhabir mesela nasıl duymadı hayret :) (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Nartallo

Pinheiro işinde bir tiyatro çevrildi.

Dahi Başkanımız Sergen Yalçın işinde olduğu gibi bir şeyler hesap etti, oyunu kurdu, işi bu noktaya getirdi.

Bundan sonrası Şenol Güneş olur.

Etiketler: